- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.601
ınsallahhhhhh
kizlar kötü bisey oldu kayinbabam hastanede yatiyor büyük bir ihtimal beyninde tümör varmissss dua edin kötü bisey olmasin cok iyi adamdir agzi var dili yoktur kaynanaya benzemezz zaten ne oldu ise kaynana yuzunden hasta oldu adamcagizzz
mse sana msj yolladım geldimi?
çok geçmiş olsun.rabbim hayırlı şifalar versin.
esmin babasi canim benimmmmmmkim hasta gurbet ya
yakalayamdım allah şifa versin
canlarin sagolun Allah rai olsun dualarinizi eksik etmeyin emiiiGecmis olsun canim.
Insallah düzelir kese canim,dualarimiz seninle.
Gecmis olsun.Allah sifasini versin canim.
Allah bir an önce gönlündekini nasip etsin canim.
Günaydinn,amin insallah.
Canim testin icinde yazar ,kac günde bir adet oluyosan ona göre baslayacaksin ...
Evet 2 gündür kimsecikler yokeskiden okumaya yetisemezdim...
canim belki kaln giden yimirta varsa catliyodurr ne dersinnnnKizlar benim kasiklarim cok agriyor bugün, oturup kalkarken daha cok hissediyorum, bugün malum günden sonra 3. gün neden acaba bilmiyorumkismile
amin kizlarr dua edinnn mide kanseride olabilirmis beyne sicramis olabilirmis hersey yarin belli olacakk eger öyle ise yapacak bisey yokmusssssss
ececeimm olumlu düşünelim güzel olsun sonucu cnmm
az önce forumlarıı okudumda düzensiz keseye sahip kadınlar dogum yapmışlar bilee
doktorlar bazen cok abartıyor cnm.sen kalbini hiç bozma.inşallah miniginn tutuncak sana
lütfen kendini hiç yormaa devamlı yat dinlennn,seni burda görmeyiimmm cok fazlaaaalmaz:
cnm yumurtlama gunume bakma sen cunku duzensız adet oluyorum ne zaman yumurtluycam bellı olmuyor sana zahmet sen hangı gunler erkek gozukuyor ona bakarmısın
tatlım sıkma canını bak morelını bozman etkıler senı ıyı dusun ıyı olsun bol bol dınlen ben hep sana dıyorum aksamları uyku cok onemlı sabah ıstersen tum gun uyu vucudunun en cok 11 le 3 arası uykuya var uyu dınlen yat bol bol sonrada korkma rabbımın ıznıyle bırsey olmuycak ıns
evt cnm ben seni dinlemedim..
bundan sonra yatıcam cnm..
gözüm çok korktu bi düşüğü daha kaldıramam
çok üzgünüm kızlar çokk....
cnm ben testlerı yabıyorum hala cızgıler aynı sılıkte ve sancılarımda gelmedı henuz bu ay gec yumurtluycam demekkı yıne oda reglıden hemen sonr yumurtladıgım ıcın olsa erkek neyse ben bırıktıyorum kıtlere ornek olsun dıye resım ceker yollarım hos soyle bı durumda ne olur bılmıyorum anladın sen onu
neye giden yumurta catliyodurr? Anlayamadim :kedi:canim belki kaln giden yimirta varsa catliyodurr ne dersinnnn
merhaba kızlar benim karnımdaki bebek sol tarafımda ve çin takviminde kız görünüyor.ama ben çin takvimine pek inanmıyom.yani bu sağ erkek sol kız olayı sanki doğru.diğer bütün belirtiler erkeği gösteriyor ikili test sonucundaki bhcg 31,karnım dik,kalçam büyümedi.yüzüm çirkinleşmedi.güzelleştim,mide bulantısı fazla olmadı.mide yanması oldu.bacağımdaki kıllar daha çabuk uzadı.karnımda kıllanma oldu.
amin kizlarr dua edinnn mide kanseride olabilirmis beyne sicramis olabilirmis hersey yarin belli olacakk eger öyle ise yapacak bisey yokmusssssss
teşekkür ederim selvi..
DUALARINIZA İHTİYACIM VAR KIZLAR...
Hepimizin hakkinda ne hayirlisi ise o olsun seninde bebeginin cinsiyeti ne olursa olsun demekki hayirlisi böyleymis üzülme ve hamilieliginin keyfini cikar..............
Rabbim sifasini versin, tez zamanda iyilesir insallah Amin.........
Canim benim bütün dualarim senin icin Rabbim o kadar büyükki bizim omuzlarimiza cöken yükleri hafifletmek onun icin cok kolay insallah yükün hafifler Rabbim yar ve yardimcin olsun hic birimiz evlatlarimiz ile sinamasin Amin.......
Gecmis olsun canim.kızlar bende grip oldum başımı zor kaldırıyorum kısa zamanda iyileşirim inşallah
elaracım banada erkek bebek için yapılacak yöntemleri gönderirmisin, biliyorsun bir kızım olacak, bir akrabam var, 3.erkek istiyor, yardımcı olursan sevinirim
amin canimaminn bakasan konyada 4 kardes birden öldu buzlukta havasiz kalmislarda yaaaaa anne ve babasina abir versin RabbimmmmHepimizin hakkinda ne hayirlisi ise o olsun seninde bebeginin cinsiyeti ne olursa olsun demekki hayirlisi böyleymis üzülme ve hamilieliginin keyfini cikar..............
Rabbim sifasini versin, tez zamanda iyilesir insallah Amin.........
Canim benim bütün dualarim senin icin Rabbim o kadar büyükki bizim omuzlarimiza cöken yükleri hafifletmek onun icin cok kolay insallah yükün hafifler Rabbim yar ve yardimcin olsun hic birimiz evlatlarimiz ile sinamasin Amin.......
canim kucuk yimirtalar buyudu ise catlayabilir yada bebsin tutunmaya basladi sanaaaaneye giden yumurta catliyodurr? Anlayamadim :kedi:
Bende yumurtluyomuyum acaba diye düsündüm ama bu öyle bi sanci degil göbek deligimin direk altinda,sanki hep cisim varmista bastiriyormus gibi yani
Ya bu iki hafta nasil gecicek kizlar
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENIM SAGOLUNNesmin babasi canim benimmmmmm
canlarin sagolun Allah rai olsun dualarinizi eksik etmeyin emiii
canim belki kaln giden yimirta varsa catliyodurr ne dersinnnn
mimozaa gecmis olsun canimmmmm
Insallah canim yaa,hayirlisi...amin canimaminn bakasan konyada 4 kardes birden öldu buzlukta havasiz kalmislarda yaaaaa anne ve babasina abir versin Rabbimmmm
canim kucuk yimirtalar buyudu ise catlayabilir yada bebsin tutunmaya basladi sanaaaa
Hakkinda hayirlisi olsun canimm :teytey:CANLARIM BNE BUGUN LOMENA START VERDimmmmm insallahhhh bakalimmmmm sonucu ne olur kararliyim ben bebk yapicammmmmmmm umuttttt deneme yaptinmi gi sennnnnn
bence sağlıklı olsunda kıs erkek fark etmez.nıye kıs veya erkek diye tutturur insanlar anlamam okadar hamile kalamayan insanlar var bebek için canlarını verecekler.benim beşinci yılımda geldi bebeğim çok şükür hiç kıs veya erkek demedik eşimle sağlıklı hayırlı evlat olsun rabbim dedik.
:mymeka:kötükedihüsolaelaelaelaelae:tomato:açtığınız topikte olumlu yorumda olacak olumsuz yorumda yoksa açmıycaktınız topiği siz açtınız bende yorum yaptım.korkmayın ikinci bebeğimdede aynı duaları edeceğim yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter.
HASKENA canlarımmm
kesenin şekli bozukmuş yuvarlak olması gerekiyomuş
ama benimki kum saati gibiymiş(8
haftaya çağırdı inş.yuvarlaklaşır..
ananası denicm cnmm
gıttıgıyordan alabılırsın tavsıye meselesıne sıra gelınce karısık :) ben daha once kasat tıpı kullandım memnunum sımdı core marka aldım ama bugun 5 cı gun hala cızgı sılık hıc koyulasma olmuyor ıns test bozuk deqıldır gercı akıntı takıbı yabıorum henuz gelen gıden yok kasık agrılarımda baslamadı hayırlısı olsun ınsgünaydın kızlar........
elara ovulasyon testini nerden alıcan bi tavsiye lüffenn.....
cnm erken yumurtlama olabılır yada bır kac gun oncesınden kasık agrıların baslamıs olabılır akıntını takıp etKizlar benim kasiklarim cok agriyor bugün, oturup kalkarken daha cok hissediyorum, bugün malum günden sonra 3. gün neden acaba bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?