- 13 Eylül 2009
- 562
- 448
- 303
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.741
inşallah bebek yola cıkmıştırrrr cnm
Aynen ayaklarimi isitamiyorum,Insallah yola cikmistir canim yaa...hadi hayırlııı olsun cnm.inşallahh Allah gönlüne göre verirr
hamile kaldıgımdaa bende cok üşüyordum.özellikle ayaklarım donuyorduu.inşallah seninkide gebelik belirtisidir
Anlamaz anlamaz kaydirigubbakcemile3anam degistirdim bende esim bide trye gitmeyi dusunuyor babasi icin himmm haftayaaa bayram ertesi pazartesi evde olursa tam yimirtanin kaninin kaynadigin gun valla ya ben kizlar takkenin ucunu kesmeye karar virdim ne dirsiniz yaaaaaa anlarmi esimmm:smiley-cool:
h.g selviii
bu cetvel için hamile olmana gerek yokkiii
sat ve adet döngünü söle sanada yapimm
cetvelin üstüne ne yazim
yine fosforlu olmuşş:)))
renklerin yanında küçük ktularda renkelr var ya
ordaki lilayı seccen bacımm
http://lt2f.lilypie.com/w43Ip3.png
mavide güzel oldu yawww
sagoll canimmmm ellerin dert görmesinnnnnnnnnnnn yaptim gittiiiiievet evet mavi güzell.gökyüzündeymişsiniz gibi olduu
kocanla havalarda ucuyonuz yani hehe
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnSelam kizlarr
Ooo herkesin cetvelide yakiyo ortaligi...
Gurbet cok güldürdün beni yaa Allahta seni güldürsün kaydirigubbakcemile3
Hamis kalirsam banada yaparsiniz insallah.
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeAynen ayaklarimi isitamiyorum,Insallah yola cikmistir canim yaa...
Anlamaz anlamaz kaydirigubbakcemile3
Insallahhh :Saruboceq:insallahhhhhhh canim hamissindirrr
zaman neyi gösterecek bakalim bekleyelimmmmmmmKizlar ben bu ay hamis kalmasada psikolojik belirtiler yasiycam bencegögüslerimin ucunu tutunca aciyor ama cok erken...
Kizlar ben bu ay hamis kalmasada psikolojik belirtiler yasiycam bencegögüslerimin ucunu tutunca aciyor ama cok erken...
Saol Elaracim,baslikta cok hosuma gitti kaydirigubbakcemile3
ayyyyy deneyem bir kizayy cetveller harika oldu yaa
insanın içi acılıyorrrrr
gurbetcimmm kocanıı kandırrr takke taktırmaa:)
yum günümde degilim hamile kalmam ,seni hissetmek istiyom aşgumm dersinnn puhahahaha
bu ay hamile kalmazsan bidaki ay da işin kolay olur :)
niyee gızz alerji mi yapıyonuz birbirinizeee:roflol:ayyyyy deneyem bir kiz
da hemen takkeyi elime veriiiiiiii veletttttttttt etle et uyusmasi yoh bizdeeeebilmiyorumkismiledelikafadulden:roflol:
Arada bir üsürdüm ama bu kadar degil bu aralar burasi cok soguk hadi ondan diyelim,meme uclarim hic acimazdi ama...cnm orası hiç belli olmaz
bende cok erken belirtiler yaşamıştımm
ayakların daha önce üşürmüydü?yada meme ucların acırmıydı?
Eveet,ben büyük ihtimal Türkiyede test yapmis olcam ayin 13de Allah izin verirse Ankaradayimm :):))begenmene sevindimmm
ama harikaa duruyorr yaaaa
12 gün sonra test yapabilcennn
2 gün öncede yapsan olur.10 gün var yanii
Günaydin canimm, valla ben cok sabirsizim 12 gün nasil gececek bilemiyorum.Senden naber?günaydn kızlar nabersınız
Günaydin canimm, valla ben cok sabirsizim 12 gün nasil gececek bilemiyorum.Senden naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?