bebek cinsiyet belirleme..

bakın mesela bu arkadaş burda sık sık birlikte olarak hamile kaldığını yazmışş
eski mesajlarına baktım kızı olmuşş
yani nedemek oluyoo sık ilişki kız

alıntı

Canım ben bu ay Medismart ovulasyon testi kullandım ve yumurtlamam adet günümden 11-12 gün önce oldu diye düşünüyorum, aslında biz teste takılı kalmadık geçen ay ki adetimden 15 gün sonra iki gün arayla ilişkiye girdik ve ilk defa bu ay farklı olarak ilişkiden sonra hiç kalkmadım. Geçen hafta öğrendim hamile olduğumu. Ben yumurtlama günümü merak ettiğim için yaptım testleri, yani yapmasam da zaten gün aşırı ilişkiye giriyorduk. Daha öceden hep adetin ilk gününden 14 gün sayar o günlerde ilişkiye girerdik ama benim yumurtlamam adet günümden 20 gün sonra oluyormuş. Belki sende de öyledir ve o yüzden tutmuyordur. En iyi çözüm yumurtlama gününü saptayıp, ondan 5 gün önce ve 5 gün sonra gün aşırı ilişkiye girmek. Tabi Allah vermezse olmaz ama biz elimizden geleni yapalım öyle değil mi? Hem sen de kendini üzme, benim yedinci ayımda oldu, daha kesesini göremedik ama inşaallah iki gün sonra görebiliriz doktorla randevum var da. Hakkında hayırlısı olsun, hep hayırlısı iste canım..

cok sagol cnm okudum nerden bulabıırım ben bu gulen yuzlu ovulosyan aletını?? eczanelerde varmıkı cnm

cnm hangi marka cinko hapı alacaksın?
lavman setiyle duşuda dene bakalım bende cok merak ediyorum onu.
haberlerini bekliyoruz cnm

canım bu cuma gidecem diyordumm ya doktor yokmuşş o yüzden yarınaa aldımmm randevu

aa demek büyük gün bugün.hadi hakkında hayırlsıı olsun cnm merakla beklicez haberlerini.inşallah Allah gönlüne göre verir

sağiol canım
bugün sabaha kadar rüya gördümmmm
epp doktora gitmişimm budaa söylememişş bana
uyanıyorumm kalkıyorumm doktordayım rüyamdaa
çokk yorucu bir geceydii benim içinnn

hayır olsun.bende cinsiyet için ultrasona girmeden 1 gün önce cok hareketli bi gece gecirmiştim.rüyamda kızımın oldugunuda gördüm
ultrasona giriyordum doktor kız diyor.sonra cocuk dogdu baktık kız:)
sen cinsiyetle ilgili bişi gördünmü

bu iki ovulasyon testi aynı mantıkla oluyor ama son linkteki 7 kullanımlık sadece.ondan sonra hiç biişe yaramıcak.
digeride cok pahalı yaw.doktor takibi daha mantıklı

yok canımm doktorr tahmin etmedi hiç rüyamda
yaa diyorumm neden hiç erkekk demedii acabaa erkekk değilmii ondanmıı demedii deyip duruyorumm rüyamdaaaa
saat 2 de olacamm bugünn kesinn yazarımm sizeee
aslında pahalılarda iyii araştırmak lazım ucuza satan sitelerde varmıdırr
içinde taneyle çıkanlarr dahaa pahalıyaa mal oluyoo canımm

elara benim bahsettiğinn test çubuklarıyla olan değil canımm onlar pahalıya gelirr
süreklii kullanılanlar varrr
en azından sadece 1 defaa para veriyorsunnn
tek kullanımlıkları her ay almakk lazımm

günaydın kızlar , yazdıklarınızı okuyunca keşke şu gülen yüz çıkan testten alsaydım dedim . güya keşke dememk için herşeyi araştıracaktım . acaba hamile kaldım mı bilmiyorum . kaldıysam inşallah sağlıklı ve hayırlı bir oğluşa hamile kalmışımdır . bu bekleme süreci çok zor yaaaaa.

amin inş
425 lira verip alacakmıyıdın berra

ya hani şu tükrükle yapılan varya onun fiyatı daha uygun sanki , onu alabilirdim, eğer olmadıysa bu ay , önümüzdeki ay için araştırırım. ne bileyim almalı mı almamalı mı ?

ya hani şu tükrükle yapılan varya onun fiyatı daha uygun sanki , onu alabilirdim, eğer olmadıysa bu ay , önümüzdeki ay için araştırırım. ne bileyim almalı mı almamalı mı ?

7 kullanımlık olanı diyorsun.
evet bi kerelik alınabilir ondan ama yinede pahalı geldi bana.sonucta 7 kez kullandıktan sonra bi işe yaramıcak.ama içimde kalmasın bunuda deniyim diyorsan almak mantıklı
bu ay hamile kalamazsan ateş ölcemeye başka berra.yine yum takibi yaptır.
ateş derecelerini yazarsın biz sana yumun catladıgını sölemeye söleriz
bide bu ovulasoın kiterinden alırsın.
tabi inş bunlara gerek kalmadan bu ay oglun gelirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…