bebek cinsiyet belirleme..

herkesin aklı kendine
editörün görevi sayfaları tek tek okuyup cvp yazmaksa Allah kolaylık versin size.
ilk sayfalar yazılalı 3 ay oldu.1 kişinin yazdıgı msjı buraya alıntı yapıp genelleyemezsiniz.bu cok yalnışş

bencede polimige gerek yok.hadi kolay gelsin size.

elaracım bukadar olur yaa:)
bende tam onu demeye gelıyordum o yogun akıntıdan sonra kasıklarıma bır agrı gırdı ınanılmazdı arkasından sarı akıntı geldı saate baktım 3 sahura yetısmek ıcın beklemedım hıc once esımle sordum cıdden soruyorum dedım bır kızımız daha olsun ıstermısın tabıkı dedı ıcım rahatladı ve olan oldu
ama ne kahve ne baska bısı hıc bırsey yok saglık olsun ya uzulmuyorum okadar dua edıyorum hakkımda hayırlısı dıye rabbım ınanıyorumkı hayırlısı ne ıse onu verır o yuzden neden bılmem cok rahatım
tek yabtıgım once ben oldum sonra saga donuk bırlıkte olmak 5 dk sonrakalktım dusumu aldım olduysa oldu olmadıysa yabıcak bırsey yok
tek neye uzulurum bılıormusun testler bana yarın dan sonra cıft cızgı vermesın :) ıns testın azızlıgıne ugramısımdır

Allah gönlüne göre verir canım inşallah

çok geçmiş olsun umarım antibiyotik işe yarar baryama çakı gibi çıkarsın

feciyim yaa
tansiyonum 8-6 olmuş
biraz yattım dinlendim daha iyiyim
iftardan sonra daha da iyi olurum umarım
gece 01,30 da yattım 03,30 da sahura kalk
5,30 da kalk işe git bugün bünye kaldırmadı tabiki
tansiyon baya düşmüş oruç tutmayı bırakmıştın 1 gün mü ne tekrarmı başladın... çalışmıyor olsan yine bi derece tutulurda hem çalışan bi kadınsın hemde hamişsin iyi bakman lazım kendine... kadın olmak ne kadar çok fedakarlık istiyor yaw hem evde hem dışarda bi reklam vardı ya çocuğun biri babam doktor, annem hem doktor hem aşçı hem öğretmen hem kuaför..... ölee valla

bence fazla takılma.bazen testler yanlış olabiliyor.ben bu ay ateş takibi yaptım.daha öncede dediğim gibi.sancım oldu.2 gün sonra ateşim çıktı.ama yumurtlama sancımın olduğu gün olmuş.adetime göre.

cnm hakkında hayırlısı olsun,Allah gönlüne göre versin inşallahh
akıntının en yogun oldugu gün yumurtalama günüdür.sende bu akıntıyı ve sancıyı yaşamışsın.
cetvelde ve gurbetin baktıgı takvimdede tam yumurtlama gününü gösteriyor
e daha ne olsunnn:))
testte silik çizgi varmıydı?
tekrar bugün yap bakalımm çizgi cıkcakmı

he valla ya doğru söze ne gerek
bu arada evimdeyim iyiyim şimdi dinlenicem
k.valideye gitcez bu akşam da halamlara
yarın sınavım var ertesi gün de
artık hakkımızda hayırlısı olsun
yani 3-4 gün giremezsem merak etmeyin
yine sizi düşünüyo olucam

hadi inş. Rabbim yardımcın olsun... dileriz başarılı geçer sınavın :Saruboceq:

alkisalkisalkisohaoldumsmilealkisalkisalkis
canim namaz duaaaaaaaaa basaka bisey yokkkkkkk
aklım aklım ah aklım,
herkes de yok aklımmm:lepi:
bu guzeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kizlar abfragen.de junge oder madchen buradanda bakabilirsiniz kiz yada erkek günlerine hatta bir kac yerden birden bakalim hepsi ayni tarihi veriyor mu diye
anmbuda dogru ayni gunu veriyor banadaaaaaaa
canim kimse kiz analarinin cektigini bilmez önyargili olmayalimmmmm erkek anasiyim ama ben buradayim tam destek tam gazzzzzzz
yok bizim kzlarin icinde ben kizlardan duymadim kizim oalacakk of puf diye aglayannnn

insallah ppili yola cikmistir ben buna inaniyorummm Hakinda ne hayirli ise onu versin canimmmmm Allahimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…