- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.481
e nihayet yazdın bi cümle.catladık meraktann
h.g bu aradaa
neler yaptınn anlatsana.aldıgın kararlar nelerr
biyopsi oldunmu,bebişi gördünmüü yoksa farklı bi kararmı aldınn
biyopsi olmadım .doktor olduğunu iddda eden hatta doçent olan yüksek ihtisasçılar bebek alınsın diye karar çıkardılar .biz de karar veremedik hacettepede bir profa gittik adam sen bunu doğur.zor olacak ama bazı değerlerin düşebilir doğsun dedi ilaç raporu çıkaardı iacı 3 aydan sonra başla dedi tüm sonuçlarla tekrar gel dedi.sonra kadın doğumcu alalım dedi almasın dedik.sonra tekrar profa gittik.adam siz karar verdiniz mi bebek konusunu dedi biz de siz doğsun demiştiniz.biz de doğmasına karar verdik dedik.adam şaşırdı risklerini anattı.falan filan.en son ben konuştum.bi çok diyaliz kalp vb hayati organları çalışmayanlar doğuruyor ben de siroz varsa var mikrobik değil doğacak dedim.ilaç işini erteledik.
biyopsi olmadım .doktor olduğunu iddda eden hatta doçent olan yüksek ihtisasçılar bebek alınsın diye karar çıkardılar .biz de karar veremedik hacettepede bir profa gittik adam sen bunu doğur.zor olacak ama bazı değerlerin düşebilir doğsun dedi ilaç raporu çıkaardı iacı 3 aydan sonra başla dedi tüm sonuçlarla tekrar gel dedi.sonra kadın doğumcu alalım dedi almasın dedik.sonra tekrar profa gittik.adam siz karar verdiniz mi bebek konusunu dedi biz de siz doğsun demiştiniz.biz de doğmasına karar verdik dedik.adam şaşırdı risklerini anattı.falan filan.en son ben konuştum.bi çok diyaliz kalp vb hayati organları çalışmayanlar doğuruyor ben de siroz varsa var mikrobik değil doğacak dedim.ilaç işini erteledik.
iki kere aldırma kararı v erildi ama aldırmadık.çook günah. belki bu bebek bana şifa olacak.yumurta işini doktorla görüştüm.yumurtlama günüm değildi nasıl oldu dedim.
iki kere aldırma kararı v erildi ama aldırmadık.çook günah. belki bu bebek bana şifa olacak.yumurta işini doktorla görüştüm.yumurtlama günüm değildi nasıl oldu dedim.
bu gün 8 hafta oldu.kalp atışını gördü.7 ekimde de kontrol var.
kızım uyandııı cıkıyorum benn.
hdegirmenci usg resmi aldınızmıııı
hoşgeldin canım
ne ler yaptın valla aklımdaydın
kızım uyandııı cıkıyorum benn.
hdegirmenci usg resmi aldınızmıııı
doktor insan vücudu matamatik gibi tıkır tıkır değil dedi gün sayıp çıkarmakla olmaz dedi ısı beslenme hormonlar herşeyi etkiler siz bunu bulamasınız sadece tahimin edersiniz dedi.benimki de ilginç oldu 7 .gün bebeği.
cnm ben ınanıyorum bebegın de sende ıyı olcaksınız rabbım mutlaka sana yardım edıcektırbiyopsi olmadım .doktor olduğunu iddda eden hatta doçent olan yüksek ihtisasçılar bebek alınsın diye karar çıkardılar .biz de karar veremedik hacettepede bir profa gittik adam sen bunu doğur.zor olacak ama bazı değerlerin düşebilir doğsun dedi ilaç raporu çıkaardı iacı 3 aydan sonra başla dedi tüm sonuçlarla tekrar gel dedi.sonra kadın doğumcu alalım dedi almasın dedik.sonra tekrar profa gittik.adam siz karar verdiniz mi bebek konusunu dedi biz de siz doğsun demiştiniz.biz de doğmasına karar verdik dedik.adam şaşırdı risklerini anattı.falan filan.en son ben konuştum.bi çok diyaliz kalp vb hayati organları çalışmayanlar doğuruyor ben de siroz varsa var mikrobik değil doğacak dedim.ilaç işini erteledik.
he evet aynı zamanlara denk gelıcek bu sefer tabı ıcımızden bırı 10 gun gecıkmelı olmazsa yıne hehehe :)evet cnm bu ay gitcem kesin hastaneye
zaten aynı döenm regli oluyoruzz.haberleşirizz
evet bencede biran önce taşınn
umut ya sorcam sorcam unutuyorum sen agustos denemıstın sonra regl olmustun ondan sonra senın sımdıye denemıs olman lasım dı sen bosmu gectın o arayı acaba cnmnaber kızlar nasılsınız ??
doktor insan vücudu matamatik gibi tıkır tıkır değil dedi gün sayıp çıkarmakla olmaz dedi ısı beslenme hormonlar herşeyi etkiler siz bunu bulamasınız sadece tahimin edersiniz dedi.benimki de ilginç oldu 7 .gün bebeği.
aldık.eşim durdu durdu doktora bu solda mı sağda mı diye sordu.benim aklıma gelmemişti.doktor da bu arkadaş sağ tarafta oturmuş.sonra ortaya kayar dedi.resmini verdi koca kafalı bi fasulye gibi
aldık.eşim durdu durdu doktora bu solda mı sağda mı diye sordu.benim aklıma gelmemişti.doktor da bu arkadaş sağ tarafta oturmuş.sonra ortaya kayar dedi.resmini verdi koca kafalı bi fasulye gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?