- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.781
selam kızlar. bende bu ay denedim.
sükun durdum bakalım ne olacak:)
Hoşgeldin Liza
hakkın hayırlısı olsun
ilk kezmi deniyonn
kızın var sanırımmm
ELARA canim insallah önemli birsey yoktur önemli birsey yoksa eger kayip ilani verecem;
KAYIP ILANI:
ELARA ISIMLI ARKADASIMIZ KAYIPTIR GÖRENLERIN KK ya bildirmesi önemle rica olunur.............................:Saruboceq:
teşekkür ederim canım o senin güzelliğin...
he oldi anam biz kusura bamayizzzzzz sen isinle mesgul ol daha yeni atlattik o dönemi bir daha bebe istiyommm anammmm daha cis örgetcez yahuuuuuuuu
kiz önemli degil sahzima özel olsa ne olmasa ne dogru söze ne denirkiii devir degisti valla hicbir sey eskisi gibi degilllllll canim insallah tez vakt hamis kal emiiii:ecrin_bebek:
hahaha evett gurbett bugün içinde randevu verdimm kocayaa:smiley-cool:
Kizlar ben bu ay hamis kalmasada psikolojik belirtiler yasiycam bencegögüslerimin ucunu tutunca aciyor ama cok erken...
eylül ayi deneyecek olanlarrrr
GURBETGUZELI
UMUT_11
merhaba arkadaslar;Sayfanızı yeni gördüm..bende ilk bebegimi 2 yıl önce kaybetmiştim;kızdı..
aradan uzun bir zaman geçirdim..dinlendim ve kendimi tedavi etmeye çalıştım ruhsal açıdan..
şimdi özellikle eşimin bebek istemesi beni etkiliyor.içimde büyük bir istek yok ama hamile kaldıgımda heyecanı yasarım belki diyorum..
biz eşimle önce hayırlısı diyerek kız istiyoruz..bana neler önerirsiniz??en son ramazanın ilk günü adet oldum.
selam arkadaşlar
ben de bir süredir giremedim. Malesef gıda zehirlenmesi yaşadım. çok zor günler atlattıtan sonra Allaha şükür işimdeyim.
iki gün önce bebiş için doktora gittim. kalp atışlarını duyduk. çok şükür. 8 hafta 2 günlük olmuş. sanırım erken yumurtlamışım ben. ultrason ile son adet tarihime baktığımda 4-5 günlük fark çıkıyor.
bu arada bebek kesenin sağında. bakalım hayırlısı.
Elaracım inşallah hayırlısı ile dediğin gibidir.
ben de kendimi çok inandırdım kız olduğuna. kesenin sağında gördükten sonra :)
Neyden zehirlendiğimi bir bilsem... kayınvalidemde yedik akşam ertesi günü hepimiz hastanedeyiz.
kaynanam beni zehirledi sonunda ama yanlışlıkla kendi de zehirlendi lülülülülülü heheheee
haskena sen yoksa kocadan dolayımı yataktan kalkamadın demek istiyon:))
ben alışgınım depremlere bacımmm beni sarsmazzzz puhahah
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ilahii sinam cok komik olmuşşş
neysekii iyisinizzz
banada bebek kız gibi geliyorr.sen ne hissediyorsun??
usg resmine direkt baktıgında bebek sagda dimi.yani sana göre demicen
selvii senin ilişki günün nezamandı???
yaw herkes eylül de denicektii hanii nirdeeee???
kardelen sen denicen mi bu ay?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?