bebek cinsiyet belirleme..

bence senin ayın 18 inde yumurtan çatlamış

tatlım 18 sınde daha test yenı koyulasmaya basladı ama dedıgın gıbıyse benım ıcın daha ıyı olurdu keske oyle olsaydı cunku 17 sınde bırlıktelık vardı neyse saglık olsun ama bence ben kesın agrılarım ve testten emın olarak dıyorum dun gece 2 de yum catladı yanı bılemıyorum 2 ay ara verıyorum ben :)

boncukkk mimoza sana bakmış cnmm
kopy yapıyorumm

mimozadan alıntı:
ağusto geçmiş...
eylül 28 29 30
ekim 20 28 arası
14 23 kasım arası
10 16 aralık
ama bunlar senin günlerin.eşinin kesin d.tarihi lazım.boş ver benimkininde belli deil

dogru aa cok guzel olur ıns cnm
ama bısı dıycem psıkolojık olabılır vs vs bılmıyorum dun gece namazlarımdan sonra balkona cıktım pc ye bakıyordum ovulasyon ıcın sankı bı ses belkı ıcımden belkı kulagıma bılmıyorum bosuna bakma hamılesın oglun da olcak dedı :)
yanı sımdı guluyorum kendıme cunku ıcımden gecırmıs olabılırım bılmıyorum ama bugunse bence yıne hamıle kalmadım dıyorum ve ıyıde olabılır su hormon testlerını yabarım sonra 2 ay dınlenırım ıyıce bır test konusunda gelısmıs olurum hemde senınle bırlıkte ne guzel olur hayırlısı

gızz dur daha ara veriyom filan deme..belki hamilesindirr:))

cnm senin bi kactane mi yumun oluştu acaba.peşpeşede catlamış olabilirlermi ?

cok ılgınc olmus ama benımkı
eylul 28 29 30 benım reglı bıttıkten sonrakı 2 cı gunlere denk gelıcek yanı adetten hemen sonra
gercı bak suda var bu ay bılıosun adetten hemen sonra yumurtladım ben bu ıkıncı yumurtlamam
neyse kasım aralıkta bakarız artık nede olsa testlere reglıden hemen sonra baslıycam artık

elara ben bişey yapmıyacam ya.
biraz garip duygular girdi içime Allah nasıl takdir ediyorsa öyle oluyo.
baksana ben spiralle hamile kalmışım heralde.
yazmıştım ya sana özel mesajda.
hoş o zaman yöntem falan bilmiyordum.iyiki de bilmiyormuşum kafayı yerdimaklinialirimsmile
nasıl böyle oldu diye

benimde aklım da kremde kaldıı.
lilada hoşuma gitti ama odada cok renk cümbüşü olduu o nedenle ondan vazgectim gibi.
ama yinede daha karar veremedim.
cnm benim diger nickime bi baksana hala ev resimlerim duuruyormu.
bide yeşil renge baktınmı? oda perdeye ve halıya uygun o nasıl sence? kremmi yeşilmi?

:)) ayy inşallahh kulagana gelen sess dogrudurrr.bide mübarek gündüü malum olmuştur belki sana.hayırlısı olsunn

o nedemek cnm ya

kadınlarda birden fazla yumurta oluşabilir ama normal şartlarda 1 tanesi olgunlaşır ve catlar
diger yumurtala olgunlaşmaz ve adet kanıyla birlikte dışarı atılır.
belki senin bu ay 2 tane yumurtan olgunlaştı ve peş peşe catladıı
hatırlıyormusun mimoza klomen kullandıgında 2 yumurtası olgunlaşmıştı hatta korkmuştu cogul gebelik olur diye.

Canim madem lila uymadi krem daha güzel olur hem istedigin zaman yikarsin,bence krem...

kızlar bu topikte sanki herkes birbirini tanıyor gibi çok samimi konuşmalar yapılıyo dualar ediliyor benim içinde dua edin :Saruboceq: 3 çocugum erkek olsun bariiiii
Allah hayirlisini nasip etsin canim insallah oglusun olur...

merhaba güzel arkadaşlarım dün gece dualar ettim hepimize nasılsınız
Allah razi olsun bizleride düsündügün icin canim,Allah kabul etsin insallah.

b ende dün gece çok dua ettim kızlar.allahım bütün müslüman alemine hayır ver.dualarımızı kabul et diyeeeeeeeeeeee:Saruboceq:
Allah kabul etsin canim.

kaydirigubbakcemile3 olabilir

Canim malum olmustur belki, insallah hakkinda hayirlisi olsun.

17 martta adet oldum 21 martta bitti 25 martta kadar bugünleri degerlendirdik ve nisan 2 yumurtlama günümde birliktelik oldu sadece yani hadisteki gibi yaptım

evet cnm yesılde olabılır oda guzelmıs ama sunuda dusun kpmple yesıl goruncek ev yanı ben senın yerınde olsam krem alırdım secenegım yoksa ancak lıla bulmayı denerdım ılla aynısı olmak zorunda deqıl
anladım cnm olabılır tabı bılemıyorum
saqol cnm ıns bılmıyorum belkıde cok aklımda oldugu ıcın kendı ıcımden gelen bı sestı hayırlısı hepımız ıcın

ben de kendimden şüpheleniyorum ya iki kere yumurtlama oluyor yada siklusun sonlarında yumurtlama oluyor.
mesela az önce tavukgöğsü gibi sünen bişey geldi.dün çiğ yumurta akı gibi gelmişti.şimdi bu yumurtlama olabilir mi?adete 4 gün kalmışken?

cnm sne hamıle olabılırmısın reglıye 4 gun varken o sekılde akıntı gelmemesı lasım dıye bılıyorum genelde gebelık varsa gelıyormus

benimde regli öncesi öle akıntım geldi gecen ay.arkasından regli olmuştum bi kac gün sonra
bende hamilelikten şüphelenmiştim cünkü.burdaki hamile arkadaşlara soruyordum akıntınız varmı nasıl diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…