- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.361
Canım yarın saat 17.00 de ALLAH hayırlısıyla kabul ederse bu ay çalışmalara başlayacağım.
kızlar ya aslında yumurtas takibi yapann bir test varyaa adınıı hatırlamıyorumm amaa hanii pahalıı olannn
şu medı smart değil
tükürükle bakılannn
ondanda alsanız daha garantii olurr
helede gamzenin kesin almasııı lazımmm
ovulüsyon testleriyle hamile kalanlar topiğinde okumuştumm kadınn tam gülen yüz çıktığı gün 1 kere olmuşş birlikte ve oğlu olduuu
hadıya cnm dr kontrolunu gerek yok o zaman hangısını deneyım bılmıyomkı cnm ya ıkısınıde mı yapsam[/denıze dusen yılana sarılırya ınan o mısal hepsını yapmak ıstıyo ınsan sonradan acaba dememek ıcın
çok sıcak çokk adana bugün 40 derece var herhaldee çatlayacamm sıcaktannn
hadıya cnm dr kontrolunu gerek yok o zaman hangısını deneyım bılmıyomkı cnm ya ıkısınıde mı yapsam
hosgeldin sefa geldin canimmerhaba canım ben aranıza yeni katıldım yazıları günlerdir okuyorum daha önceki günlerde hesaplamalar yapıyordun bende temmuz itibariyle hamile kalmayı planlıyorum bir kızım var 12 yaşında bir de oğlum olsun istiyorum yardımcı olursan çok sevineceğim...
kizlar ben kizima aralik ta hamis kaldim fakat oglanlara temmuzda kaldim ikisinedeevet cnm kış daha iyiymiş erkek bebek için...yani hiç mi erkek bebeğ hmilekalan yok yaz aylarında , dolu...ama olsun garanti olsun...kaydirigubbakcemile3
kizlar öyle dua ederseniz mutlaka koyun derim pazarlik yapiliyor oglana kavusuncada koyulmuyor ben karsiyim acikcasi söylerseniz koyun mutlakayazılanları okuyayım derken 1 saat geçmiş neredeyse.
ya ben de muhammet isminde kararsızım. mesala düşünsene, oğlum oluyor ismini muhammet koyuyorum çocuğuma birileri küfretse ya da çocuğum küfürbaz biri olursa ne olacak. bu ismi taşıyanın isminin hakkını da vermesi lazım. üstelik hem peygamber efendimizin ismini koyacağım bir de insanlar oğluma küfür edecekler.
valla agri sizi oluyor karnini tutarak yuruyormus ne bileyim Allahima emanetgurbet ablacim nasilsin feyza nasil ????
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:az önce eşime yumurta akını anlattım gülmekten yerlere yattı. --o ne kız öyle menemen mi yapacağız çocuk mu yapacağız -- diyor. ben de --çok ta tıııın sen uğraşmazsan ben hiç uğraşmam -- deyince --dur sen bir baştan anlat bana diye kulaklarını dikti ben de --bi git başımdan tarlaya ne ekersen onu biçersin -- dedim.
bugün çok ağrım yok gamzecim . teşekkür ederim ilgin için.
vala feyzanin yaptigi gibi yumurtlama gununden iki gun önce iliski ve kadin üstte olacakkkkkızlar kardeşimin oğlu var Kızı olmasını çok istiyor Kız için neler yapmalı
sitede daha çok erkek çocuğu için bilgiler var
Yardımcı olursanız çok sevinirim
özellikle Elara Kız için neler yapmalı
Teşekkürler
kiz habire gecmisi okuyom masallah parmaklara kuvvet iyi yazmisiniz dileklerinizin kabul olmasi dilegiylegurbetguzelım nerelerdesın cnm ya yoklugun bellı olmuyo sanma cnm
hisbuldk bakalimkarnini tutarak yuruyormus alt tarafm cikacak gibi diyor uslanmaz his oturmuyor ya dinlenmiyor kötükedihüsodayak istiyor resmenhoşgeldin cnm nasılsın.feyza nasıl oldu sorcam sorcam unutuyorum
kac gunde bir adet oluyon ve kac gun önce oldu son adet canim bir takvim de bende var bakalim tutacakmicanım benim doğum tarihim 05/12/1979
eşimin doğum tarihi 25 / 06 / 1975
bu arada 29 mayısta tek ilişki oldu . bakıp yazarsan sevinirim.
selam karabiber senın kesin belli oldumu canım başka gitmedin heralde doktora.
hadıya cnm dr kontrolunu gerek yok o zaman hangısını deneyım bılmıyomkı cnm ya ıkısınıde mı yapsam
canım bende daha öncede buraya yazdım tükrükle yapılan yumurtlama mikroskopu alcam.eğrelti otumsu şekli gördüğün gün yumurtlamışsındır demek...yani diğertestlerden daa iii.çünkü diğerlerinde 24-36 saat sonra yumurtlıycan dio...tamam da ne zaman....işi şansa bırakmamak lazım....
1mart 2010 sathosgeldin sefa geldin canim
kizlar ben kizima aralik ta hamis kaldim fakat oglanlara temmuzda kaldim ikisinede
kizlar öyle dua ederseniz mutlaka koyun derim pazarlik yapiliyor oglana kavusuncada koyulmuyor ben karsiyim acikcasi söylerseniz koyun mutlaka
valla agri sizi oluyor karnini tutarak yuruyormus ne bileyim Allahima emanet
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:klava:bu herifler dayaklik valla
berram nasil sin canim degisiklik hissediyormusun ne var ne yok
vala feyzanin yaptigi gibi yumurtlama gununden iki gun önce iliski ve kadin üstte olacakkkk
kiz habire gecmisi okuyom masallah parmaklara kuvvet iyi yazmisiniz dileklerinizin kabul olmasi dilegiyle
hisbuldk bakalimkarnini tutarak yuruyormus alt tarafm cikacak gibi diyor uslanmaz his oturmuyor ya dinlenmiyor kötükedihüsodayak istiyor resmen
kac gunde bir adet oluyon ve kac gun önce oldu son adet canim bir takvim de bende var bakalim tutacakmi
kiz karabiber sende yaz bakalim satini kac gunde bir oluyon onu bide iliski gununu
cnm allah razı olsun benı bukadar dusundugun ıcın basta 4.ıstıyorum olmuyo derım bende yerlerse :):)):):) napıyım baska care varmı tmm sodaya baslıyom hemen bu aksamdan ıtıbaren cnm cekenın derdınden ceken bılır cnm ya ıyıkı sızlerı bulmusum ıyı varsınız rabbım ıns yarın senı cok sevındırır ınsssssss.........canım sen tam temkinlii olmann lazımm son şansnn
o yüzdn tam emin olmadan hiçbişi yapmaaa
o testi internetten getirtiyorsunn amaa adı neydii kızlarrr tükürükle bakıyorsunn gülenn yüz ççıkıyooo
tam ogün birlikte oluyosunn başkada olmuyosunnn
aslındaaa birde doktorlarlaada görüşş takip isteee bakalımm belkii yaparlarr
ama sana diceklerii 3 çocuğun var sende sorun yoktur diceklerr
amaa sen yinede bulursan doktorr onuda araştırrrr
bilemiyorumkii hangisinii yapsann
böyle yumurtlama günüü kalıpp kızıda bulannda varr
ama senin kesinn eşinee şimdiden soda içirmen lazımmm
birdee ilişkiden önce sert kahveyii unutmaa önemlii unsurlar bunlarrrr
bende çok araştırdımm amaa hi,çbirini denemeyeden hamile kaldımm
sadecee 14 ncü gün tek deneme
evet çok haklısınn o gülen yüz çıkan değilmii canımm
bide gülenn yüz çıkan varr ogün birlte oluyomuşunn
diğerlerinde tespit edemiyorsunn
benn takip etmiştimm bayanınn birii böyle tek ilişkiyle kaldıı ve oğlu olduu
gülen yüzlüü olana bakın derimm
birde zayıflamaa sitesii hangisi sende zayıflla diye site var omu
ne gibi rahatsız ettiler seni
ikisindende aldim yanliz
ben mikroskopu kullanmadim henuz hic acmadim acaba bozulurmu
gamzecim senindemi 3 kızın var gözümden kaçmış seninkiler kaç yaşlarında eşinmi baskı yapıyo 4. için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?