bebek cinsiyet belirleme..

ha birde eşime yarın çinko hapı alacağım....Elara canım merak etme hamile kalınca da yazarım ayrıntılarıyla ..hatta bu akşam lavman sete su koyup deneyeyim ne kadar içeri girebiliyor..biraz ayıp oldu ama neyse artık..önemli olan yardımcı olmak

hadıya cnm dr kontrolunu gerek yok o zaman hangısını deneyım bılmıyomkı cnm ya ıkısınıde mı yapsam

hadıya cnm dr kontrolunu gerek yok o zaman hangısını deneyım bılmıyomkı cnm ya ıkısınıde mı yapsam

canım bende daha öncede buraya yazdım tükrükle yapılan yumurtlama mikroskopu alcam.eğrelti otumsu şekli gördüğün gün yumurtlamışsındır demek...yani diğertestlerden daa iii.çünkü diğerlerinde 24-36 saat sonra yumurtlıycan dio...tamam da ne zaman....işi şansa bırakmamak lazım....

hosgeldin sefa geldin canim

evet cnm kış daha iyiymiş erkek bebek için...yani hiç mi erkek bebeğ hmilekalan yok yaz aylarında , dolu...ama olsun garanti olsun...kaydirigubbakcemile3
kizlar ben kizima aralik ta hamis kaldim fakat oglanlara temmuzda kaldim ikisinede
kizlar öyle dua ederseniz mutlaka koyun derim pazarlik yapiliyor oglana kavusuncada koyulmuyor ben karsiyim acikcasi söylerseniz koyun mutlaka
gurbet ablacim nasilsin feyza nasil ????
valla agri sizi oluyor karnini tutarak yuruyormus ne bileyim Allahima emanet
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:klava:bu herifler dayaklik valla
bugün çok ağrım yok gamzecim . teşekkür ederim ilgin için.

berram nasil sin canim degisiklik hissediyormusun ne var ne yok

vala feyzanin yaptigi gibi yumurtlama gununden iki gun önce iliski ve kadin üstte olacakkkk
gurbetguzelım nerelerdesın cnm ya yoklugun bellı olmuyo sanma cnm
kiz habire gecmisi okuyom masallah parmaklara kuvvet iyi yazmisiniz dileklerinizin kabul olmasi dilegiyle
hoşgeldin cnm nasılsın.feyza nasıl oldu sorcam sorcam unutuyorum
hisbuldk bakalimkarnini tutarak yuruyormus alt tarafm cikacak gibi diyor uslanmaz his oturmuyor ya dinlenmiyor kötükedihüsodayak istiyor resmen
canım benim doğum tarihim 05/12/1979
eşimin doğum tarihi 25 / 06 / 1975
bu arada 29 mayısta tek ilişki oldu . bakıp yazarsan sevinirim.
kac gunde bir adet oluyon ve kac gun önce oldu son adet canim bir takvim de bende var bakalim tutacakmi

kiz karabiber sende yaz bakalim satini kac gunde bir oluyon onu bide iliski gununu

canım sen tam temkinlii olmann lazımm son şansnn
o yüzdn tam emin olmadan hiçbişi yapmaaa
o testi internetten getirtiyorsunn amaa adı neydii kızlarrr tükürükle bakıyorsunn gülenn yüz ççıkıyooo
tam ogün birlikte oluyosunn başkada olmuyosunnn
aslındaaa birde doktorlarlaada görüşş takip isteee bakalımm belkii yaparlarr
ama sana diceklerii 3 çocuğun var sende sorun yoktur diceklerr
amaa sen yinede bulursan doktorr onuda araştırrrr
bilemiyorumkii hangisinii yapsann
böyle yumurtlama günüü kalıpp kızıda bulannda varr

ama senin kesinn eşinee şimdiden soda içirmen lazımmm
birdee ilişkiden önce sert kahveyii unutmaa önemlii unsurlar bunlarrrr
bende çok araştırdımm amaa hi,çbirini denemeyeden hamile kaldımm
sadecee 14 ncü gün tek deneme

evet çok haklısınn o gülen yüz çıkan değilmii canımm
bide gülenn yüz çıkan varr ogün birlte oluyomuşunn
diğerlerinde tespit edemiyorsunn
benn takip etmiştimm bayanınn birii böyle tek ilişkiyle kaldıı ve oğlu olduu
gülen yüzlüü olana bakın derimm
birde zayıflamaa sitesii hangisi sende zayıflla diye site var omu
ne gibi rahatsız ettiler seni

1mart 2010 sat
28 günde oluyom
14 mart ilişki günü

cnm allah razı olsun benı bukadar dusundugun ıcın basta 4.ıstıyorum olmuyo derım bende yerlerse :):)):):) napıyım baska care varmı tmm sodaya baslıyom hemen bu aksamdan ıtıbaren cnm cekenın derdınden ceken bılır cnm ya ıyıkı sızlerı bulmusum ıyı varsınız rabbım ıns yarın senı cok sevındırır ınsssssss.........

ikisindende aldim yanliz
ben mikroskopu kullanmadim henuz hic acmadim acaba bozulurmu

1mart
adet tarihi

2

3
Test möglich

4

5

6

7

10 8

9

10

11
Fruchtbar (w)kiz isteyenler icin bugun iliski olmasi gerekiyormus

12
Fruchtbar

13
Fruchtbar

14mart
Sehr fruchtbar iliski gunu

11 15
Eisprung yumurtanin catladigi gün

16
Noch ein Versuch

17

18

19

20

21

12 22

23

24

25

26

27

28

yumurta catlamis insallah oglani yakaladin verdigin sata göre böle gösteriii

karabiberr:lepi::lepi::lepi:gamyoncuiremsubu genelde alman kadinlarda tutmus yanliz hep ayni tarihte adet olmaniz gerekiyor

Son düzenleme:
gamzecim senindemi 3 kızın var gözümden kaçmış seninkiler kaç yaşlarında eşinmi baskı yapıyo 4. için

ewet cnm 3 kızım var kocama kalsa o ıstemıoyo ama olsada fena olmaz dıyo yok allah ondan razı olsun bır kere bısey demedı cnm ben kendımde cok ıstıyom ama etraftakı laflardanda bıktım artık oyuzdende cok ıstıyom cnm rabbım nasıp eder ıns tum ısteyennlerede banada

gamzem esim geldi kpatmak zorunda kaldim kiziyor nete faz la takilma diyor o yuzden kapattim hemen kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…