- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.701
kaydirigubbakcemile3 1 harfin yalnış yazılması neleree yol acıyorr:))günaydın kızlarr
kimse varmı ??? önceden amlıyorduk şimdi alttada yazmıyo kim var kim yok
gurbet hasta oldum ben sabah
ece dünkü yazımı görmedinmi sen ? bebek kesenin neresinde Elara öyle bakıyodu
boncuk evet stres çok öenmliymiş yumurtada bana dr demişti çok streslisin yumurtalara baskı yapar büyümez demişti
kız insan 5 dk bile giremezmi bi yok oldun tam oldun , merak ettik
neyse sana kolay gelsin çiş olayından nefret ediyorum
ve benim kızım hala geceleri altına kaçırıyor bende bezlemek zorunda kalıyorum((
dr da götürdüm hiç bişeyi yok dedi
su an babasi iyiymis miede kanser yoksa beyindeki tümr problem degilmis onu söylemis dr.amaliyatla alinirmis yoksa midede bisey varsa yapacak bisey yokmusssss:gitme:
sanada hayırlı sabahlar.ben acaba şu bonnlie ovulasyonda testindenmi alsam acaba.bifikir verirmisin.CADIARZU
testte kullanmayı düşünüyom.ama o bir kelek yapar diye korkuyorum.
himmmmm ne zamana bekliyon adetiişte ben kürtaj olduktan sonra düzen bozuldu.ilk ay 31 çekti sonra 29 çekti.şimdi bilmiyorum kaç gün çeker.
evet bizim mahlledede ayni nickle elaraa arkadasimiz
abowwwwwwwwwww kiz canin cikmasin emuuuuuuuuu dimeh halen devammmmmm:1hug::smiley-cool::smiley-cool:
anam degistirdim bende esim bide trye gitmeyi dusunuyor babasi icin himmm haftayaaa bayram ertesi pazartesi evde olursa tam yimirtanin kaninin kaynadigin gun valla ya ben kizlar takkenin ucunu kesmeye karar virdim ne dirsiniz yaaaaaa anlarmi esimmm:smiley-cool:umut ve gurbettt cetvele göre regli olmadıysanız degiştirin cetvellerinizi tekrarrr
kaydirigubbakcemile3 1 harfin yalnış yazılması neleree yol acıyorr:))
kız Allah kahretmesin seni çok dikkatlisin valla ama komik olmuş delikafadulden
sagol umutt.kızın 9 yaşındamıydııı.hala altını ıslatması normal degil.psikolaga filan götürsenn iyi olur bence
evet normal değil psikoloğa götür dedilerde bende götürmedim ara ara gece denemeler yapıyoruz ama değişmiyor( yatağın ıslanmasındansa bezlemekte bana temiz geliyor
anladim zaten canim senin kintinin oldugu gunlerde test yapsan daha iyi olur bence ben öyle yapicam benim burdan alma imkanim zor trden aldim ve 5 tane nezam kasiklarim agridi ve akinti geldi o zaman deniycem bennnn testiyani test bozuk olabilir.ben daha önce almıştım.2 kutu (10 adet)şimdi 3 tane kaldı.onlarıda ekimde kullanmayı düşünüyorum.
umut ve gurbettt cetvele göre regli olmadıysanız degiştirin cetvellerinizi tekrarrr
Allah sizi eyu etsun emuuuuüüüüüüüü türkceyi nere cekersen oraya gelüüüüumut_11 kullanıcısından alıntı
günaydın kızlarr
kimse varmı ??? önceden amlıyorduk şimdi alttada yazmıyo kim var kim yok
gurbet hasta oldum ben sabah
ece dünkü yazımı görmedinmi sen ? bebek kesenin neresinde Elara öyle bakıyodu
boncuk evet stres çok öenmliymiş yumurtada bana dr demişti çok streslisin yumurtalara baskı yapar büyümez demişti
kiz yeni ticker yapcannnnnn aaaaaaaakız nasıl değiştirecem evet ben bugün hasta oldum CADIARZU
valla ne edeyim 10 cocukolsada ayiriyim dedi yaaagurbet ticker çok hoş.çok güldüm.
umutcum verilere göre ayni gidiyoruzzz canim benimmmmm bakalimmm ayni gunmu gidaklayip yumurtliycazzzz
kardelen kiz ovulasyon cetveli yap kiz bitaneee
kiz yeni ticker yapcannnnnn aaaaaaaa
valla ne edeyim 10 cocukolsada ayiriyim dedi yaaa
bakalim el mi yaman beymi yaman guya ogluna dedigide saka yapmis cocuguz ya bizzzzz anlamiyoruz herseyi
kiz satini siklusunu yaz sna da yapalim bir taneee
SAT 30 ağustos.siklus 29 yaz.gerçi emin değilim.bakalım tutacakmı.
eehhhhh bayagiiiiiii gomik olmussssssss yimirtaci geldi hanummmmmmhttp://lt2f.lilypie.com/qgTNp3.png
kullanıcı paneline gir
profil düzenleeden cizelge bölümüne yapıştır linki
seninkide komik oldu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?