- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.581
valla 3 aydir folik asid aliyom hurma yiyommmm bide klomen kullancammmmm bakalim mevlam nasip ederse insallahhhhhKiz benide heveslendirdin simdi nasil yapacaz biz bu ücüzleri de hele bi alkisalkisalkis
canim meraklanma insallah saglikli bebegin sana tutanacak kendine dikkat et emiiiiKızlar ben geldim.
Biraz mralim bozuk.
Kalp atışları çok zayıf
sesli olarak duyamadık
sadece gördüm
alttan baktı
düşük tehlikem devam ediyomuş.
Ilaca devam dedi
kese istenilen yuvarlakta değilmiş
haftaya salı yine çağırdı
hayırlısı allahtan inş.
bende gördüm onu kiz o deliten nsil geccekler giiiiiiieyvahedigeldismileanam bu sayfaya bakmak lazim bizim gurbet cosmusssss
bizim kiz tv de görmüstüm kadin pakati acmadan toplu igne ile delik degisik etmisti prezervatifi:)) sende böyle dene:))))
kiz Allah bana 3 uz verirse nail yetismeyi dusunuyonnnnnhayirlisi olsun canim rabbim muradinizi versin insallah.belli olmaz kiz belkim 4 lerim
gurbetle yarisiyom:))
valla bende mutfakta kendimi beğenmiyorum açıkcası
güzel gibide bonfileyi falan nasıl pişirecen ???
ne zamandır okuyom sizi arkadaşlarım anca bitirdim aranıza katılabilirmiyim
Elara evlilik yildönümünüz kutlu olsun saglikli mutlu nice yillara ve insallah bir daha ki evlilik yildönümünüzü ''''''''''Sen-Esin-Kizin-Oglun'''''''''''''dördünüz beraber kutlarsiniz Insallah........
elaracım bende kutluyum seni canım...
kızlar ben bu ay kaldım.bugün yumurtlama günüm.kitim tavanda.ama yapmaya korkayrum...şu bio ritim zımbırtısı yüzünden(((((((
birdahaki ayda kıza yatkın. yani benim hiç erkek günüm yok(((((((((
slm kızlar uzun süredir sizi takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor benim de iki kızım var biri 7 yaşında biri 1 yaşında ben de bir oğlumun olmasını çok istiyorum rabbimin izniyle inşallah.
merhaba kızlar formu bir kaç gündür okuyorum bende katılıabilirmiyim aranıza bende kasım ayından itibaren hamile kalmayı düşünüyorum allah nasip ederse 2,5 yaşında bir kızım var ve erkek olmasını istiyorum ikinciyi kısmet artık
yok kızlar bu ay dnemiycem.zaten hastayım.üşüttüm sanırım.yarın dra gitcem.yine bir torba ilaç verir kesin.boğazlarım şişmiş..evde klima var allah kahretsin onu. hep hasta yapıyo beni.. bünyem çok hassas.nerden taktırdım şu lanet klimayı.bu yaz hiç ii olmadım ben yaaaaaa:çok üzgünüm:
Kızlar ben geldim.
Biraz mralim bozuk.
Kalp atışları çok zayıf
sesli olarak duyamadık
sadece gördüm
alttan baktı
Ilaca devam dedi
hayırlısı allahtan inş.
amin kizlarr dua edinnn mide kanseride olabilirmis beyne sicramis olabilirmis hersey yarin belli olacakk eger öyle ise yapacak bisey yokmusssssss
mse sana msj yolladım geldimi?
cnm yumurtlama gunume bakma sen cunku duzensız adet oluyorum ne zaman yumurtluycam bellı olmuyor sana zahmet sen hangı gunler erkek gozukuyor ona bakarmısıncanım yumurtlama günlerin kıza yatkın çıkıyo.eşininkide belli olsaydı ii olurdu
tatlım sıkma canını bak morelını bozman etkıler senı ıyı dusun ıyı olsun bol bol dınlen ben hep sana dıyorum aksamları uyku cok onemlı sabah ıstersen tum gun uyu vucudunun en cok 11 le 3 arası uykuya var uyu dınlen yat bol bol sonrada korkma rabbımın ıznıyle bırsey olmuycak ınsKızlar ben geldim.
Biraz mralim bozuk.
Kalp atışları çok zayıf
sesli olarak duyamadık
sadece gördüm
alttan baktı
Ilaca devam dedi
hayırlısı allahtan inş.
mse sen istedigin için yolladım ben onları.yoksa niye yollimm
seninde ne istedigin belli degil yaw
neyse Allah gönlüne göre versin
ınsallahhhhhhallah şifa versin inşallahh:çok üzgünüm:
Haberdar et bizi gelişmelerden cnm
Gecmis olsun canim.yok kızlar bu ay dnemiycem.zaten hastayım.üşüttüm sanırım.yarın dra gitcem.yine bir torba ilaç verir kesin.boğazlarım şişmiş..evde klima var allah kahretsin onu. hep hasta yapıyo beni.. bünyem çok hassas.nerden taktırdım şu lanet klimayı.bu yaz hiç ii olmadım ben yaaaaaa:çok üzgünüm:
Insallah düzelir kese canim,dualarimiz seninle.HASKENA canlarımmm
kesenin şekli bozukmuş yuvarlak olması gerekiyomuş
ama benimki kum saati gibiymiş(8
haftaya çağırdı inş.yuvarlaklaşır..
ananası denicm cnmm
Gecmis olsun.Allah sifasini versin canim.amin kizlarr dua edinnn mide kanseride olabilirmis beyne sicramis olabilirmis hersey yarin belli olacakk eger öyle ise yapacak bisey yokmusssssss
Allah bir an önce gönlündekini nasip etsin canim.elara canım erkek çocuk için yöntemler göndermişsin sağol..ama biliyosun ben herhangi bi şey yapmıcam..zaten illa erkek çocuk olsun da istemiyorum...ne olursa olsun...kızım olursa kızıma arkadaş olur..erkek olursada değişiklik olur...yani ben her ikisinide istiyorum...9.denemm bu ay artık olmasını çok istiyorum..eylül ayındada kist ilacımı bitirip yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum..çok bekledim artık doktor tedaviye alır...
Günaydinn,amin insallah.herkese gunaydın arkdaslar yoğun ıs programından dolayı aranızda yoktum oku oku bıtmedı olanlar..tum hamılere allah saglıkla hamıleleık bebek ısteyenlerede en kısa zamanda gusel saglıklı bebısler nasıp etsın ınsallah
Canim testin icinde yazar ,kac günde bir adet oluyosan ona göre baslayacaksin ...benim yarın biter adetim cuma günüde testi almam lazım kaç gün aralıklarda yapılır test.......
Evet 2 gündür kimsecikler yokbugün nerde millet yawwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?