- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.761
etle et biribirine deginceeee o cocuk oliiiiiii ondan giiiiiiiiiii:1hug:niyee gızz alerji mi yapıyonuz birbirinizeee:roflol:
h.g cnm nasılsın?? düzeldinmi birazzgünaydn kızlar nabersınız
saqol elaracım daha ıyıyım kafamdan atamıyorum ama bugunlerde gecıcek ıns
cetvel ıcın tsk ederım benım bu testler pek hosuma gıtmedı testlerde sorunmu var yoksa benmı gec yumurtluycam hep beraber gorucez :)
haklısın bende begenmedım ama almıs bulundum sımdı baska sıparıs versem gecıkır yada gıttı gıden aman neyse dıyorum her ıste hayır vardır olmazsa sorun deqıl ozaman ekıme kalır ama ekmdede kalmazsam kasım ve aralıgı bos gecerım dogumun agustos aylarına gelmesını ıstemem cok zor oluyor :)
canim miden hashaslasmistir yat dinlen leblebei yee bastirirselam kızlar nasılsınız görüşmeyeli
ben kokulara karşı çok hassasım
midem bulanmak için fırsat kolluyo
şu anda da karnıma bi ağrı giriyo çıkıyo ama üst tarafa
mide bölümünde neki acaba
hamişler varmııııııııııı?
insallah...hadi hayırlısı
dogru söylüyorsunda cok zorr...Niye bu ay olmadi senin acaba? belkide erken oldu kacirdin...tahmın edebılıyorum cnm ama sunu yabmalısın nekadar kendını az dınlersen okadar cbk gecer ıns rabbım gonlune gore vermıstır
vallahı benım bugun 16.qun hala yumurtlama olmadı kasık agrım fılanda yok beklıyorum ıste artık nezaman olursa :)
Herseyde bi hayir var gercektende, hakkinda hayirlisi olsun canim.haklısın bende begenmedım ama almıs bulundum sımdı baska sıparıs versem gecıkır yada gıttı gıden aman neyse dıyorum her ıste hayır vardır olmazsa sorun deqıl ozaman ekıme kalır ama ekmdede kalmazsam kasım ve aralıgı bos gecerım dogumun agustos aylarına gelmesını ıstemem cok zor oluyor :)
Ben de kizima ocakta hamile kaldim 10 ekimde dogum yaptim :)ee napıcan ozamnn.ocaktamı yapcan?
ben kızıma ocakta hamile kalmıştım ekimde dogum yaptımm.hamileligin son ayları cok sıcaktı bunalmıştım bayaa
Merhaba Truf,insallah uzun sürmez mide bulantilarin canim.selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli
ben kokulara karşı çok hassasım
midem bulanmak için fırsat kolluyo
şu anda da karnıma bi ağrı giriyo çıkıyo ama üst tarafa
mide bölümünde neki acaba
hamişler varmııııııııııı?
canım benımkını eylül ekım dıye degıstırebılırsınnnnnnnhamilelik düşünen arkadaşlar
[table="head"]nick|deneme|çocuk|
matematik|agustos|1 kızı|
eıara|eylül-ekim|1 kızı|
kardelen074|eylül-ekim|2 kızı|
benmavi|eylül-ekim|yok|
boncuk_|eylül-ekim|1 kızı|
haskena|ekim-kasım|1 kızı|
gurbetgüzeli|aralık-ocak|2 oglu-1 kızı|
gamzecim|eylül-ekim|3 kızı|
umut_11|eylül-ekim |1 kızı|
_ezel_|ekim|yok
&ebru&| |1 kızı|
dilem85||1 kızı|
helenx||2 kızı
fiona|
harnn|
hilalyas|
sellvi|
momof2|
[/table]
CANIM HOSGELDINNNNNNslm kizlar coktandir giremedim bilgisayarim bozuktu ve tatilden yeni geldim ee kizlar ne var ne yok kimler hamile kimlerin ogluslari oluyo hepinizi cok ozledim artik takilirim aradakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?