bebek cinsiyet belirleme..

Kiz benide heveslendirdin simdi nasil yapacaz biz bu ücüzleri de hele bi alkisalkisalkis
valla 3 aydir folik asid aliyom hurma yiyommmm bide klomen kullancammmmm bakalim mevlam nasip ederse insallahhhhh
canim meraklanma insallah saglikli bebegin sana tutanacak kendine dikkat et emiiii
anam bu sayfaya bakmak lazim bizim gurbet cosmusssss
bizim kiz tv de görmüstüm kadin pakati acmadan toplu igne ile delik degisik etmisti prezervatifi:)) sende böyle dene:))))
bende gördüm onu kiz o deliten nsil geccekler giiiiiiieyvahedigeldismile
hayirlisi olsun canim rabbim muradinizi versin insallah.belli olmaz kiz belkim 4 lerim
gurbetle yarisiyom:))
kiz Allah bana 3 uz verirse nail yetismeyi dusunuyonnnnndelikafadulden

amin kizlarr dua edinnn mide kanseride olabilirmis beyne sicramis olabilirmis hersey yarin belli olacakk eger öyle ise yapacak bisey yokmusssssss

valla bende mutfakta kendimi beğenmiyorum açıkcası
güzel gibide bonfileyi falan nasıl pişirecen ???

normal kuşbaşı et bişirir gibi pişircenn
ben teflon tavaya koydumm kısık ateşte baya sulandııı ve suyu cekene kadar piştii.az daha su ilave ettim birazdaha pişirdimm.
başka tavada iri dogranmış köy biberini kavurdum ,kabukları soyulmuş küp küp dogranmış domatesii iave ettim,etide koydum hepsini tekrar pişirdimm.pişmeye yakınn mantarı attımm.ben mantarı biraz diri seviyorum cünküü

bu yemegi yapacaksan biberi ve domatesii bol dograa.sarımsagı,karabiber ve pul biberinide koy mutlakaa.
bugün yaptıgım cok güzel olmuştuuu.annem ve babamıda cagrıdım yemege onlarda bayıldıı.

ne zamandır okuyom sizi arkadaşlarım anca bitirdim aranıza katılabilirmiyim

hoşgeldinn.

Elara evlilik yildönümünüz kutlu olsun saglikli mutlu nice yillara ve insallah bir daha ki evlilik yildönümünüzü ''''''''''Sen-Esin-Kizin-Oglun'''''''''''''dördünüz beraber kutlarsiniz Insallah........

tşkler cnm

sagolasın cnm
mimoza şimdi sana boşver takvimi inanma öle şeyelere diyemiyorum
cünkü bende senin yerinde olsam denemeye cekinirdim.kafamda hep keşke olacak cünkü.
hamile kalıp cinsiyetde istedigin gibi olmazsa hep pişmanlık duyacaksın keşkeee denemeseydim diyee
sen nezaman kendini hazır hissedersen o zaman dene.cok pimpirikkli biriisinn sonradan üzülmeni istememm.herşey içine sinsin istiyorsunn.umarım istedigin gibi olur sonuc

slm kızlar uzun süredir sizi takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor benim de iki kızım var biri 7 yaşında biri 1 yaşında ben de bir oğlumun olmasını çok istiyorum rabbimin izniyle inşallah.

hoşgeldin.Allah bagışlasın cocuklarını.ne zaman düşünüyorsunn hamilelikk.kızlarına nasıl hamile kaldın?

hoşgeldinn.Allah bagışlasın kızınıı
inşallahh birde oglu olur

gecmiş olsunnn

ececeimm olumlu düşünelim güzel olsun sonucu cnmm
az önce forumlarıı okudumda düzensiz keseye sahip kadınlar dogum yapmışlar bilee
doktorlar bazen cok abartıyor cnm.sen kalbini hiç bozma.inşallah miniginn tutuncak sana
lütfen kendini hiç yormaa devamlı yat dinlennn,seni burda görmeyiimmm cok fazlaaaalmaz:

mse sana msj yolladım geldimi?

elara canım erkek çocuk için yöntemler göndermişsin sağol..ama biliyosun ben herhangi bi şey yapmıcam..zaten illa erkek çocuk olsun da istemiyorum...ne olursa olsun...kızım olursa kızıma arkadaş olur..erkek olursada değişiklik olur...yani ben her ikisinide istiyorum...9.denemm bu ay artık olmasını çok istiyorum..eylül ayındada kist ilacımı bitirip yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum..çok bekledim artık doktor tedaviye alır...

canım yumurtlama günlerin kıza yatkın çıkıyo.eşininkide belli olsaydı ii olurdu
cnm yumurtlama gunume bakma sen cunku duzensız adet oluyorum ne zaman yumurtluycam bellı olmuyor sana zahmet sen hangı gunler erkek gozukuyor ona bakarmısın

tatlım sıkma canını bak morelını bozman etkıler senı ıyı dusun ıyı olsun bol bol dınlen ben hep sana dıyorum aksamları uyku cok onemlı sabah ıstersen tum gun uyu vucudunun en cok 11 le 3 arası uykuya var uyu dınlen yat bol bol sonrada korkma rabbımın ıznıyle bırsey olmuycak ıns
mse sen istedigin için yolladım ben onları.yoksa niye yollimm
seninde ne istedigin belli degil yaw
neyse Allah gönlüne göre versin

cnm ben testlerı yabıyorum hala cızgıler aynı sılıkte ve sancılarımda gelmedı henuz bu ay gec yumurtluycam demekkı yıne oda reglıden hemen sonr yumurtladıgım ıcın olsa erkek neyse ben bırıktıyorum kıtlere ornek olsun dıye resım ceker yollarım hos soyle bı durumda ne olur bılmıyorum anladın sen onu

hoşgeldin.Allah bagışlasın cocuklarını.ne zaman düşünüyorsunn hamilelikk.kızlarına nasıl hamile kaldın?

selam elera kızlarıma ilk kızımda 2. ayımda ikinci kızımda bir yıl sonra hamile kaldım 2.sinde adet düzensizliği oluştu.ben çalışıyorum şu an düşünemiyorum ama yaş geçiyor malum sen bana erkek bebek için yçntemleri msj atabilir misin ?Nasip olursa 2 yıl sonra düşünüyoruz.

Alıntı yapmayı beceremedim elera .Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllara.Bebeğin kaç haftalık oldu sağlıkla kucağına alırsın inşllah.

herkese gunaydın arkdaslar yoğun ıs programından dolayı aranızda yoktum oku oku bıtmedı olanlar..tum hamılere allah saglıkla hamıleleık bebek ısteyenlerede en kısa zamanda gusel saglıklı bebısler nasıp etsın ınsallah

Gecmis olsun canim.
HASKENA canlarımmm
kesenin şekli bozukmuş yuvarlak olması gerekiyomuş
ama benimki kum saati gibiymiş(8
haftaya çağırdı inş.yuvarlaklaşır..
ananası denicm cnmm
Insallah düzelir kese canim,dualarimiz seninle.

amin kizlarr dua edinnn mide kanseride olabilirmis beyne sicramis olabilirmis hersey yarin belli olacakk eger öyle ise yapacak bisey yokmusssssss
Gecmis olsun.Allah sifasini versin canim.

Allah bir an önce gönlündekini nasip etsin canim.

Günaydinn,amin insallah.

benim yarın biter adetim cuma günüde testi almam lazım kaç gün aralıklarda yapılır test.......
Canim testin icinde yazar ,kac günde bir adet oluyosan ona göre baslayacaksin ...

bugün nerde millet yawwwww
Evet 2 gündür kimsecikler yok eskiden okumaya yetisemezdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…