- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.321
düşünsene cnm cızgı koyu oldugunda bıle ınsna emın olamıyor koyu cıkıyor 2 gun sonra daha koyu cıkıyor vs ınsanın kafası cok karısıyor ama gulen yuzde oyle deqıl ne bılıyım bana onu almak daha mantıklı gelıyor onumuzdekı ay ondan alıcam takıp etmek lasım 130 a fılan satıyorlar sımdı 85 yazmıslar gecen gun 60 dan satan vardı keske alsaydım ama gıttı gıden :)
cnm yum gununu yakalarsın ama sureklı gun asırı denıyorsan once bı dr gıt bak bakalım ne varmıs eger bı sorun yoksa tekrar gıtmez testlere baslarsın cunku bız ayda bıkere denıyoruz o yuzden tutmama sansı daha yuksek oluyorselam kızlar bbende ovulasyon testi almak istiyorum sadece karar veremedim önce doktoramı gidyim yoksa testmi uylayayım ee ben kaç ay günaşırı ilişki denedim bi türlü hamile kalamadım şimdi test alsam yumurtlama gününü yakalasam diyoum ama gün aşırı ilişkide yumurtlama günüüünü kaçırmam imkansız değilmi ya kafamm karıştı kızlar acil yardım lütfe..
cnm bak suanda benım alcagım monıtor gg de 85 lıra ama hergun bakıcam daha uygun oldumu sanada haber verırım benbende sana onu dicektim cnm:)
teklif yöntemiylee bazen cok uygun ürünler olabiliyorr,takip etmek lazımm devamlıı
kızlar o gülen yüzlü testlerin son kullanma tarihi yok dimi. sürekli kullanılabiliyor mu
cnm bak suanda benım alcagım monıtor gg de 85 lıra ama hergun bakıcam daha uygun oldumu sanada haber verırım ben
boncuk evet son kullanma tarihleri vardır da, senin bahsettiğin gülen yüz çıkanda bitiyor mu. sürekli kullanmaya yaramıyor yani öyle mi
yaa karıştırdım heppp pöff
tekrar yazıyımmm
clear blue ömür boyu kullanım monitörü 370-450 lira arası
clear blue 7 kullanmlık monitörü 117-130 lira arası
clear blue 20 li test cubukları 88-100 lira arasıı
şimdi olduuu
yani 20 li olan mnitör degil test cubuguu
seni alacagın 7 kullanımlık monitör
boncuk evet son kullanma tarihleri vardır da, senin bahsettiğin gülen yüz çıkanda bitiyor mu. sürekli kullanmaya yaramıyor yani öyle mi
13. günden başlayamam ki.
bu ay 9. gün dr a gittiğimde çatlamaya hazır yumurta vardı. çok erken olmuş. yani ben bu ovulasyon testiyle 13. gün baksaydım ymurtlama göremeyecektim.
geçen ay da tam tersi 17. 18. günlerde hala yumurtalar vardı çatlamayı bekleyen :bbo:
evet epeydir istiyoruz ama kısmet olmadı . her günde denediğimiz oldu, gün aşırı da ama kısmetten ötesi yok......
elara bak mesala ben hesapladım cnm sımdıye kadar ılk denemde eczaneden 25 e almıstım 5 tane olandan sonra ggden aldım toplamda 120 lıra harcamısım 3 ay ıcın .cunku cızgılı testlerde ınsan yanılma payı oluyor bazen cıkmıyor bırdaha yabıyorsun fılan o yuzden bıtıyor monıtor 7 kullanımlık almıs olsaydım emınım suanda onu kullancaktım daha ucuza gelcektı neyse ınsan boyle boyle bılınclenıyor hayırlısı olsun
gıymatlım cnm cok belırsızse yumurtlamaların ozaman en guzelı omurluk alman cunku dıgerlerıne 3 ayda harcayacagın para aynısı olmus olcak ve malesef yenıden almak zorunda kalıcaksın
elara cnm bılmıyorkı vallahı bılse kızıcak ılkınde soylemıstım kızdı bıraz o yuzdenbende gızlı kullanıyorum hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?