- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.501
sagda oturmuş derken.resime direkt baktıgındamı sagda?yoksa senin rahmindemi sagda?
bide usg resmini kac haftalıkken cektirdin?
anlıyorum ınsan her nekadar onemsemesede olacagına varıyor amaBoncuk evet canım b1r ay boş geçtim
sırf doktora gidipte sağ yumurtalık mevzusu yüzünden
ama şimdi bende ne yapacağımı bilmyorum
bayramdan sonra yum.günüm
ya dr gitcem yine
yada Allah deyip kendi haline bırakacam
7 haftalık var bir de beş haftalık var ilkin de dedi ulturasonda rahimde foto da değil burada imkan olas fotoyu gönderirdim.ama kadındoğumcu ilk gördüğün de de sağda dedi.ben çıkıyorum kızlar görüşürüz.dualarınızı esirgemeyin.
anlıyorum ınsan her nekadar onemsemesede olacagına varıyor ama
bak bana benım hıc sag kasıgım agrımaz 4 gun sol kasık agrısı cektım sonra bıo rıtıme gore oglum olması ımkansız sımdı degıl herzaman takvımler tutmuyor hıc ama hıc bısı tutmuyor hatta su sartlaraltında tam kız gunlerınde ılıskım var ama yınede umıdımı yıtırmıs degılım hep ne dıyoruz yaradan ol derse olur o yuzden sag sol cok takılma artı onu degısemezsınkı yada anladıgım kadarıyla hangı ay sagdan yumurtlarsan onu denıycen oylemı
valla cnm okadar cok ıstıyorumkı en az kendım kadar sızlerınde dualarınızın kabulunu kendımınde dualarımın kabulunu ama ıste rabbım ne verıcekse o olucak bu fıkrıde kabullenmek daha ıyı olurdu hepımız ıcın gercı hepımız bunun bılıncındeyız ama kım ınkar edebılırkı ben yontem denemem dıyenede ınanmıyorum ben kımse alınıp kırılmasın cunku ınsan ne duyarsa yabma ımkanıda varsa acabamı dıye yabar bu bebek mevzusunda degıl herseyde boyle doğanın tabıatı boyle.
Bende yabmıycam dıyorum ama yababıldıqım olursa yabıyorum ornegın soda ıcıyorum ornegın ph sı yuksek su ıcıyorum cok ıyı bılıyorumkı bunları yabmam ve dıgerlerını yabmam asla olacak sonucu degıstırmeyecek ancak ıste dedıgım gıbı acabalar ıcın denıyoruz hepımız
ben asla yabmam yabmıycam dıyenlerede kızmam bu yuzden ınanmıyorum denemeyecek olan saten gelıp forumda vakıt kaybetmez sureklı dener nezaman olursa artık
oyle yanı hepımız ıcın hayırlısı yınede bılemıyorum ıns burdakı herkesın gonlundekını verır rabbım
Kolay gelsin sana canim cok yorma kendiniii yerimsenibenyarın allahın ıznı ıle evımı temızlemeye gıdıcem hafta sonuda c.tesı pazar tasıycam evı artık yeter
o aralar pek olamasamda aksamları grıp haberlesırım
Canim hakkinda hayirlisi olsun insallah,Allah yardimcin olsun,bende herseyin cok iyi olacagina inaniyorum, dualarimiz seninle...biyopsi olmadım .doktor olduğunu iddda eden hatta doçent olan yüksek ihtisasçılar bebek alınsın diye karar çıkardılar .biz de karar veremedik hacettepede bir profa gittik adam sen bunu doğur.zor olacak ama bazı değerlerin düşebilir doğsun dedi ilaç raporu çıkaardı iacı 3 aydan sonra başla dedi tüm sonuçlarla tekrar gel dedi.sonra kadın doğumcu alalım dedi almasın dedik.sonra tekrar profa gittik.adam siz karar verdiniz mi bebek konusunu dedi biz de siz doğsun demiştiniz.biz de doğmasına karar verdik dedik.adam şaşırdı risklerini anattı.falan filan.en son ben konuştum.bi çok diyaliz kalp vb hayati organları çalışmayanlar doğuruyor ben de siroz varsa var mikrobik değil doğacak dedim.ilaç işini erteledik.
Canim cok fazla üstünde duruyorsun bence bu kadar hesap yapma.Tamam bazi yöntemleri dene ama bi yandanda oluruna birak yani...Boncuk cok güzel aciklamis asagida, anlatabilmisimdir insallah...ben takvimlerin hiiç birine inanmıyorum
sadece bu sağ yumurtalık olayında şansın daha yüksek olacak gibi geliyo o kadar
yoka kesinlikle mevlam istedikten sonra herşeyi tersine çevirir , sağdan kalırsın kızın olur bunun bilincindeyim o yüzdende vazgeçmeye başladım bu takıntıdan çünkü zamanda geçiyor kızım 9 yaşına girdi
ben temmuz sonunda denemiştim ve ozamanda sağ yumurtadandı ama hamile kalamadım o ay
yani benim kafam karışık kafamçokkarıştı
Canim cok dogru yazmissin biz ne yaparsak yapalim asla olacak sonucu degistirmeyecek.Bak bu 5. denememdi simdiye kadar bazi seyleri uyguladim mesela cinsel perhiz,diz dirsek ve derin iliski, dua herzaman var zaten ama tutmadi.Bu ay hic birini yapamadim biliyormusun ne den bilmiyorum olmadi iste belkide bu ay tutu,ne cinsel perhiz var ne diger seyler sadace namaz ve dua.Allah hakkimizda herseyin hayirlisin versin insallah...valla cnm okadar cok ıstıyorumkı en az kendım kadar sızlerınde dualarınızın kabulunu kendımınde dualarımın kabulunu ama ıste rabbım ne verıcekse o olucak bu fıkrıde kabullenmek daha ıyı olurdu hepımız ıcın gercı hepımız bunun bılıncındeyız ama kım ınkar edebılırkı ben yontem denemem dıyenede ınanmıyorum ben kımse alınıp kırılmasın cunku ınsan ne duyarsa yabma ımkanıda varsa acabamı dıye yabar bu bebek mevzusunda degıl herseyde boyle doğanın tabıatı boyle.
bende yabmıycam dıyorum ama yababıldıqım olursa yabıyorum ornegın soda ıcıyorum ornegın ph sı yuksek su ıcıyorum cok ıyı bılıyorumkı bunları yabmam ve dıgerlerını yabmam asla olacak sonucu degıstırmeyecek ancak ıste dedıgım gıbı acabalar ıcın denıyoruz hepımız
ben asla yabmam yabmıycam dıyenlerede kızmam bu yuzden ınanmıyorum denemeyecek olan saten gelıp forumda vakıt kaybetmez sureklı dener nezaman olursa artık
oyle yanı hepımız ıcın hayırlısı yınede bılemıyorum ıns burdakı herkesın gonlundekını verır rabbım
Canim Elaranin actigi konuya bak istersen orda yaziyo bende tam hatirlayamiyorum ...kızlar bu lahana testinde kız hangi renk erkek hangi renk
Kolay gelsin sana canim cok yorma kendiniii yerimseniben
Canim hakkinda hayirlisi olsun insallah,Allah yardimcin olsun,bende herseyin cok iyi olacagina inaniyorum, dualarimiz seninle...
Canim cok fazla üstünde duruyorsun bence bu kadar hesap yapma.Tamam bazi yöntemleri dene ama bi yandanda oluruna birak yani...Boncuk cok güzel aciklamis asagida, anlatabilmisimdir insallah...
Canim cok dogru yazmissin biz ne yaparsak yapalim asla olacak sonucu degistirmeyecek.Bak bu 5. denememdi simdiye kadar bazi seyleri uyguladim mesela cinsel perhiz,diz dirsek ve derin iliski, dua herzaman var zaten ama tutmadi.Bu ay hic birini yapamadim biliyormusun ne den bilmiyorum olmadi iste belkide bu ay tutu,ne cinsel perhiz var ne diger seyler sadace namaz ve dua.Allah hakkimizda herseyin hayirlisin versin insallah...
Canim Elaranin actigi konuya bak istersen orda yaziyo bende tam hatirlayamiyorum ...
liza sen bi yöntem uygulamıcam diyon ama caktırmadan uygulamayasınn:))
çünkü daha önce senle nerdeyse tartışacaktık.ozamann sacma geliyordu yöntemler sana.gerci şimdide yapmıcam diyon ama tükürdügünü yalamamak içinmi böle konuşuyon.
kızlar bu lahana testinde kız hangi renk erkek hangi renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?