- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.421
benim odanın duvarları pemde.fuşyada alırsam cok bogar.
diger nickimde duruyormu resimler??bi baksanda fikir versen banaa
tv dolabının altı mor oldugundan lila belki olur diye düşünmüştüm:)))
perdenin yeşilinden de var aslında ama benim aldıgım yerde o renk yok maasef.nette gördüm
http://www.alcamsatcam.com/r/burumcuk-koltuk-ortusu-3-2-1-1-standart-takim-mb37227_525070_r1.jpg için Google Görsel Sonuçları
kızlar bu topikte sanki herkes birbirini tanıyor gibi çok samimi konuşmalar yapılıyo dualar ediliyor benim içinde dua edin :Saruboceq: 3 çocugum erkek olsun bariiiii
merhaba güzel arkadaşlarım dün gece dualar ettim hepimize nasılsınız
selam kızlar.elaracım verdiğin tarihlere baktım ya bu kadar olmaz.şimdiye kadar sıfır fireyle gidi çok canımı sıkmaya başladı bu takvim.bn adet tarihlerimle oynamaya karar verdim.bir kaç aya dengem düzelince bakarım uygun günlere çünkü bu düzen giderse hep yumurtlama tarihim kızda ya....yatkın bile değil tam kız günleri.....
merhaba güzel arkadaşlarım dün gece dualar ettim hepimize nasılsınız
kızlar bu topikte sanki herkes birbirini tanıyor gibi çok samimi konuşmalar yapılıyo dualar ediliyor benim içinde dua edin :Saruboceq: 3 çocugum erkek olsun bariiiii
selam kızlar.elaracım verdiğin tarihlere baktım ya bu kadar olmaz.şimdiye kadar sıfır fireyle gidi çok canımı sıkmaya başladı bu takvim.bn adet tarihlerimle oynamaya karar verdim.bir kaç aya dengem düzelince bakarım uygun günlere çünkü bu düzen giderse hep yumurtlama tarihim kızda ya....yatkın bile değil tam kız günleri.....
b ende dün gece çok dua ettim kızlar.allahım bütün müslüman alemine hayır ver.dualarımızı kabul et diyeeeeeeeeeeee:Saruboceq:
dua edenler Allah dualarınızı kabul etsin inş.:Saruboceq: bizleride duanızda unutmadığınız için Allah razı olsun .. elara ilk sayfayı düzenleyemeyecek olman çok sinir bi durum yaw ne güzel kısa yol ordan bakıyoduk kim ne yapıyor ... ayrıca kullanıcıların elinden bu gibi imkanları (yazdığına düzenleme yapmak gibi ) almak yani bi anlamda pro üyeliğe mecbur bırakılmak adaletsizce bence ki başından beri uygulama böyle olsa neyse ama yeni değişen bişi sanırım.... bu arada bende bayramdan sonra çalışmalara başlamaya karar verdim cetvele göre 6 sında regl olmam lazımdı ama 4 ünde gelip beni şaşırttı şimdi bi dahamı düzeltmemiz gerek
lizaa senin tarihleri yolladım baktı mimoza sagolsun
mimozadan alıntı:
büyük kızının 7 aralıktan sonra erkeğe geçiyomuş kendinde eşide kıza yatkındaymış zaten
küçük kızınında 9 haziran tam kız 18 haziran tam erkek.ama yumurtlaması ilkine uyuyo..eşide erkeğe yatkınmış ama kendi tam kız günündeymiş eyvahedigeldismile
boncuk benim sünen akıntımın 1 gün sonraki sabah akıntım sarımsı geldi ve ondan sonra akıntım kesildii.şuan kuru yani.yum catlamış oluyor yani.
canım ben hadiste okumuştum adetten temizlendikten beş gün içine hamile kalırsan erkek 5 ile 8 gün arasında kız bunu denedim ve nisan 2 de birlikte olduk
makınanın ısıgından dolayı tam bellı degıl ancak 18 gunden ıtıbaren yabtıgım tum testler ıkıncı cızgıler ılkınden daha koyu sımdı dıger teste baktım oda koyulastı yanı bu durumda ben hala yumurtluyormuyum ufff
cnm vallahı karar senına ancak ben olsam krem alırım kırlenırse kırlensın atar makınaya yıkarsın ben begendım bunu bende sadece krem kumas aldım koltuklarımı kısın ortmek ıcın ama boyle dıkılı degıl ben oyle atıcam uzerıne okadarselammm
kanepelere bürümcük örtü aldım cok kullanışlı bişiye benziyor.hiç kaymıyor ve şirin duruyorr
aslında cok sinir olurdum örtülere ama mecbur akldım ,kızım mahvetti kanepeleri
güzelce silip örtüleri sercem mecburen.misafir gelince kaldırırım artıkk
Brmck Koltuk rtleri bu rengi almıştım ama odaya pek olmadı renk olarak.
Feradem Brmck Koltuk rts KREM (3+3) Brmck Koltuk rts, Havlu, Bornoz, Pike, araf, Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Petemal
krem almayı düşünüyorum cok cabuk mu kirlernir ki.
hangisi güzel sizce?
b ende dün gece çok dua ettim kızlar.allahım bütün müslüman alemine hayır ver.dualarımızı kabul et diyeeeeeeeeeeee:Saruboceq:
amin kızlar bugun cok guzel cok ıstedıgım bırseyın oldugu haberını aldım rabbıme sukrettım Alllah ıste yaa verıyor kurban olduqummerhaba güzel arkadaşlarım dün gece dualar ettim hepimize nasılsınız
mimoza banada erkege yatkın gunlerı vercektın cnmmimoza sen benim tarihlere mi bakmıştım.
kız mı çıktı
vay bioritim vay
şoktayım azıcık.
görüyormusun şu ikinci kızdaki durumu.Allah bana kız vermek istemiş emin oldum şimdi amenna ve saddakna
gunaydın cnm yazdıklarını okudum test ıle olan kısımlarda haklısın o konuda bende katılıyorum zaten ancak akıntı benı sasırttı bu sefer ve senın dedıgın gıbı oldu dun gece 2 gıbı agrılarım gıttı bısı hıssettım wc ye gıttım yıne sunen seklınde uzun bır akıntı ve bugnde hala yogun bır sekılde devam edıyor ıltıhap olmus olsam sarı olurdu farklı olurdu barız sefffaf yada mat gelıyor testı yıneledım daha sılık cıktı ama baya bır sılık cıkması gerekırdı yınede cok yakın yapar yapmaz resım cektım bı 5 dk beklesem yıne koyu cıkacak gıbıydı neyse resımlerını cektım bak gondercem sımdı
bıde ben reglı olunca gıdıcem ya prolaktın ıcın eger bısı cıkmazsa kasıma ertelıycem yada aralıga sanırım daha ogrenmem gereken seyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?