bebek cinsiyet belirleme..

inş gamzem inş benim eşimde öyle garibim bişey demez ama içindeki fırtınaları biliyorum ben ama elimden bişey gelmiyo malesef 4. göze alamam korkarım artık sen nerelisin özelden yazarsan sevinirim

sağiol canım
bugün sabaha kadar rüya gördümmmm
epp doktora gitmişimm budaa söylememişş bana
uyanıyorumm kalkıyorumm doktordayım rüyamdaa
çokk yorucu bir geceydii benim içinnn

gurbet 15nci gün çatlamışş ordaa
ben 14 ncü gün birlikte oldummm
ama 15 nci günde 14ncü günde akıntı geldii
acabaa
14 ncü gündeki spremler 15ncii günde tam çatladığıı anda vardılarmıkii

gamze yaa senin kesin almanıı isterimm şu gülen yüz çıkanıı bakk vallahaa daha emin olursunn yumurtanınn çatladığındannn

alıntıııııııı

gamze bak senin için bir yerden kopyaladımm oku

28 gündebir adet oluyodum 5 gün gürüyor 20 temmuzda adet oldum 31 temmuz akşamı ilişki oldu valla netteki yumurtlama günü hesaplayıcıları 3 ağustos gösteriyodu yani yumurtlamadan 2-3 gün önce olmuş oluyo tabi ben erkek çocuk istiyodum biz öylesine denemiştik bu yumurtlama gününden falan hiç haberim yoktu
buraya hamile kaldıktan sonra üye oldum keşke haberim olsaydıda denerdim bende
umarım işine yarar (ha birde ilk kızıma evlendiğimde hemen hamile kaldım anlayacağın her gece ilişki olmuştu)
bence sen bu ay yumurtlamanı takip et önümüzdeki aylardayumurtlamadan 3 gün önce yap derim inşallah bi kızın olur

gamze yaa senin kesin almanıı isterimm şu gülen yüz çıkanıı bakk vallahaa daha emin olursunn yumurtanınn çatladığındannn

karabiber ben gülen yüzlüden de alıyım da acaba markası neydi,hatırlıyo musun

bide bu gülen yüz çıktığında yumurta çatlamış mı demek yoksa yumurtlamış sın mı?

Son düzenleme:
karabiber ben gülen yüzlüden de alıyım da acaba markası neydi,hatırlıyo musun

bide bu gülen yüz çıktığında yumurta çatlamış mı demek yoksa yumurtlamış sın mı?

canım onu tamm bilmiyorum ama bayan ogün biirlikte olunması gerektiğinii diğerleriii gibii saat hesabı yapmasına gerek kalmadığınıı yazıyorduu
senin diğer bahsettiğinii anlamak biraz dahaa zorr amaa bundaa gülen yüz çıkıncanlıyorsunn
bence bundan birtane olsunn elinizdeee

günaydınn canımm
evet bende bir kadınıı takipp ettim sürekliiii
tek denemyle kaldı bunla oğlu oldu onundaaa
o yorumlarıı bulmaya çalışıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…