bebek cinsiyet belirleme..

kaydirigubbakcemile3 1 harfin yalnış yazılması neleree yol acıyorr:))

sagol umutt.kızın 9 yaşındamıydııı.hala altını ıslatması normal degil.psikolaga filan götürsenn iyi olur bence

su an babasi iyiymis miede kanser yoksa beyindeki tümr problem degilmis onu söylemis dr.amaliyatla alinirmis yoksa midede bisey varsa yapacak bisey yokmusssss:gitme:

cnm gecmiş olsun tekrar.inşallahh midesinde sorun cıkmazz,tez zamanda iyileşirr

sanada hayırlı sabahlar.ben acaba şu bonnlie ovulasyonda testindenmi alsam acaba.bifikir verirmisin.CADIARZU

bende düşünüyorum kardelen.şuan araştırmaa yapıyorumm

testte kullanmayı düşünüyom.ama o bir kelek yapar diye korkuyorum.

ne gibi bi kelek?

işte ben kürtaj olduktan sonra düzen bozuldu.ilk ay 31 çekti sonra 29 çekti.şimdi bilmiyorum kaç gün çeker.
himmmmm ne zamana bekliyon adeti
bak mesela benim adetim normalde bugun gelecekti uzuntuden olsa gerek pazar gunu geldi fakat damla seklinde bugun yogun geliyor demekki dedim ben 26 gunden hesapliycam gectigimiz 3 gunu baza almak istemiyorum

umut ve gurbettt cetvele göre regli olmadıysanız degiştirin cetvellerinizi tekrarrr
anam degistirdim bende esim bide trye gitmeyi dusunuyor babasi icin himmm haftayaaa bayram ertesi pazartesi evde olursa tam yimirtanin kaninin kaynadigin gun valla ya ben kizlar takkenin ucunu kesmeye karar virdim ne dirsiniz yaaaaaa anlarmi esimmm:smiley-cool:

umutcum verilere göre ayni gidiyoruzzz canim benimmmmm bakalimmm ayni gunmu gidaklayip yumurtliycazzzz

kardelen kiz ovulasyon cetveli yap kiz bitaneee

yani test bozuk olabilir.ben daha önce almıştım.2 kutu (10 adet)şimdi 3 tane kaldı.onlarıda ekimde kullanmayı düşünüyorum.
anladim zaten canim senin kintinin oldugu gunlerde test yapsan daha iyi olur bence ben öyle yapicam benim burdan alma imkanim zor trden aldim ve 5 tane nezam kasiklarim agridi ve akinti geldi o zaman deniycem bennnn testi

Allah sizi eyu etsun emuuuuüüüüüüüü türkceyi nere cekersen oraya gelüüüü

kız nasıl değiştirecem evet ben bugün hasta oldum CADIARZU
kiz yeni ticker yapcannnnnn aaaaaaaa
gurbet ticker çok hoş.çok güldüm.
valla ne edeyim 10 cocukolsada ayiriyim dedi yaaa
bakalim el mi yaman beymi yaman guya ogluna dedigide saka yapmis cocuguz ya bizzzzz anlamiyoruz herseyi
kiz satini siklusunu yaz sna da yapalim bir taneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…