bebek cinsiyet belirleme..

bu ay antibiyotiktenmidir nedir yumurtlama akıntım çok fazla geldi.bunu yine denemiştim.eğer yum akıntınız az diye şikayet ediyorsanız üriner sistem antibiyotiği kullanın.tertemiz olunca sanırım akıntıda bol oluyor diye bir sonuç çıkardım ben........

gurbet ben klomeni adetin 3.günü sabah akşam bir tane aldım.tam 13.gün yumurtladım.ama o ay tutmadı.üstelik 13.gün yumurtlamama rağmen 31.gün adet oldum.

Bu hissi biliyorum. Sozde ikinci de 2 yasina gelince 3. yu kucagima almayi sonra 4. ve defteri yas gecmeden kapatmayi planliyordum.. Ama inan cocuk buyudukce herseye bastan baslama dusuncesi insana zor geliyor.. Arka arkaya cocuk yapma konusunda tecrubelerime dayanarak, aslinda ara verilmesinin uygun oldugunu dusunuyorum.. Keske esimle 20 yasimda tanisip 4 senede bir cocuk 32 yasinda 4 cocuk... D

kızlar slm..
yarın bebişimin kalp atışlarını duymaya gideceğiz..
çokkk heyecanlıyım...

ayy ne güzellll.inşallah herşey yolundadır cnmmm.resim almayıda unutmaaaa

birlikte nice mutlu yillara, 4. yiliniz size saglikli yakisikli bir erkek bebis getirsin.. Guzel kizin simdi abla ilerde de gorumce olsun, sen de tatli bir babaanne ol insh.. :hulya:kaydirigubbakcemile3

tşklerrrr:))olumunekankayizsmile

gurbet ben klomeni adetin 3.günü sabah akşam bir tane aldım.tam 13.gün yumurtladım.ama o ay tutmadı.üstelik 13.gün yumurtlamama rağmen 31.gün adet oldum.
oki ben de öyle yapcammmmmmm canim benimmm baklalimmmm
kiz elaraaaaa eylull ayina ekleyeblirsin deneyeceklerin rarsina gulummm beniiii hihoyyyt

kizlar hayirliii olsun gunuzzzzzzzz
bereketli olsun gununuzz
hayirli havadisler alin
Allahin razi oldugu bir gun gercirin insallahhhh

nirdesniz yawwwwwww

kizlar hayirliii olsun gunuzzzzzzzz
bereketli olsun gununuzz
hayirli havadisler alin
Allahin razi oldugu bir gun gercirin insallahhhh

nirdesniz yawwwwwww

gurbet bizim yumurtalar aynı tarih galiba ???????
deneme yapacağımız günde aynı olur ozaman kaydirigubbakcemile5
cetvelin yararlarına bak be :lepi:

selam arkadaslar
elara evlılık yıldonumuz kutlu olsun
ece cnm hadı bakalım kalp atıslarınıda duyarsın hayırlısı tekrardan
mımoza banada barmasın lutfen ?
18 agustos sat
10 08 1984 dogum gunum
08 1978 esımın dogum gunu ancak gunu bellı deqıl
kızlar pek fasla su bı kac gun aranızda olanıycam gelıyorum arasıra yazarım ozamanlar cok kotu gunle rgecırıyorum anlatmak ısterdım ama unutmak ıstıyorum o yuzden sımdılık paylasamıyorum
ıyı bakın kendınıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…