- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.661
gfr kullanıcısından alıntı
18 yaşındaki kız, annesine iki aydır hastalanmadigini söyler. Annesi, çok tedirgin olur ve eczaneye ...bir hamilelik testi almaya gider ve sonuçlar kizin hamile oldugunu gösterir. Anne çildirmistir, bagirir çagirir ve bunu yapan hangi domuz, bilmek istiyorum' der. Kiz telefon açar ve yarim saat içinde bir Ferrari evin önü...nde durur, içinden hafif kirlasmis saçlari ve çok pahali bir elbisenin içinde manyak yakisikli biri iner ve kapidan içeri girer. Anne baba ve kizla beraber otururlar. Adam,Kiziniz durumu anlatti' der 'kisisel durumumdan dolayi kizinizla evlenemem.' der, ' ancak tüm sorumlulugu aliyorum' der. Eğer bir kiz çocugu dogarsa ; Annesine bir ev, bir yazlik villa ve 1 milyon dolarlik bir banka hesabi, Eger bir erkek çocuk olursa ; Birkaç fabrika ve bir milyon dolarlik bir hesap, Eger ikiz dogarsa ; Her ikisine de 500 bin dolarlik hesap ve birer fabrika verecegim,' der. 'Ancak düsük olursa....' O zamana kadar sessizce bekleyen baba elini dostça adamin omuzuna koyar ve
'O zaman tekrar denersiniz evladım' der
BİRAZDA GÜLELİM DEMİ
umut ordamısın???
ever burdayım :))))
bu ultrosona baktığımda benim kese solda
yani sağda mı olmuş oluyor bilgin varmı??[/QU
kesenin içindeki bebek ne tarafta diyordu elara
bu ultrosona baktığımda benim kese solda
yani sağda mı olmuş oluyor bilgin varmı??[/QU
kesenin içindeki bebek ne tarafta diyordu elara
az önce başka topiklere girdim onlarda kese nerdde diye bakıyolar
ama elara bebek önemli diyordu
hele bi gelseydi beni aydınlatsın ya
kafayı yicemmmmafoldumben
Allah gönlüne göre nasip etsin.bayanlar selamlar arada bir girip yazdıklarınızı okuyorum ama çok fazlaca yazma şansım olduğu söylenemez.bende aynı sizler gibi erkek bebek için ne yapmalıyı araştırırken bu formla tanıştım.işyerimden çok fazla girip takip edecek zamanım olmuyor müsait zamanlarda okuyorum genelde..şu yumurta takibi hakkında yazdıkalrınıza duyarsız kalamadım çünkü benimde ilk derdim oydu..hatta bende kist çıktı 2-3 ay önce neyseki geçen ay 1 cm e kadar küçüldü.bende idrarla yapılan ovulasyon testlerinden aldım doktora gittim yum takibi için hepsi beni çok yordu açıkcası idrarla yapılan yap at şeklinde hemen yakalayamıyorsun ayda 2 paket aldığım oldu epey para gitti anlıycağınız doktor ise muayenehanesine gitmessen ilgilenmiyor kistte bahane olsu muayenehanesine gittim 200 tl aylık yumurta takibi için para istedi ve verdim 1 ay yaptı yani takip iğne bile oldum çatlatma iğnesi ama yumurtam 21 mm iken yaptı iğneyi 38 saat sonra ilişki dedi büyük ihtimal yumurta falan kalmadı ben dneyene kadar.ama geçen ay bonie family planning diye bir ovulasyon belirleyici mercek var ondan aldım internet üzerinden 230 tl.ya ev ortamında sınırsız kullanım ile yumurtlama zamanımı hemen bulabiliyorum.yumurta takibinde zorlananlara şiddetle tavsiye ederim...vallaha doktora ve idrarla yapılan tek kullanımlık ovulasyon testlerine verdiğim paraya acıdım bu aleti alınca duyurulur bayanlar.....5 yaşında bir kızım var birde oğlum oldun istiyorum rabbimden dualarınızda unutmayın inşallah.....
hahah Ece cok güldüm :))gurbetçim eşine dersin gel canım biz bayramı şimdiden kutlayalım..
bi bayramlaşıp çıkcam dersin:)))
A.s. Kizi nasil olmus?trabzonda cnm fındık topluyor
dün tel ettim herkese selamı var
aklı burda:))
Bende de görünmüyor...cnm benim bu en altta hani kimin girdiğini gösteren yerde
kimse yazmıyor sende gözükğyormu??
Insallah olmaz canim :Saruboceq:çok şükür lekem yok
ama beyaz akıntım var
dr pembe bile olsa haber ver dedi
ikide bir tuvalete gidip bakıyorum
inş.olmaz çok korkuyorumm
hahaha ay Ece bugün iyi güldürdün beni Allah da seni güldürsün canim :)gfr kullanıcısından alıntı
18 yaşındaki kız, annesine iki aydır hastalanmadigini söyler. Annesi, çok tedirgin olur ve eczaneye ...bir hamilelik testi almaya gider ve sonuçlar kizin hamile oldugunu gösterir. Anne çildirmistir, bagirir çagirir ve bunu yapan hangi domuz, bilmek istiyorum' der. Kiz telefon açar ve yarim saat içinde bir Ferrari evin önü...nde durur, içinden hafif kirlasmis saçlari ve çok pahali bir elbisenin içinde manyak yakisikli biri iner ve kapidan içeri girer. Anne baba ve kizla beraber otururlar. Adam,Kiziniz durumu anlatti' der 'kisisel durumumdan dolayi kizinizla evlenemem.' der, ' ancak tüm sorumlulugu aliyorum' der. Eğer bir kiz çocugu dogarsa ; Annesine bir ev, bir yazlik villa ve 1 milyon dolarlik bir banka hesabi, Eger bir erkek çocuk olursa ; Birkaç fabrika ve bir milyon dolarlik bir hesap, Eger ikiz dogarsa ; Her ikisine de 500 bin dolarlik hesap ve birer fabrika verecegim,' der. 'Ancak düsük olursa....' O zamana kadar sessizce bekleyen baba elini dostça adamin omuzuna koyar ve
BİRAZDA GÜLELİM DEMİ
az önce başka topiklere girdim onlarda kese nerdde diye bakıyolar
ama elara bebek önemli diyordu
hele bi gelseydi beni aydınlatsın ya
kafayı yicemmmmafoldumben
kız dedimya işte
bebek ne tarafta
yazdıklarımız geç geliyo galiba
Gercekten kac gün oldu Elara ugramadi insallah önemli bisey yoktur...
canimin ici hosgeldin arada birburayada takil emiiiiii ben öbür mahallaeden sölyememe gerek yok dimi kizzzbayanlar selamlar arada bir girip yazdıklarınızı okuyorum ama çok fazlaca yazma şansım olduğu söylenemez.bende aynı sizler gibi erkek bebek için ne yapmalıyı araştırırken bu formla tanıştım.işyerimden çok fazla girip takip edecek zamanım olmuyor müsait zamanlarda okuyorum genelde..şu yumurta takibi hakkında yazdıkalrınıza duyarsız kalamadım çünkü benimde ilk derdim oydu..hatta bende kist çıktı 2-3 ay önce neyseki geçen ay 1 cm e kadar küçüldü.bende idrarla yapılan ovulasyon testlerinden aldım doktora gittim yum takibi için hepsi beni çok yordu açıkcası idrarla yapılan yap at şeklinde hemen yakalayamıyorsun ayda 2 paket aldığım oldu epey para gitti anlıycağınız doktor ise muayenehanesine gitmessen ilgilenmiyor kistte bahane olsu muayenehanesine gittim 200 tl aylık yumurta takibi için para istedi ve verdim 1 ay yaptı yani takip iğne bile oldum çatlatma iğnesi ama yumurtam 21 mm iken yaptı iğneyi 38 saat sonra ilişki dedi büyük ihtimal yumurta falan kalmadı ben dneyene kadar.ama geçen ay bonie family planning diye bir ovulasyon belirleyici mercek var ondan aldım internet üzerinden 230 tl.ya ev ortamında sınırsız kullanım ile yumurtlama zamanımı hemen bulabiliyorum.yumurta takibinde zorlananlara şiddetle tavsiye ederim...vallaha doktora ve idrarla yapılan tek kullanımlık ovulasyon testlerine verdiğim paraya acıdım bu aleti alınca duyurulur bayanlar.....5 yaşında bir kızım var birde oğlum oldun istiyorum rabbimden dualarınızda unutmayın inşallah.....
az gulmedim ne cangr karusun heeeeee yapacah biseyler isteay inş.cnm ya..
evt çok yaramaz olduğu kesin beni şimdiden yatırdı valla.
hiç halim yok
azcık kalkıyım süsleneyim diyorum ama halim yok((
inş. bunlarda geçer...
gurbetçim eşine dersin gel canım biz bayramı şimdiden kutlayalım..
aynen burasi bilem sallandi depremi hissetuk anammmmvalla ya etkisinden kurtulamadı çok güzel geçti sanaırım :))
yok bendedeeeeeecnm benim bu en altta hani kimin girdiğini gösteren yerde
kimse yazmıyor sende gözükğyormu??
abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ben etcem kirk dereden su geliiii daha takkeyi bile delemedik yahuuuuuuueyvahedigeldismilegfr kullanıcısından alıntı
BİRAZDA GÜLELİM DEMİ
canim iyi edersin burada bakim zor degilya maddi acidan zorlanmayizinsallah manevi bakimdan ise bilincli insanlariz elhamdulillah en iyi sekilde yetistiririm insallahhh yani isin bide menepoz kismi varrr dimi yarin pisman olucam yapayim gitsinnnn dimii bakalim deniycem gunu iple cekiyorum biraz or fakat tek tupum var benim spermler yolu bulacakmiiiiiii hakkimda ne hayirliise Mevalm bana onu versinnnnn
ben hasta olacam diye bekliyorum
sanki bugün yumurtluyorum
valla bende şaşırdım eskiden daha iyi dinliyordum galiba
belki bu akıntı adet öncesş akıntımı ????
yoksa adet olmadan bidahamı yumurtladım ?????? değişik valla
zaten yaştan hiç bahsetmeyin zaten.benim yaşım 36.ve bu artık son şansım gibi bişey.
bende34 yaşındayım benimde henüz ikinci çok geç kalmışım
buğün doktora gittim 2- 3 ay bekle diyo
bende artık bekleyecek hiç zamanım yok dedim
onlara kalsa beklede bekle
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyay inş.cnm ya..
evt çok yaramaz olduğu kesin beni şimdiden yatırdı valla.
hiç halim yok
azcık kalkıyım süsleneyim diyorum ama halim yok((
inş. bunlarda geçer...
___""Her haliyle güzeldir bizim arkadasimiz hele hamilelik daha da güzel yapmistir onu nede olsa erkek bebek anneye güzellik verirmis""______.............
gurbetçim eşine dersin gel canım biz bayramı şimdiden kutlayalım..
gfr kullanıcısından alıntı
BİRAZDA GÜLELİM DEMİ
selammm.2 gündür fazla giremedimm kızımın çişiyle ugraşıyorumm
bu hafta sık giremicem bundan dolayı
belli rutinlerde çişe tutuyorum,gözüm devamlı üstündee anlıyacagınızz
gecmişide okuyamadımm.gece okurummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?