- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.401
cok sagol cnm okudum nerden bulabıırım ben bu gulen yuzlu ovulosyan aletını?? eczanelerde varmıkı cnmalıntıııııııı
gamze bak senin için bir yerden kopyaladımm oku
28 gündebir adet oluyodum 5 gün gürüyor 20 temmuzda adet oldum 31 temmuz akşamı ilişki oldu valla netteki yumurtlama günü hesaplayıcıları 3 ağustos gösteriyodu yani yumurtlamadan 2-3 gün önce olmuş oluyo tabi ben erkek çocuk istiyodum biz öylesine denemiştik bu yumurtlama gününden falan hiç haberim yoktu
buraya hamile kaldıktan sonra üye oldum keşke haberim olsaydıda denerdim bende
umarım işine yarar (ha birde ilk kızıma evlendiğimde hemen hamile kaldım anlayacağın her gece ilişki olmuştu)
bence sen bu ay yumurtlamanı takip et önümüzdeki aylardayumurtlamadan 3 gün önce yap derim inşallah bi kızın olur
ha birde eşime yarın çinko hapı alacağım....Elara canım merak etme hamile kalınca da yazarım ayrıntılarıyla ..hatta bu akşam lavman sete su koyup deneyeyim ne kadar içeri girebiliyor..biraz ayıp oldu ama neyse artık..önemli olan yardımcı olmak
canım bu cuma gidecem diyordumm ya doktor yokmuşş o yüzden yarınaa aldımmm randevu
sağiol canım
bugün sabaha kadar rüya gördümmmm
epp doktora gitmişimm budaa söylememişş bana
uyanıyorumm kalkıyorumm doktordayım rüyamdaa
çokk yorucu bir geceydii benim içinnn
elara benim bahsettiğinn test çubuklarıyla olan değil canımm onlar pahalıya gelirr
süreklii kullanılanlar varrr
en azından sadece 1 defaa para veriyorsunnn
tek kullanımlıkları her ay almakk lazımm
cnm bıde ısmını bulupda solesen bıze
günaydın kızlar , yazdıklarınızı okuyunca keşke şu gülen yüz çıkan testten alsaydım dedim . güya keşke dememk için herşeyi araştıracaktım . acaba hamile kaldım mı bilmiyorum . kaldıysam inşallah sağlıklı ve hayırlı bir oğluşa hamile kalmışımdır . bu bekleme süreci çok zor yaaaaa.
ya hani şu tükrükle yapılan varya onun fiyatı daha uygun sanki , onu alabilirdim, eğer olmadıysa bu ay , önümüzdeki ay için araştırırım. ne bileyim almalı mı almamalı mı ?
Her tarafa yeterim diyosun yani elaracım.tatiana msn de dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?