bebek cinsiyet belirleme..

cnm haslıklarımdan verıyorum test aldıgımdan berı ne kremlerımı alabılıyorum nede kendıme baska bırsey o yuzden esım bılmıyor ama benım kayınpederde sureklı kızıma para yollar o yuzden sorun yasamıyorum bı hamıle kalsamda kurtulsam

3 aydır dıplerım geldı vaallaha hahaha gecen aksam dıyorkı hayret dıplerın cıkmıs kuafore gıtmıycenmı dedım yok bıraz uzasın saclarım yıpranıyor eve cok para harcadı ev olmasa artıda alırdımda sımdı yuklenmek ıstemıyorum kendı yagımda kavruluyorum dıyelım

regli döngüsü uzun ve düzensiz olanlar geenlde 2 kez yumurtluyor galiba boncuk
bak bendee iki kez yumurtladım gecen ay.
yum takibi daha ekonomik aslında,ondada doktor bulmak iş

vallahı ben ıster ıstemez dr kontrolune baslamıs oldum ama once prolaktınıme bakıcak ondan sonrası Allah buyuk sende reglının 3 cu gun gıt baktır cnm
gelıcem bırazdan

kızım sagolsun diyon yani:))
valla sende mimoza gibi cok ugraşıyon cnm.inşallahh karşılıgını alırsınızz

kaydirigubbakcemile3
vahh vahh yazık sana arkadaşımm:teselli:
calışan kadın olaydıkk böle olmazdı işteeeee

benım kızım acıktı yedırıyım gelırım cnmmm

kolay gelsin cnm
benim kızz uyuyorrr ,rahatımm

vallahı ben ıster ıstemez dr kontrolune baslamıs oldum ama once prolaktınıme bakıcak ondan sonrası Allah buyuk sende reglının 3 cu gun gıt baktır cnm
gelıcem bırazdan

evett bu ay kesin gitcem bende.gecen ay haftasonuna denk geldi gidemedimm

bence sen doktora gitt
adetlerin cok düzensizz ,proklatine de mutaka baktırr
doktorda hiç bi sorunu yok hamile kalabilirisn derse ovulasyon testi alırsınn

haklısın canım ben adetim pazartesi bitecek doktora gidicem mutlaka bu ay ama diyorumki hani adettim bittikten bi hafta sonra gideyim belki yumurtlama günlerime denk gelirse hani yumurtamın büyüklüğünü falan söylerse daha iyi olur gibi geldi saçmamı sizce kızlar?çünkü sorun yok falan derse yumurta takibi yapmaz diye düşünüyorum ya offffff kafam karıştı yine bide bende iki kere yumurtluyorum sanırım peki nasıl erkek bebk için ilişki olacak hangi gün 1.yumurtlamadamı 2. yumurtlamadamı? çok sordum kusura bakmayın buarada asla sık ilişki yapmayacağım erkek bebk için tek ilişki deneyeceğim doktora gideyim inş

bence önce sen reglinin 2 yada 3.günü doktora gir.proklatin testi iste.önce onu bi aradan cıkart.
sonucu doktoruna göster yüksekse degerin sana bi ilac veriyorr tedavi oluyorsunn,degerin normale iniyor.

degerin normal cıkrsa adet düzensizligin içinn doktordan yardım alırsınn

sen bu iki şeyi yoluna koymadann bişi yapma bence.

boncuk diger marka monitör hakkında bi denecik yorum buldum:) kopy yapıyorumm
linki veremiyorum cünkü orasıda bi forum yasak
isetsren link atarım özelden

merhaba arkadaşlar bende geçen ay yarım yamalakta olsa incir suyu içmiştim heray klomenle 1 tane zor büyüyen yumurtam buay 2 tane oldu gerçekten çok işe yaradığını düşünüyorum birde bende ovulasyon testi aldım benimki lady Q biraz zor seçiliyo mercekten ama dikkatli baktıgında görebiliyosun hem testte pozıtıf gösterdiği gün dr da yumurtlama olmuş dedi
alıntıdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…