- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.241
özelden atayım sana
mıh gibi aklımda hepsi
bari bir işe yarasın bu kadar sene aklımda tutmamdelikafadulden
eceeeeeeeeeeee
yeni konu actımmm.onu okuu bide uygula cnm:)
lahanayımı cnm
mor lahana ne oluyor salata yaptığımızmı:))
hosgeldinnn canimmmmmmmmmmherkese selam
nasılsınız kızlar çok özledim
sizleri yeni haberler varmı
benden birşey yok
abowwwww gi carpilmayahhhhhh anamm lahana falannn nekiiiuuuuueyvahedigeldismilegızlarrrr bakın ne buldummmmmm
hamilelerr yapsın mutlakaaaa
Kirmizi lahana testi: Bu testide baska bir arkadastan duydum. Bir miktar kirmizi lahanayi cok kucuk parcalar halinde dogruyorsun ve 10 dakika kadar hasliyorsun. Sonra bir kabin icine cisini yapiyorsun:))) Birazda bu hasladigin lahananin suyunu ekliyorsun bu kaba. Yari yariya yani. Eger renk kirmizi/ pembe gibiyse bebeginiz erkek, eger renk mora caliyorsa bebeginiz kiz olacak(mis). Ben bu testi yapmadim usendim biraz:)))
alıntıdırr....
Evet Ece uygulayip yazarsan sonucu iyi olur,merak ettim dogrulugunueceeeeeeeeeeee
yeni konu actımmm.onu okuu bide uygula cnm:)
Akintinin beyaz olmasi iyi insallah renk degistirmez.merhaba kızlar
nasılsınız?ben biraz halsizim beyaz akıntım geliyor
gamze dün beni aradı naptın diye
kızı iyileşmiş herkese çokk selamı var..
Ya gercekten nasil olacak simdiikızlar size kötü haberim varr
artık edit butonumuz olmıcakmış yaa
ben nasıl ilk sayfayı düzenlicemmm
kırmızı nicklilerde varmış edit butonuu.ne sacma bişi bu yaa
kaydirigubbakcemile3abowwwww gi carpilmayahhhhhh anamm lahana falannn nekiiiuuuuueyvahedigeldismile
bizim mahalleye gelin kirmizi mirmizi yazi yokkkk hersey serbestttttEv
Ya gercekten nasil olacak simdii
bizim mahalleye gelin kirmizi mirmizi yazi yokkkk hersey serbesttttt
aktif edildin cnim benim nickimi yazin yeterrrrSizin mahalleye gecen gün üye olmak istedim ama ziyaret defteri bölümünü anlayamadim canim, ne yazcaz oraya???
birde saçma bişey söyleyecegim ama burda buna çok inanıyorlar.. bebekler bi el hareketi yapar ya işaret parmagı ve orta parmagı arasına baş parmagın girdigi hareket eger bebek bunu çok yapıyorsa arkası kız olurmuş
arkadaşlar bu tezi dogrulayan veya buna ragmen oglu olan var mı.? kayılvalidem hergün aynı şeyi söyleyip örnekler veri duruyo
:)
tmm aldım msjını mimozaya gönderiyim o baksın
halecim samimiyetine sığınarak söylüyorum ama senin kaynana mantıksızın önde gideni.
olabilir mi böyle bişey ya.
allahaşkına ciddiye alma bunu.
safsataaaaaaaaa bunlar anacimmmmm yawwwww inanmayyinnnnn onlar birazzzz geruu kalmis olabuluuuuumuuuuuuarkadaşlar bu tezi dogrulayan veya buna ragmen oglu olan var mı.? kayılvalidem hergün aynı şeyi söyleyip örnekler veri duruyo
lahanam yok dur eşime aldırıyım yaparım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?