bebek cinsiyet belirleme..

elara hoşgeldin bacım..hasretlik bitmiş:))

gurbetimmm nasılsın baım yaaa özledim seniii..kızz başlarınmı çalışmalara..
fhına iknci bebekte kızmışş.üzülme bacım..bende ikinci bebekte çok şeyler yaptım.rabbime el kaldırdım.ama olmadı.biliyorumki hayırlısını verdi..o her zaman en iyisini bilir..rabbim bxsanada banada herkese erkek evlat nasip etsinn..

Gurbetguzeli beyazesya magzasi Hettler`i biliyormusun???
he evet canim oralardamisin yoksaaaaa

ay cnm ALLAH acil şifa versin inş..
amminnnn
Gecmis olsun, Allah biran önce sifasini versin insallah
aminnnnnnnn

gurbetimmm nasılsın baım yaaa özledim seniii..kızz başlarınmı çalışmalara..
..
kiz bende özledim nirdesin bakimmmmmmyok bu aysonuuu folik aside deavm kizzzz kolmenle tamamlayacam isimi bakalimmmmmmmkaydirigubbakcemile3

he evet canim oralardamisin yoksaaaaa

amminnnn
aminnnnnnnn

kiz bende özledim nirdesin bakimmmmmmyok bu aysonuuu folik aside deavm kizzzz kolmenle tamamlayacam isimi bakalimmmmmmmkaydirigubbakcemile3

ah gurbetim artık çok giremiyoum.nerde o eski günler valla.iki çocukla çok zor oluyo.bide binem küçük emekliyo.takip edip duruyorum.bi yere çarpıp duruyosempatiksalakcinni.arada böyle hafta sonları falan girmeye çalışıp sizleri takip ediyorum işte..
ayyy hhadi bakalım hayırlısı olsun..iyi bu ay dinlen bakalımm...kaydirigubbakcemile5

gızz madem ordan alışveriş yapıyon ovulasyon kitelrini niye ordan almadınn.cok ucuzz senin kullandıgın testler
clear blue alcaksan ordan neden almıyorsunn
şimdiye kadar aldıgın ürünlerde gümrükte sorun yaşadınmı hiç?
kac günde geliyor?

Ben simdi yarinimi bekliycem, bu gecemi olcak bilmiyorumkismile

ikiside aynı koyulukta dimi .kendini dinle,akıntını kontrol ett yapışkan bol bi akıntın gelirse anlaki yum catladııı.
kacıncı günün bugün?

yerinde olsam sahurda yapardım :)) oruclu olunmasaydı sabah yap derdimm.
hadi hakkında hayırlısı olsunnnn.inş bu ayy hamiş kalırsınnn
sana neler yapman gerektigi konusnda msj atmışmıydım??

cok gecmiş olsun cnm..Allah şifa versin inşallah kötü bişi yoktur

elara hoşgeldin bacım..hasretlik bitmiş:))

hoşbuldum sagolll cnm.sende h.g bayadır görünmüyordun:)

Canim evet ikiside ayni koyulukta,bugün 12.günüm.
Az önce akintimi kontrolettim ilk basta parmagimin arasinda sünen akinti geldi azdi ama sonra süt rengi,cok sivi akintim geldi.Yumurtladimmi size?
Evet bugünü degerlendirmem lazim artik olsun istiyorumm.
Bana tablo ve takviyeler birde diet listesi baslikli mesajlari göndermistin...

Kac aydir takvimlere göre falan ayarliyordum kendimi,Gurbetin baktigi yerden gün bakiyordum bugünden itibaren kiz gösteriyor mesela bende son günü bekliyordum,demmeki erken yumurluyorum benn.Ama bu ay ilk defa böyle belirti yasiyorum, birde arada sag kasigima agri giriyor...

harn canım bazı drlar yumurtlama takibi yaparken yumurtanın nasıl geliştiğinede bakıyorlar.adetin 3.günü yumurtalıklarının temiz olup olmadığına bakıyo.ilaç verecekse veriyo.ve daha sonra periyodik olarak çağırıyo.mesela 10 12.gün.bu günlerde yum kaç mm büyüyo ona bakıyor ve ona göre iğne veriyor yada ilişki için zaman söylüyo.benim drum yumurtlamanın ilk başından itibaren bakmadığı yumurtayla ilgilenmiyor haberin olsun.....

işte kızlar ilk yumurtaya güvenip ilişki olunca ondan hamiş kalamzsanız ikinci yumurtaya kadar sperm bekliyor yani kız olasılığı oluyo..iki yumurtası olanlar ilişkiyi ikinci yumurtaya göre ayarlaması lazım bence....

regli döngüsü uzun ve düzensiz olanlar geenlde 2 kez yumurtluyor galiba boncuk
bak bendee iki kez yumurtladım gecen ay.
yum takibi daha ekonomik aslında,ondada doktor bulmak iş
işte elara bu çok önemli ilkine göre ilişki olursa ikinci yumurta kız olur yumurtlama anını yakalama olayına göre...

hadi ece canım inşallah rüyan hayırlı olur.ramazanda gördün rüyanı inşallah doğru yorum olmuştur...zemuszemus
Kizlar testi yaptim iki cizgide ayni koyuluktaa
selvicim saat kaçta gördün ikinci çizgiyi.eğer yazdığın saatlerde gördüysen bencede bu gece sahurdan evvel hallet işini:kedi:

helenx canım sen şu parayla satın aldığın takvimdeki erkek günlerini ve d.tarihini özelden bana bi at canım..karşılaştırma yapcaz.çözdük galiba bu takvimi..özelden bekliyorum....

geçmiş olsun gurbet ablam ya...inşallah kötü tümör değildir.şu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine.inşallah ii haber alırsınız...benim komşumdada tümör vardı.şimdi ii.ameliyat falan olmuştu..

Mimozacim bugün 15.30 yaptim testi Türkiye saati 16.30 yani.Bence de bugünü degerlendirmekte fayda var :kedi:
d.tarihim 17.09.1984 Ankara.iliski tarihide bugün olsun :)

Son düzenleme:
selvi canım sana göre tam bugün kız gününden çıkıyosun yarın erkeğe geçiyo değerlendir bu geceyi.kocanın d.tarihide varsa yaz onada bakıım onunki nasıl

tamam almanyaya görede erkekte...bu gece ii çalışşşşşşşşşşşş
çok şanslısın hem yum.günün hemde ikinizde erkek günündesiniz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…