- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.441
bence senin ayın 18 inde yumurtan çatlamış
dogru aa cok guzel olur ıns cnmhehe daha cokk şoklar yaşarsın bu sayfada:)
sen bioritimi cözmeye calış.matematigin anlattıgı şekilde sayfayı ac mimozanın verdigi tarihlere göre anlamaya calış
garanti erkek tarihlerini yaz kenara.yum zamanlarına denk geldigi zaman denersinnn
kaydirigubbakcemile5 benim dedigim tarihte yapcan yanii:))) sevindim cnmm.bende o aylarda düşünüyorum.paslaşırız senle bol bol.inşallah bide aynı anda hamişş kalırızz
bioritimi çözdüm ama emin olmak için denemeler yapıyom mimozanın verdigi sonuclara göre.iyice ögrendikten sonra uygun tarihleri cıkartırızz inş.
tatlım 18 sınde daha test yenı koyulasmaya basladı ama dedıgın gıbıyse benım ıcın daha ıyı olurdu keske oyle olsaydı cunku 17 sınde bırlıktelık vardı neyse saglık olsun ama bence ben kesın agrılarım ve testten emın olarak dıyorum dun gece 2 de yum catladı yanı bılemıyorum 2 ay ara verıyorum ben :)
makınanın ısıgından dolayı tam bellı degıl ancak 18 gunden ıtıbaren yabtıgım tum testler ıkıncı cızgıler ılkınden daha koyu sımdı dıger teste baktım oda koyulastı yanı bu durumda ben hala yumurtluyormuyum ufff
boncukkk mimoza sana bakmış cnmm
kopy yapıyorumm
mimozadan alıntı:
ağusto geçmiş...
eylül 28 29 30
ekim 20 28 arası
14 23 kasım arası
10 16 aralık
ama bunlar senin günlerin.eşinin kesin d.tarihi lazım.boş ver benimkininde belli deil
cnm senin bi kactane mi yumun oluştu acaba.peşpeşede catlamış olabilirlermi ?
cnm vallahı karar senına ancak ben olsam krem alırım kırlenırse kırlensın atar makınaya yıkarsın ben begendım bunu bende sadece krem kumas aldım koltuklarımı kısın ortmek ıcın ama boyle dıkılı degıl ben oyle atıcam uzerıne okadar
dogru aa cok guzel olur ıns cnm
ama bısı dıycem psıkolojık olabılır vs vs bılmıyorum dun gece namazlarımdan sonra balkona cıktım pc ye bakıyordum ovulasyon ıcın sankı bı ses belkı ıcımden belkı kulagıma bılmıyorum bosuna bakma hamılesın oglun da olcak dedı :)
yanı sımdı guluyorum kendıme cunku ıcımden gecırmıs olabılırım bılmıyorum ama bugunse bence yıne hamıle kalmadım dıyorum ve ıyıde olabılır su hormon testlerını yabarım sonra 2 ay dınlenırım ıyıce bır test konusunda gelısmıs olurum hemde senınle bırlıkte ne guzel olur hayırlısı
cok ılgınc olmus ama benımkı
eylul 28 29 30 benım reglı bıttıkten sonrakı 2 cı gunlere denk gelıcek yanı adetten hemen sonra
gercı bak suda var bu ay bılıosun adetten hemen sonra yumurtladım ben bu ıkıncı yumurtlamam
neyse kasım aralıkta bakarız artık nede olsa testlere reglıden hemen sonra baslıycam artık
o nedemek cnm ya
Canim madem lila uymadi krem daha güzel olur hem istedigin zaman yikarsin,bence krem...selammm
kanepelere bürümcük örtü aldım cok kullanışlı bişiye benziyor.hiç kaymıyor ve şirin duruyorr
aslında cok sinir olurdum örtülere ama mecbur akldım ,kızım mahvetti kanepeleri
güzelce silip örtüleri sercem mecburen.misafir gelince kaldırırım artıkk
Brmck Koltuk rtleri bu rengi almıştım ama odaya pek olmadı renk olarak.
Feradem Brmck Koltuk rts KREM (3+3) Brmck Koltuk rts, Havlu, Bornoz, Pike, araf, Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Petemal
krem almayı düşünüyorum cok cabuk mu kirlernir ki.
hangisi güzel sizce?
Allah hayirlisini nasip etsin canim insallah oglusun olur...kızlar bu topikte sanki herkes birbirini tanıyor gibi çok samimi konuşmalar yapılıyo dualar ediliyor benim içinde dua edin :Saruboceq: 3 çocugum erkek olsun bariiiii
Allah razi olsun bizleride düsündügün icin canim,Allah kabul etsin insallah.merhaba güzel arkadaşlarım dün gece dualar ettim hepimize nasılsınız
Allah kabul etsin canim.b ende dün gece çok dua ettim kızlar.allahım bütün müslüman alemine hayır ver.dualarımızı kabul et diyeeeeeeeeeeee:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 olabilirkız elara senin şu lahana testine çok güldüm.nerden buldun korkulur senden..kaydirigubbakcemile3
lginç bi yol.muhakkak deniycem.inşallah o zaman kadar burda olursunuz...aslında şu reklamı verilen idrarla cinsiyet tahmini varya 10 haftadan itibaren yazan belkide onlarda lahanayı haşlayıp suyunu 100 lirtaya millete kakalıyodur ne dersinizsositososito
Canim malum olmustur belki, insallah hakkinda hayirlisi olsun.dogru aa cok guzel olur ıns cnm
ama bısı dıycem psıkolojık olabılır vs vs bılmıyorum dun gece namazlarımdan sonra balkona cıktım pc ye bakıyordum ovulasyon ıcın sankı bı ses belkı ıcımden belkı kulagıma bılmıyorum bosuna bakma hamılesın oglun da olcak dedı :)
yanı sımdı guluyorum kendıme cunku ıcımden gecırmıs olabılırım bılmıyorum ama bugunse bence yıne hamıle kalmadım dıyorum ve ıyıde olabılır su hormon testlerını yabarım sonra 2 ay dınlenırım ıyıce bır test konusunda gelısmıs olurum hemde senınle bırlıkte ne guzel olur hayırlısı
senin yalnışın var sıla.
-17 martta regli olmuşun.1 hafta sürse 24 martta reglin biter. 2 nisan günü ilk 5 güne denk gelmiyor.yani sen o hadise göre yapmamış oluyorsun.
sen şuan hamilemiisin??kac haftalık
evet cnm yesılde olabılır oda guzelmıs ama sunuda dusun kpmple yesıl goruncek ev yanı ben senın yerınde olsam krem alırdım secenegım yoksa ancak lıla bulmayı denerdım ılla aynısı olmak zorunda deqılbenimde aklım da kremde kaldıı.
lilada hoşuma gitti ama odada cok renk cümbüşü olduu o nedenle ondan vazgectim gibi.
ama yinede daha karar veremedim.
cnm benim diger nickime bi baksana hala ev resimlerim duuruyormu.
bide yeşil renge baktınmı? oda perdeye ve halıya uygun o nasıl sence? kremmi yeşilmi?
:)) ayy inşallahh kulagana gelen sess dogrudurrr.bide mübarek gündüü malum olmuştur belki sana.hayırlısı olsunn
anladım cnm olabılır tabı bılemıyorumkadınlarda birden fazla yumurta oluşabilir ama normal şartlarda 1 tanesi olgunlaşır ve catlar
diger yumurtala olgunlaşmaz ve adet kanıyla birlikte dışarı atılır.
belki senin bu ay 2 tane yumurtan olgunlaştı ve peş peşe catladıı
hatırlıyormusun mimoza klomen kullandıgında 2 yumurtası olgunlaşmıştı hatta korkmuştu cogul gebelik olur diye.
saqol cnm ıns bılmıyorum belkıde cok aklımda oldugu ıcın kendı ıcımden gelen bı sestı hayırlısı hepımız ıcınCanim madem lila uymadi krem daha güzel olur hem istedigin zaman yikarsin,bence krem...
Allah hayirlisini nasip etsin canim insallah oglusun olur...
Allah razi olsun bizleride düsündügün icin canim,Allah kabul etsin insallah.
Allah kabul etsin canim.
kaydirigubbakcemile3 olabilir
Canim malum olmustur belki, insallah hakkinda hayirlisi olsun.
kadınlarda birden fazla yumurta oluşabilir ama normal şartlarda 1 tanesi olgunlaşır ve catlar
diger yumurtala olgunlaşmaz ve adet kanıyla birlikte dışarı atılır.
belki senin bu ay 2 tane yumurtan olgunlaştı ve peş peşe catladıı
hatırlıyormusun mimoza klomen kullandıgında 2 yumurtası olgunlaşmıştı hatta korkmuştu cogul gebelik olur diye.
ben de kendimden şüpheleniyorum ya iki kere yumurtlama oluyor yada siklusun sonlarında yumurtlama oluyor.
mesela az önce tavukgöğsü gibi sünen bişey geldi.dün çiğ yumurta akı gibi gelmişti.şimdi bu yumurtlama olabilir mi?adete 4 gün kalmışken?
cnm sne hamıle olabılırmısın reglıye 4 gun varken o sekılde akıntı gelmemesı lasım dıye bılıyorum genelde gebelık varsa gelıyormus[/QUOTE
bilmiyorum ki anlamadım.
hamilemiyim yoksa
ama benim çoğunlukla böyle oluyo sanki
anaam gene mi başıma gelcek dakika bir gol bir.
ben kırmızı lahanaya koşuyom hemeneyvahedigeldismile
cnm sne hamıle olabılırmısın reglıye 4 gun varken o sekılde akıntı gelmemesı lasım dıye bılıyorum genelde gebelık varsa gelıyormus[/QUOTE
bilmiyorum ki anlamadım.
hamilemiyim yoksa
ama benim çoğunlukla böyle oluyo sanki
anaam gene mi başıma gelcek dakika bir gol bir.
ben kırmızı lahanaya koşuyom hemeneyvahedigeldismile
sureklı boyle oluyorsa belkıde yıne oyle oluyordur cnm rabbım gonlune gore versın
sureklı boyle oluyorsa belkıde yıne oyle oluyordur cnm rabbım gonlune gore versın
sağol canım seninde
ben de kendimden şüpheleniyorum ya iki kere yumurtlama oluyor yada siklusun sonlarında yumurtlama oluyor.
mesela az önce tavukgöğsü gibi sünen bişey geldi.dün çiğ yumurta akı gibi gelmişti.şimdi bu yumurtlama olabilir mi?adete 4 gün kalmışken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?