- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.441
bişi sorcam
bu yumurta takibi yapılırken her ultrasona girdiginizde ücret ödeniyormu?
berra en yakın zamanda sen gittin nasıl oluyor anlatsana bi
karındanmı yoksa vajinadanmı bakıldı
her gidişinde ücret ödedinmi
gittiğim doktorun ultrasonu oldukça gelişmiş bir ultrasondu. karından baktı . her gidişte para alıyorlarmı bilmiyorum . benim doktorum tanıdık biri olduğu için benden ücret almıyor
yada kızlarr bence en güzel bir hastenenin doktoruna gitmeyinn öyle 23 tl ödenen yerleree,
bencee muahaneye daha fazlaa ödenen özel yazaneler varr hani 100 tl alan yerler oralar kesin takip yaparr
çünküü onlar para için her dediğimizi yapar gibii
benim hatama düşmeyin
hadi hazırlnayımm ben canlarımm
bugün 2 kızımda kardeşiniii görmeyee benle geliyoo
dua edinn banaa
gittiğim doktorun ultrasonu oldukça gelişmiş bir ultrasondu. karından baktı . her gidişte para alıyorlarmı bilmiyorum . benim doktorum tanıdık biri olduğu için benden ücret almıyor
yada kızlarr bence en güzel bir hastenenin doktoruna gitmeyinn öyle 23 tl ödenen yerleree,
bencee muahaneye daha fazlaa ödenen özel yazaneler varr hani 100 tl alan yerler oralar kesin takip yaparr
çünküü onlar para için her dediğimizi yapar gibii
benim hatama düşmeyin
hadi hazırlnayımm ben canlarımm
bugün 2 kızımda kardeşiniii görmeyee benle geliyoo
dua edinn banaa
dualarım seninle karabiber,inşallah hayırlı bir oğlun olur canım..:)))))[/
dualarım seninle karabiber,inşallah hayırlı bir oğlun olur canım..:)))))
gurbet güzeli son adet tarihim 15 mayıs . ilişki günü 29 mayıs saat 15 . siklus aralığım 29 gün . teşekkür ederim canım
valla gorusmedim bugun ne olsun basim dun catladi adet oldum leke geldi falat tam gelmiyor öldum valla gece uyuyamadim bugunde bir hosum yanigurbet guzelı nasılsın cnm feyza nasıl bebıs ıyımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?