bebek cinsiyet belirleme..

Ay ne cici seyler bunlar keske burda olsa bende alsam neyse kismet artik izne gelince bulursam alirim cok begendim krem rengi harika bence güle güle kullan arkadasim....

merhaba güzel arkadaşlarım dün gece dualar ettim hepimize nasılsınız

b ende dün gece çok dua ettim kızlar.allahım bütün müslüman alemine hayır ver.dualarımızı kabul et diyeeeeeeeeeeee:Saruboceq:

Allah razi olsun kizlar Rabbim hepimizin gönlündekini kucagina versin...

bu gün 8 hafta oldu.kalp atışını gördü.7 ekimde de kontrol var.

Canim öncelikle gecmis olsun ve insallah bebegini saglikla kucagina alirsin hakkinda ne hayirlisi ise onu versin Rabbim......

Dogru sözün üstüne söz söylenmez canim sana katiliyorum bence hepimiz seninle ayni fikirdeyiz ama dedigin gibi ah keske dememek icin birde farkli bir tad tadmak istiyoruz Rabbim cok görmez insallah hepimizin gönlündekini verir..........:Saruboceq:

offff ya ben vazgeçtim ne kadar zormuş be :)))))

Elara

dün akşam eltimin gelininin ultrason kağıtlarını istedim oda şok oldu :)))
dr kıza benziyor %80 dedi 6 aylık hamile
kese tamamen solda , ama kesenin içindeki bebek sağ çizgiye yakındı , zaten ufakolduğu için sol çizgiyle sağ çizgi yakın birbirine ama bebek yinede sağ taraftaydı diye gördüm 7 haftalık resimdi
dedim seninki kız :))

Bu arada dün akşam erkek kardeşim aradı test yapmışlar eşi hamileymiş
ilk bana söylediler hala olma duygusu beni tuhaf etti alkisalkisalkis

hdegirmenci Rabbim tamamina erdirsin gulum sen dua et bol bol bisey olmaz sen o yavruyu korudun Allah ta seni korusun gulummmm

umudum buyuk gun yaklasiyor ikimizde sey etcez caliscaz kizzzz
benim bir sorunum var esimmm anam babasi hasta diye yaklasmiyor bana yaaaaa ben dedim yimirtlama gunune kadar beliyem on dan sonra atlayam herifin üstüneeee yoksa benim yimirtalara bosa gidecek bide klomen ictim ya o yuzden denemek istiyorum icmeseydim yapmazdim anam benim herif te delu valla acikan yer baska agriyan yer baska dimi yahuuu

boncuk hakkinda ne hayirli ise mevlam onu versin gulum takma kafayaaa insallah gonlundeki olacak canimmmm

gamzem 4 gözle bekliyih anam seni özledukkkkkk

elaraaa giiiii sen ne eddin kizlar alisverisler tamamlandimi aldinizmi cicileriiiiniziii ben bugun cocuklarin kiyafetlerini basuclarina asicam hazirliycammm hayirli bayramlar olsun insallahhh

kaynatama gelince konusmaya baslamiss
dr. bayrama eve cikaricam demis
simdideden sonra kemoterapi göreecek insallahhh dualarinizi eksik etmeyim canlarimmm anliycaniz hizla iyilesme gösteriyorrr

inşallah gurbetim
ama ne yapacağız valla korkuyorum ya (
benimki salı-çarşambaydı sanırım
http://lt1f.lilypie.com/wgJSp2.png
valla benim takvim 2 gun kaldigini gösteriyor ve ainti baladi henüz sünen akinti yok
bide isin ilginc yani esim iliskiye girmek istemiyor babasi hasta diye takkeyi nasil delecem derken bu sefer herifi nasil bastan cikariirim diye düsünüyrommm yaaaa benim cuma gunu bakarim bu isi bitirmem lazimmmmm
canim yumurtanin catadigini hissett takip et yumurta sarisi gibi akinti geliyr ya o geldi mi sen ise koyul canim

ben anlayamıyorum zaten gurbet ya
önce bembeyaz akıntı bi kaç gün geliyo
ama sonradan şeffaf akıntıyı bulamıyorum
sarı akıntı en son gün geliyor galiba yani akıntı gelmeye başlayıpta 3 gün sonra falan sanırım
bilmiyorum hayırlısı inşallah

Gurbrtim bu arada bayramın mübarek olsun
ve herkesin kızlar hayırlı bayramlar hepimize inşallah :)
insallah canim hepimizin mubarek olsun gunler uzundu tutablecekmiyiz derken avclarimizin icinden akti gitti ramamzan ayi bereketiyle geldi bereketiyle gidecek daha nice bayramlar ramazanlar grelim hep beraber insallahhhhh

evet benim akinti dün basladi sünen akintiyi bekliyorum oda geldi 24 saat üzerine sarimtrak akinti geliyor ondan sonra herfu yakalamam lazimm nasilsa ramazanda bitti valla gece gunduz farketmeyecek benim icinnnn

evet benim akinti dün basladi sünen akintiyi bekliyorum oda geldi 24 saat üzerine sarimtrak akinti geliyor ondan sonra herfu yakalamam lazimm nasilsa ramazanda bitti valla gece gunduz farketmeyecek benim icinnnn

alemsin kız valla :)))
sen işini bilirsin güveniyorum sana
sünen akıntı dedğin bembeyaz olan akıntı dimi ???

alemsin kız valla :)))
sen işini bilirsin güveniyorum sana
sünen akıntı dedğin bembeyaz olan akıntı dimi ???
eet canim iki parmak arasinda bayagi bir uzuyorrrrr
erken olmadımı senin akıntıların gurbet ???
valla hesap ettim 26 gune bir oluyorum akinti varken islaklik bayagi bir oluyor bakalim dinlicem kendimi canim ne olur cumaya catlarsa yumurta herufu kacirmamam lazummm klomende ictim yaaa kalitel olsun yumurta tek tupum var diye malum arada bide takke var nasil kandiricam herifi bilmiyorum

selam kızlarrrrrrrrrrrrrr...şmdiden bayramınız huzur dolu ve kutlu olsun.....evetttttt bu hamilelik sürecimde tanıştık ve ben keyf aldım..inşallah 3.cüde de görüşürüz....Ama cesaret edebilirmiyim bilmem?sorunlu hamileliğim olunca .....ankaradayım ve eyüp ekici diye bir dr. var elara bilir....dün ögren dimki 1 kızım daha oluyormuşşş..yani cinsiyetimi ögrendim.....kendi annem dahil Niye hamile kaldın dedi:))) eşim buruk oldu :)) ve ailesi ne tepki verecek ne tarafıyla gülcekler merakla bekliyorum....çevremde dost sandığım kesin kızın olcak diyenlerin gruru......kayınvalidenin öbür eltilere dönüp yakınlaşması :)) .....bütün bunlara sadece gülüyorum.....düşününce trajik olarak.....kimse saglık dilemedi......Allah tan çalışıyorum ve üniversitede yüksek lisansa başlıcam....yoksa heralde çıldırırdım..ŞİMDİ BANA BİR AKIL VERİN? STARTEJİ BELİRLEYELİM BURADA BAYRAMDA DÖNÜYORUM EVİME ..DENSİZ KONUŞACAKLARAYADA YÜZÜME HAIRLI OLSUN DEYİPDE ARKAMDAN KIS KIS GÜLENLERE NE CEVAP VEREYİM..NE YAPAYIMMMMM...???? BU ARADA BEN SIKINTILI DEĞİLİM CESARETLİYİM YÜZDE 1500 KIZ DEDİ EYÜP BEY EŞİM SORUNCA ..NEDENSE RAHATLADIM SAGLIKLI VE ÇOK HAREKETLİYMİŞ...İSİM DÜŞÜNÜYORUM ŞİMDİ HİÇ AKLIMA GELMEMİŞDİ ÇÜNKÜ....ERKEGE ODAKLANINCA ..HERALDE 3 .ÇOCUKGU YAPARIM EŞİM İÇİN AMA GENEDE BİLEMİYORUM ...HADİ BAKALIM ERKEK DEDİK KIZ ÇIKTII KONUŞALIM..SEVGİLERRR VE SİZLERE BOL ŞANSLAR...

EFENDİMİZ S.A.V arife gecesinde şu duâyı okuyana CENAB-I HAK istediğini vereceğini beyân buyurmuştur. Duâ şudur:* Sübhânellezi fis-semâvâti arşuhu. Sübhanellezi fin-nâri sultânühu. Sübhanellezi fil-kubûri kadâuhu. Sübhanellezi fil-hevâi rûhuhu. Sübhânellezi raas-semâe bigayri amedin. Sübhânellezi vadaal-arda. Sübhânellezi lâ melcee illâ ileyhi.....(EbraR)

canim Rabbim sana bunu layik gördü cesaretine kendine guvenine hayran kaldim valla kim ne derse desin o bebek senin cinsiyeti ne olursa olsun diyeceksin kiii (aa buda miii kizzz diyenlere iyiki kizim oldu kizimin dertlesecegi oyun arkadasi sirdasi oldu benim kizin bunun ezikligini yasiyor benim nden kiz kardesinm yok diyor bak onun icin bir amuda kalkmadigim kaldi takkeler makkeler rezil olduk vallaa olsun kizina dost arkadas sirdas olsun ne guzel sen byöe deyince kimsenin bisey demeye hakki yok sen de bu yazacaklarimi aynen söyle onlaraaaa
islamda Kız Erkek Ayırımı Yok
İslâm Dîni’ne göre, çocuklar arasında kız ve erkek ayırımı yapmak, birini diğerinden üstün tutmak, câiz değildir. Çünkü kız evlâdı da, erkek evlâdı da insana veren Allâh’dır. Kulun burada hiçbir rolü yoktur. Kur’ân-ı Kerîm’de:
"Göklerin ve yerin mülk ve tasarrufu Allâh’ındır. O, dilediğini yaratır. Kimi dilerse, ona kızlar bağışlar, kimi dilerse ona erkekler lutfeder. Yahut (çocukları) erkekler-dişiler olmak üzere çift verir. Kimi de dilerse, onu kısır bırakır. Muhakkak ki, O âlimdir, herşeyi bilir. Kâdirdir, herşeye gücü yeter." (75) buyurulur. Hiç bir müslüman, çocuğunun erkek olmasıyla övünemeyeceği gibi, kız olmasıyla da yerinemez. Çünkü önemli olan, çocuğun "kız veya erkek" olması değil, "hayırlı bir evlâd" olmasıdır. (76)
İslâmiyyet’ten önce Arabistan’da yaygın olan kız çocuklarını diri diri gömme âdeti, İslâmiyyet’le tamamen ortadan kaldırılmıştır. Kur’ân-ı Kerîm, kız evlâdının öldürülmesini şiddetle yasaklamıştır:
"Evlâdlarınızı fakirlik korkusuyla öldürmeyin; onları da, sizi de biz rızıklandırırız! Muhakkak ki onları öldürmek, büyük bir suçtur." (77)
Ayrıca Kur’ân-ı Kerîm’de kıyâmetin dehşeti tasvir edilirken şöyle buyurulur:
"... diri diri gömülen kızın hangi suçundan dolayı öldürüldüğü sorulduğu zaman..." (78)
Hz. Peygamber (s.a.v.) de bir hadîs-i şerîflerinde:
"Çocuklarınız size Allâh (c.c.)’ın bir hîbesi (hediyyesi) dir; dilediğine kız, dilediğine erkek verir." (79) buyurmuşlardır.
O halde Allâh (c.c.) ’ın bu bağışına karşı çok şükretmeli ve O’nun emâneti olan çocuklarımızı en güzel bir şekilde terbiye etmelidir.
İslâm Dîni, ana-babaların çocuklar arasında kız-erkek ayırımı yapmadan eşit muâmelede bulunmalarını emreder.
Peygamber (s.a.v.) Efendimiz:
"Kimin kızı doğar da, onu gömmez, horlamaz, oğlan çocuğunu ona tercih etmezse, Allâh o kimseyi, bu kızı sebebiyle cennetine kor."(80) buyurur.
Ebû Hüreyre (r.a.)’ın haber verdiği bir hadîs-i şerîfde:
"İçinde kız çocukları olan eve, hergün gökten on iki rahmet iner. Ve meleklerin o evi ziyâreti hiç kesilmez. Her gece-gündüz anne ve babalarına bir senelik ibâdet sevâbı yazarlar." (81) buyurulur.
Hz. Enes (r.a.) ’ın rivâyet ettiğine göre:
"Bir adam Hz. Peygamber (s.a.v.)’in yanında otururken, oğlunun biri gelir. Adam çocuğu öper ve dizinin üstüne oturtur. Az sonra kızı gelir. Adam onu öpmeksizin önüne oturtur. Bunun üzerine Rasûlullâh (s.a.v.) Efendimiz;
"Aralarında eşit davranmıyor musun?" diye adamı uyarır." (82)
Çocuklara eşit davranmaya çok önem veren Peygamber (s.a.v.) Efendimiz: "Bağış ve ihsanda çocuklarınızın arasını eşit tutun. Eğer ben birini üstün tutacak olsaydım, kızları üstün tutardım." (83)
buyurarak, erkek çocuklarını kız çocukarından üstün tutan ve kızları hor gören zihniyeti tamâmen yıkmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…