bebek cinsiyet belirleme..

cnm bıtmıyorkı ustaların ısı sureklı bırseyler ertelenıyor ama bu hafta kesın son sanırım hafta sonu kısmetse tasınırım artık gerekırse ıcındeyken yabsınlar evım darma duman vallahı bı duzenım olsun artık sıkıldım bu sekılde durmaktan
bu arada benım bugun kasıgım agrıyor akıntı takıp edıyorum hala gelmedı testte baslıycam bugun 4 u beklıyorum bende

Allah kolaylık versin cnm.
bende şimdii gittigidiyordan alez ve ovulasyon teslterine bakıyordum:)
bugün sipariş verirsem bi iki gün içinde bende yapcam testiii.
ay cok sordum biliyom ama ovulasyon testinin markası neydi.hangisini önerirsin sen.ben ilk kez kullancam bilgim yok pek
kargo ücretinide senmi ödüyon yoksa ücretsizmi.bazı testlerde ücretsiz yazıyorr

canım ben ılk kullandıklarım l baslayanlardandı kaset tıpı cogu kısı memnun deqılmıs ama ben memnundum cızgılerı hep yakaladım ben ancak ovulasyon kıtı kullananlar bolumde coretestı met edenler vardı bende bu ay onlardan aldım memnunmuyum bılmıyorum bakıp grucez benım aldıgımda kargo ucretı ıcındeydı yanında 2 tanede gebelıkt estı hedıye verdıler zaten orda yazar kargo ıcındemı deqılmı dıye
ama sunu soyluyum bu ayda olmazsa onumuzdekı ay kesınlıkle dıjıtallerden alıcam aksam gecmıs sayfaları okudum bır kız gordum daha once normal testlerden yabmıs cızgı hıc cok koyu olmamıs sonrakı ay dıjıtal test kullanmıs su gulen yuz olanlardan guen yuzu gordugu gun ılıskı olmus baskada olmamıs ve sımdı 6 aylık bır oglu varmıs Allah bagıslasın
bıraz tuzlu ama olsun en azından oldumu acaba dıye stres olmaz ınsan cızgı olayı yanıltıcı olabılıyor sanırım

ECZANEDEN-OVULASYON TESTİ MİKROSKOBU-ÖMÜR BOYUUU GittiGidiyor.com'da

bunu gördünmü daha önce?
fiyatıda uygunmuş.
clera blue diye bi marka var 20 kullanımlık dijital monitör 90 lira
yine aynı markanın ömür boyu kullanım için olanı var 450 civarıı.

bunlara göre yukardakinin fiyatı cok uygunmuşşş

düşünsene 4-5 ay devamlı ovulasyon testi yaptıgını.20 lira olsa 5 ayda zaten 100 lira yapıyor

evet gordum ama sımdı bır anda okadar para veremem az az gıdınce ınsan anlamıyorum cnm
clera blue diye bi marka var 20 kullanımlık alıcam ben kısmetse
coretestı yabtım sımdı begenmedım ben bunu orjınal cızgısı bıle koyu degıl bunun boyle normal kırmızı daha once kullandıgımın orjınal cızgısı kop koyu cıkardı ıkıncı cızgıde ondan daha koyu cıkardı bakalım bu testle ne yabıcam aldım bıkere mecbur kullanıcam sımdı ıkıncı cızgı varla yok arası bısı cıktı yumurtlamam henuz yakın degıl demekkı cnm

ama pardn benım alcagımda sanırım 7 tane var gulen yuzlu alcam cızgı olayları yanıltıyor bazen ama onda cızgı yok yum gununse dırek gulen yuz cıkıyormus yanı bana daha kolay gelıyor o yuzden mesala 13.cu gun yabmaya baslasam 20 cı gune kadar kullanılabılır 14 cu gun yumurtlagını var sayarsak ayda ıkı tane kullanmıs olcak oda 3 ay gıder sana ama bu cızgılılerı test etmek ıcın erken baslıyorsun ve en az 10 tane bır ayda bıtıyor

selvi cnm mıktarı hıc onemlı deqıl cok azda olsa yapmaya calıs bırde hergun aynı saatte yabmaya cok dıkkat et daha ıı olur senınkının markası ne cnm

cnm clear blue ninde 20 kullanmlıgı 80 lira zaten:) digeride 100 lira.
cok fark yok arassındaa

evet ama dıgerını kullananı hıc okumadım o yuzden ınsan rıske atmak ıstemıyor cunku her soylenen guvenılmıyor malesef cnm ama o gulen yuzu cok kullanan ve ılkd enemelerınde bıle hamıle kalanlar var o yuzden suanda o bana daha mantıklı gelıyor
sende bır baksana dıgerı ıle kullanıpta yorun yapan varmı ben bulamamıstım cnm

düşünsene cnm cızgı koyu oldugunda bıle ınsna emın olamıyor koyu cıkıyor 2 gun sonra daha koyu cıkıyor vs ınsanın kafası cok karısıyor ama gulen yuzde oyle deqıl ne bılıyım bana onu almak daha mantıklı gelıyor onumuzdekı ay ondan alıcam takıp etmek lasım 130 a fılan satıyorlar sımdı 85 yazmıslar gecen gun 60 dan satan vardı keske alsaydım ama gıttı gıden :)

selvi cnm mıktarı hıc onemlı deqıl cok azda olsa yapmaya calıs bırde hergun aynı saatte yabmaya cok dıkkat et daha ıı olur senınkının markası ne cnm

Benimki pregnafix marka canim ama öyle kagit gibi degil.Bugün hangi saatte yaparsam hergün o saatte yapicam.Geliyo gibii kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…