- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.381
gamzem esim geldi kpatmak zorunda kaldim kiziyor nete faz la takilma diyor o yuzden kapattim hemen kusura bakma
inş gamzem inş benim eşimde öyle garibim bişey demez ama içindeki fırtınaları biliyorum ben ama elimden bişey gelmiyo malesef 4. göze alamam korkarım artık sen nerelisin özelden yazarsan sevinirimewet cnm 3 kızım var kocama kalsa o ıstemıoyo ama olsada fena olmaz dıyo yok allah ondan razı olsun bır kere bısey demedı cnm ben kendımde cok ıstıyom ama etraftakı laflardanda bıktım artık oyuzdende cok ıstıyom cnm rabbım nasıp eder ıns tum ısteyennlerede banada
mikroskopun markası ne, ne kadara aldın,nerden aldın?çok oldum ama....sositososito
kusura bakma mesajını farketmemişim. bu ayın 15 inde çıkacağız yola. yolculuğumuz zaten 1 gün sürüyor. şırnak cizredeyiz mola vere vere gidiyoruz konyaya. eşim bazen benzinliğe falan çekiyor 1-2 saat uyuyor. niğdeye ablamlara gideceğiz oradan dönüşte işte ayın 20 sinda 21 inde gideceğiz doktora. vallahi merak etmeyin mutlaka sizi haberdar edeceğim. bakalım çin takivimi falan çıkarırsa karşıma çok gülerim biz böyle bir cinsiyet belirleme tahmin etmemiştik sizden diye.merhaba kızlar.
ben sıkıldım bu gün ya offffffffffffffffffff. şu dr a gitsem de gerçekten bildiği birşeyler varsa şuraya yazayım da insanların içi rahatlasın istiyorum.[/QUOay cnm ne zaman gıdecen ya bı gıtsen varya ınan omur boyu duacın olurum cnm ınankı ne zaman gıdecen cnm
kusura bakma mesajını farketmemişim. bu ayın 15 inde çıkacağız yola. yolculuğumuz zaten 1 gün sürüyor. şırnak cizredeyiz mola vere vere gidiyoruz konyaya. eşim bazen benzinliğe falan çekiyor 1-2 saat uyuyor. niğdeye ablamlara gideceğiz oradan dönüşte işte ayın 20 sinda 21 inde gideceğiz doktora. vallahi merak etmeyin mutlaka sizi haberdar edeceğim. bakalım çin takivimi falan çıkarırsa karşıma çok gülerim biz böyle bir cinsiyet belirleme tahmin etmemiştik sizden diye.
ewet artık baya bı uzmanlastık bu alanda doktorlarıda gececez bu gıdısle:):):)
canım bu cuma gidecem diyordumm ya doktor yokmuşş o yüzden yarınaa aldımmm randevu
cnm allah razı olsun benı bukadar dusundugun ıcın basta 4.ıstıyorum olmuyo derım bende yerlerse :):)):):) napıyım baska care varmı tmm sodaya baslıyom hemen bu aksamdan ıtıbaren cnm cekenın derdınden ceken bılır cnm ya ıyıkı sızlerı bulmusum ıyı varsınız rabbım ıns yarın senı cok sevındırır ınsssssss.........
ikisindende aldim yanliz
ben mikroskopu kullanmadim henuz hic acmadim acaba bozulurmu
gurbet 15nci gün çatlamışş ordaa1mart
adet tarihi
2
3
Test möglich
4
5
6
7
10 8
9
10
11
Fruchtbar (w)kiz isteyenler icin bugun iliski olmasi gerekiyormus
12
Fruchtbar
13
Fruchtbar
14mart
Sehr fruchtbar iliski gunu
11 15
Eisprung yumurtanin catladigi gün
16
Noch ein Versuch
17
18
19
20
21
12 22
23
24
25
26
27
28
yumurta catlamis insallah oglani yakaladin verdigin sata göre böle gösteriii
karabiberr:lepi::lepi::lepi:gamyoncuiremsubu genelde alman kadinlarda tutmus yanliz hep ayni tarihte adet olmaniz gerekiyor
matematik acilmayan mikroskop bozulurmu acepp
gamze yaa senin kesin almanıı isterimm şu gülen yüz çıkanıı bakk vallahaa daha emin olursunn yumurtanınn çatladığındannn
karabiber ben gülen yüzlüden de alıyım da acaba markası neydi,hatırlıyo musun
bide bu gülen yüz çıktığında yumurta çatlamış mı demek yoksa yumurtlamış sın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?