bebek cinsiyet belirleme..

Merhaba kızlar galiba kimse yok.Pıhtılaşma test sonuçlarımı aldım daha doktora göstermedim.Pıhtılaşma yüzünden bebeğini kaybedenler topiğindeki arkadaşlara testimin sonuçlarını yazdım onlarda ileri düzeyde olmasada pıhtılaşmanın varolduğunu söylediler.

inşallah dedigin gibi olurr

ay cnm nice yıllara inş.
valla i düşünüyüm bi fikir gelirse yazarım cnm

sagoll cnmmm

gecmiş olsunn.

inşallah dedigin gibi olurr

sagoll cnmmm

gecmiş olsunn.

Teşekkürler Elara.Eşinden daha önce spermiyogram istenmemişti.Onuda yapalım dediler.Ancak haftaya yaptırabileceğiz.İnşallah sonuçları hemen çıkarda eylülde başlayabilirim çalışmalara.Tabi pıhtılaşma için önceden kullanmam gerekli ilaç yoksa.

selam kızlarr..bende küçügü yatırdım.şikdi büyük yatacak sütünü içiyor onu beklerken bi bakmak istedimm.elera evllik yıldönümünüz kutlu olsun..kaç yıllık oldunuz..

ben senin yaşadıklarını aynısı yaşadımm.hatta şuan aynı bensin diyebilirim.kabul etmedimm.her doktora gidişimde erkek diyecek yanlış görmüşüz diyecek diye bekledim.6 ay olana kadar..ama sonra kabullendim..bence iki doktorda kız dediyse .bence o kızdır...ha olmuyormu süprızler.evet oluyorr.inşallahh oda sana nasip olurda yanlış görmüşüz bu bebek erkekmiş derlerr..canım..bende çok dua ettim.çok araştırdımm...herşey gönlünce olsun inşallah..

kızlarrr aranızda lush ürünlerini kullananlar varmı????
sitesinde baktım yorumları okudukcaa hemen gidip alasım geldii
renkleri görüntüleri filan harika yaa
tamamen dogalll.yüz masekeleri filan taze meyveden yapılmış ve son kullanma tarihleri cok kısa.içinde koruyucu maddeler yok cünkü
bi sitesinee bakınnn derşmm.özelliklee sabunlar bölümüne:)
Lush - Sabunlar

honey I washed olanının yorumlarını okuyunnnn
ben kesin almalıyım bundan:)

Evet Elara bana 3 mesajın geldi.Benim teşekkür mesajlarımda gelmiştir umarım.

yok msjların gelmedi.bazı arkadaşların msj ayaralrı kapalıı oldugundan benim yolladıgım mesajlar gitmemiş.sendende ses cıkmayınca acaba sanada mı gitmedi diye düşündümm.ondan sordumm

bana msj yazarken alıcı kısmına elara yazdıysan bana gelmez mesajın
nickime tıkla mesaj gönder de öle yollaarsınn aklında bulunsun

Allah Allah şaşırdım şimdi. ben sana 2-3 tane özel mesaj gönderdim.Nickine tıklayarak gönderdim hemde.Ellerine sağlık çok teşekkür ederim arkadaşım.Bilgilere yoğunlaşıp uygulamaya hazırlanırken pıhtılaşma işi çıktı şimdi aspirin belkide iğne kullanmam gerekecek.Bunada şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…