bebek cinsiyet belirleme..

hdegırmencı hosgeldın neler oldu cnm ıns bı sorun yoktur
elara cnm sende bu ay plaraktınıne baktırcakmısın ?
benım sımdı 19 u reglı gunum oluyor 21 de olabılır degısıyor ya reglın 3.gunu ac karnına sabah en gec 8 30 da vercekmısın kanı zaten sımdı bunları hıc dusunemem yarın allahın ıznı ıle evımı temızlemeye gıdıcem hafta sonuda c.tesı pazar tasıycam evı artık yeter
o aralar pek olamasamda aksamları grıp haberlesırım

e nihayet yazdın bi cümle.catladık meraktann
h.g bu aradaa
neler yaptınn anlatsana.aldıgın kararlar nelerr
biyopsi oldunmu,bebişi gördünmüü yoksa farklı bi kararmı aldınn

biyopsi olmadım .doktor olduğunu iddda eden hatta doçent olan yüksek ihtisasçılar bebek alınsın diye karar çıkardılar .biz de karar veremedik hacettepede bir profa gittik adam sen bunu doğur.zor olacak ama bazı değerlerin düşebilir doğsun dedi ilaç raporu çıkaardı iacı 3 aydan sonra başla dedi tüm sonuçlarla tekrar gel dedi.sonra kadın doğumcu alalım dedi almasın dedik.sonra tekrar profa gittik.adam siz karar verdiniz mi bebek konusunu dedi biz de siz doğsun demiştiniz.biz de doğmasına karar verdik dedik.adam şaşırdı risklerini anattı.falan filan.en son ben konuştum.bi çok diyaliz kalp vb hayati organları çalışmayanlar doğuruyor ben de siroz varsa var mikrobik değil doğacak dedim.ilaç işini erteledik.

iki kere aldırma kararı v erildi ama aldırmadık.çook günah. belki bu bebek bana şifa olacak.yumurta işini doktorla görüştüm.yumurtlama günüm değildi nasıl oldu dedim.

anladım cnm.inşallah senin ve bebegin için herşeyin hayırlısı olurr
sen nasılsın psikoloji olarak.alıştırabildinmi kendinii
kac haftalık oldu ebebk.kalp sesini fialn duydunuzmu

bencede öyle
kaderinde bu bebek vardı ve geliyoooo :))))
biz sadece sebeplere sarılmıyormuyuz ??

cnm ben ınanıyorum bebegın de sende ıyı olcaksınız rabbım mutlaka sana yardım edıcektır
gonlunu ferah tut herseyın hayırlısı

evet cnm bu ay gitcem kesin hastaneye
zaten aynı döenm regli oluyoruzz.haberleşirizz
evet bencede biran önce taşınn
he evet aynı zamanlara denk gelıcek bu sefer tabı ıcımızden bırı 10 gun gecıkmelı olmazsa yıne hehehe :)

naber kızlar nasılsınız ??
umut ya sorcam sorcam unutuyorum sen agustos denemıstın sonra regl olmustun ondan sonra senın sımdıye denemıs olman lasım dı sen bosmu gectın o arayı acaba cnm

evet oyle olmus

aldık.eşim durdu durdu doktora bu solda mı sağda mı diye sordu.benim aklıma gelmemişti.doktor da bu arkadaş sağ tarafta oturmuş.sonra ortaya kayar dedi.resmini verdi koca kafalı bi fasulye gibi

sagda oturmuş derken.resime direkt baktıgındamı sagda?yoksa senin rahmindemi sagda?
bide usg resmini kac haftalıkken cektirdin?

Boncuk evet canım b1r ay boş geçtim
sırf doktora gidipte sağ yumurtalık mevzusu yüzünden
ama şimdi bende ne yapacağımı bilmyorum
bayramdan sonra yum.günüm
ya dr gitcem yine
yada Allah deyip kendi haline bırakacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…