bebek cinsiyet belirleme..

ne zamandır okuyom sizi arkadaşlarım anca bitirdim aranıza katılabilirmiyim
Selam hg.

Canim bu kadar denkgetirmeye calisma bence,madem yumurtluyorsun dene derim ben Allah büyük ,hakkinda hayirlisi olsun insallah.

slm kızlar uzun süredir sizi takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor benim de iki kızım var biri 7 yaşında biri 1 yaşında ben de bir oğlumun olmasını çok istiyorum rabbimin izniyle inşallah.
Allah bagislasinkizlarini.Allah gönlüne göre versin...

Canim üzme kendini, bebisinide etkileme, bol bol dinlen,birak ev isini falan,doktor kontrolündesin zaten.Allah yardimcin olsun insallah.

Allah gönlüne göre versin canim.

yok kızlar bu ay dnemiycem.zaten hastayım.üşüttüm sanırım.yarın dra gitcem.yine bir torba ilaç verir kesin.boğazlarım şişmiş..evde klima var allah kahretsin onu. hep hasta yapıyo beni.. bünyem çok hassas.nerden taktırdım şu lanet klimayı.bu yaz hiç ii olmadım ben yaaaaaa:çok üzgünüm:

üstelik ben hamileliğim başında hiç kalp atışının dinlemedim.hep alttan bakılıyordu ve ekranda pıt pıt atıyordu... bende düşük olmasın diye progestan falan kullanmıştım.merak etme bebeğin bırakmaz seni....inşallah....

slm kızlar uzun süredir sizi takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor benim de iki kızım var biri 7 yaşında biri 1 yaşında ben de bir oğlumun olmasını çok istiyorum rabbimin izniyle inşallah.
inşallah canım...

canım şöyle yapalım sen bebeğe karar ver.yumurtlama zamanını bul.ya ovulasyon kiti kullan yada dra git...o zaman denk gelen tarihe bakarım.zaten sende düzensizlik varmış.şiimdi nereye baksam anlamı yok.çünkü bir ayda birsürü ihtimal var tamammıyerimseniben
hoşgeldin nitay...inşallah canım.kullanacağın özel bi yöntem varmı.sayfaları okudunmu.yardımcı olmaya çalışırız....

anam bu sayfaya bakmak lazim bizim gurbet cosmusssss
bizim kiz tv de görmüstüm kadin pakati acmadan toplu igne ile delik degisik etmisti prezervatifi:)) sende böyle dene:))))

ooo feyzam 4.yü düşünüyon maşallah:)))))
ya şaka maka bioritim olayı şeytan gibi beynimde duruyo.inanırmısın kime baksam doğru gibi.benimde bu ay tam kız gününün ortasına denk geliyo.o sebepten bu ay erteledim(((
allahım günah yazmaz inşallah.şu zımbırtıya inandığım için

Canim üzme kendini unutma üzülmek stres yasak sadece dinlen canim ben tüp bebek tedavisi olurken topikte okumustum günde 2 dilim ananas yemek bebegin tutunmasina yardimci oluyormus istersen bir arastir bunu dualarimiz seninle Rabbim ol dedi yoksa hamilede kalamzdin bence bu defa olacak insallah.........

mimozam bu ayda mi erteliyorsun kiz
benim 4 cü ile yapariz artik beraber:))

Masallah bacim biz daha 2.yi yapamadan neye borclusun bu dogurganligi sirrini banada versene Rabbim gönlündekini versin.............

ne zamandır okuyom sizi arkadaşlarım anca bitirdim aranıza katılabilirmiyim

Hosgeldiniz kizlar sayfamizda gönlümüzde yeriniz hazir asil topigi acan arkadas bugün mesgul yarin anca gelir evlilik yildönümü varda anlarsiniz yani, sizin hakkinizdaki bilgileri ve yapmaniz gerekenleri ayrintili anlatir size hadi hepimize kolay gelsin Rabbim hepimizin gönlündekini kucagina versin Amin.........

merhaba kızlar benim karnımdaki bebek sol tarafımda ve çin takviminde kız görünüyor.ama ben çin takvimine pek inanmıyom.yani bu sağ erkek sol kız olayı sanki doğru.diğer bütün belirtiler erkeği gösteriyor ikili test sonucundaki bhcg 31,karnım dik,kalçam büyümedi.yüzüm çirkinleşmedi.güzelleştim,mide bulantısı fazla olmadı.mide yanması oldu.bacağımdaki kıllar daha çabuk uzadı.karnımda kıllanma oldu.

ecem canım inşallah kalp atışları normale döner.içimden bi ses bu bebek kesin erkek diyooooo:sm_cool:

inş.cnmmmm..

banada alttan baktı haftayada alttan bakacakmış..
progestona devam dedi..
inş.bebeğim beni bırakmaz
gerçekten çok isteyerek yaptım((

HASKENA canlarımmm
kesenin şekli bozukmuş yuvarlak olması gerekiyomuş
ama benimki kum saati gibiymiş(8
haftaya çağırdı inş.yuvarlaklaşır..
ananası denicm cnmm

cnm üzme kendini şu an size yemin ediyorum
cinsiyetini düşünmüyorum yeterki sağıklı olsun..
cnm başka dr gitsen ultroson için.
unutma içindeki his çok önemli dr 9 ay kız diyolar
doğumda bi bakıyolar erkekk
Allah büyüktür cnmmm

opuyorumnanaktan

kendine dikkat et bol bol dinlen haftaya inşallah herşey düzelmiş der doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…