bebek cinsiyet belirleme..

selam kızlar.elaracım verdiğin tarihlere baktım ya bu kadar olmaz.şimdiye kadar sıfır fireyle gidi çok canımı sıkmaya başladı bu takvim.bn adet tarihlerimle oynamaya karar verdim.bir kaç aya dengem düzelince bakarım uygun günlere çünkü bu düzen giderse hep yumurtlama tarihim kızda ya....yatkın bile değil tam kız günleri.....

b ende dün gece çok dua ettim kızlar.allahım bütün müslüman alemine hayır ver.dualarımızı kabul et diyeeeeeeeeeeee:Saruboceq:

kız elara senin şu lahana testine çok güldüm.nerden buldun korkulur senden..kaydirigubbakcemile3
lginç bi yol.muhakkak deniycem.inşallah o zaman kadar burda olursunuz...aslında şu reklamı verilen idrarla cinsiyet tahmini varya 10 haftadan itibaren yazan belkide onlarda lahanayı haşlayıp suyunu 100 lirtaya millete kakalıyodur ne dersinizsositososito

lila güzel olur o halde

kızlar bu topikte sanki herkes birbirini tanıyor gibi çok samimi konuşmalar yapılıyo dualar ediliyor benim içinde dua edin :Saruboceq: 3 çocugum erkek olsun bariiiii

inşallah hamilemisin peki

merhaba güzel arkadaşlarım dün gece dualar ettim hepimize nasılsınız

Allah razı olsun
bn de dua ettim dün gece bu topictekiler için
kızlarını hatta adını saydım tek tek

gerçektenmi düşünüyorsun ilaç kullanmayı

dua edenler Allah dualarınızı kabul etsin inş.:Saruboceq: bizleride duanızda unutmadığınız için Allah razı olsun .. elara ilk sayfayı düzenleyemeyecek olman çok sinir bi durum yaw ne güzel kısa yol ordan bakıyoduk kim ne yapıyor ... ayrıca kullanıcıların elinden bu gibi imkanları (yazdığına düzenleme yapmak gibi ) almak yani bi anlamda pro üyeliğe mecbur bırakılmak adaletsizce bence ki başından beri uygulama böyle olsa neyse ama yeni değişen bişi sanırım.... bu arada bende bayramdan sonra çalışmalara başlamaya karar verdim cetvele göre 6 sında regl olmam lazımdı ama 4 ünde gelip beni şaşırttı şimdi bi dahamı düzeltmemiz gerek

lizaa senin tarihleri yolladım baktı mimoza sagolsun

mimozadan alıntı:
büyük kızının 7 aralıktan sonra erkeğe geçiyomuş kendinde eşide kıza yatkındaymış zaten
küçük kızınında 9 haziran tam kız 18 haziran tam erkek.ama yumurtlaması ilkine uyuyo..eşide erkeğe yatkınmış ama kendi tam kız günündeymiş eyvahedigeldismile

aminnnn.sagol cnm

kızlar bu topikte sanki herkes birbirini tanıyor gibi çok samimi konuşmalar yapılıyo dualar ediliyor benim içinde dua edin :Saruboceq: 3 çocugum erkek olsun bariiiii

evett kısa zaman önce tanışmamıza ragmen güzel arkadaşılıklar kurulduu burda.herkes cok samimii.
inşallahh seninde bi oglun olurr

mimozacım tmm haklısınn endişe etmekte ama gecmişte regli döngüsünü degiştirenlerin sonuclarıda ortada.hadi onların oglu olsaydı tamam degiştir derdim.
ama önünde örnekler varken nasıl cesaret etcen bilmiyorumkismile

b ende dün gece çok dua ettim kızlar.allahım bütün müslüman alemine hayır ver.dualarımızı kabul et diyeeeeeeeeeeee:Saruboceq:

Allah kabul etsin cnm.aminnnnn

ayy hiç sorma cnm ya.bende sinir oldum.ilk sayfa kaldı ölecee:çok üzgünüm:
cetvel yapalım sana tekrarr

şoktayım azıcık.
görüyormusun şu ikinci kızdaki durumu.Allah bana kız vermek istemiş emin oldum şimdi amenna ve saddakna

boncuk benim sünen akıntımın 1 gün sonraki sabah akıntım sarımsı geldi ve ondan sonra akıntım kesildii.şuan kuru yani.yum catlamış oluyor yani.

gunaydın cnm yazdıklarını okudum test ıle olan kısımlarda haklısın o konuda bende katılıyorum zaten ancak akıntı benı sasırttı bu sefer ve senın dedıgın gıbı oldu dun gece 2 gıbı agrılarım gıttı bısı hıssettım wc ye gıttım yıne sunen seklınde uzun bır akıntı ve bugnde hala yogun bır sekılde devam edıyor ıltıhap olmus olsam sarı olurdu farklı olurdu barız sefffaf yada mat gelıyor testı yıneledım daha sılık cıktı ama baya bır sılık cıkması gerekırdı yınede cok yakın yapar yapmaz resım cektım bı 5 dk beklesem yıne koyu cıkacak gıbıydı neyse resımlerını cektım bak gondercem sımdı
bıde ben reglı olunca gıdıcem ya prolaktın ıcın eger bısı cıkmazsa kasıma ertelıycem yada aralıga sanırım daha ogrenmem gereken seyler var

canım ben hadiste okumuştum adetten temizlendikten beş gün içine hamile kalırsan erkek 5 ile 8 gün arasında kız bunu denedim ve nisan 2 de birlikte olduk

senin yalnışın var sıla.
-17 martta regli olmuşun.1 hafta sürse 24 martta reglin biter. 2 nisan günü ilk 5 güne denk gelmiyor.yani sen o hadise göre yapmamış oluyorsun.

sen şuan hamilemiisin??kac haftalık

makınanın ısıgından dolayı tam bellı degıl ancak 18 gunden ıtıbaren yabtıgım tum testler ıkıncı cızgıler ılkınden daha koyu sımdı dıger teste baktım oda koyulastı yanı bu durumda ben hala yumurtluyormuyum ufff

bence senin ayın 18 inde yumurtan çatlamış

cnm vallahı karar senına ancak ben olsam krem alırım kırlenırse kırlensın atar makınaya yıkarsın ben begendım bunu bende sadece krem kumas aldım koltuklarımı kısın ortmek ıcın ama boyle dıkılı degıl ben oyle atıcam uzerıne okadar

amin kızlar bugun cok guzel cok ıstedıgım bırseyın oldugu haberını aldım rabbıme sukrettım Alllah ıste yaa verıyor kurban olduqum
mimoza sen benim tarihlere mi bakmıştım.
kız mı çıktı
vay bioritim vay
mimoza banada erkege yatkın gunlerı vercektın cnm

şoktayım azıcık.
görüyormusun şu ikinci kızdaki durumu.Allah bana kız vermek istemiş emin oldum şimdi amenna ve saddakna

hehe daha cokk şoklar yaşarsın bu sayfada:)
sen bioritimi cözmeye calış.matematigin anlattıgı şekilde sayfayı ac mimozanın verdigi tarihlere göre anlamaya calış
garanti erkek tarihlerini yaz kenara.yum zamanlarına denk geldigi zaman denersinnn

kaydirigubbakcemile5 benim dedigim tarihte yapcan yanii:))) sevindim cnmm.bende o aylarda düşünüyorum.paslaşırız senle bol bol.inşallah bide aynı anda hamişş kalırızz
bioritimi çözdüm ama emin olmak için denemeler yapıyom mimozanın verdigi sonuclara göre.iyice ögrendikten sonra uygun tarihleri cıkartırızz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…