bebek cinsiyet belirleme..

ayyyy içim rahatladı kızlar....

kızlar ben tam anlamıyorum... bilenler cevap yazabilirmi? elarada çıkmış gurbet sen biliyondur

kötülere bişi olmaz diyolar doğru herhal ... benimde kayınpederim iyidir yaw yazık adama onada üzülüyom...

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee daha ne guzelim ne guzel iste bisey olmazmisss anladug dogru dimiii

içini ferah tut gerçekten ... ama anne olmak böyle bişi heralde doktorun cevapta 10 numera olmuş yaw

canim cift cizgiyi gördükten sonra ertesi gunu tek cizgiye dusuyor o zaman iliski öneriliyor sen bide bana satini siklus uzunlugunuu yaz ben bide takvime bakayimmm dogrumu der test

:))))9
valla doktorum o günü verdi 17 ve 19 u benim 17 de oldu
19 çok hastaydım bişey yapamadım((
tek oldu bakalım cnmmm
canim tam gunuymus bakalim erkek olursa yavastan inanmaya basliycam gerci karabiberin de tuttu bu takvimdeee ben de kendimde deniycemmmm
valla sevindim yaaa dr.un verdigi cevabaaaaa hadi gozun aydinnnn

canim tam gunuymus bakalim erkek olursa yavastan inanmaya basliycam gerci karabiberin de tuttu bu takvimdeee ben de kendimde deniycemmmm
valla sevindim yaaa dr.un verdigi cevabaaaaa hadi gozun aydinnnn

saol cnm..
BORA bey kadınlar külübünde yazan bi dr..
dr özelliikle erkek için bu günü verdi
kız olsaydı 15 olacaktı ilişki cnm
15 atla 17 ve 19 çalış dedi:)))
bende umutluyum ama hadi hayırlısı cnmmm

sen ölcümleri cok baz alma.başının etrafını ölcerek kac haftalık oldugunu sölüyor doktor.
ölcümlerin birebir yapılması cok zor.bazen geniş acılı ölcebiliyor ozamn hafta önce gidiyor.seninkide böle bişidir

bendede bebek kesenin sağındaydı.

demekki sendede tuttu bu yöntemm

Tam üstüne bastin canim vay be helal olsun bacim kim tutar seni bugünde termin vermissin kocaya ohaoldumsmile giz bende 3 gün üst üste olsa yeni gelin gibi gezerim evin icinde zemuszemus

hahaha ilahiii

yok bana göre değil direk bakınca resimde sağda. öyleydi dimi???
Sina'nın resmi de solda. ilginç ya ben çok inandım bu işe. Valla tebrik ediyorum seni Elara nerden buldun bu yöntemi

evet cnm dogru bakmışınnnn.
hamileyken babaannem bebek sagdamı soldamı hareket ediyor dedii
bende hiçbiyerde hissedemiyordum.sagdaysa erkektir dedii
bende mantıken düşündüm eger bebek sagdaysa resimde solda cıkar diye.usg resmine baktım sagda duruyor ozaman karnımda solda diye düşündüm:)
bundan yola cıkarak cevremdeki arkadaşlarıma baktım şimdiye kadar yanılan olmadı.belki 1-2 tane olmuş olabilir

Canim benim sen icini ferah tut hersey güzel olacak ya sen bir dogurana kadar biz galiba 9 doguracaz hadi hayirlisi

yok cnm niye yalnış anlıyım.bunlar fal gibi bişi.herkes farklı bakabilir
peki o bakanlar keseye göre en yorum yapıyorlar?

kızımda ayı tuttu ama günü 2 gün fazla cıktı

bu arada baya yenilikler var herkes cetvellenmiş hepsi çok hoş olmuş .. kusur kalmayım bende yapim dedim ama tarihleri beceremedim :1no2:

sat ve adet döngünü ve cetvele yazacagım yazıyı söle yapim sanada

Allah yardımcın olsunn zor bi durumm
akıntını takip et az az gelmeye başaldıgında yapmaya başla testi.
silik çizgi cıktıgında günde 1 kere test yapsan yeterli
iki cizgi koyu cıktıgında 4 saatte bir test yap.tekrar silik cıkınca vakit kaybetmeden ilişkiye gir.tabi o an kocayı bulabilirsen
yada iki koyu cizgiyi gördükten sonraki bi kac saat içindede girebilirisn.tercih senin

:smiley-cool::asigim:

saol cnm
iyiyim bu aralar progestonun vermiş olduğu
baş dönmelerim var geçecek inş.
bebişim sağlıklı olsun
kesemiz düzelsin başka bişey istemem cnmm

inşallahh bi sorun cıkmıcakk cnmmmmolumunekankayizsmile

eee takvime göre sen erkek gununde tuturmusun mayayiiiiiii

vereliniortak evet bende bakmıştımm tam gününde olmuş ilişki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…