- 13 Eylül 2009
- 562
- 448
- 303
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.421
Ayy oruc olmasa neyse sahura yetismesi lazimm eyvahedigeldismilecnm gece bıtmıs degıl stres yapma rahat ol 5 dk lık ıs :)
kaydirigubbakcemile3 telefonu kapalii,canim yumurtam bosa gitmese bagri.Telefon ac bacim yumurta catladi pisirmek lazim de pisirmezsem bozulacak de
Ayy oruc olmasa neyse sahura yetismesi lazimm eyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3 telefonu kapalii,canim yumurtam bosa gitmese bagri.
Elara banada ticker yaparmisin basligina da yumurtam catladi ama koca yoook yaz kaydirigubbakcemile3
elara cnm ben cok kotuyum beynım catlıyor nasıl bır bas agrısıdır bılmıyorum balon gıbı hıssedıyorum kafamı antıbıyotık alıyorum dıger ılacları alıyorum agrı kesıcı almayın dıyor ne yabcam ben ya
Kizlar ben 02 Eylülde adet olmam lazim ve bu ay hapi birakip gülen yüz cikan ovulasyon testinden almayi düsünüyorum bakalim basliyorum hayirlisi ile ne zaman tuturuverecem bence siz hamile kalirsiniz oglanlari dogurursunuz sünnet ettireceniz zaman ben size yetisirim diyom hayirlisi artik adet olduktan sonra bütün gelismeleri gün gün yazarim artik Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun dua edinkizlar bana benim dualarim hep sizinle.....
Evet canim bakalim artik hakkimizda hayirlisi hepimiz gönlündekini kucagina versin Rabbim.
Evet canim bakalim artik hakkimizda hayirlisi hepimiz gönlündekini kucagina versin Rabbim.
Canim evet ikiside ayni koyulukta,bugün 12.günüm.
Az önce akintimi kontrolettim ilk basta parmagimin arasinda sünen akinti geldi azdi ama sonra süt rengi,cok sivi akintim geldi.Yumurtladimmi size?
Evet bugünü degerlendirmem lazim artik olsun istiyorumm.
Bana tablo ve takviyeler birde diet listesi baslikli mesajlari göndermistin...
sag kasıgın arıyorsa sen sagdan yumurtladınnn,cok şanslısın herşey denk geldi ama malzemelerden biri eksikkkaydirigubbakcemile3Kac aydir takvimlere göre falan ayarliyordum kendimi,Gurbetin baktigi yerden gün bakiyordum bugünden itibaren kiz gösteriyor mesela bende son günü bekliyordum,demmeki erken yumurluyorum benn.Ama bu ay ilk defa böyle belirti yasiyorum, birde arada sag kasigima agri giriyor...
selam kızlar nasıl gidiyo bakalım opuyorumnanaktan benim daha adet devam....bitince çalışmalarada devam inş...bu ay ovulasyon testi alıcam
ben adet döngümü kaydırcam.dr takibi klomen ve bio ritim kullancam.gerisi tabiki rabbimin taktiri.kaydırma işini biraz düşünüyorum.ama kaydırmazsam hiç denk gelmiyor.kaydırırsam denk gelebilme ihtimali var...bu ay 10 gün kaydırmam lazım: (((((
Kizlar simdi bidaha test yaptim aralarinda 9 saat var ve ikinci cizgi hicc cikmadi..
Telefon ac bacim yumurta catladi pisirmek lazim de pisirmezsem bozulacak de
elara cnm ben cok kotuyum beynım catlıyor nasıl bır bas agrısıdır bılmıyorum balon gıbı hıssedıyorum kafamı antıbıyotık alıyorum dıger ılacları alıyorum agrı kesıcı almayın dıyor ne yabcam ben ya
Evet dün yapsaydim kesin koyuyu yakalayacaktim ama dün hic birsey hissetmiyordum bugün aksama dogru belimde agrimaya basladi,sanirim bugün catladi yumurtam...
Senin anlattiklarina göre bencede en iyisi dijital olani eger buay olmazsa ben bidahaki ay digital almayi düsünüyorum,daha garanti...
Kaset tipi dedigin nasil oluyor?
Ayy oruc olmasa neyse sahura yetismesi lazimm eyvahedigeldismile
gelir o saatee merak etme cnm.tel etseneee
kaydirigubbakcemile3 telefonu kapalii,canim yumurtam bosa gitmese bagri.
Elara banada ticker yaparmisin basligina da yumurtam catladi ama koca yoook yaz kaydirigubbakcemile3
Kizlar ben 02 Eylülde adet olmam lazim ve bu ay hapi birakip gülen yüz cikan ovulasyon testinden almayi düsünüyorum bakalim basliyorum hayirlisi ile ne zaman tuturuverecem bence siz hamile kalirsiniz oglanlari dogurursunuz sünnet ettireceniz zaman ben size yetisirim diyom hayirlisi artik adet olduktan sonra bütün gelismeleri gün gün yazarim artik Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun dua edinkizlar bana benim dualarim hep sizinle.....
elaraaa cnm hiç pas vermiyon bana:)
küsmüyüz(
aminn.
olumlu düşün cnm.karamsarr olma bu kadarr.inş hep birliktee hamiş kalırızz
aaaaa niye küsüyüm canm olurmu öle şeyy:teselli:
bugün netten siparişlerle ugraştım,beynim cok yogunn o nedenlee pek pas vermemişimdir.ben farkında degilim cnm kusura bakmaa.olumunekankayizsmile
benim alt katta komşum var (samimi)
sahur yapmaya çağırıyor
hamileyim ya
ay ben hersene yapıcam bitane ohh ne rahat..
gidiyorum ..
size iyi sohbetler canlarım...
ece senin randevun carşambamıydı?
ohh ne güzell yaaa.ne iyi kadınmışşş.resimlerde gördügüm kapalı bayanmı?kankim dediginn
eşinle beraber mi gitcen
afiyet olsun cnm.yarasınnn bebegineeeeee
ay cnm ınssssss ya ınsss olacak rabbım gonlundekını verecekdün akşam rüyamda iremi gördüm
ağzındaki bütün dişleri dökülmüş
hepsini elime aldım kucağıma koydum
kulaktan duyma diş çokması hep kötü yorumlanırya
ay sabah içime bi sıkıntı girdi
nete baktım rüya tabirine
gözlerime inanamadım
bu rüyayı görmek
erkek evlat demekmiş
şokkkk oldum...
hayırlısı inş.
cnm g.olsun ıns atlatır hayırllısıylakizlar kötü bisey oldu kayinbabam hastanede yatiyor büyük bir ihtimal beyninde tümör varmissss dua edin kötü bisey olmasin cok iyi adamdir agzi var dili yoktur kaynanaya benzemezz zaten ne oldu ise kaynana yuzunden hasta oldu adamcagizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?