- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.521
evet cnm kızlar daha uzun yasıyor erkekler kısa omurlu ama bu tahmını omur nedır acaba erkeklerın :)kız şeyleri daha dayanıklı canım kesinlikle:)
ama süre olarak bilmiyorum erkekleri
selammm
kanepelere bürümcük örtü aldım cok kullanışlı bişiye benziyor.hiç kaymıyor ve şirin duruyorr
aslında cok sinir olurdum örtülere ama mecbur akldım ,kızım mahvetti kanepeleri
güzelce silip örtüleri sercem mecburen.misafir gelince kaldırırım artıkk
Brmck Koltuk rtleri bu rengi almıştım ama odaya pek olmadı renk olarak.
Feradem Brmck Koltuk rts KREM (3+3) Brmck Koltuk rts, Havlu, Bornoz, Pike, araf, Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Petemal
krem almayı düşünüyorum cok cabuk mu kirlernir ki.
hangisi güzel sizce?
merhaba güzel arkadaşlarım dün gece dualar ettim hepimize nasılsınız
b ende dün gece çok dua ettim kızlar.allahım bütün müslüman alemine hayır ver.dualarımızı kabul et diyeeeeeeeeeeee:Saruboceq:
bu gün 8 hafta oldu.kalp atışını gördü.7 ekimde de kontrol var.
evet cnm o yuzden hanı soyle dıyım kendı adıma dıyelım yontemlerın hepsını denedım ve oglum oldu ozaman aa ben bunları yabtım oglum oldu dersem nerde kalıcak benım rabbıme ınanısım.Gunah ıslemıs olucam . o yuzden hıc unutmamaya calısıyorum kendı adıma ben bunları olcagı ıcın deqıl ılerde acabamı keskemı dememek ıcın yabıyorum aslında hepımız bılıyor ve oyle yabıyoruz
neyse ay mubarek ramazanda bıttı kaldımı ıkı gun vay be ne cbk bıttı deqılmı kızlar arefe gunude ozel bı gun ogunde bol bol dua edın kızlar
dun gece ben 100 kere kadır suresıne bır bardak suya okudum ve duasını ettım orucumu onunla actım.
hepımız ıcın ıcın dua ettım tek tek saydım ısmını bılmedıklerımıde dıle getırdım unutmayınkı kendımıze edıcegımız duadan daha onemlı olan bır baska musluman kardesın bızım ıcın dua etmesı yanı baskaları ıcınde edın baskarıda sızın ıcın en onemlısı bu
benım kafam cok karıstı ısmını vermıycem cunku kendısı oluyor burayı kızmasın bana :)
yumurtlama gunu ve catlama aynı sey dıyorduk ya deqılmıs
dr demıskı yumurtlama oldugu gun testte cıft cızgı gorursun ve catladıqı zaman tek cızgı gorursun
bazı kadınların yumurtlama oldugu gıbı 24 36 saatı beklemeden catlama olabılırmıs bu yumurtanın buyumesıne baglıymıs yanı bazı yumurtlar hemen buyuyup catlarmıs bazı yumurtalarda 2 3 gun sonra catlayabılırmıs
28 gunde bır regl olup 14 cu gunu yum olan kadınların 14 cu gun tek ılıskıyle erkek sansının yuksek olduqunu cunku yum olgunlastıktan sonra cok vakıt kaybetmeden catlayacaqını soylemıs sebeb olarakta 28 gunde bır duzenlı oldugu ıcın 14 gun arada mutlaka olmalıkı regl tarıhı sasmasın demıs
28 den uzun olanlarda yumurta olusumu yavas olurmus catlmasıda oyle tabı
yanı suanda benım yasadıklarımı anlatmıs bende 18 ınden berı hala yumurtluyorum demekkı hala catlamadı benım yum
ay valla kesın kararımdır ben ıkı ay ertelemeye alıyorum hormanlarıma baktırıp her2 ay testlerle kendımı denıycem
her dr farklı soyluyor ılgınc
hadi hayirli olsun o duyguyu bizde tadalim insallahhhh:teytey:Bu arada dün akşam erkek kardeşim aradı test yapmışlar eşi hamileymiş
ilk bana söylediler hala olma duygusu beni tuhaf etti alkisalkisalkis
http://lt1f.lilypie.com/wgJSp2.pnginşallah gurbetim
ama ne yapacağız valla korkuyorum ya(
benimki salı-çarşambaydı sanırım
http://lt1f.lilypie.com/wgJSp2.png
valla benim takvim 2 gun kaldigini gösteriyor ve ainti baladi henüz sünen akinti yok
bide isin ilginc yani esim iliskiye girmek istemiyor babasi hasta diye takkeyi nasil delecem derken bu sefer herifi nasil bastan cikariirim diye düsünüyrommm yaaaa benim cuma gunu bakarim bu isi bitirmem lazimmmmm
canim yumurtanin catadigini hissett takip et yumurta sarisi gibi akinti geliyr ya o geldi mi sen ise koyul canim
insallah canim hepimizin mubarek olsun gunler uzundu tutablecekmiyiz derken avclarimizin icinden akti gitti ramamzan ayi bereketiyle geldi bereketiyle gidecek daha nice bayramlar ramazanlar grelim hep beraber insallahhhhhGurbrtim bu arada bayramın mübarek olsun
ve herkesin kızlar hayırlı bayramlar hepimize inşallah :)
evet benim akinti dün basladi sünen akintiyi bekliyorum oda geldi 24 saat üzerine sarimtrak akinti geliyor ondan sonra herfu yakalamam lazimm nasilsa ramazanda bitti valla gece gunduz farketmeyecek benim icinnnnben anlayamıyorum zaten gurbet ya
önce bembeyaz akıntı bi kaç gün geliyo
ama sonradan şeffaf akıntıyı bulamıyorum
sarı akıntı en son gün geliyor galiba yani akıntı gelmeye başlayıpta 3 gün sonra falan sanırım
bilmiyorum hayırlısı inşallah
evet benim akinti dün basladi sünen akintiyi bekliyorum oda geldi 24 saat üzerine sarimtrak akinti geliyor ondan sonra herfu yakalamam lazimm nasilsa ramazanda bitti valla gece gunduz farketmeyecek benim icinnnn
eet canim iki parmak arasinda bayagi bir uzuyorrrrralemsin kız valla :)))
sen işini bilirsin güveniyorum sana
sünen akıntı dedğin bembeyaz olan akıntı dimi ???
valla hesap ettim 26 gune bir oluyorum akinti varken islaklik bayagi bir oluyor bakalim dinlicem kendimi canim ne olur cumaya catlarsa yumurta herufu kacirmamam lazummm klomende ictim yaaa kalitel olsun yumurta tek tupum var diye malum arada bide takke var nasil kandiricam herifi bilmiyorumerken olmadımı senin akıntıların gurbet ???
canim Rabbim sana bunu layik gördü cesaretine kendine guvenine hayran kaldim valla kim ne derse desin o bebek senin cinsiyeti ne olursa olsun diyeceksin kiii (aa buda miii kizzz diyenlere iyiki kizim oldu kizimin dertlesecegi oyun arkadasi sirdasi oldu benim kizin bunun ezikligini yasiyor benim nden kiz kardesinm yok diyor bak onun icin bir amuda kalkmadigim kaldi takkeler makkeler rezil olduk vallaa olsun kizina dost arkadas sirdas olsun ne guzel sen byöe deyince kimsenin bisey demeye hakki yok sen de bu yazacaklarimi aynen söyle onlaraaaaselam kızlarrrrrrrrrrrrrr...şmdiden bayramınız huzur dolu ve kutlu olsun.....evetttttt bu hamilelik sürecimde tanıştık ve ben keyf aldım..inşallah 3.cüde de görüşürüz....Ama cesaret edebilirmiyim bilmem?sorunlu hamileliğim olunca .....ankaradayım ve eyüp ekici diye bir dr. var elara bilir....dün ögren dimki 1 kızım daha oluyormuşşş..yani cinsiyetimi ögrendim.....kendi annem dahil Niye hamile kaldın dedi:))) eşim buruk oldu :)) ve ailesi ne tepki verecek ne tarafıyla gülcekler merakla bekliyorum....çevremde dost sandığım kesin kızın olcak diyenlerin gruru......kayınvalidenin öbür eltilere dönüp yakınlaşması :)) .....bütün bunlara sadece gülüyorum.....düşününce trajik olarak.....kimse saglık dilemedi......Allah tan çalışıyorum ve üniversitede yüksek lisansa başlıcam....yoksa heralde çıldırırdım..ŞİMDİ BANA BİR AKIL VERİN? STARTEJİ BELİRLEYELİM BURADA BAYRAMDA DÖNÜYORUM EVİME ..DENSİZ KONUŞACAKLARAYADA YÜZÜME HAIRLI OLSUN DEYİPDE ARKAMDAN KIS KIS GÜLENLERE NE CEVAP VEREYİM..NE YAPAYIMMMMM...???? BU ARADA BEN SIKINTILI DEĞİLİM CESARETLİYİM YÜZDE 1500 KIZ DEDİ EYÜP BEY EŞİM SORUNCA ..NEDENSE RAHATLADIM SAGLIKLI VE ÇOK HAREKETLİYMİŞ...İSİM DÜŞÜNÜYORUM ŞİMDİ HİÇ AKLIMA GELMEMİŞDİ ÇÜNKÜ....ERKEGE ODAKLANINCA..HERALDE 3 .ÇOCUKGU YAPARIM EŞİM İÇİN AMA GENEDE BİLEMİYORUM ...HADİ BAKALIM ERKEK DEDİK KIZ ÇIKTII KONUŞALIM..SEVGİLERRR VE SİZLERE BOL ŞANSLAR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?