- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.801
çok geçmiş olsun ... zehirlenme sırası ben sanırım valla ben ciddi ciddi Allahım beni şu yılan dilli kadından kurtar artık die dulara başladım yaw senağlamaElaracım inşallah hayırlısı ile dediğin gibidir.
ben de kendimi çok inandırdım kız olduğuna. kesenin sağında gördükten sonra :)
Neyden zehirlendiğimi bir bilsem... kayınvalidemde yedik akşam ertesi günü hepimiz hastanedeyiz.
kaynanam beni zehirledi sonunda ama yanlışlıkla kendi de zehirlendi lülülülülülü heheheee
basin sagolsun canim Allah birdah yasatmasinnn insallah tez vakit bebegin olurmerhaba arkadaslar;Sayfanızı yeni gördüm..bende ilk bebegimi 2 yıl önce kaybetmiştim;kızdı..
aradan uzun bir zaman geçirdim..dinlendim ve kendimi tedavi etmeye çalıştım ruhsal açıdan..
şimdi özellikle eşimin bebek istemesi beni etkiliyor.içimde büyük bir istek yok ama hamile kaldıgımda heyecanı yasarım belki diyorum..
biz eşimle önce hayırlısı diyerek kız istiyoruz..bana neler önerirsiniz??en son ramazanın ilk günü adet oldum.
sinam kizin olur insallahhh canimmmmmselam arkadaşlar
ben de bir süredir giremedim. Malesef gıda zehirlenmesi yaşadım. çok zor günler atlattıtan sonra Allaha şükür işimdeyim.
iki gün önce bebiş için doktora gittim. kalp atışlarını duyduk. çok şükür. 8 hafta 2 günlük olmuş. sanırım erken yumurtlamışım ben. ultrason ile son adet tarihime baktığımda 4-5 günlük fark çıkıyor.
bu arada bebek kesenin sağında. bakalım hayırlısı.
anam elinden gelse benim kaygnada zehirler ama hep berber yedik bisi yapamaduuuuuElaracım inşallah hayırlısı ile dediğin gibidir.
Neyden zehirlendiğimi bir bilsem... kayınvalidemde yedik akşam ertesi günü hepimiz hastanedeyiz.
kaynanam beni zehirledi sonunda ama yanlışlıkla kendi de zehirlendi lülülülülülü heheheee
Kizlar ben erken-gec yumurtlamadan anlamam buradaki doktorlarin uygulamasini anlatayim size belki oradada öyledir son adet tarihiniz hamileliginizin ilk günü sayiliyor normalde hamileligi biz 9 ay 10 gün biliriz burada 10 ay hesaplaniyor son adetinizin gününe 7 ekleniyor ve ayindan 3 cikartiliyor ve bebeginizin dogum tarihi veriliyor yani ben bugün hasta oldum sat 02.09.2010 bu ay hamile kalirsam bebegimin dogum tarihi 09.06.2011 olacak hamile arkadaslar sizde bakin isterseniz doktorunuzun verdigi tarihle uyusuyormu Sinam -fnha hadi bakip bizede söyleyin........
Allahindan bulsunlar canim yaaaa valla var bendede bir taneeee Allahim öyle bir dert verki bneimle ugrasmayi biraksinlar dedim valla yapisti kaldi kayinbabam hastalandi üstelik kanser teshisi ile öyle iyi adamdirki anlatamam kariya vurmadi isteeeçok geçmiş olsun ... zehirlenme sırası ben sanırım valla ben ciddi ciddi Allahım beni şu yılan dilli kadından kurtar artık die dulara başladım yaw senağlama
bu arada baya yenilikler var herkes cetvellenmiş hepsi çok hoş olmuş .. kusur kalmayım bende yapim dedim ama tarihleri beceremedim :1no2:
canim siklus kac gun sürüyorbana 24 nisan dedi doğum tarihime..
sat 13 temmuz:))
Kizlar ben erken-gec yumurtlamadan anlamam buradaki doktorlarin uygulamasini anlatayim size belki oradada öyledir son adet tarihiniz hamileliginizin ilk günü sayiliyor normalde hamileligi biz 9 ay 10 gün biliriz burada 10 ay hesaplaniyor son adetinizin gününe 7 ekleniyor ve ayindan 3 cikartiliyor ve bebeginizin dogum tarihi veriliyor yani ben bugün hasta oldum sat 02.09.2010 bu ay hamile kalirsam bebegimin dogum tarihi 09.06.2011 olacak hamile arkadaslar sizde bakin isterseniz doktorunuzun verdigi tarihle uyusuyormu Sinam -fnha hadi bakip bizede söyleyin........
Allahindan bulsunlar canim yaaaa valla var bendede bir taneeee Allahim öyle bir dert verki bneimle ugrasmayi biraksinlar dedim valla yapisti kaldi kayinbabam hastalandi üstelik kanser teshisi ile öyle iyi adamdirki anlatamam kariya vurmadi isteee
canim siklus kac gun sürüyor
geçmiş olsun canımElaracım inşallah hayırlısı ile dediğin gibidir.
SLM
Elara gelmene sevindim cnm..
bebeğimin resmini sormuşsun aldık cnm..
kontrole salı çağırdı
bide yanlış anlama can sıkıntısından okudum orda diyolarki kese önemli diye?
tabiki bu işi en iyi senin bildiğini biliyorummm..
geçmiş olsun canım
sen nasılsın ece bir sıkıntı yok demi
inşallah olmaz bebğin sana sıkıca tutunur
Allah kolaylik versin canim karnini oglanla doldursun rabbimmmmmmmarkadaşlarım neolur bana yardım edin bir kızım var ALAHIM bağışlasın ama eşimin ikinci evliğiyim ben bir oğlu var ilk karısından beraber yaşıyoruz çok zorluk çekiyorum kaynanamda bizimle beraber oğlum olmadığından çok eziliyorum ALLAHTAN tek dileğim bir oğum olması allah rızası için yardımcı olun. okudum hep yazdıklarınızı neler yiyeceğimi felan biliyorum ama ovulasyon kiti aldım ne zaman yapacağımı bilemiyorum iki çizgi çıktı dün akşam ama tek çizgiye düşünce mi yapacam ilişkiyi bilemedim Yumrtlamadan 12 saat önce istiyorum tutturmayı ama onulasyon kitine göre nası ayarlayacağımı yardım edin ne olur.
saol cnm
iyiyim bu aralar progestonun vermiş olduğu
baş dönmelerim var geçecek inş.
bebişim sağlıklı olsun
kesemiz düzelsin başka bişey istemem cnmm
SİNAM çok geçmiş olsun cnm..
umarım RABBİM kalbine göre verir..
inşallah tatlım
ne zamandı kontrolün
peki sen 25 ila 30 arasi mi denedinnnnn30 gün cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?