- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.561
evet kesinlikle kahverengi leke bile gelse ara
benim öyle olmuştu çünkü
ilk evlendiğim zaman hamile kalmışım bilmiyordum ve düşürdüm hemen lekeler geldi anlamadım çünkü
ama sen en baştan itibaren ilaç içiyosun korkma allahın izniyle
Selam hg.ne zamandır okuyom sizi arkadaşlarım anca bitirdim aranıza katılabilirmiyim
Canim bu kadar denkgetirmeye calisma bence,madem yumurtluyorsun dene derim ben Allah büyük ,hakkinda hayirlisi olsun insallah.elaracım bende kutluyum seni canım...
kızlar ben bu ay kaldım.bugün yumurtlama günüm.kitim tavanda.ama yapmaya korkayrum...şu bio ritim zımbırtısı yüzünden(((((((
birdahaki ayda kıza yatkın. yani benim hiç erkek günüm yok(((((((((
Allah bagislasinkizlarini.Allah gönlüne göre versin...slm kızlar uzun süredir sizi takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor benim de iki kızım var biri 7 yaşında biri 1 yaşında ben de bir oğlumun olmasını çok istiyorum rabbimin izniyle inşallah.
Canim üzme kendini, bebisinide etkileme, bol bol dinlen,birak ev isini falan,doktor kontrolündesin zaten.Allah yardimcin olsun insallah.Kızlar ben geldim.
Biraz mralim bozuk.
Kalp atışları çok zayıf
sesli olarak duyamadık
sadece gördüm
alttan baktı
düşük tehlikem devam ediyomuş.
Ilaca devam dedi
kese istenilen yuvarlakta değilmiş
haftaya salı yine çağırdı
hayırlısı allahtan inş.
Allah gönlüne göre versin canim.merhaba kızlar formu bir kaç gündür okuyorum bende katılıabilirmiyim aranıza bende kasım ayından itibaren hamile kalmayı düşünüyorum allah nasip ederse 2,5 yaşında bir kızım var ve erkek olmasını istiyorum ikinciyi kısmet artık
inşallah canım...slm kızlar uzun süredir sizi takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor benim de iki kızım var biri 7 yaşında biri 1 yaşında ben de bir oğlumun olmasını çok istiyorum rabbimin izniyle inşallah.
canım şöyle yapalım sen bebeğe karar ver.yumurtlama zamanını bul.ya ovulasyon kiti kullan yada dra git...o zaman denk gelen tarihe bakarım.zaten sende düzensizlik varmış.şiimdi nereye baksam anlamı yok.çünkü bir ayda birsürü ihtimal var tamammıyerimsenibenmimozacığım rica etsem bana da bi bakarmısın.27.06.1982 ben 26.12.1978 eşim.yalnız benim adet düzensizliği problemim var.bazen 2-3 ayı buluyo gecikmeler.yumurtlama zamanımı bilmiyorum.6 yaşında bi kızım var.ikinciyi düşünmeye başladık.allahın taktiri ama illaki değişik olsun istiyoruz.şimdiden tşkler.
hoşgeldin nitay...inşallah canım.kullanacağın özel bi yöntem varmı.sayfaları okudunmu.yardımcı olmaya çalışırız....merhaba kızlar formu bir kaç gündür okuyorum bende katılıabilirmiyim aranıza bende kasım ayından itibaren hamile kalmayı düşünüyorum allah nasip ederse 2,5 yaşında bir kızım var ve erkek olmasını istiyorum ikinciyi kısmet artık
Kızlar ben geldim.
Biraz mralim bozuk.
Kalp atışları çok zayıf
sesli olarak duyamadık
sadece gördüm
alttan baktı
Ilaca devam dedi
hayırlısı allahtan inş.
mimozam bu ayda mi erteliyorsun kiz
benim 4 cü ile yapariz artik beraber:))
ne zamandır okuyom sizi arkadaşlarım anca bitirdim aranıza katılabilirmiyim
slm kızlar uzun süredir sizi takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor benim de iki kızım var biri 7 yaşında biri 1 yaşında ben de bir oğlumun olmasını çok istiyorum rabbimin izniyle inşallah.
merhaba kızlar formu bir kaç gündür okuyorum bende katılıabilirmiyim aranıza bende kasım ayından itibaren hamile kalmayı düşünüyorum allah nasip ederse 2,5 yaşında bir kızım var ve erkek olmasını istiyorum ikinciyi kısmet artık
ecem canım inşallah kalp atışları normale döner.içimden bi ses bu bebek kesin erkek diyooooo:sm_cool:
üstelik ben hamileliğim başında hiç kalp atışının dinlemedim.hep alttan bakılıyordu ve ekranda pıt pıt atıyordu... bende düşük olmasın diye progestan falan kullanmıştım.merak etme bebeğin bırakmaz seni....inşallah....
merhaba kızlar benim karnımdaki bebek sol tarafımda ve çin takviminde kız görünüyor.ama ben çin takvimine pek inanmıyom.yani bu sağ erkek sol kız olayı sanki doğru.diğer bütün belirtiler erkeği gösteriyor ikili test sonucundaki bhcg 31,karnım dik,kalçam büyümedi.yüzüm çirkinleşmedi.güzelleştim,mide bulantısı fazla olmadı.mide yanması oldu.bacağımdaki kıllar daha çabuk uzadı.karnımda kıllanma oldu.
Kızlar ben geldim.
Biraz mralim bozuk.
Kalp atışları çok zayıf
sesli olarak duyamadık
sadece gördüm
alttan baktı
Ilaca devam dedi
hayırlısı allahtan inş.
inşallah canım...
canım şöyle yapalım sen bebeğe karar ver.yumurtlama zamanını bul.ya ovulasyon kiti kullan yada dra git...o zaman denk gelen tarihe bakarım.zaten sende düzensizlik varmış.şiimdi nereye baksam anlamı yok.çünkü bir ayda birsürü ihtimal var tamammıyerimseniben
tşk ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?