- 13 Eylül 2009
- 562
- 448
- 303
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.401
Google Google Translate
boncukk fiyatlara bakarmısınnn
türkiyeyede gönderim var ve kargo ücretleri gayet makull
ürün fiatı+kargo ücreti toplamı türkiyedeki fiyatlardan yine düşükkk
bence bu gece :)Ben simdi yarinimi bekliycem, bu gecemi olcak bilmiyorumkismile
cnm cok gecmıs olsunr abbıma cıl sıfalar versın ınskizlar kötü bisey oldu kayinbabam hastanede yatiyor büyük bir ihtimal beyninde tümör varmissss dua edin kötü bisey olmasin cok iyi adamdir agzi var dili yoktur kaynanaya benzemezz zaten ne oldu ise kaynana yuzunden hasta oldu adamcagizzz
cnm gunu bellı olmuyor ama genelde 12 ve 15 gun arasında gelıyor gumrukte takılma yasamadım sımdıye kadar ancak otur seyler bozuk fılan cıkarsa ıade sansım olmayacagından almak ıstemıyorumgızz madem ordan alışveriş yapıyon ovulasyon kitelrini niye ordan almadınn.cok ucuzz senin kullandıgın testler
clear blue alcaksan ordan neden almıyorsunn
şimdiye kadar aldıgın ürünlerde gümrükte sorun yaşadınmı hiç?
kac günde geliyor?
ikiside aynı koyulukta dimi .kendini dinle,akıntını kontrol ett yapışkan bol bi akıntın gelirse anlaki yum catladııı.
kacıncı günün bugün?
yerinde olsam sahurda yapardım :)) oruclu olunmasaydı sabah yap derdimm.
hadi hakkında hayırlısı olsunnnn.inş bu ayy hamiş kalırsınnn
sana neler yapman gerektigi konusnda msj atmışmıydım??
Benim koca boks macina gitmisti daha gelmedi yaw.Ilk kez yumurtlamami tespit ediyorum ondada adam yok hahaha sinirlerim bozuldu :sinifsinif:bence bu gece :)
Kizlar simdi bidaha test yaptim aralarinda 9 saat var ve ikinci cizgi hicc cikmadi..
Benim koca boks macina gitmisti daha gelmedi yaw.Ilk kez yumurtlamami tespit ediyorum ondada adam yok hahaha sinirlerim bozuldu :sinifsinif:
sımdı selvıcım bak soyle anlatıyım
cızgılı testler hernekadar dogru olsalarda yanıltma payı oluyor
bazı cızgılı testlerde t cızgısı daha koyu olması lazım
bazılarında ıze aynı koyulukta olması lazım
ben ılk denedıgım zaman testımde 15 cı gun cıft cızgı gormustum ve degerlendırmıstım 16 sında cızgı kaybolmustu 17 sınde ıse t cızgısı daha koyuydu
bu yuzden kaset tıpı almaya karar verdım
onda sorun yasamadım
dıyelımkı senın testın dogru demekkı sen dun test yabsaydın belkıde t cızgısı daha koyu cıkcaktı bugun aynı cıktı ve bırden gıttı yumurtlama bıttımı acaba
yada su olmus olabılır dun aksam saatlerınde yumurtlamaya basladın o saatler belkı t daha koyu cıkaktı yabmadıgın ıcın bılemıyorsun bugun yabtıgında aynı cızgılerdı yabtıgında yumurtlamanın bıtmesıne yakındı 9 saat sonra sılındı
(cunku 1 gun boyunca cıft cızgıyı gormen lasım yanı oyle olması lasım )
baska ıhtımalde su henuz yumurtlamadın yanı bılemıyorumkı
oyuzden ben dıyorum dıjıtal alcam cızgı ısı zor ıs ama buyuk ıhtımal dedıgım gıbıdır akıntında gelmıs demekkı sen bugun testı yabtıgında son saatlerıydı dun aksam yabmıs olsaydın baya koyu yakalayacaktın
haskena aynen gittigidiyor.com daki gibi işleyişi var
ikinci el yada sıfır oldugu fiyatın üstünde yazıyor cnm
acık arttırma usulude olsa türkiyedeki fiyatların yarısı kadar ordaki fiyatlar
eczanelerde ovulasyon testi satılmıyorrr.netten sipariş vermek gerekiyor.en azından ben yaşadıgım yerde bulamadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?