- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.621
canlarim ben bugun klomene start verdim insallahhhh bakalimmmmm sonucu ne olur kararliyim ben bebek yapicammmmmmmm umuttttt deneme yaptinmi gi sennnnnn
cnm erken yumurtlama olabılır yada bır kac gun oncesınden kasık agrıların baslamıs olabılır akıntını takıp et
canlarim ben bugun klomene start verdim insallahhhh bakalimmmmm sonucu ne olur kararliyim ben bebek yapicammmmmmmm umuttttt deneme yaptinmi gi sennnnnn
Allah yar ve yardimcin olsun guzelimmmmmmmmm aminnnnnnteşekkür ederim selvi..
DUALARINIZA İHTİYACIM VAR KIZLAR...
canim ben pazar gunu erken adet oldum bilemiyorum ya stresten yada oructan o yuzden klomene basladim ben bayram ertesi bakicam esim trye gitmesse basliycam calismalaraaaaa babasi icinsenin yumurta ne zaman çatlıyo kız ??????
ben hasta olmayı bekliyorum deneme bayramdan sonra inşallah :))
canim yumurtlama gununu takip et yuurtlama dan 3 gun önce iliskiye gir insallah kiz yoldaaaaagünaydın kızlar bende kız bebek istiyorum bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi
hayirli sabahlarrrrrrrrrrrrrrGünaydin kizlar a.s.
canim sagol bakalimmm acaba dogrumu yapiyorum diye dusunuyorummmm valla bilemiyorummm 4 tane acaba cokmu olur cocuk yaaa ne bleyim son artik benim yasin oldu 35 idaha yapamam sinirdayim bende cocuklari seviyorummm ne bileyim iste bakalim kismet belkide kalamammmm hamissHadi bakalim canim Allahtan hayirlisi bende yarin hasta olmam lazim yani bu ay denemelere basliyorum dualarim seninle dualarin benimle olsun insallah hepimizin gönlündeki olsun ..................
Kizlar hayirdir ya kimsecikler yok neredesiniz ELARA ne yaptin canim yildönümü kutlamasi nasil gecti gelde anlat bakalim...........
canim kendim kullanyorum burada cocuk olmassa 1 sene boyunca tedavi oluyorsunklomeni nasıl kullanacan.doktora gidecenmi yoksa kendinmi kullanacan.birde niye klomen kullanıyon.teşekkürler.vereceğin cevaplar için.
canim iyi edersin burada bakim zor degilya maddi acidan zorlanmayizinsallah manevi bakimdan ise bilincli insanlariz elhamdulillah en iyi sekilde yetistiririm insallahhh yani isin bide menepoz kismi varrr dimi yarin pisman olucam yapayim gitsinnnn dimii bakalim deniycem gunu iple cekiyorum biraz or fakat tek tupum var benim spermler yolu bulacakmiiiiiii hakkimda ne hayirliise Mevalm bana onu versinnnnnGurbet güzeli canim bende yas 34 yani seninle ayniyiz ben 2. deniyorum bakalim canim egerki bakabiliyorsan manevi ve maddi bütün ihtiyaclarini karsilayabiliyorsan 4 cocuk fazla degil ama tam aksi bakamiyorsan 1 cocukta fazla anlatabildimmi demekki sen kendine güveniyorsun hem 3 e bakan 4 de bakar arkadasim kim tutar seni bende 2.tutturursam hemen 3. yapacam insallah cünki bende cocuk zor oluyor ve erken menepoz var diyomki hamile kalip dogurunca daha hormonlarim düsmeden bir daha deneyeyim ...............
canim iyi edersin burada bakim zor degilya maddi acidan zorlanmayizinsallah manevi bakimdan ise bilincli insanlariz elhamdulillah en iyi sekilde yetistiririm insallahhh yani isin bide menepoz kismi varrr dimi yarin pisman olucam yapayim gitsinnnn dimii bakalim deniycem gunu iple cekiyorum biraz or fakat tek tupum var benim spermler yolu bulacakmiiiiiii hakkimda ne hayirliise Mevalm bana onu versinnnnn
yok anam benim sol tupum bakalim sagdan ne olcekkkkkk kiz beraber takip edelim sen bana satini ver ve kac gun oldugunu ben bir bakaim takvimde ne göstecek ona göre yakalayalimmm giiiiii yimirtlamayihadi hayırlısı inşallah
senin sağ tüpün yoktu dimi gurbet
bakalım sende şu benim takıntım olan sağ yumurtalık mevzusu çürüse :))
benim yaşda gidiyo valla(( ben bu yumurta çatlamsını tutturana kadar 40 olacam (
kızlar nerde bu arada ??????
yok anam benim sol tupum bakalim sagdan ne olcekkkkkk kiz beraber takip edelim sen bana satini ver ve kac gun oldugunu ben bir bakaim takvimde ne göstecek ona göre yakalayalimmm giiiiii yimirtlamayi
valla kizlar yok topik sakinnn gamze yok acaba herkes bayram tatilinami gittilerr
arife gunu yumurtam catliyormus bakalim ayin 8.i esimi nasil dize getirecemmmm bide ovulasyonla takip edicem ayni gunmu olacakkkk
ben yumurtanin catlaigi gun yapmam lazimmi ki yumurtayi yakalayayimmm yoksa etk tuple sansin yokkkkkk
bende bu ay ateş takibimi yaptım.çok karmaşık oldu.sancım önce oldu.2 gün sonra ateşim çıktı.ve ben adet oldum adetimi hesapladım sancımın olduğu gün yumurtlama olmuş.bu gidişle yumurtlama gününü tespit etmek zor gibi görünüyor.
valla zaten ben bu konuda çok ümitsizim seninde için karartmayayım
bende yakalayamıyacam galiba((
ne yapmayı düşünüyon.bi fkrin varmı.eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?