bebek cinsiyet belirleme..

selam kızlar nasıl gidiyo bakalım opuyorumnanaktan benim daha adet devam....bitince çalışmalarada devam inş...bu ay ovulasyon testi alıcam

ben adet döngümü kaydırcam.dr takibi klomen ve bio ritim kullancam.gerisi tabiki rabbimin taktiri.kaydırma işini biraz düşünüyorum.ama kaydırmazsam hiç denk gelmiyor.kaydırırsam denk gelebilme ihtimali var...bu ay 10 gün kaydırmam lazım: (((((

ilişki adetin kaçıncı günü olduğuna bağlı.yumurtlama günündeyse veya daha önceyse.eğer en fazla14.gün olur 14+9 23.güne denk gelir.geç döllenme yoksa kanda çıkar bence....
firecim sana yarın bakıcam canım kızım ağlıyo..bilgilerini yazdım.yarın bakarım canım...kızlar ii geceler.benim kız durmuyo.yarın görüşürüzzz.....eşinin tam günü lazımdı.neyse sadcece sana bakarım.benim kaynanamda bilmiyo.insan doğurduğu günü nasıl bilmez ya gıcık oldum...herşeyi bilir lkazım olan şeyleri bilmez bu gaynananalar:))))

bide benim eşim ikiz yani sadece mısırlar toplanıyomuş ozaman ondan biliyo normalde mart 78 yazıyo bizde mısırların toplandığı zman eylül ayı diye 77 eylülü ama ekimde olabilir bu gaynanalar joook fenaaa olsun cnm yarın bak zati adetim sürüyo boshayallersmile

Google Google Translate

boncukk fiyatlara bakarmısınnn
türkiyeyede gönderim var ve kargo ücretleri gayet makull
ürün fiatı+kargo ücreti toplamı türkiyedeki fiyatlardan yine düşükkk

Canim orasi acik artirma ile satiyor ürünleri yani gördügün fiyatlar baslangic belli gün belirleniyor ve en son gün en son satte kim en fazla fiyati verirse ürün onun oluyor burada insanlarin bir cogu orada bu sistemle alis veris yapiyorlar kimi ürünler yeni kimisi eski (Almanlarin bazisi eski hastasi)kimisi ellerinde fazla olan ürünler onun icin dikkatli ol elde kalan yada ikinci el olmasin ürün yeni olsun ama bana sorarsan en saglami en yakin eczaneden al bir problem cikarsa iade edebilirsin sen ne düsünüyorsun?

Ben simdi yarinimi bekliycem, bu gecemi olcak bilmiyorumkismile
bence bu gece :)
cnm cok gecmıs olsunr abbıma cıl sıfalar versın ıns

cnm gunu bellı olmuyor ama genelde 12 ve 15 gun arasında gelıyor gumrukte takılma yasamadım sımdıye kadar ancak otur seyler bozuk fılan cıkarsa ıade sansım olmayacagından almak ıstemıyorum
mımoza cnm banada bakarmısın
sat 18 agustos
10 08 1984 benım
esımınde 08 1978 gunu tam net deqıl :kedi:

Kizlar simdi bidaha test yaptim aralarinda 9 saat var ve ikinci cizgi hicc cikmadi..

sımdı selvıcım bak soyle anlatıyım
cızgılı testler hernekadar dogru olsalarda yanıltma payı oluyor
bazı cızgılı testlerde t cızgısı daha koyu olması lazım
bazılarında ıze aynı koyulukta olması lazım
ben ılk denedıgım zaman testımde 15 cı gun cıft cızgı gormustum ve degerlendırmıstım 16 sında cızgı kaybolmustu 17 sınde ıse t cızgısı daha koyuydu
bu yuzden kaset tıpı almaya karar verdım
onda sorun yasamadım
dıyelımkı senın testın dogru demekkı sen dun test yabsaydın belkıde t cızgısı daha koyu cıkcaktı bugun aynı cıktı ve bırden gıttı yumurtlama bıttımı acaba
yada su olmus olabılır dun aksam saatlerınde yumurtlamaya basladın o saatler belkı t daha koyu cıkaktı yabmadıgın ıcın bılemıyorsun bugun yabtıgında aynı cızgılerdı yabtıgında yumurtlamanın bıtmesıne yakındı 9 saat sonra sılındı
(cunku 1 gun boyunca cıft cızgıyı gormen lasım yanı oyle olması lasım )
baska ıhtımalde su henuz yumurtlamadın yanı bılemıyorumkı
oyuzden ben dıyorum dıjıtal alcam cızgı ısı zor ıs ama buyuk ıhtımal dedıgım gıbıdır akıntında gelmıs demekkı sen bugun testı yabtıgında son saatlerıydı dun aksam yabmıs olsaydın baya koyu yakalayacaktın

haskena aynen gittigidiyor.com daki gibi işleyişi var
ikinci el yada sıfır oldugu fiyatın üstünde yazıyor cnm
acık arttırma usulude olsa türkiyedeki fiyatların yarısı kadar ordaki fiyatlar
eczanelerde ovulasyon testi satılmıyorrr.netten sipariş vermek gerekiyor.en azından ben yaşadıgım yerde bulamadımm

elara cnm ben cok kotuyum beynım catlıyor nasıl bır bas agrısıdır bılmıyorum balon gıbı hıssedıyorum kafamı antıbıyotık alıyorum dıger ılacları alıyorum agrı kesıcı almayın dıyor ne yabcam ben ya

Evet dün yapsaydim kesin koyuyu yakalayacaktim ama dün hic birsey hissetmiyordum bugün aksama dogru belimde agrimaya basladi,sanirim bugün catladi yumurtam...
Senin anlattiklarina göre bencede en iyisi dijital olani eger buay olmazsa ben bidahaki ay digital almayi düsünüyorum,daha garanti...
Kaset tipi dedigin nasil oluyor?

Gi bacim sen benden iyi biliyormussun ya ben gitigidiyorun sistemini bilmiyordum canim burada eczanede satiliyor orada benim zamanimda oje bile eczanede satilirdi ya burada bulamazsin hic bir eczanede oje v.s.ivir zivir görüyonmu en önemli ürünü satmiyorlar (tabi bize göre)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…