bebek cinsiyet belirleme..

kızlar slm..
yarın bebişimin kalp atışlarını duymaya gideceğiz..
çokkk heyecanlıyım...
Ayy ne güzel.Haberlerini bekliyoruz...

kizlar hayirliii olsun gunuzzzzzzzz
bereketli olsun gununuzz
hayirli havadisler alin
Allahin razi oldugu bir gun gercirin insallahhhh

nirdesniz yawwwwwww
Amin canimm...

Canim insallah sorun herneyse düzelir biran önce a.s.

zaman gerçekten herşeyin ilacı
inşallah düzelir herşey
anlatmak istediğinde biz burdayız a.s.

Kizlar ben folikasit tek olarak almiyorum,icinde folikasitte bulunan vitamin tableti kullaniyorum ayni sey demi? yoksa sadece folik asit tabletimi kullanmaliyim???

oki ben de öyle yapcammmmmmm canim benimmm baklalimmmm
kiz elaraaaaa eylull ayina ekleyeblirsin deneyeceklerin rarsina gulummm beniiii hihoyyyt

gurbettt cesaretinee hayranımmmmmm.Allah gönlüne göre versinnnn inşallahhh
takkeyi deldigin gün sölee ekleyim seni listeye :)

kizlar hayirliii olsun gunuzzzzzzzz
bereketli olsun gununuzz
hayirli havadisler alin
Allahin razi oldugu bir gun gercirin insallahhhh

nirdesniz yawwwwwww

aminnn cnmmmm
ben bugün yogunumm akşama hazırlık yapıyorum kociş içinn
şuan temizlik yapıyorum,sonra sevdigi yemekelri yapcammmm,güzel bi masa hazırlıcammm ,süslencemmm kocişi beklicemm :smiley-cool:hihoyyyt

ooo neler var menüde ????
ne güzel nice yıllara

insallahhhhh csanim eklersinnnnnnnnneyvahedigeldismilenasil delcem plan yapiyommmmmmmCADIARZU hadi bakalimmm yap bakalim lezzetli yemeklerde yiyin Allah muhabbetini artirsin canimmmm
Selam kizlar a.s.
selam canimmmmmmhihoyyyt
sagol canim iyi seyler dusunmeye bakkkkkkkkk Allah tez vakitte kurtarsin canim sikintindannnn
gurbet bizim yumurtalar aynı tarih galiba ???????
deneme yapacağımız günde aynı olur ozaman kaydirigubbakcemile5
cetvelin yararlarına bak be :lepi:
bide ayni gun kaliyormusuuzzzzzz kiz ne guzel olurrrrr ben bide ovulasyon kitiyle belirliycem yimirtlama gununuuuuucokacimcoook
bugün kimse yok gurbet ya nerde bunlar
gamzee tarbzonda elaraa kocise hazirlaniiiii karabiberrrr hamis oturamiyorrrrr
diger kizlari bilmiyimmmm bennnnnn:1hug:

600 mcg dir muhtemelen
oda 0.6 mg yapar.yeterlii

ama sodyum ve potasyum agırlıklı besleneye agırlık vereecksen yeterli gelmezz.
cok fazla tuzlu ve potasyumlu yicekler düşüge neden olabilirmiş.o endnele folik asit miktarını arttırmak gerekir.

normal şartlarda günlük önerilen doz 0.4 mg yani 400 mcg

ooo neler var menüde ????
ne güzel nice yıllara

tşklerrrr
gecen bi resturana gitmiştik orda cok güzel bi yemek getirdiler ondan yapcam
patatesi büyük yerde rendelemişler ve kızartmışlar cips gibi olmuşş
onu tabagın altına koyumuşlar
üstüne bonfile eti ,domates,biber sarımsak,mantarla sote yapmışlarr patatesin üstüne koymuşlarr
yanınada şehriye pilavııı .muhteşem olmuştuuuu
ondan yapcamm becerebilirisem:)
bide kırmızı mercimek corbası.salata olur.tatlı olarakta fırında sütlaççcokacimcoook

oyooyooyyyy elaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa liyom annam bu aksam sizdeyimmmmmmm:gitme:ama sen kocisle beraber yiycennncokacimcoook ben baska sefer gelirinnnnnn:ecrin_bebek:anne

canım benim umarım sıkıntını en kısa zamanda atlatırsın
analtmak istersen dinleriz cnm..

7 haftalik olmus bile. Masallah bebisine, saglikla 9 ayi tamamlayip kucagina almak nasip etsin Rabbim. Kalp atisini ilk duymak cok heyecanli oluyor.. Keyfini cikar o mucize anin...

saol cnmm..

ayy ne güzellll.inşallah herşey yolundadır cnmmm.resim almayıda unutmaaaa

evt teyzesi size yakışılı bi resmini getiririm umarımmm..

tşklerrrr:))olumunekankayizsmile

hadi bakalimmmmm hayirla git a.s. gelll canimmmmmmm

saol cnm benim..

ohhhh akşama ziyafet var menü süpermiş.
cnm mutlu huzurlu bide erkek bebişli uzuuuunnnn mutluuuu yıllara inş.,

Saol canim cevabin icin :)

hmm agzim sulandii,kolay gelsinn sana...

alintidir...........

[/QUOTE]IntelliGender kullanan anne adaylarından test yorumları

Her ay yaklaşık olarak bin Amerikalı anne adayından test sonucu değerlendirmesi alıyoruz ve bundan mutluluk duyuyoruz.

Ben Intelligender Testini 6 haftalıkken aldım ve sonuç yeşile döndü.Erkek bebeğimiz olacağı için çok heyecanlandım.Test sonuçlarını yakınlarımıza da göstermiştik ve 20 hafta sonra ultrason testi ile de aynı sonucu aldık.Çok mutluyuz,teşekkürler.
Michelle Borjas İlk başta intelligender'ın dolandırıcılık olabileceğini düşünmüştüm,fakat yine de eğlencesine denemek istedim.Birçok internet sitesinde testle ilgili yorumları okudum.Birçok insanın bebeğinin cinsiyetini belirlemesinde işe yaramış gibi görünüyordu.İki oğlum var ve bu testin de bana erkek bebek beklediğimi söylemesini öngörüyordum.Sonuçta 10 haftalıkken testi uyguladım.Ancak rengi açık sarıya döndü,yani tıpkı idrar rengi gibi.Galiba testi yanlış uygulamıştım ve 12. haftada gidip bir tane daha aldım. Bu testin sonucu da aynı renkti.Fakat hep şunu düşündüm,vücudumda birçok hormon var ve bu test bana mutlaka belirleyici bir renk vermeliydi.14. haftada tekrar test yapmaya karar verdim ve bu kez sonuç turuncu oldu,yani kız.Hala aynı sonuç alınıyordu ancak renk tonu değişiyordu,hormanlarımdan dolayı.Bu arada kocam artık delirdiğimi düşünmeye başlamıştı.15. haftada bir kez daha test yaptım fakat bu kez 2.günün sabahında idrarımı aldım.Bu kez sonuç erkekti! Evet testi doğru uygulamamıştım ve yine de doğru sonuç vereceğini düşünmüştüm,yanılmışım.Ultrason testi 21. haftada kızım olacağını belirledi.Sonuç olarak doğru kullanırsanız bu test çalışıyor,aksi taktirde sonuç yanıltıcı olacaktır.Şimdi herkese bu testten bahsediyorum,teşekkürler intelligender!
Shari intelligender kız olacak dedi,tıpkı ultrasonda çıkan sonuç gibi. teşekkürler
Emilie Kocam ve ben eğlenceli olacağını düşündüğümüz için bu testi aldık.Buna karar verdiğimizde hamileleiğin 15. haftasındaydım.Kocamın ailesindeki ilk bebekler erkek doğmuştu bu yüzden bizim de erkek bebeğimiz olması gibi bir beklentimiz vardı.Test sonucu da bunu doğruluyordu ve nihayet 18. haftada ultrason testi ile de erkek olduğu belirlendi!
Alexandria Buford Intelligender'ı ilk önce bir dergide okumuştum,doktorumun muayenehanesindeydi.Nasıl çalıştığını merak etmeye başlamıştım.3 kez ultrason testine girdim ancak hala belirleyememiştik.Intelligender testini uygulamaya karar verdik.Eczaneden alıp hemen eve koştum ve testi uyguladım.Çok heyecanlıydım.Sonuç kız diyordu test ve kızım oldu!Şimdi ne zaman hamile bir arkadaşımı görsem ona hemen intelligender alıyorum.
Golden Darden Bugün ultrason testi yaptırdık ve sonuç erkek.Komik olan ise daha önce yapılan 5 testte bunu bize söyleyememeleri.Sizin testinizi de uygulamaya karar verdik ve alıp denedik;sonuç erkek.Testiniz gerçekten muhteşem!.
Theresa
12 haftalıkken testinizi alıp denedim.Yeşil sonuç aldım ve 14. haftada ultrason testimde de açıkça görüldü ki erkek bebeğim olacak.Gerçekten güvenilir ve eğlenceli bir test.Tutkuyla erkek çocuk isteyen ve öğrenmek için sabırsızlanan kocamı rahatlatmış oldum!
Mom of 5
Bilmenizi isterim ki testiniz doğru sonuçlar veriyor.12. haftamda bir kız bebek beklediğimi tespit eti.Şüphelendim çünkü üç oğlum var.Ancak bugün 18. haftamda amnio sonuçlarımı aldım ve kız olduğunu o da doğruluyor.Bana verdiğiniz umutu ve doğru test sonucu için teşekkürler intelligender.
Alice Intelligender'ı bir arkadaşımdan duydum.O testi uygulamış ve doğru sonuç almıştı.Ben uygulamaya karar verdim.Benim sonucum bebeğimin kız olacağını gösteriyor.Dün de ultrason testimin sonucun aldım ve o da kız olduğunu tespit etti.Bu bizim üçüncü kızımız.Gerçekten çok eğlendik,teşekkürler.
Kellie Briskin Intelligender benim bebeğimin cinsiyetini bildi.Bugün hamileliğin 15 hafta 4. günündeyiz ve ultrason testine girdik.Teknisyenin ekranı çevirmesiyle ilk kez onu gördük.Küçük oğlumuzun 6 fotoğrafı var bundan eminiz,daha mutlu olamazdım!!
Aimee 11. haftamda testinizi uyguladım ve sonuç erkek!Dün de ultrason testim bunu doğruladı,18. haftamda!
Jime Intelligender doğru bilmişti,12 ve 15. haftalarda testinizi uyguladım ve iki kez erkek sonucu aldım.Ve 22. haftada ultrasonda küçük oğlumuzu gördük nihayet.Tüm anne adayı dostlarıma testinizi tavsiye ediyorum.Gerçeknten çok eğlenceli bir test.Teşekkürler intelligender!!
Lauren Evde iki küçük oğlumla otururken,üçüncü bebeğimin cinsiyeti konusunda gerçekten merak içerisindeydim.8 haftalıkken intelligender testini uyguladım.Adımları doğru uyguladım ancak yine de test sonucumu sitedeki örnek sonuçların resimleriyle karşılaştırdığımda sonuçtan emin olamıyordum.Aslında sonucum açıkça kız bebeğim olacağını gösteriyordu ancak yine de şüpheliydim.Ve ultrason testinden sonra artık kesinleşti ki kızımız oluyor.Teşekkürler intelligender!
Jennifer Mauro[/QUOTE]alintidir.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…