bebek cinsiyet belirleme..

bişi sorcam
bu yumurta takibi yapılırken her ultrasona girdiginizde ücret ödeniyormu?
berra en yakın zamanda sen gittin nasıl oluyor anlatsana bi
karındanmı yoksa vajinadanmı bakıldı
her gidişinde ücret ödedinmi

gittiğim doktorun ultrasonu oldukça gelişmiş bir ultrasondu. karından baktı . her gidişte para alıyorlarmı bilmiyorum . benim doktorum tanıdık biri olduğu için benden ücret almıyor

canım hastaneye bağlıı
ilk gittiğinde ödüyorsun 23 tl gibii burdaa
sonra eğerr 15 gün içinde çağrılırsan ödemiyorsunnamaa 15 gün sonraysa ödeniyordu
ama satenn takipte çoktan 15 gün içinde çağırıyorlarr
üstten baktılarr amaa alttan bakanda varmışşş
amaaaaa herşeyim temiz olduğuu için tam 3 doktor banaa bakmadıı
vallahaa yalanıı iyii hazırlamak lazım gittiğinizde benn yapamadımm
sprailii nezmaan çıkardığınızısöylemeyin bu birrr,

1 yıldır olmuyo deyin hergün deniyoruz falan deyin

ama eşinizin sprem testleriniide istiyorlar,bunada eşlerde gitmiyooo
eğer çocuğunuz var ve siz kalamıyorsanız eşinizde sorun var deyip kocaları çağırıyorlarr
o yüzden doktorunuzu iyi seçinn
ben bulamadımm doktorr

yada kızlarr bence en güzel bir hastenenin doktoruna gitmeyinn öyle 23 tl ödenen yerleree,
bencee muahaneye daha fazlaa ödenen özel yazaneler varr hani 100 tl alan yerler oralar kesin takip yaparr
çünküü onlar para için her dediğimizi yapar gibii
benim hatama düşmeyin

ewet cnm katıılıyrum ozelde daha ıyı bakıp yaparlar bencede

gittiğim doktorun ultrasonu oldukça gelişmiş bir ultrasondu. karından baktı . her gidişte para alıyorlarmı bilmiyorum . benim doktorum tanıdık biri olduğu için benden ücret almıyor

ohhh ne iyi olmuş yaa valla cok şanslısın.
nerde beleş oraya yerlerşşaklinialirimsmile
bu ay hamile kalamzsan bidaki ayda yaptırcanmı yumurta takibi?

cnm bende öyle düşünüyorum.evimin yakınında bi kadın dogum uzmanı var aynı zamanda hastanede calışıyor.ama muayehanesi evime yakın.
birazda paragöz bi adam.en azından yumun catladıgını hissetigim zaman gider baktırırım ultrasonda.yum takibide yaptırırım inşallah kabul eder dicem ama işin ucunda para varsa kabul eder galiba

gurbet güzeli son adet tarihim 15 mayıs . ilişki günü 29 mayıs saat 15 . siklus aralığım 29 gün . teşekkür ederim canım

canim seninde ayni karabiber gibi yumurta catlamadan bir gu önce iliski olmus kuvvetli bir ihtimal erkek olma sansi cok

15
Beginn der Periode adetin basladigi 15 mayis

16

17
Test möglich

18

19

20

21

22

23

24

25

26
Fruchtbar (w)burasi kiz zamani

27
Fruchtbar

28
Fruchtbar

29
Sehr fruchtbar 29 mayis iliski zamani saat 15 de olmus insallah erkek olma olasiligi yuksek

30
Eisprung ertesi gunu buda erkek zamani bu gunlerde deneysin keske

31
Noch ein Versuchbide bugun 3 gun ust uste yapalirsin yada yapabilirdin

Son düzenleme:
Merhaba berra birşey soracaktım 30.mayısta mı ilişkiye girdin?Arkadaşlar ben o mikroskoptan aldım tam 230 TL ödedim..sonra bir doktorun röportajını okumuştum tükürükle yapılan testler güvenilir değil diye....evde bir kaç defa kullandım bazen çıkıyor ama ben pek güvenemedim açıkçası......

bu benim takvim cogunda tutuyor kizar cogu alman buradan yolacikarak iliski yasamislar sizede bakabilrm bakalmim karabiber ve berra ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…