- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.821
eceiremnur kullanıcısından alıntı
bora bey merhaba cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ben 6+5 haftalık hamileyim 3 gün önce doktora gittim doktorum kesenin yuvarlak olması
lazımken kum saati gibi dedi
ama kalp atışlarını gördük
günde 400 mg progeston kullanıyorum
sizce düşükle sonuçlanırmı?
Saygılar....
Meslektaşlarımın yorumlarına bayılıyorum. Bebeğiniz sağlıklı mı cevap evet. Kalp atımlarını duydunuz mu cevap evet. Yarın size ne olacak? Cevap anne olacaksınız. Doğum yapınca bizimle paylaşırsanız sevinirim. Sağlıklı günler dilerim...
peki sen 25 ila 30 arasi mi denedinnnnn
kızlar ben tam anlamıyorum... bilenler cevap yazabilirmi? elarada çıkmış gurbet sen biliyondurarkadaşlarım neolur bana yardım edin bir kızım var ALAHIM bağışlasın ama eşimin ikinci evliğiyim ben bir oğlu var ilk karısından beraber yaşıyoruz çok zorluk çekiyorum kaynanamda bizimle beraber oğlum olmadığından çok eziliyorum ALLAHTAN tek dileğim bir oğum olması allah rızası için yardımcı olun. okudum hep yazdıklarınızı neler yiyeceğimi felan biliyorum ama ovulasyon kiti aldım ne zaman yapacağımı bilemiyorum iki çizgi çıktı dün akşam ama tek çizgiye düşünce mi yapacam ilişkiyi bilemedim Yumrtlamadan 12 saat önce istiyorum tutturmayı ama onulasyon kitine göre nası ayarlayacağımı yardım edin ne olur.
kötülere bişi olmaz diyolar doğru herhal ... benimde kayınpederim iyidir yaw yazık adama onada üzülüyom...Allahindan bulsunlar canim yaaaa valla var bendede bir taneeee Allahim öyle bir dert verki bneimle ugrasmayi biraksinlar dedim valla yapisti kaldi kayinbabam hastalandi üstelik kanser teshisi ile öyle iyi adamdirki anlatamam kariya vurmadi isteee
canim siklus kac gun sürüyor
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee daha ne guzelim ne guzel iste bisey olmazmisss anladug dogru dimiiieceiremnur kullanıcısından alıntı
Bora bey merhaba cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ben 6+5 haftalık hamileyim 3 gün önce doktora gittim doktorum kesenin yuvarlak olması
saygılar....
Meslektaşlarımın yorumlarına bayılıyorum. bebeğiniz sağlıklı mı cevap EVET. Kalp atımlarını duydunuz mu cevap EVET. Yarın size ne olacak? Cevap anne olacaksınız. Doğum yapınca bizimle paylaşırsanız sevinirim. sağlıklı günler dilerim...
eee takvime göre sen erkek gununde tuturmusun mayayiiiiiiiADETİMİN 17 . günü ilişkş oldu cnm tekkk...29
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee daha ne guzelim ne guzel iste bisey olmazmisss anladug dogru dimiii
içini ferah tut gerçekten ... ama anne olmak böyle bişi heralde doktorun cevapta 10 numera olmuş yaweceiremnur kullanıcısından alıntı
saygılar....
Meslektaşlarımın yorumlarına bayılıyorum. bebeğiniz sağlıklı mı cevap EVET. Kalp atımlarını duydunuz mu cevap EVET. Yarın size ne olacak? Cevap anne olacaksınız. Doğum yapınca bizimle paylaşırsanız sevinirim. sağlıklı günler dilerim...
eee takvime göre sen erkek gununde tuturmusun mayayiiiiiii
canim cift cizgiyi gördükten sonra ertesi gunu tek cizgiye dusuyor o zaman iliski öneriliyor sen bide bana satini siklus uzunlugunuu yaz ben bide takvime bakayimmm dogrumu der testkızlar ben tam anlamıyorum... bilenler cevap yazabilirmi? elarada çıkmış gurbet sen biliyondur
kötülere bişi olmaz diyolar doğru herhal ... benimde kayınpederim iyidir yaw yazık adama onada üzülüyom...
içini ferah tut gerçekten ... ama anne olmak böyle bişi heralde doktorun cevapta 10 numera olmuş yaw
canim tam gunuymus bakalim erkek olursa yavastan inanmaya basliycam gerci karabiberin de tuttu bu takvimdeee ben de kendimde deniycemmmm:))))9
valla doktorum o günü verdi 17 ve 19 u benim 17 de oldu
19 çok hastaydım bişey yapamadım((
tek oldu bakalım cnmmm
canim tam gunuymus bakalim erkek olursa yavastan inanmaya basliycam gerci karabiberin de tuttu bu takvimdeee ben de kendimde deniycemmmm
valla sevindim yaaa dr.un verdigi cevabaaaaa hadi gozun aydinnnn
merhaba kızlar bişey soracam ben bu hamilelğimde geç yumutladığımdan dolayı yani 9 mayıs sat.di ilişki günleri yani yumurtam çatladığı günler 25 mayıs ve 26 mayıstı.yani adetimin 17 ve 18.günü ilişki oldu.doktor geçen hafta 15 hafta 4 günlüksün demişti.ama geç yumurtlamadan dolayı sanki 1 hafta geridemi olması lazım
bendede bebek kesenin sağındaydı.
Tam üstüne bastin canim vay be helal olsun bacim kim tutar seni bugünde termin vermissin kocaya ohaoldumsmile giz bende 3 gün üst üste olsa yeni gelin gibi gezerim evin icinde zemuszemus
yok bana göre değil direk bakınca resimde sağda. öyleydi dimi???
Sina'nın resmi de solda. ilginç ya ben çok inandım bu işe. Valla tebrik ediyorum seni Elara nerden buldun bu yöntemi
eceiremnur kullanıcısından alıntı
saygılar....
SLM
Elara gelmene sevindim cnm..
bebeğimin resmini sormuşsun aldık cnm..
kontrole salı çağırdı
bide yanlış anlama can sıkıntısından okudum orda diyolarki kese önemli diye?
tabiki bu işi en iyi senin bildiğini biliyorummm..
Kizlar ben erken-gec yumurtlamadan anlamam buradaki doktorlarin uygulamasini anlatayim size belki oradada öyledir son adet tarihiniz hamileliginizin ilk günü sayiliyor normalde hamileligi biz 9 ay 10 gün biliriz burada 10 ay hesaplaniyor son adetinizin gününe 7 ekleniyor ve ayindan 3 cikartiliyor ve bebeginizin dogum tarihi veriliyor yani ben bugün hasta oldum sat 02.09.2010 bu ay hamile kalirsam bebegimin dogum tarihi 09.06.2011 olacak hamile arkadaslar sizde bakin isterseniz doktorunuzun verdigi tarihle uyusuyormu Sinam -fnha hadi bakip bizede söyleyin........
bu arada baya yenilikler var herkes cetvellenmiş hepsi çok hoş olmuş .. kusur kalmayım bende yapim dedim ama tarihleri beceremedim :1no2:
arkadaşlarım neolur bana yardım edin bir kızım var ALAHIM bağışlasın ama eşimin ikinci evliğiyim ben bir oğlu var ilk karısından beraber yaşıyoruz çok zorluk çekiyorum kaynanamda bizimle beraber oğlum olmadığından çok eziliyorum ALLAHTAN tek dileğim bir oğum olması allah rızası için yardımcı olun. okudum hep yazdıklarınızı neler yiyeceğimi felan biliyorum ama ovulasyon kiti aldım ne zaman yapacağımı bilemiyorum iki çizgi çıktı dün akşam ama tek çizgiye düşünce mi yapacam ilişkiyi bilemedim Yumrtlamadan 12 saat önce istiyorum tutturmayı ama onulasyon kitine göre nası ayarlayacağımı yardım edin ne olur.
Elara canim benim iki düsügümde 7 haftalikken oldu ve doktorun bana 6 haftasinda verdigi usg resimlerinde 1 tanesi solda biri sagda duruyor ben solda durani cok net hatirliyorum hastaligimin 14 ünü 15 ine bagliyan gece tek iliski ile yapmistim yani erkek olsun diye senin yöntemini okuduktan sonra esimle baktik ve esim bu bayan yoksa gizli PROF felan mi dedi süphelenmeye basladik kiz senden :uhm:
saol cnm
iyiyim bu aralar progestonun vermiş olduğu
baş dönmelerim var geçecek inş.
bebişim sağlıklı olsun
kesemiz düzelsin başka bişey istemem cnmm
eee takvime göre sen erkek gununde tuturmusun mayayiiiiiii
Canim benim sen icini ferah tut hersey güzel olacak ya sen bir dogurana kadar biz galiba 9 doguracaz hadi hayirlisi
valla süper rahatlatıcı cvp vermiş.
kızlar sorularınız olursa yazın cevaplıyor saolsun....
evett cvp verme tarzını begendim bendeee
o doktor burdamıymış hiç dikkat etmedim.link varsa versenee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?