bebek cinsiyet belirleme..

sagda oturmuş derken.resime direkt baktıgındamı sagda?yoksa senin rahmindemi sagda?
bide usg resmini kac haftalıkken cektirdin?

7 haftalık var bir de beş haftalık var ilkin de dedi ulturasonda rahimde foto da değil burada imkan olas fotoyu gönderirdim.ama kadındoğumcu ilk gördüğün de de sağda dedi.ben çıkıyorum kızlar görüşürüz.dualarınızı esirgemeyin.

anlıyorum ınsan her nekadar onemsemesede olacagına varıyor ama
bak bana benım hıc sag kasıgım agrımaz 4 gun sol kasık agrısı cektım sonra bıo rıtıme gore oglum olması ımkansız sımdı degıl herzaman takvımler tutmuyor hıc ama hıc bısı tutmuyor hatta su sartlaraltında tam kız gunlerınde ılıskım var ama yınede umıdımı yıtırmıs degılım hep ne dıyoruz yaradan ol derse olur o yuzden sag sol cok takılma artı onu degısemezsınkı yada anladıgım kadarıyla hangı ay sagdan yumurtlarsan onu denıycen oylemı

ben takvimlerin hiiç birine inanmıyorum
sadece bu sağ yumurtalık olayında şansın daha yüksek olacak gibi geliyo o kadar
yoka kesinlikle mevlam istedikten sonra herşeyi tersine çevirir , sağdan kalırsın kızın olur bunun bilincindeyim o yüzdende vazgeçmeye başladım bu takıntıdan çünkü zamanda geçiyor kızım 9 yaşına girdi
ben temmuz sonunda denemiştim ve ozamanda sağ yumurtadandı ama hamile kalamadım o ay
yani benim kafam karışık kafamçokkarıştı

valla cnm okadar cok ıstıyorumkı en az kendım kadar sızlerınde dualarınızın kabulunu kendımınde dualarımın kabulunu ama ıste rabbım ne verıcekse o olucak bu fıkrıde kabullenmek daha ıyı olurdu hepımız ıcın gercı hepımız bunun bılıncındeyız ama kım ınkar edebılırkı ben yontem denemem dıyenede ınanmıyorum ben kımse alınıp kırılmasın cunku ınsan ne duyarsa yabma ımkanıda varsa acabamı dıye yabar bu bebek mevzusunda degıl herseyde boyle doğanın tabıatı boyle.
bende yabmıycam dıyorum ama yababıldıqım olursa yabıyorum ornegın soda ıcıyorum ornegın ph sı yuksek su ıcıyorum cok ıyı bılıyorumkı bunları yabmam ve dıgerlerını yabmam asla olacak sonucu degıstırmeyecek ancak ıste dedıgım gıbı acabalar ıcın denıyoruz hepımız
ben asla yabmam yabmıycam dıyenlerede kızmam bu yuzden ınanmıyorum denemeyecek olan saten gelıp forumda vakıt kaybetmez sureklı dener nezaman olursa artık
oyle yanı hepımız ıcın hayırlısı yınede bılemıyorum ıns burdakı herkesın gonlundekını verır rabbım

inşallah

yarın allahın ıznı ıle evımı temızlemeye gıdıcem hafta sonuda c.tesı pazar tasıycam evı artık yeter
o aralar pek olamasamda aksamları grıp haberlesırım
Kolay gelsin sana canim cok yorma kendiniii yerimseniben

Canim hakkinda hayirlisi olsun insallah,Allah yardimcin olsun,bende herseyin cok iyi olacagina inaniyorum, dualarimiz seninle...

Canim cok fazla üstünde duruyorsun bence bu kadar hesap yapma.Tamam bazi yöntemleri dene ama bi yandanda oluruna birak yani...Boncuk cok güzel aciklamis asagida, anlatabilmisimdir insallah...

Canim cok dogru yazmissin biz ne yaparsak yapalim asla olacak sonucu degistirmeyecek.Bak bu 5. denememdi simdiye kadar bazi seyleri uyguladim mesela cinsel perhiz,diz dirsek ve derin iliski, dua herzaman var zaten ama tutmadi.Bu ay hic birini yapamadim biliyormusun ne den bilmiyorum olmadi iste belkide bu ay tutu,ne cinsel perhiz var ne diger seyler sadace namaz ve dua.Allah hakkimizda herseyin hayirlisin versin insallah...

kızlar bu lahana testinde kız hangi renk erkek hangi renk
Canim Elaranin actigi konuya bak istersen orda yaziyo bende tam hatirlayamiyorum ...

ya lahana basligini kilitlemisler buraya yonlendirmisler, burada binlerce sayfa var ve hergun sayfalarca yaziliyor, kimse buradan takip edemezki onu.. cix cix cix

sonuclara bakacaktim denyenlerin

evet cnm o yuzden hanı soyle dıyım kendı adıma dıyelım yontemlerın hepsını denedım ve oglum oldu ozaman aa ben bunları yabtım oglum oldu dersem nerde kalıcak benım rabbıme ınanısım.Gunah ıslemıs olucam . o yuzden hıc unutmamaya calısıyorum kendı adıma ben bunları olcagı ıcın deqıl ılerde acabamı keskemı dememek ıcın yabıyorum aslında hepımız bılıyor ve oyle yabıyoruz
neyse ay mubarek ramazanda bıttı kaldımı ıkı gun vay be ne cbk bıttı deqılmı kızlar arefe gunude ozel bı gun ogunde bol bol dua edın kızlar
dun gece ben 100 kere kadır suresıne bır bardak suya okudum ve duasını ettım orucumu onunla actım.
hepımız ıcın ıcın dua ettım tek tek saydım ısmını bılmedıklerımıde dıle getırdım unutmayınkı kendımıze edıcegımız duadan daha onemlı olan bır baska musluman kardesın bızım ıcın dua etmesı yanı baskaları ıcınde edın baskarıda sızın ıcın en onemlısı bu

ya iki arada bir deredeyim.bilmiyorum ki.
resmen gündemim değişti yeni yeni şeyler duydukça.şimdi soda içildiğini öğrendim.

o zaman tartışmamıştık ki.ben sizi savundum toplumsal durumlar falan yaşıyoruz dedim.
iyiki de tartışmamışız bak şimdi sana işim düştü.
e insan üçüncüyü yapınca ister istemez oluyor cinsiyet takıntısı

ha bir tek benmim tüylerimi diken diken bir olay vardı o yumurta yuvarlama olayı:umursamaz:
onu ölsem yapmam yapana da mani olmam
bioritmime bakabilirim bende tuttu

hdeğirmenci çok geçmiş olsun canım.
siroz hastalığı mı vardı sende.biliniyor muydu?
canını sıkma doğru kararı verdiğini düşünüyorum.ben olsam bende aldırmazdım çocuğumu

daha once karabıber arkadasımızın paylasıtıgı bırseyı tekrardan paylasmak ıstıyorum ve kendı ılıskıme yorumlandırmak ıstıyorum :)
Op. Dr. Yoldemir, "Vücut ısı çizelgesi, servikal mukus miktarı veya LH idrar kitleri ile yumurtlama zamanının tayini yapılabilir. Kız çocuğu için muhtemel yumurtlama gününden 2-4 gün önce ilişkiye girilmeli, servikal mukusun en bol olduğu dönemde seks yapılmamalıdır. Erkek bebek için yumurtlamadan 12 saat önce cinsel ilişkiye girilmelidir. Bunun tesbiti için servikal mukus ve vücut ısı tayini kullanılabilir. Vücut ısınındaki düşüşün olduğu gün veya ertesi gün birliktelik olabilir. Servikal mukus daha berraktan daha beyaza ve kıvamlı olmaya başladığında cinsel birliktelik olmalıdır. Cinsel birleşme yumurtlamaya mümkün olduğu kadar yakın olmalıdır. Cinsel perhiz durumu da kız veya erkek çocuk için farklı olmalıdır. Kız çocuk için prezervatif kullanılmamalı, adet sonrası cinsel ilişki her gün belirlenen güne kadar olmalı, sonrasında yumurtlamadan 2-3 gün sonrasına kadar ilişki olmamalı ve ardından prezervatif kullanılmalıdır. Erkek bebek için adet sonrasından belirlenen ilişki gününe kadar cinsel perhiz olmalıdır veya yumurtlamadan 4-5 gün öncesine kadar cinsel ilişki prezervatif ile olmalıdır. Zamanlı ilişkiden öncesi ve sonrası tüm birlikteliklerde prezervatif kullanılmalıdır. Eğer yumurtlamadan 3 veya daha fazla gün öncesinden ilişkiye girerseniz kız bebek olma olasılığı yüksektir. Yumurtlama zamanına daha yakın dönemde ilişki sonrası erkek bebek olma olasılığı daha fazladır" dedi.
Isı cinsiyeti etkiliyor

Hayalardaki ısının da önemli olduğunu belirten Op. Dr. Tevfik Yoldemir, kız bebek için erkeğin ilişkiden önce sıcak banyo yapmasının uygun olabileceğini, erkek bebek için ise hayaların serin tutulması gerektiğini, sauna, sıcak banyo, scuba dalış yapılmaması gerektiğini belirtti. Erkek iç giyimi de cinsiyet belirlemede farklılık gösterdiğini dile getiren Op. Dr. Tevfik Yoldemir, kız bebek için slip veya sıkı iç çamaşırı giymek etkili iken, Boxer giymenin y-spermlerine x-spermlerinden daha fazla faydalı olduğunu kaydetti.
Ne yediğiniz ve nasıl yaşadığınız önemli
Op. Dr. Tevfik Yoldemir, "Kafein alımı da cinsiyet belirlemede farklılık göstermektedir. Kız bebek için çiftlerin her ikisinin de uzun süre kafein içeren içeceklerden uzak durması gerekirken erkek bebek için erkeğin ilişkiden 30 dakika önce sert kafeinli kahve içmesi doğru olur. Stressiz ve rahat olmak size kız bebek getirirken sıkıntılı ve stresli olanlarda gelecek bebek erkektir. Cinsel birlikteliğin şekli de bebeğinizin cinsiyetini etkileyebilir. Öğleden sonra, ayın tek sayılı gününde, ay dörtte bir doluyken, rahat bir ortamda, ilişkiden hemen önce asidik bir doche (vajenin içinin yıkanması) yapılınca, seksi kadın başlattığında ve kadın sevişirken üstte olduğunda ve her gün birlikte olduğunuzda kız bebek gelecektir. Gece, dolunay varken, ayın çift sayılı günlerinde, ilişkiden önce alkali douche yapılınca, gergin ortamda, ayakta seks yaptıktan ve kadın seks sonrası soluna yatıp uzandığında ve günaşırı seks yapıldığında beklenen bebek erkek olacaktır. Asidik douche için beyaz sirke yumurtlamadan 2-2.5 gün önce uygulanmalıdır. Bazik douche için ilişkiden önce kabartma tozu uygulanmalıdır. İlişki sırasında pozisyon ve giriş derinliği de cinsiyetler arasında fark gösterir. Kız bebek için erkek boşalırken penis vajenin dış bölümüne yakın olmalı ve misyoner pozisyonunda yüzyüze birleşme olmalıdır. Erkek bebek için penis vajenin derininde olmalı ve vajene arkadan giriş pozisyonununda seks yapılmalıdır. Kadının orgazmı da bebeğin cinsiyeti ile ilişkili bulunmuştur. Kız bebek için kadın orgazm olmamalı, erkek bebek için ise orgazm faydalı hatta birden fazla orgazm etkili olmaktadır" diye konuştu

Kız çocuğu için muhtemel yumurtlama gününden 2-4 gün önce ilişkiye girilmeli, servikal mukusun en bol olduğu dönemde seks yapılmamalıdır. Erkek bebek için yumurtlamadan 12 saat önce cinsel ilişkiye girilmelidir
benım yumurtlamadan 2 gun once oldu ancak servıkal mukusum en bol oldugu donemdı
yumurtam 19 unun gecesı catladı 12 saat oncesı ılıskı yıne oldu yada daha uzun olabılır
ılk denememızde hıc bırsey olmadı yontem olarak
ıkıncı dememızde kahve soguk dus once orgazm saga donuk derın ılıskı namaz oldu
bu durumlara gore baktıgımızda ılk denedıgımden hamıle kaldıysam kız olma ıhtımalı cokkk yuksek ıkıncı denedıgımde kaldıysam yuzde 50 50 goruyorum

su soz cok dusundurucu degılmı
Erkek bebek için yumurtlamadan 12 saat önce cinsel ilişkiye girilmelidir

karabıber sen kasıgın agrıdı gun ılıskı oldu ve buyuk ıhtımal bı sonrakı gun yum catladı
bı arkadasında oyle olmus dr gıtmıs dr yarın catlıycak yumurtaların demıs yarını beklemesını soylemıs ancak o gun denemıs ve onunda oglu olucak
hanı bız dıyoruz ya catlamadan 12 saat ıcınde degerlendırme aslında 12 saat oncesı daha onemlı gıbı
acaba boyle bır durumda sumu oluyor cıft cızgıyı gordugun anda deneyeceksın saten 12 saat ıcınde yum catlıycak yada 24 saat ıcındemı ne karıstırdım ama hehehehe:)
neyse ben baska bırsey sorucam bılen arkadaslarıma
erkek spermler kac gun kız spermler tahmını kac gun yasarlar
kızların 5 gun yasadıgını okudumda bı yerde erkeklerı bulamadım

benım kafam cok karıstı ısmını vermıycem cunku kendısı oluyor burayı kızmasın bana :)
yumurtlama gunu ve catlama aynı sey dıyorduk ya deqılmıs
dr demıskı yumurtlama oldugu gun testte cıft cızgı gorursun ve catladıqı zaman tek cızgı gorursun
bazı kadınların yumurtlama oldugu gıbı 24 36 saatı beklemeden catlama olabılırmıs bu yumurtanın buyumesıne baglıymıs yanı bazı yumurtlar hemen buyuyup catlarmıs bazı yumurtalarda 2 3 gun sonra catlayabılırmıs
28 gunde bır regl olup 14 cu gunu yum olan kadınların 14 cu gun tek ılıskıyle erkek sansının yuksek olduqunu cunku yum olgunlastıktan sonra cok vakıt kaybetmeden catlayacaqını soylemıs sebeb olarakta 28 gunde bır duzenlı oldugu ıcın 14 gun arada mutlaka olmalıkı regl tarıhı sasmasın demıs
28 den uzun olanlarda yumurta olusumu yavas olurmus catlmasıda oyle tabı
yanı suanda benım yasadıklarımı anlatmıs bende 18 ınden berı hala yumurtluyorum demekkı hala catlamadı benım yum
ay valla kesın kararımdır ben ıkı ay ertelemeye alıyorum hormanlarıma baktırıp her2 ay testlerle kendımı denıycem
her dr farklı soyluyor ılgınc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…