- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.681
he oldi anam biz kusura bamayizzzzzz sen isinle mesgul ol daha yeni atlattik o dönemi bir daha bebe istiyommm anammmm daha cis örgetcez yahuuuuuuuuselammm.2 gündür fazla giremedimm kızımın çişiyle ugraşıyorumm
bu hafta sık giremicem bundan dolayı
belli rutinlerde çişe tutuyorum,gözüm devamlı üstündee anlıyacagınızz
gecmişide okuyamadımm.gece okurummm
kiz önemli degil sahzima özel olsa ne olmasa ne dogru söze ne denirkiii devir degisti valla hicbir sey eskisi gibi degilllllll canim insallah tez vakt hamis kal emiiii:ecrin_bebek:Canim benim senden süphem yok ben genel olarak yazdim yani sahsina özel degildi valla menopoz isi kötü bak bende son 3 yildir erken menepoz belirtileri var ve hamile kalamiyorum tüp bebk bile denedim tik yok artik ne zaman tutar bilmiyorum ama ,normal yolu deneyecegim ...............
stresten uzak dur hurma yee incirrrr yee bak nasil yimirtan olgunlasiyor guzelimmmmıyı aksamlar kızlar nasılsınız bakalım
elara cnm hadı hakkında hayırlısı olsun tez zamanda atlatırsınız ıns cnm
ece nbr nasıl gıdıyor cnm bol bol dınlenıyorsun deqılmı
ya ben bu ay yumurtlamıycam herhlade eskıden cızgı yavas yavas koyulasırdı sımdı ıse hep aynı sılıklıkte varla yok arası hehehe neyse olmazsa onumuzdekı aya ıns :)
selammm.2 gündür fazla giremedimm kızımın çişiyle ugraşıyorumm
bu hafta sık giremicem bundan dolayı
belli rutinlerde çişe tutuyorum,gözüm devamlı üstündee anlıyacagınızz
gecmişide okuyamadımm.gece okurummm
he valla kk lutfen kimlr online acin orayiiiiiii umutcum olsun aramizda 3-4 gun var ki dneme icin bakalim kismettttgünaydın kızlarr
kimse varmı ??? önceden amlıyorduk şimdi alttada yazmıyo kim var kim yok
gurbet hasta oldum ben sabah
ece dünkü yazımı görmedinmi sen ? bebek kesenin neresinde Elara öyle bakıyodu
boncuk evet stres çok öenmliymiş yumurtada bana dr demişti çok streslisin yumurtalara baskı yapar büyümez demişti
canim ben folik aside devam ediyorum hurma yiyorum gunde en az 5 tane bide klomene basladim cumartesi son adetin 12-13 gunlei ovulasyona bakicam insallah ondan sonra bingooo ben hala takkeyi usunuyom esimin keyfi de yerinde su an babasi iyiymis miede kanser yoksa beyindeki tümr problem degilmis onu söylemis dr.amaliyatla alinirmis yoksa midede bisey varsa yapacak bisey yokmusssss:gitme:bak onu hıc dusunmemıstım gurbetcım evet hayatımda hıc olmadıgı kadar streslı gunler gecıyorum buyuk ıhtımal o yuzden tabı ya neyse napalım hayırlısı olsun ıncır sevmem ama hurma yerım tsk ederım cnm
hayirli sabahlar canimmmmgünaydın.
Alıntı yapmayı beceremedim elera .Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllara.Bebeğin kaç haftalık oldu sağlıkla kucağına alırsın inşllah.
herkese gunaydın arkdaslar yoğun ıs programından dolayı aranızda yoktum oku oku bıtmedı olanlar..tum hamılere allah saglıkla hamıleleık bebek ısteyenlerede en kısa zamanda gusel saglıklı bebısler nasıp etsın ınsallah
gittigidiyordan alabilirsinngünaydın kızlar........
elara ovulasyon testini nerden alıcan bi tavsiye lüffenn.....
benim yarın biter adetim cuma günüde testi almam lazım kaç gün aralıklarda yapılır test.......
Kizlar benim kasiklarim cok agriyor bugün, oturup kalkarken daha cok hissediyorum, bugün malum günden sonra 3. gün neden acaba bilmiyorumkismile
elaracım banada erkek bebek için yapılacak yöntemleri gönderirmisin :) kasımdan itibaren düşünüyorum ikinci bebeği bir kızım var kasımda hap kullanmayı bırakıyorum :) allah herkesin gönlüne göre versin.
hayirli sabahlar canimmmm
canlarim ben bugun klomene start verdim insallahhhh bakalimmmmm sonucu ne olur kararliyim ben bebek yapicammmmmmmm umuttttt deneme yaptinmi gi sennnnnn
Gecmis olsun canim.
Ben de bugün cok üsüyorum 2 saat uyumusum kendime gelemedim daha insallah hasta olmam...
ececimm üzülme canım bişi olmıcakkkk.lekelerinde azalmışşş maşallahhhçok saol cnm..
evlatla sınanmak çok zor..
şu an sadece bebeğim bana tutunsun istiyorum.
beni bırakmasın..:gitme:
üKizlar hayirdir ya kimsecikler yok neredesiniz ELARA ne yaptin canim yildönümü kutlamasi nasil gecti gelde anlat bakalim...........
bende bu ay ateş takibimi yaptım.çok karmaşık oldu.sancım önce oldu.2 gün sonra ateşim çıktı.ve ben adet oldum adetimi hesapladım sancımın olduğu gün yumurtlama olmuş.bu gidişle yumurtlama gününü tespit etmek zor gibi görünüyor.
h.g paylaşım için tşklerbayanlar selamlar arada bir girip yazdıklarınızı okuyorum ama çok fazlaca yazma şansım olduğu söylenemez.bende aynı sizler gibi erkek bebek için ne yapmalıyı araştırırken bu formla tanıştım.işyerimden çok fazla girip takip edecek zamanım olmuyor müsait zamanlarda okuyorum genelde..şu yumurta takibi hakkında yazdıkalrınıza duyarsız kalamadım çünkü benimde ilk derdim oydu..hatta bende kist çıktı 2-3 ay önce neyseki geçen ay 1 cm e kadar küçüldü.bende idrarla yapılan ovulasyon testlerinden aldım doktora gittim yum takibi için hepsi beni çok yordu açıkcası idrarla yapılan yap at şeklinde hemen yakalayamıyorsun ayda 2 paket aldığım oldu epey para gitti anlıycağınız doktor ise muayenehanesine gitmessen ilgilenmiyor kistte bahane olsu muayenehanesine gittim 200 tl aylık yumurta takibi için para istedi ve verdim 1 ay yaptı yani takip iğne bile oldum çatlatma iğnesi ama yumurtam 21 mm iken yaptı iğneyi 38 saat sonra ilişki dedi büyük ihtimal yumurta falan kalmadı ben dneyene kadar.ama geçen ay bonie family planning diye bir ovulasyon belirleyici mercek var ondan aldım internet üzerinden 230 tl.ya ev ortamında sınırsız kullanım ile yumurtlama zamanımı hemen bulabiliyorum.yumurta takibinde zorlananlara şiddetle tavsiye ederim...vallaha doktora ve idrarla yapılan tek kullanımlık ovulasyon testlerine verdiğim paraya acıdım bu aleti alınca duyurulur bayanlar.....5 yaşında bir kızım var birde oğlum oldun istiyorum rabbimden dualarınızda unutmayın inşallah.....
bende34 yaşındayım benimde henüz ikinci çok geç kalmışım
buğün doktora gittim 2- 3 ay bekle diyo
bende artık bekleyecek hiç zamanım yok dedim
onlara kalsa beklede bekle
ELARAAAA anacım nasıl kutllama yaptın böle
3 gündür kendine gelemiyon cnm ya bizede anlat..
gerçi bana yasakkkkk halaaaaaa......
umarım bi sorun yoktur cnm ....
trabzonda cnm fındık topluyor
dün tel ettim herkese selamı var
aklı burda:))
Elara nerdesin kız ????
hayırdrır merak ettik seni
canim benimkinde sadece ovulasyon testi yatiyor öylemarka falan yok icinde 5 tane test var idrarla yapilanindansanada hayırlı sabahlar.ben acaba şu bonnlie ovulasyonda testindenmi alsam acaba.bifikir verirmisin.CADIARZU
erkekler bazen öle patavatsizlik yapiiii anam olsun ertesi gun iyi gecmis yaona bak sey tekrar tebriklerrrrrrrhadi hayırlııı olsun cnm.inşallahh Allah gönlüne göre verirr
1 gün sonrası güzell gectii.o gün kutladıkkkk
sen kullan yapmaz kizzzzz senin satin en son ne zaman oldu ve kac gun siklusun de hele bir bana tam28 ise 28 olmasi lazim yoksa 26 sa 26 olmasi lazim takvim dogru göstersinnnnnntestte kullanmayı düşünüyom.ama o bir kelek yapar diye korkuyorum.
evet bizim mahlledede ayni nickle elaraa arkadasimizh.g paylaşım için tşkler
sen gurbetgilin mahalledensin sanırım.orda nickin ne
sen denemelere başladınmı??listeye ekliyim senide bilgilerini verirse
kaydirigubbakcemile3
yok bacımm bişi olmadıı ogün.ama 2 gündür acısını cıkartıyozz hahaha
çok şükür lekem yok
ama beyaz akıntım var
dr pembe bile olsa haber ver dedi
ikide bir tuvalete gidip bakıyorum
inş.olmaz çok korkuyorumm
gfr kullanıcısından alıntı
18 yaşındaki kız, annesine iki aydır hastalanmadigini söyler. Annesi, çok tedirgin olur ve eczaneye ...bir hamilelik testi almaya gider ve sonuçlar kizin hamile oldugunu gösterir. Anne çildirmistir, bagirir çagirir ve bunu yapan hangi domuz, bilmek istiyorum' der. Kiz telefon açar ve yarim saat içinde bir Ferrari evin önü...nde durur, içinden hafif kirlasmis saçlari ve çok pahali bir elbisenin içinde manyak yakisikli biri iner ve kapidan içeri girer. Anne baba ve kizla beraber otururlar. Adam,Kiziniz durumu anlatti' der 'kisisel durumumdan dolayi kizinizla evlenemem.' der, ' ancak tüm sorumlulugu aliyorum' der. Eğer bir kiz çocugu dogarsa ; Annesine bir ev, bir yazlik villa ve 1 milyon dolarlik bir banka hesabi, Eger bir erkek çocuk olursa ; Birkaç fabrika ve bir milyon dolarlik bir hesap, Eger ikiz dogarsa ; Her ikisine de 500 bin dolarlik hesap ve birer fabrika verecegim,' der. 'Ancak düsük olursa....' O zamana kadar sessizce bekleyen baba elini dostça adamin omuzuna koyar ve
'O zaman tekrar denersiniz evladım' der
BİRAZDA GÜLELİM DEMİ
bu ultrosona baktığımda benim kese solda
yani sağda mı olmuş oluyor bilgin varmı??
az önce başka topiklere girdim onlarda kese nerdde diye bakıyolar
ama elara bebek önemli diyordu
hele bi gelseydi beni aydınlatsın ya
kafayı yicemmmmafoldumben
Gercekten kac gün oldu Elara ugramadi insallah önemli bisey yoktur...
aa daha düzelmemiş mi yaa.inşallahh daha fazla ilerlemez.trabzonda soguktur şimdii.gamzenin kzı hastaymış daha
ne yedirsem çıkarıyor dedi..
inş. biran önce iyileşir..
kadında ağız tadınla tatilini yapar:)))
ELARA canim insallah önemli birsey yoktur önemli birsey yoksa eger kayip ilani verecem;
KAYIP ILANI:
ELARA ISIMLI ARKADASIMIZ KAYIPTIR GÖRENLERIN KK ya bildirmesi önemle rica olunur.............................:Saruboceq:
ÖLDÜM MERAKTAN
aman çişle uğraş cnm öneml, bişey olmadığına sevindim
Elara cok merak ettik seni,bi sorun olmamasina sevindim.
Kizin seni zorlamadan cise alisir insallah...
he oldi anam biz kusura bamayizzzzzz sen isinle mesgul ol daha yeni atlattik o dönemi bir daha bebe istiyommm anammmm daha cis örgetcez yahuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?