- 13 Eylül 2009
- 562
- 448
- 303
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.001
eveet altinparka yakiniz,insallah görüsürüz :dance:selviiiii bende k.örendeyimm yakınız cnmm.inşallah görüşürzzz
altınparka yakınmısınızz.
arkadaşlar...
konuyu saptırıp polemik haline getirmeyelim....
sitenin editörü oldum için mesajları tek tek okuyorum ,konuları karıştımıcak kadar da akıllıyım..
bu sayfada hatta ilk 30-50 sayfa aralarında bi bayan 2. çocunun kız oldunu duydunda çok ağladını ve uzun süre ısınamadını karnındaki bebeye kızdını fln yazmış..ayrıca bu da olağan bi durum ve tercih meselesi
ayrıca kimseye yaptınız yalnış demedim sadece stres yapmayım diye tavsiyede bulundum ...
isteyen istedi uygulamayı yapar bu istek ve tercih meselesi
abartarak polemik yaratmayın lütfenn
iyi paylaşımlar lütfen konuyu uzatmayın
hadi kızlar iyi geceler
yarın eşimle işe gidicem ordan açarım.
Iyi geceler canimm.Allah rahatlik versin.hadi kızlar iyi geceler
hadi kızlar iyi geceler
elaracım bukadar olur yaa:)
bende tam onu demeye gelıyordum o yogun akıntıdan sonra kasıklarıma bır agrı gırdı ınanılmazdı arkasından sarı akıntı geldı saate baktım 3 sahura yetısmek ıcın beklemedım hıc once esımle sordum cıdden soruyorum dedım bır kızımız daha olsun ıstermısın tabıkı dedı ıcım rahatladı ve olan oldu
ama ne kahve ne baska bısı hıc bırsey yok saglık olsun ya uzulmuyorum okadar dua edıyorum hakkımda hayırlısı dıye rabbım ınanıyorumkı hayırlısı ne ıse onu verır o yuzden neden bılmem cok rahatım
tek yabtıgım once ben oldum sonra saga donuk bırlıkte olmak 5 dk sonrakalktım dusumu aldım olduysa oldu olmadıysa yabıcak bırsey yok
tek neye uzulurum bılıormusun testler bana yarın dan sonra cıft cızgı vermesın :) ıns testın azızlıgıne ugramısımdır
Allah kabul etsinn.kaynanaya mı gidiyon
yok anneciğime gittim zemuszemus ... iftarda babanemin 7 çocuğundan sadece 2 si eksikti gelenlerin bi de çocukları vardı benim kadar gerçi hepsi..... düşünün curcunayı doyamadım dün akşama, bekarken böyle akşamların kıymetini anneciğimin kıymetini bilememişim boğazım düğümlendi .. neden biz insanlar böyleyiz yanlarında olduğumuzda bilemeyiz kıymetlerini el evine girince, uzaklaşınca anlarız senağlama
çok geçmiş olsun umarım antibiyotik işe yarar baryama çakı gibi çıkarsınyok elaracım klima çarptı dedim ya...boğazım fena şişmiş...öksürük ateş...ilaç içtim bi kutu geçmemiş.şimdi tekrar ateşlenince gece acilde tekrar kanıma bakıldı.enfeksiyon devam ediyo dedi.bi kutu daha ağır antibiyotik aldım.bunuda iç geçmezse gündüz randevu al enfeksiyon polikliniğine gel dedi...
tansiyon baya düşmüş oruç tutmayı bırakmıştın 1 gün mü ne tekrarmı başladın... çalışmıyor olsan yine bi derece tutulurda hem çalışan bi kadınsın hemde hamişsin iyi bakman lazım kendine... kadın olmak ne kadar çok fedakarlık istiyor yaw hem evde hem dışarda bi reklam vardı ya çocuğun biri babam doktor, annem hem doktor hem aşçı hem öğretmen hem kuaför..... ölee vallafeciyim yaa
tansiyonum 8-6 olmuş
biraz yattım dinlendim daha iyiyim
iftardan sonra daha da iyi olurum umarım
gece 01,30 da yattım 03,30 da sahura kalk
5,30 da kalk işe git bugün bünye kaldırmadı tabiki
bende tam onu demeye gelıyordum o yogun akıntıdan sonra kasıklarıma bır agrı gırdı ınanılmazdı arkasından sarı akıntı geldı saate baktım 3 sahura yetısmek ıcın beklemedım hıc once esımle sordum cıdden soruyorum dedım bır kızımız daha olsun ıstermısın tabıkı dedı ıcım rahatladı ve olan oldu
ama ne kahve ne baska bısı hıc bırsey yok saglık olsun ya uzulmuyorum okadar dua edıyorum hakkımda hayırlısı dıye rabbım ınanıyorumkı hayırlısı ne ıse onu verır o yuzden neden bılmem cok rahatım
tek yabtıgım once ben oldum sonra saga donuk bırlıkte olmak 5 dk sonrakalktım dusumu aldım olduysa oldu olmadıysa yabıcak bırsey yok
tek neye uzulurum bılıormusun testler bana yarın dan sonra cıft cızgı vermesın :) ıns testın azızlıgıne ugramısımdır
çok geçmiş olsun umarım antibiyotik işe yarar baryama çakı gibi çıkarsın
tansiyon baya düşmüş oruç tutmayı bırakmıştın 1 gün mü ne tekrarmı başladın... çalışmıyor olsan yine bi derece tutulurda hem çalışan bi kadınsın hemde hamişsin iyi bakman lazım kendine... kadın olmak ne kadar çok fedakarlık istiyor yaw hem evde hem dışarda bi reklam vardı ya çocuğun biri babam doktor, annem hem doktor hem aşçı hem öğretmen hem kuaför..... ölee valla
hadi inş. Rabbim yardımcın olsun... dileriz başarılı geçer sınavın :Saruboceq:he valla ya doğru söze ne gerek
bu arada evimdeyim iyiyim şimdi dinlenicem
k.valideye gitcez bu akşam da halamlara
yarın sınavım var ertesi gün de
artık hakkımızda hayırlısı olsun
yani 3-4 gün giremezsem merak etmeyin
yine sizi düşünüyo olucam
alkisalkisalkisohaoldumsmilealkisalkisalkisOkey o zaman mesele yok bir yanlis anlamadan ibaret hersey hani diger türlü düsünen arkadaslara cevabim su bizler kizlarimizi cok seviyoruz ve hergün Rabbimize sükrediyoruz evlat sevgisi tattirdigi icin bize ,bir meyvenin tadini alirken diger meyveyide tatmak istiyoruz ve bunuda sadece bizim icin hayirli olacaksa istiyoruz Rabbim neylerse güzel eyler diyoruz....... Yalniz su gercekte var sirf kiz cocugu oldugu icin üstüne kuma gelen kadinlar,sirf kiz cocugu oldugu icin okutulmayan evlatlar,sirf kiz oldugu icin evlattan sayilmayan cocuklar sirf kiz cocugu oldugu icin tepesine cikilsada sesini cikaramayan kadinlar sirf kiz cocugu oldugu icin erkekten sayilmayan babalar daha yüzlercesini yazabilirim hadi arkadaslar ya baska sehirlerde dogsak büyüksekte ayni vatanin evlatlariyiz birbirimizi biliyoruz ben dogulu bir ailenin geliniyim ve daha tek kiz cocukta neler duydugumu ben bilirim ve size cevremde 3-4 kizi olupta nelerle karsilasan kadinlardan örnek versem sasarsiniz ki ben avrupada yasiyorum güya hadi ya kanatmayalim birbirimizin yarasini siz hic """"oglum oglum ok oglum her evde yok oglum """"diye ninni duydunuz mu iste bunu duyanlardanim ok nedir batandir bilmem anlatabildimmi bizim erkek cocuk istegimize karsi cikanlar bu satirlari okuyun ve benden diger örnekleride dinleyin ondan sonra konusun son olarak duam sudurki ;"Rabbim su mübarek ayda her kullunun gönlündekini kucagina ver bizleri evlatlarimizla sinama AMIN.....:Saruboceq:
canim namaz duaaaaaaaaa basaka bisey yokkkkkkk:Saruboceq:
ay hayırrrr,yine anlatamadım kendimi,sanırım ben debir sorun varr eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni
ya elaracım bizde durum şu,
benim niyetim hep bozuk sanırım,
ama arzum sadece erkek arzusu değil,aoğurma-çoğalma arzusu sanırım,
şimdi benim yavrularım da tedavi ile oldular,
yani burdakiler gibi ha deyince olmuyor bendeki PKO sorunundan dolayı,
diyorum ki şimdi bu işin niyeti vardiyeti var,,duası var,tek denemesi var,zaten tutması zor,her ay tek tek mi deniycem bennsempatiksalakcinni
hadi öyle olmadı,labaratuarda dokdurulmuş embriyolarım var,
erkek bebek isterken embriyoloğun mu diyet yapması ve dua etmesi lazım benim yerime anlamış değilim,
ne dersin,
hadi bakalım,
topikte o kadar soru gördün bunlara da cevar ver bakalım aklinialirimsmile:roflol:
buna göre benim istediğim şey aranızda dolaşan ovulasyon sitesi var ya,
hani adetini yazıyorsun,
ilişikilerini falan,,
o işteeeesositososito
sağol canım cümlemizin doğmuş ve doğacak yavrularını korusun bağışlasın rabbimm
bu guzeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaklım aklım ah aklım,
herkes de yok aklımmm:lepi:
anmbuda dogru ayni gunu veriyor banadaaaaaaaKizlar abfragen.de junge oder madchen buradanda bakabilirsiniz kiz yada erkek günlerine hatta bir kac yerden birden bakalim hepsi ayni tarihi veriyor mu diye
canim kimse kiz analarinin cektigini bilmez önyargili olmayalimmmmm erkek anasiyim ama ben buradayim tam destek tam gazzzzzzzallah hepinizin gönlüne göre versin inşallah...
benim de 1 yaşında dünya tatlısı bi kızım var...onun kız olmasını çok ama çok istemiştim çok şükür ki allah gönlüme göre verdi hayatta bi kız evlada sahip olmak kadar muhteşem bi şey yok sanırım
bi süredir gözüm yazılarınıza takılıyo şahsi görüşüm bu konu üzerinde çok kafa yoruyosunuz şunu unutmayın ki kaderimiz biz doğmadan yazılmış siz ne yaparsanız yapın allah neyi yazdıysa biz doğarkan o olacak o yüzden bu kadar strese girmeyin bence...
benim bi kızım var ikinci çocuk için hiç cinsiyet tercihim yok hatta kız olmasını daha çok isterim kızım için ona arkadaş olur..bi kız kardeşe sahip olmak bulunmaz bi nimet bence..
erkek olursada üzülmem heralde allah zaten hangisi hayırlı ise onu verecekti
sağlıklı sıhatlı evlatlara sahip olalım işallah cinsiyet inanın hiç önemli değil
yok bizim kzlarin icinde ben kizlardan duymadim kizim oalacakk of puf diye aglayannnnşüphesiz öyledir..hiçbirinize inançsızsınız demedim olgunlunuzdan da şüphe duymadım şahsi fikrim diye de belirttim......
bu sayfalarda öyle şeyler okudum ki..kız olunca ağlayanlar kızına ısınamayanlar..ve aklınıza gelebilecek daha neler dedittiren neler neler...
ayrıca manevi destekten öte çok farklı uygulamalar yapmaya çalıştınız da çok açık...
ama bu sizlerin tercihi tabiki allah gönlünüze göre verir inşallah
insallah ppili yola cikmistir ben buna inaniyorummm Hakinda ne hayirli ise onu versin canimmmmm Allahimmmmelaracım bukadar olur yaa:)
biz seni göruyoz denemeeeee 1 2222222ben çevrimdışı görünüyorum.bir iki deneme
biz seni göruyoz denemeeeee 1 2222222
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?