- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.461
Tamam canim,adam bugün yumurtluyorum saniyomus neye ugradigini sasirdi :teytey: :kedi:
Ece senin tek iliskimiydi?
Ayy insallah bu ay tutar, dua edin kizlar...
yarın evlilik yıldönümümüzzzzzz
kocaya sürpriz yapmak istiyorum amaa nasılll
merhaba kızlar ben düşünüyorumda ben bu erkek bebek peşine çok düştüğüm içinmi böyle oldu.hem çok dua ettim.hemde çok araştırdım.bir inanınçok istediği bir şeyin olmaması çok kötü.ama benim içimden geçen bir his hala karnımdaki bbeğin erkek olduğunu söylüyor.
ay cnm nice yıllara inş.
valla i düşünüyüm bi fikir gelirse yazarım cnm
Merhaba kızlar galiba kimse yok.Pıhtılaşma test sonuçlarımı aldım daha doktora göstermedim.Pıhtılaşma yüzünden bebeğini kaybedenler topiğindeki arkadaşlara testimin sonuçlarını yazdım onlarda ileri düzeyde olmasada pıhtılaşmanın varolduğunu söylediler.
inşallah dedigin gibi olurr
sagoll cnmmm
gecmiş olsunn.
merhaba kızlar ben düşünüyorumda ben bu erkek bebek peşine çok düştüğüm içinmi böyle oldu.hem çok dua ettim.hemde çok araştırdım.bir inanınçok istediği bir şeyin olmaması çok kötü.ama benim içimden geçen bir his hala karnımdaki bbeğin erkek olduğunu söylüyor.
fiona sana bi kac tane mesaj atmıştım geldimi?
tşkler helenn
3 yılımızz bittiii.boshayallersmile
Evet Elara bana 3 mesajın geldi.Benim teşekkür mesajlarımda gelmiştir umarım.
Yarın kutlayayım demiştim ama madem konu açıldı.Evlilik yıldönümüz kutlu olsun Elara.Nice mutlu senelere.
yok msjların gelmedi.bazı arkadaşların msj ayaralrı kapalıı oldugundan benim yolladıgım mesajlar gitmemiş.sendende ses cıkmayınca acaba sanada mı gitmedi diye düşündümm.ondan sordumm
bana msj yazarken alıcı kısmına elara yazdıysan bana gelmez mesajın
nickime tıkla mesaj gönder de öle yollaarsınn aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?