bebek cinsiyet belirleme..

Kizlar benim kasiklarim cok agriyor bugün, oturup kalkarken daha cok hissediyorum, bugün malum günden sonra 3. gün neden acaba bilmiyorumkismile

çok geçmiş olsun.rabbim hayırlı şifalar versin.

kim hasta gurbet ya
yakalayamdım allah şifa versin
esmin babasi canim benimmmmmm

canlarin sagolun Allah rai olsun dualarinizi eksik etmeyin emiii
Kizlar benim kasiklarim cok agriyor bugün, oturup kalkarken daha cok hissediyorum, bugün malum günden sonra 3. gün neden acaba bilmiyorumkismile
canim belki kaln giden yimirta varsa catliyodurr ne dersinnnn

mimozaa gecmis olsun canimmmmm

amin kizlarr dua edinnn mide kanseride olabilirmis beyne sicramis olabilirmis hersey yarin belli olacakk eger öyle ise yapacak bisey yokmusssssss

dualarımız onunla cnm.umarım kötü bişey yoktur..Allahım dertlilere deva hastalara şifa ver yarabbimm..

saol cnm.kaç gündür midem de problem yoktu
dün stresten sabaha kadar çok ağrıdı bugün de çok halsizim.
inş.düzelir cnm.arada uğramak serbest ama tamammı sizsiz duramam cnm..

Hepimizin hakkinda ne hayirlisi ise o olsun seninde bebeginin cinsiyeti ne olursa olsun demekki hayirlisi böyleymis üzülme ve hamilieliginin keyfini cikar..............

amin kizlarr dua edinnn mide kanseride olabilirmis beyne sicramis olabilirmis hersey yarin belli olacakk eger öyle ise yapacak bisey yokmusssssss

Rabbim sifasini versin, tez zamanda iyilesir insallah Amin.........

teşekkür ederim selvi..
DUALARINIZA İHTİYACIM VAR KIZLAR...

Canim benim bütün dualarim senin icin Rabbim o kadar büyükki bizim omuzlarimiza cöken yükleri hafifletmek onun icin cok kolay insallah yükün hafifler Rabbim yar ve yardimcin olsun hic birimiz evlatlarimiz ile sinamasin Amin.......

çok saol cnm..
evlatla sınanmak çok zor..
şu an sadece bebeğim bana tutunsun istiyorum.
beni bırakmasın..:gitme:

amin canimaminn bakasan konyada 4 kardes birden öldu buzlukta havasiz kalmislarda yaaaaa anne ve babasina abir versin Rabbimmmm
canim kucuk yimirtalar buyudu ise catlayabilir yada bebsin tutunmaya basladi sanaaaa
esmin babasi canim benimmmmmm

canlarin sagolun Allah rai olsun dualarinizi eksik etmeyin emiii

canim belki kaln giden yimirta varsa catliyodurr ne dersinnnn

mimozaa gecmis olsun canimmmmm
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENIM SAGOLUNN

canlarim ben bugun klomene start verdim insallahhhh bakalimmmmm sonucu ne olur kararliyim ben bebek yapicammmmmmmm umuttttt deneme yaptinmi gi sennnnnn

Son düzenleme:
amin canimaminn bakasan konyada 4 kardes birden öldu buzlukta havasiz kalmislarda yaaaaa anne ve babasina abir versin Rabbimmmm

canim kucuk yimirtalar buyudu ise catlayabilir yada bebsin tutunmaya basladi sanaaaa
Insallah canim yaa,hayirlisi...
Konyadaki haberi bende izledim cok üzüldüm gözlerim sisti aglamaktan valla Allah kimseyi evladiyla sinamasin :gitme:

CANLARIM BNE BUGUN LOMENA START VERDimmmmm insallahhhh bakalimmmmm sonucu ne olur kararliyim ben bebk yapicammmmmmmm umuttttt deneme yaptinmi gi sennnnnn
Hakkinda hayirlisi olsun canimm :teytey:

Yaa bu kizlar nerde hepsi birden anlasmis gibi kayboldu bilmiyorumkismile

elaracım banada erkek bebek için yapılacak yöntemleri gönderirmisin :) kasımdan itibaren düşünüyorum ikinci bebeği bir kızım var kasımda hap kullanmayı bırakıyorum :) allah herkesin gönlüne göre versin.

:mymeka:kötükedihüsolaelaelaelaelae:tomato:

HASKENA canlarımmm
kesenin şekli bozukmuş yuvarlak olması gerekiyomuş
ama benimki kum saati gibiymiş(8
haftaya çağırdı inş.yuvarlaklaşır..
ananası denicm cnmm

ececigim, galiba senin bebis oglan.. simdiden yaramazlik yapip kesenin seklini bozmus.. :) Merak etme, Allah in izniyle saglikli bir sekilde kucagina gelir bebisin..

günaydın kızlar........
elara ovulasyon testini nerden alıcan bi tavsiye lüffenn.....
gıttıgıyordan alabılırsın tavsıye meselesıne sıra gelınce karısık :) ben daha once kasat tıpı kullandım memnunum sımdı core marka aldım ama bugun 5 cı gun hala cızgı sılık hıc koyulasma olmuyor ıns test bozuk deqıldır gercı akıntı takıbı yabıorum henuz gelen gıden yok kasık agrılarımda baslamadı hayırlısı olsun ıns

cnm erken yumurtlama olabılır yada bır kac gun oncesınden kasık agrıların baslamıs olabılır akıntını takıp et

sayfalar hıc ılerlememıs umarım herkes ıyıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…