- 13 Eylül 2009
- 562
- 448
- 303
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.521
Ayy ne güzel.Haberlerini bekliyoruz...kızlar slm..
yarın bebişimin kalp atışlarını duymaya gideceğiz..
çokkk heyecanlıyım...
Amin canimm...kizlar hayirliii olsun gunuzzzzzzzz
bereketli olsun gununuzz
hayirli havadisler alin
Allahin razi oldugu bir gun gercirin insallahhhh
nirdesniz yawwwwwww
Canim insallah sorun herneyse düzelir biran önce a.s.selam arkadaslar
elara evlılık yıldonumuz kutlu olsun
ece cnm hadı bakalım kalp atıslarınıda duyarsın hayırlısı tekrardan
mımoza banada barmasın lutfen ?
18 agustos sat
10 08 1984 dogum gunum
08 1978 esımın dogum gunu ancak gunu bellı deqıl
kızlar pek fasla su bı kac gun aranızda olanıycam gelıyorum arasıra yazarım ozamanlar cok kotu gunle rgecırıyorum anlatmak ısterdım ama unutmak ıstıyorum o yuzden sımdılık paylasamıyorum
ıyı bakın kendınıze
selam arkadaslar
18 agustos sat
10 08 1984 dogum gunum
kızlar pek fasla su bı kac gun aranızda olanıycam gelıyorum arasıra yazarım ozamanlar cok kotu gunle rgecırıyorum anlatmak ısterdım ama unutmak ıstıyorum o yuzden sımdılık paylasamıyorum
ıyı bakın kendınıze
oki ben de öyle yapcammmmmmm canim benimmm baklalimmmm
kiz elaraaaaa eylull ayina ekleyeblirsin deneyeceklerin rarsina gulummm beniiii hihoyyyt
kizlar hayirliii olsun gunuzzzzzzzz
bereketli olsun gununuzz
hayirli havadisler alin
Allahin razi oldugu bir gun gercirin insallahhhh
nirdesniz yawwwwwww
Kizlar ben folikasit tek olarak almiyorum,icinde folikasitte bulunan vitamin tableti kullaniyorum ayni sey demi? yoksa sadece folik asit tabletimi kullanmaliyim???
gurbettt cesaretinee hayranımmmmmm.Allah gönlüne göre versinnnn inşallahhh
takkeyi deldigin gün sölee ekleyim seni listeye :)
aminnn cnmmmm
ben bugün yogunumm akşama hazırlık yapıyorum kociş içinn
şuan temizlik yapıyorum,sonra sevdigi yemekelri yapcammmm,güzel bi masa hazırlıcammm ,süslencemmm kocişi beklicemm :smiley-cool:hihoyyyt
insallahhhhh csanim eklersinnnnnnnnneyvahedigeldismilenasil delcem plan yapiyommmmmmmCADIARZU hadi bakalimmm yap bakalim lezzetli yemeklerde yiyin Allah muhabbetini artirsin canimmmmgurbettt cesaretinee hayranımmmmmm.Allah gönlüne göre versinnnn inşallahhh
takkeyi deldigin gün sölee ekleyim seni listeye :)
aminnn cnmmmm
ben bugün yogunumm akşama hazırlık yapıyorum kociş içinn
şuan temizlik yapıyorum,sonra sevdigi yemekelri yapcammmm,güzel bi masa hazırlıcammm ,süslencemmm kocişi beklicemm :smiley-cool:hihoyyyt
selam canimmmmmmhihoyyytSelam kizlar a.s.
sagol canim iyi seyler dusunmeye bakkkkkkkkk Allah tez vakitte kurtarsin canim sikintindannnnselam arkadaslar
18 agustos sat
10 08 1984 dogum gunum
kızlar pek fasla su bı kac gun aranızda olanıycam gelıyorum arasıra yazarım ozamanlar cok kotu gunler gecırıyorum anlatmak ısterdım ama unutmak ıstıyorum o yuzden sımdılık paylasamıyorum
ıyı bakın kendınıze
bide ayni gun kaliyormusuuzzzzzz kiz ne guzel olurrrrr ben bide ovulasyon kitiyle belirliycem yimirtlama gununuuuuucokacimcoookgurbet bizim yumurtalar aynı tarih galiba ???????
deneme yapacağımız günde aynı olur ozaman kaydirigubbakcemile5
cetvelin yararlarına bak be :lepi:
gamzee tarbzonda elaraa kocise hazirlaniiiii karabiberrrr hamis oturamiyorrrrrbugün kimse yok gurbet ya nerde bunlar
ooo neler var menüde ????
ne güzel nice yıllara
oyooyooyyyy elaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatşklerrrr
gecen bi resturana gitmiştik orda cok güzel bi yemek getirdiler ondan yapcam
patatesi büyük yerde rendelemişler ve kızartmışlar cips gibi olmuşş
onu tabagın altına koyumuşlar
üstüne bonfile eti ,domates,biber sarımsak,mantarla sote yapmışlarr patatesin üstüne koymuşlarr
yanınada şehriye pilavııı .muhteşem olmuştuuuu
ondan yapcamm becerebilirisem:)
bide kırmızı mercimek corbası.salata olur.tatlı olarakta fırında sütlaççcokacimcoook
selam arkadaslar
18 agustos sat
10 08 1984 dogum gunum
ıyı bakın kendınıze
7 haftalik olmus bile. Masallah bebisine, saglikla 9 ayi tamamlayip kucagina almak nasip etsin Rabbim. Kalp atisini ilk duymak cok heyecanli oluyor.. Keyfini cikar o mucize anin...
ayy ne güzellll.inşallah herşey yolundadır cnmmm.resim almayıda unutmaaaa
evt teyzesi size yakışılı bi resmini getiririm umarımmm..
tşklerrrr:))olumunekankayizsmile
hadi bakalimmmmm hayirla git a.s.gelll canimmmmmmm
tşklerrrr
üstüne bonfile eti ,domates,biber sarımsak,mantarla sote yapmışlarr patatesin üstüne koymuşlarr
bide kırmızı mercimek corbası.salata olur.tatlı olarakta fırında sütlaççcokacimcoook
600 mcg dir muhtemelen
oda 0.6 mg yapar.yeterlii
ama sodyum ve potasyum agırlıklı besleneye agırlık vereecksen yeterli gelmezz.
cok fazla tuzlu ve potasyumlu yicekler düşüge neden olabilirmiş.o endnele folik asit miktarını arttırmak gerekir.
normal şartlarda günlük önerilen doz 0.4 mg yani 400 mcg
tşklerrrr
alintidir...........Kız mı? Erkek mi?
Sevincinizi paylaşın!
Cinsiyet Belirleme Testi(TM)A.B.D başta olmak üzere binlerce anne adayı tarafından denendi ve başarısını kanıtladı. Beklemeye son! Intelligender cinsiyet belirleme testi şimdi Türkiye'de. Bebeğiniz kız mı yoksa erkek mi? Anne adaylarının hamileliklerinin ilk haftalarında sıkça sordukları bu sorunun yanıtını öğrenmek artık çok kolay. Hamileliğin belirlendiği tarihi takip eden 10. haftada evinizin rahatlığında, sağlıklı ve sadece 10 dakika süren bu test, size bebeğinizin cinsiyetini söylüyor.
Testimizi eczaneden satın aldıktan sonra güvenle evinizde uyguluyor ve dakikalar içinde sonuca ulaşabiliyorsunuz. Testi uygulamak çok kolay olmakla beraber, bu test anne ve bebeğin sağlığına zarar veren dış etkenlerden korunmalarını sağlıyor.
IntelliGender Cinsiyet Belirleme Testi sayesinde hamileliğinizle başlayan ve sonogram (ultrason testi)'a kadar geçen zamanı merakla beklemiş olmuyor;bebeğiniz yaklaşık 10 haftalıkken sadece 10 dakika içerisinde cinsiyetinin ne olduğunu öğrenebiliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?