- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.441
aaa gamze trabzondamısın
nasıl geçti yolculuk
benim mide bulantılarım başladı gibi yaa bu sabah herşey koktu sanki burnuma
ilkk kez oruç tutmadım ve midem bulandı tutarken çok daha iyiydim
günaydınnnn
gamzeeee h.gg nasılsınnnn
kızın nasıl oldu
pc den cıkmadan önce gecmişi sil buraya girdigini görmesinlerrrr:)
cnaım benim doğum tarihi 08.04.86 izmit
eşimin lazımsa eylül 77 gün olarak bilmiyo anası... erzurum
Aldim canim mesajini saol ,emegine saglik.o şeffaf sünen akıntı yum catlamasına yakın geliyor.
sana 2 mesaj daha yollıcam selvi.
sag kasıgın arıyorsa sen sagdan yumurtladınnn,cok şanslısın herşey denk geldi ama malzemelerden biri eksikkkaydirigubbakcemile3
gumaydın cnm ıyıyım trabzondayım cok sıcak sımdı köye fındıga cıkacaz emınım ordada soba yanıyordumr:):)):kızımda felaket grıbe cevırdı burun goz nasıl akıyo mızmız antıbıyotıgın henuz faydasını goremedım daha ıns duzelır cnm bır an önce tmm cnm becerebılırsem sılerım :):))))))))))))))
Aminn canim,Allah hepimizin gönlüne göre versin insallahoohhh bir zamandır takip edemiyordum topiğii,
maşallah yeni hamileler varmışşş:hooray::sm_cool:,
ayy ne çok sevndiimmmdelikafaduldenhihoyyyt,
inşallah herrşey gönlünüze göre olsun hanımlarr,
kız isteyenlere kızz,erkek isteyenlere erkek versin Rabbimm şu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetinee:Saruboceq:
Aldim canim mesajini saol ,emegine saglik.
Ayy o malzemeyi bulana kadar canim cikti,ama buldum sonundaa zemuszemus
H.g Gamze Allah kabul etsin duani canim,agzina saglik.Kizina cok gecmis olsun hava degisiminden daha kötü oldu demek insallah düzelir biran önce.
Kizlarr selamm opuyorumnanaktan
oohhh bir zamandır takip edemiyordum topiğii,
kız isteyenlere kızz,erkek isteyenlere erkek versin Rabbimm şu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetinee:Saruboceq:
slm akşam naptın selvi
işlem tamammı:)))
gumaydın cnm ıyıyım trabzondayım cok sıcak sımdı köye fındıga cıkacaz emınım ordada soba yanıyordumr:):)):kızımda felaket grıbe cevırdı burun goz nasıl akıyo mızmız antıbıyotıgın henuz faydasını goremedım daha ıns duzelır cnm bır an önce tmm cnm becerebılırsem sılerım :):))))))))))))))
Tamam canim,adam bugün yumurtluyorum saniyomus neye ugradigini sasirdi :teytey: :kedi:
Ece senin tek iliskimiydi?
Ayy insallah bu ay tutar, dua edin kizlar...
aminn.
olumlu düşün cnm.karamsarr olma bu kadarr.inş hep birliktee hamiş kalırızz
Amin canim iyi dileklerin icin tesekkür ederim....
gunyadın kızlar nasılsınızzzzzzz aloo kıkmse yokmuuuuuuu:):)):
Bacim nerede olursan ol aklin bizde hemi dualarin icin tesekkürler Allah kabul etsin....
Amin canim insallah.........................
yarın evlilik yıldönümümüzzzzzz
kocaya sürpriz yapmak istiyorum amaa nasılll
Canim kizini anneye birak güzel bir yemek yiyin arkasindan malum is:kedindan güzel süprizmi olur hadi kolay gele sana benim hep bir hayalim vardir yillardir bir türlü yapamadim esimin dogumgününde yada evlilik yildönümümüzde ona hamile oldugumu söylemek artikin bir dahaki yila insallah...........
merhaba kızlar ben düşünüyorumda ben bu erkek bebek peşine çok düştüğüm içinmi böyle oldu.hem çok dua ettim.hemde çok araştırdım.bir inanınçok istediği bir şeyin olmaması çok kötü.ama benim içimden geçen bir his hala karnımdaki bbeğin erkek olduğunu söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?