bebek cinsiyet belirleme..

tahmın edebılıyorum cnm ama sunu yabmalısın nekadar kendını az dınlersen okadar cbk gecer ıns rabbım gonlune gore vermıstır
vallahı benım bugun 16.qun hala yumurtlama olmadı kasık agrım fılanda yok beklıyorum ıste artık nezaman olursa :)

saqol elaracım daha ıyıyım kafamdan atamıyorum ama bugunlerde gecıcek ıns
cetvel ıcın tsk ederım benım bu testler pek hosuma gıtmedı testlerde sorunmu var yoksa benmı gec yumurtluycam hep beraber gorucez :)

saqol elaracım daha ıyıyım kafamdan atamıyorum ama bugunlerde gecıcek ıns
cetvel ıcın tsk ederım benım bu testler pek hosuma gıtmedı testlerde sorunmu var yoksa benmı gec yumurtluycam hep beraber gorucez :)

daha iyi olmana sevindim cnm
zaman herşeyin ilacııı,ne kötü günler unutulmuyor ki

ben gecen ay o senin aldıgın testin gebelik testini almıştım benimde hiç hoşma gitmemişti
en güzel caset tipi olanlar bence
bonnie family de güzell ben ondan alabilirim

haklısın bende begenmedım ama almıs bulundum sımdı baska sıparıs versem gecıkır yada gıttı gıden aman neyse dıyorum her ıste hayır vardır olmazsa sorun deqıl ozaman ekıme kalır ama ekmdede kalmazsam kasım ve aralıgı bos gecerım dogumun agustos aylarına gelmesını ıstemem cok zor oluyor :)

ee napıcan ozamnn.ocaktamı yapcan?
ben kızıma ocakta hamile kalmıştım ekimde dogum yaptımm.hamileligin son ayları cok sıcaktı bunalmıştım bayaa

bılemıyorumkı bakıcaz artık
tukurukle yabılan testler bana pek guvenlı gelmıyor neden acaba yaw :S
ben onumuzdekı ay su gulen yuzluden alıyımda oda olmazsa ozaman bende omurluk alırım

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli
ben kokulara karşı çok hassasım
midem bulanmak için fırsat kolluyo
şu anda da karnıma bi ağrı giriyo çıkıyo ama üst tarafa
mide bölümünde neki acaba

hamişler varmııııııııııı?

canim miden hashaslasmistir yat dinlen leblebei yee bastirir

hadi hayırlısı
insallah...

dogru söylüyorsunda cok zorr...Niye bu ay olmadi senin acaba? belkide erken oldu kacirdin...

Herseyde bi hayir var gercektende, hakkinda hayirlisi olsun canim.

ee napıcan ozamnn.ocaktamı yapcan?
ben kızıma ocakta hamile kalmıştım ekimde dogum yaptımm.hamileligin son ayları cok sıcaktı bunalmıştım bayaa
Ben de kizima ocakta hamile kaldim 10 ekimde dogum yaptim :)

Merhaba Truf,insallah uzun sürmez mide bulantilarin canim.
Hamis yok suan benneyaptımki

slm kizlar coktandir giremedim bilgisayarim bozuktu ve tatilden yeni geldim ee kizlar ne var ne yok kimler hamile kimlerin ogluslari oluyo hepinizi cok ozledim artik takilirim aradakaydirigubbakcemile3

canım benımkını eylül ekım dıye degıstırebılırsınnnnnnn

slm kizlar coktandir giremedim bilgisayarim bozuktu ve tatilden yeni geldim ee kizlar ne var ne yok kimler hamile kimlerin ogluslari oluyo hepinizi cok ozledim artik takilirim aradakaydirigubbakcemile3
CANIM HOSGELDINNNNNN
ilk sayfadan kimin neyi olacakkk ögrenebilirisn canimmm

EYLÜL
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Selvi|17 Agustos| |29 Gün|16 Eylül| |5. ay|1 Kızı|
Mse121822|25 Agustos| |28 Gün|23 Eylül| |9.ay|1 Kızı|
GurbetGüzeli|1 Eylül| |26 Gün|26 Eylül | |İlk ay|2 Oglu,1 Kızı|
Umut_11|2 Eylül| |26 Gün|27 Eylül| |2.ay|1 Kızı|
[/table]

turf gecmiş olsun, e olsun o kadar bulantııı
dilem hoşgeldin evet bayadır yoktunn,pko için tedavi nasıl giidiyor?ne zmana düşünüyon bebegi
selviiiiii ankaraya nereye geliyon bacımmmm,kac gün kalcanızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…