bebek cinsiyet belirleme..

gızlarrrr kanal D nin yeni sezon fregmanını izledinizmiii cok güzel olmuşş yaaaa
beren saatinin yeni diziside başlıyor.erkek başrol oyuncusuda engin akyürekkk.sacları uzatmış behlülün esmeri gibi olmuş aynı :)

merhaba arkadaslar;Sayfanızı yeni gördüm..bende ilk bebegimi 2 yıl önce kaybetmiştim;kızdı..
aradan uzun bir zaman geçirdim..dinlendim ve kendimi tedavi etmeye çalıştım ruhsal açıdan..
şimdi özellikle eşimin bebek istemesi beni etkiliyor.içimde büyük bir istek yok ama hamile kaldıgımda heyecanı yasarım belki diyorum..
biz eşimle önce hayırlısı diyerek kız istiyoruz..bana neler önerirsiniz??en son ramazanın ilk günü adet oldum.

selam arkadaşlar
ben de bir süredir giremedim. Malesef gıda zehirlenmesi yaşadım. çok zor günler atlattıtan sonra Allaha şükür işimdeyim.

iki gün önce bebiş için doktora gittim. kalp atışlarını duyduk. çok şükür. 8 hafta 2 günlük olmuş. sanırım erken yumurtlamışım ben. ultrason ile son adet tarihime baktığımda 4-5 günlük fark çıkıyor.
bu arada bebek kesenin sağında. bakalım hayırlısı.

ELARA canim insallah önemli birsey yoktur önemli birsey yoksa eger kayip ilani verecem;

KAYIP ILANI:

ELARA ISIMLI ARKADASIMIZ KAYIPTIR GÖRENLERIN KK ya bildirmesi önemle rica olunur.............................:Saruboceq:

Valla bravo KK nin polisleri iyi calisiyor hemen bulup getirmisler seni canim önemli birsey olmamasina sevindim .................

teşekkür ederim canım o senin güzelliğin...

Ay tesekkür ederim yok valla o senin güzelligin..................

Dogru söylüyon bacim biz burda sansliyiz cocuk parasi neyin v.s.maddi acidan zor gelmiyor Rabbim fakire fukaraya yardimci olsun bütün yavrularin yüzü gülsün karinlari doysun ac acikta kalmasinlar insallah Amin.........

hahaha evett gurbett bugün içinde randevu verdimm kocayaa:smiley-cool:

Gi bana bak bu cis mis isi kafami kurcaladi yokusam sen bu iki gündür yataktan mi kalkamadin:kedi::kedi:

Kizlar ben bu ay hamis kalmasada psikolojik belirtiler yasiycam bence gögüslerimin ucunu tutunca aciyor ama cok erken...

Canim büyük ihtimalle hamissindir ve oglusun olur insallah Amin .....................

eylül ayi deneyecek olanlarrrr
GURBETGUZELI
UMUT_11

Bende bugün saat 11:20 de hastalandim hastaligim normalde 28 gün sürüyor tabi bu ay hapi biraktim ve bu ay deniyecegim belki hapi yeni biraktigim icin zor olacak ama belki hamile kalabilirim yani kisaca bu ay bende varim deneyecekler arasinda benide listeye eklermisin Elaracigim.........

başınız sagolsun.cok üzücüüü
düşükmü yaptınız yoksa doguncamı kaybettiniz?
cnm herşey insan için,başımıza ne gelirse gelsin hayat devam ediyor.tekrar hamile kalman sana iyi gelebilir.hakkında hayırlısı olsunn

kız bebek içinde bi cok yöntem var ama özet olarak şunlar sölenebilir

1-tuz tüketimini azaltcan
2-kalsiyum magnezyum agırlıklı beslencen.özellikle süt,yogurt,yumurta,tavuk eti bol bol tüket.yada calsiyum magnezyum ve c vitamini içeren bi takviye alabilirsin.
3-asidik beslencen,kızılcık bulabilirsen onun suyunu içebilirsinn.asidik bi meyvedir.
4-yum gününü belirle ve o günden 2-3 gün öncesinde birliktelik olsun bidaha olmasın yada korununun
korunmasız ilişkiden önceki günler ilişki olsun mümkünse ama korunarak olsun.kız beebk için erkegin gün aşırı boşalması lazım.
5-ilişkiden önce eşin sıcak duş alsınn
6-ilişkide sen boşalma eşin boşalsınnn
7.ilişki sonrası ayakalrını duvara daya belli süre öle kal

aklıma gelenler bunlarrrr

hoşgeldin sinam.bende seni meark etmiştimm
cok gecmiş olsunnn.nerde zehirlenmişin yaw
maşallah bebişineeee kocaman olmuş
seninki kesinn kızzzzzzzzzzzzzzzz.Allah gönlüne göre verdi inşş

haskena h.g cnm.tamam senide ekliyim listeyeee
kızımı çişe alıştırıyorumm o nedenle giremedimm 2 gündürr
yoksa ben işemedim yatagaa yaww:)))

Elaracım inşallah hayırlısı ile dediğin gibidir.
ben de kendimi çok inandırdım kız olduğuna. kesenin sağında gördükten sonra :)

Neyden zehirlendiğimi bir bilsem... kayınvalidemde yedik akşam ertesi günü hepimiz hastanedeyiz.
kaynanam beni zehirledi sonunda ama yanlışlıkla kendi de zehirlendi lülülülülülü heheheee

merhaba kızlar bişey soracam ben bu hamilelğimde geç yumutladığımdan dolayı yani 9 mayıs sat.di ilişki günleri yani yumurtam çatladığı günler 25 mayıs ve 26 mayıstı.yani adetimin 17 ve 18.günü ilişki oldu.doktor geçen hafta 15 hafta 4 günlüksün demişti.ama geç yumurtlamadan dolayı sanki 1 hafta geridemi olması lazım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ilahii sinam cok komik olmuşşş
neysekii iyisinizzz

banada bebek kız gibi geliyorr.sen ne hissediyorsun??
usg resmine direkt baktıgında bebek sagda dimi.yani sana göre demicen

haskena sen yoksa kocadan dolayımı yataktan kalkamadın demek istiyon:))
ben alışgınım depremlere bacımmm beni sarsmazzzz puhahah

Tam üstüne bastin canim vay be helal olsun bacim kim tutar seni bugünde termin vermissin kocaya ohaoldumsmile giz bende 3 gün üst üste olsa yeni gelin gibi gezerim evin icinde zemuszemus

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ilahii sinam cok komik olmuşşş
neysekii iyisinizzz

banada bebek kız gibi geliyorr.sen ne hissediyorsun??
usg resmine direkt baktıgında bebek sagda dimi.yani sana göre demicen

yok bana göre değil direk bakınca resimde sağda. öyleydi dimi???
Sina'nın resmi de solda. ilginç ya ben çok inandım bu işe. Valla tebrik ediyorum seni Elara nerden buldun bu yöntemi

SLM

Elara gelmene sevindim cnm..
bebeğimin resmini sormuşsun aldık cnm..
kontrole salı çağırdı
bide yanlış anlama can sıkıntısından okudum orda diyolarki kese önemli diye?
tabiki bu işi en iyi senin bildiğini biliyorummm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…