bebek cinsiyet belirleme..

sat 06/08
26-27 gün normalde
ve bugün bekliyorum hasta olmayı
1 eylul carsamba
adet baslangici

2

3

4

5

6

7

8

9

10
yumurta catlamaya hazir kiz icin gun

11
kiz icin

12
kiz icin gun

13
kiz icin gun

14
yumurta catladi ve erkek icin gun

15
birdeneme daha erkek icin

16

17

18

19
yanliz sen bu takvime gore atkip et kendini bakalim ne olcekkkk senle aramizda fazla bisi olmayacakkkkk

Son düzenleme:
bayanlar selamlar arada bir girip yazdıklarınızı okuyorum ama çok fazlaca yazma şansım olduğu söylenemez.bende aynı sizler gibi erkek bebek için ne yapmalıyı araştırırken bu formla tanıştım.işyerimden çok fazla girip takip edecek zamanım olmuyor müsait zamanlarda okuyorum genelde..şu yumurta takibi hakkında yazdıkalrınıza duyarsız kalamadım çünkü benimde ilk derdim oydu..hatta bende kist çıktı 2-3 ay önce neyseki geçen ay 1 cm e kadar küçüldü.bende idrarla yapılan ovulasyon testlerinden aldım doktora gittim yum takibi için hepsi beni çok yordu açıkcası idrarla yapılan yap at şeklinde hemen yakalayamıyorsun ayda 2 paket aldığım oldu epey para gitti anlıycağınız doktor ise muayenehanesine gitmessen ilgilenmiyor kistte bahane olsu muayenehanesine gittim 200 tl aylık yumurta takibi için para istedi ve verdim 1 ay yaptı yani takip iğne bile oldum çatlatma iğnesi ama yumurtam 21 mm iken yaptı iğneyi 38 saat sonra ilişki dedi büyük ihtimal yumurta falan kalmadı ben dneyene kadar.ama geçen ay bonie family planning diye bir ovulasyon belirleyici mercek var ondan aldım internet üzerinden 230 tl.ya ev ortamında sınırsız kullanım ile yumurtlama zamanımı hemen bulabiliyorum.yumurta takibinde zorlananlara şiddetle tavsiye ederim...vallaha doktora ve idrarla yapılan tek kullanımlık ovulasyon testlerine verdiğim paraya acıdım bu aleti alınca duyurulur bayanlar.....5 yaşında bir kızım var birde oğlum oldun istiyorum rabbimden dualarınızda unutmayın inşallah.....

bende34 yaşındayım benimde henüz ikinci çok geç kalmışım
buğün doktora gittim 2- 3 ay bekle diyo
bende artık bekleyecek hiç zamanım yok dedim
onlara kalsa beklede bekle

ececigim, galiba senin bebis oglan.. simdiden yaramazlik yapip kesenin seklini bozmus.. :) Merak etme, Allah in izniyle saglikli bir sekilde kucagina gelir bebisin..

ay inş.cnm ya..
evt çok yaramaz olduğu kesin beni şimdiden yatırdı valla.
hiç halim yok
azcık kalkıyım süsleneyim diyorum ama halim yok((
inş. bunlarda geçer...

arife gunu yumurtam catliyormus bakalim ayin 8.i esimi nasil dize getirecemmmm bide ovulasyonla takip edicem ayni gunmu olacakkkk
ben yumurtanin catlaigi gun yapmam lazimmi ki yumurtayi yakalayayimmm yoksa etk tuple sansin yokkkkkk

gurbetçim eşine dersin gel canım biz bayramı şimdiden kutlayalım..
bi bayramlaşıp çıkcam dersin:)))

ELARAAAA anacım nasıl kutllama yaptın böle
3 gündür kendine gelemiyon cnm ya bizede anlat..
gerçi bana yasakkkkk halaaaaaa......
umarım bi sorun yoktur cnm ....

gfr kullanıcısından alıntı
18 yaşındaki kız, annesine iki aydır hastalanmadigini söyler. Annesi, çok tedirgin olur ve eczaneye ...bir hamilelik testi almaya gider ve sonuçlar kizin hamile oldugunu gösterir. Anne çildirmistir, bagirir çagirir ve bunu yapan hangi domuz, bilmek istiyorum' der. Kiz telefon açar ve yarim saat içinde bir Ferrari evin önü...nde durur, içinden hafif kirlasmis saçlari ve çok pahali bir elbisenin içinde manyak yakisikli biri iner ve kapidan içeri girer. Anne baba ve kizla beraber otururlar. Adam,Kiziniz durumu anlatti' der 'kisisel durumumdan dolayi kizinizla evlenemem.' der, ' ancak tüm sorumlulugu aliyorum' der. Eğer bir kiz çocugu dogarsa ; Annesine bir ev, bir yazlik villa ve 1 milyon dolarlik bir banka hesabi, Eger bir erkek çocuk olursa ; Birkaç fabrika ve bir milyon dolarlik bir hesap, Eger ikiz dogarsa ; Her ikisine de 500 bin dolarlik hesap ve birer fabrika verecegim,' der. 'Ancak düsük olursa....' O zamana kadar sessizce bekleyen baba elini dostça adamin omuzuna koyar ve
'O zaman tekrar denersiniz evladım' der
BİRAZDA GÜLELİM DEMİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…