bebek cinsiyet belirleme..

Canım ben 35 yaşındayımakannehir 10 yaşında bir kızım var.Aslında eylülde başlamak istiyorum ama işte çıkan bu sorun hakkında doktor ne diyecek bakalım?Heralde kısmet olursa en geç Ekimde başlarım .Çok fazla zamanım kalmadı benim malum yaş kemale erdi.

elaraaaa cannnimmmmmm be adet oldummmm canim 5. gun klomene baslamak istiyorum on dan sonra ilk yimirtlamada calismya basliycam canimmmmm gunde kac tane iceyimmmm de hele bir banaaaa kizzzzz folik asidi gunde iki tane aliyom bisey olmaz dimi giiiiii

Çarşamba eşimin sperm testini yaptıracağız .Onun sonucunuda alıp hepsi birlikte değerlendirilecek.Katı bir diyet olmasada belli başlı şeyleri uygulayacağım.İşte sonuçların hepsini bi alsam diğer konulara ona göre yoğunlaşacağım.Benden size tavsiye arayı çok açmayın.Ben mesleğimdi yok evimizi alalım şu bu derken geç kaldım.Sorunsuz hamile kalırım derken bir sürü sorun çıktı.

elaraaaa cannnimmmmmm be adet oldummmm canim 5. gun klomene baslamak istiyorum on dan sonra ilk yimirtlamada calismya basliycam canimmmmm gunde kac tane iceyimmmm de hele bir banaaaa kizzzzz folik asidi gunde iki tane aliyom bisey olmaz dimi giiiiii

gurbetcim klomeni günde 1 defa kullananda var,sabah akşam olmak üzere 2 kez kullanan da var.doktorun tavsiyesiyle alakalı bişi onu konuda ben bişi diyemem cnm

ayrıca klomen kullandıktan sonra doktora gitmicenmi sen bacım?
çat ignesi filan kullanmıcan dimi.

folik asid pluıs mı kullanıyon sen??
eger onu kullanıyorsan günde 3 tane içiliyor ondan.
folbiol kullanıyorsan günde 1 tane

mesajlarımı aldıktan sonramı oldu ilişki
orda yazanları uyguladınmı
Canim mesajlarini sabah okudum malesef.Uyguladigim pek bisey yok acikcasi bikac haftadir süt ürünleri ve yumurta tüketmiyorum, yesil cayi iciyordum zaten,yumurtlama günü iliski,birde namaz ve dua... Allahtan hayirlisi...

yarın evlilik yıldönümümüzzzzzz
kocaya sürpriz yapmak istiyorum amaa nasılll
Nice mutlu yillaraa,Allah ayirmasin a.s.

Canim Allah hakkinda herseyin hayirlisini bilir, insallah hislerin dogrudur ama degilsede yipratma kendini hamileligin tadini cikar.Allah saglikla kavustursun...

Gecmis olsun,insallah sonuclarin hemen cikar...

bende peşpeşe cocuk yapma taraftarıyım.cokta hevesliydim kızım 1 yaşına girince hemenn yapacaktım bitane daha güyaaa.ama emzirdigimden dolayıı yapmadım
şimdide her gecen gün cocuk yapma fikrinden uzaklaşıyorum:)

Teşekkür ederim Sellvi.İnşallah biran önce başlarım.

canim alirim randövu cat ignesi olmam sanirim yönlendirirse dr. beni su gun yap diye o zaman tamam
andrefol diye bir hap folik asid 0,4 ml nasil sence
bende sabah aksam 5 gun boyunca almayi dusunuyorum adetin 5. gunu

Aynen bende öyle oldum.Annelik insanı yoruyor birde çalışınca dahada zor.Kızım büyüyüncede ne yalan söyleyeyim rahata alıştım.Aslında bana kalsa tek çocuk yeterdi ama eşim çok istiyordu.Düşükleri yaşadıktan sonra bende çok istemeye başladım.İsteyincede olmuyor işte.Rabbim cezalandırıyor beni diye düşünüyorum.Çünkü bundan 3-4 yıl önce adetim gecikince salya sümük ağlardım ya hamileysem istemiyorum diye.Şimdide ben istiyorum o gelmiyor.

Bu arada ben folbiol kullanıyorum.Günde bir tane.Eczacı alırken uzun süreli kullanımda dikkat edilmesi gerekiyor dedi.Hücre yenileme özelliği olduğu için kötü huylu hücreleride çoğaltabiliyor dedi çok korktum ya.Çünkü ben uzun süredir kullanıyorum.Sizin bilginiz var mı?

canım bilmiyorum bu ay daha ilk alıcam tavsiye ettiğin marka varsa ?:kedi:

sen 1 eylülle 6 eylül arası kız
13 elülle 19 eylül erkek
sanırım yumurtlama günlerin kıza meyilli günlere denk geliyor

valla cnm kaderimde ne varsa artık aslında içten içe bi kız daha istiyorum sanırım değişik bi duygu....kaydirigubbakcemile3

canim alirim randövu cat ignesi olmam sanirim yönlendirirse dr. beni su gun yap diye o zaman tamam
andrefol diye bir hap folik asid 0,4 ml nasil sence
bende sabah aksam 5 gun boyunca almayi dusunuyorum adetin 5. gunu

hamile kalmayı düşünen kadınlara en az 0.4 mg folik asit öneriliyorr.
1 tane alsanda olur 2 tane alsanda olur gurbet.
ama 2 tane ideal bence.
folbiol ün 1 tanesi 5 mg düşün yani.ben bunu kullanıyorum.
sen 2 tane alsan 1 mg bile etmiyor.

aynen bende her ay acaba hamilemiyim diye ödüm kopuyorrr.
şuan hazır degilim cünkü.3 ay sonraa düşünüyorumm bakalımm
siz şimdiye kadar nasıl korundunuz?

folbiolun dozu yüksek.günlük yedigimiz şeylerdede folik asit var.cok uzun süreli kullanımda zararlı olabilecegini bende düşünüyorum acaıkcası.
hamile kalmadan 3 ay önce başlanacak.hamile kalınca folik plus a devam edilcekk

sen nezamandır kullanıyorsun?

yada ben karnımda bi sağlıklı tekmeler atıp duran bi bebek istiyorum...tekmelenmeyi özledim ben

Allah gönlüne göre versin cnm

saol janum cümlemizin...:CüvCüv:

oki gulum ben iki tan alayim agustosun sonundan bu yana aliyom gundur dozu artidim benn cumada klomene baslarim insss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…