bebek cinsiyet belirleme..

canım gurbet ablam nasılsın ne güzel dostsun herkese cennetliksin bence. Herkese iyi bayramlar dilerim arkadaşlar
canimmm insallahhhh herkesin dilegi olsun gulummm ya kendime istedigim kadar sizlerede istiyorummmm sana da hayrli bayramlar canimmmm
gurbet abla senin hangi tüp tıkalı sağdan erkek diyolar ben nereden bilicem be ablam senin oğlanlardan sonrami tıkandı tüp
canim benim tuplerrrr yusuftan sonra tikandi (3 sefer kürtaj oldum palezantanin yüzünden)sol tup yaniii sag sol oalyina takilmayin derim benim arkadasimin sag yumurtaligi yok hem kizi var hem oglu varrr canimmmm

tamam ablam sağol paramı ayarladım clearblu marka test alacam gülen yüz çıkıyomuş ya ışte o gün duamı yapacam olacak Allah'ın izniyle ama nasıl yapacam bilmiyom ışte kocam anlamadan Allahım yardım etsin

canim BONİE FAMİLY al yumurta takibi icin bir kerelik degil surekli kullaniyorsun onu digerleri gibi zayi olmuyor anlayacagin yapariz senle bennnn merak etme canimmmmmm bebekeri koycaz göbeklereeeeee insallahhhha.s.

canımmm sagolasın dileklerin için ,biiyorm ben itikatlı biriyimdir..çevre faktörü sadece başlka değil ..Ayrıca salak gibi erkek çocuk istediğimi söylemiştim herkese şu dilimden çektiğimi hiçbişeyden çemkiiyorum zaten..öle işte genede ..güzel cevaplar düşünün yazın öpüyorum tekrar....

olsun herkes hata yaabilir istemek suc da degil gunahta degilcanim olabilir onemli olan su an sen ve bebeginnnn inaniyorumki sen herkesin agzinin oayini vereckesin kimse de seninle ilgili bu konuyu konusmayacaklarrrr saglik dogum yap bebisini al kucagina insallahhh

canım ne diyeceğimi bilemiyorum
şu insanlar neden böyle yapar bunların hiç ALLAH korkusu yokmudur?
bencede kendini hiç üzme cnm millete cevabınnı duruşunla ver..
şu hayatta derdini anlatacak bi duvarlar kalmış valla
insanlar çok kirlenmiş..
ALLAH 2 kızınıda sana bağışlasın canım..
tebrik ederimm

kızlar dün dr gittiim
kesem tamamen düzelmiş
tehlike ortadan kalkmış çok şükürr.
dr herşey çok güzel dedi..
sağ yumurtayla kaldın ve kese sağda dedi::))
3 hafta sonra gel cins.ni söylicem dedi çok heyeanlandım..

gurbet ablam çok incesin gerçekten çok ama çok teşekkürler ....güçlü olmak zorundayım yoksa psikolojim bozulabilir ve eşimle aram açılabilir....
bu arada sagdan yumurtladım ....verilen günlerde ilişki oldu...yatmadım hızlı sperm gitsin die...tuzlu yedim..keçiboynuzu suyu kaynatıp içirdim..tam ovulasyon kitinin çizftçizgi oldugunda ilişki oldu..veee sonuç kız...degerlendirmelerinize alın ...öpüyorum arkadaşlar..saglıcak ve huzurla ...

Canım eminol rabbim bizim için en hayırlısının hangisi olduğunu biliyor ve ona göre veriyor.Doğduktan sonra kaç erkeğe değişmeyeceksin cimcimeyi.Kızlarınla dert ortağı olacaksın.İnşallah bir erkek bebeğinde olur.Dediğin gibi hiç bir yöntem garanti değil.Bunu hepimiz biliyoruz .Yani rabbim neyi uygun gördüyse onu verecek.Peki sen kaçıncı gün yumurtlamıştın?Birde senin ve eşinin doğum tarihleri ile ilişki günüyle bakılan bioritimde ne çıkmıştı?Kimsenin seni üzmesine izin verme canım.

Çok sevindim ece.Rahatladın ne güzel.İnşallah 3 hafta sonra güzel haberlerini bekliyoruz.gamyoncuiremsu

Herkese merhabaa

selvı senın ılıskı hangı gun olmustu cnm
bırde akıntın oldumu ılıskıden sonra ? kac gun oldu suanda devam edıyormu :)
Canim benim iliski 29 agustosta oldu,suan asiri olmasada var beyaz renkte.

Bu arada dün akşam erkek kardeşim aradı test yapmışlar eşi hamileymiş
ilk bana söylediler hala olma duygusu beni tuhaf etti alkisalkisalkis
Gözünüz aydinn

kaynatama gelince konusmaya baslamiss
dr. bayrama eve cikaricam demis
simdideden sonra kemoterapi göreecek insallahhh dualarinizi eksik etmeyim canlarimmm anliycaniz hizla iyilesme gösteriyorrr
Oh cok sükür iyiye gidiyormus,Allah biran önce sifasini versin insallah...

Canim kizina arkadas sirdas olacak ne güzel,laf söyleyen insanlar yüzünden kendini üzüpte bebegini etkileme.Hakkinizda hayirlisi buymus...

Ayy cok sevindim herseyin yolunda olmasina

canim BONİE FAMİLY al yumurta takibi icin bir kerelik degil surekli kullaniyorsun onu digerleri gibi zayi olmuyor anlayacagin yapariz senle bennnn merak etme canimmmmmm bebekeri koycaz göbeklereeeeee insallahhhha.s.

ah ablam iyiki varsın iki satır yazman yetiyo valla biz boşanabiliriz biliyomusun inşallah oğlum olur şu boniye bi bakayım ben görüşürüz ablam herkese tekrar iyi bayramlar

Allahın izniyle kimse beni üzemez sadece can sıkarlar okadar ..tam 15.gün idi canım..yumurtladığımda..birde kayınvalidem okadar seviyor ki oğlunu :??? doğum tarihini hatırlamıyor inanırmısınız..biberler üşüyünce diyor..ve eşim en küçük erkek... öbürlerini biliyor gününe kadar ..nasıl sevgi anlamyorum..oyüzden bioritm falan bakamıyorum canım (( bide erkek torun istiyor yaw bwn kızımın saatini bile biliyorum bırakhadikızımı..annem benim herşeyimi biliyor..zaten benm koca ailede üvey evlat gibidir....ama işte napcan atılmıyor aile satışmıyor..aldığımız ahlak terbiye sabır ettiriyor bize...

Kizlar hepinizin bayrami kutlu olsun a.s.

Canim Allah razi olsun paylastigin icin.

TÜM HEMŞEHRİLERİMİZE,GULLERIMIZE BAYRAM TADINDA BAYRAM, AİLECEK EŞ DOST, AKRABA, KOMŞU ZİYARETLERİNİN BOL OLDUĞU, SEVGİNİN SAYGININ EN YOĞUN YAŞANDIĞI, SAMİMİYETİN, DOSTLUĞUN EN DİRİ EN CANLI OLDUĞU VE GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ, BİR OLMAK İSTEDİĞİMİZ HERKESİ GÖRDÜĞÜMÜZ, MUTLULUĞUN ,NEŞENİN, HUZURUN BOL OLDUĞU, ÜZÜNTÜ ELEM ...VE KEDERLERİN KENARA ÇEKİLDİĞİ, BAYRAM GİBİ BAYRAM DİLERİZ...GÜLMEK SEVİNMEK NEŞELENMEK VAR, SOMURTMAK, ÜZÜLMEK VE TASALANMAK YOK; ÇÜNKÜ BAYRAM, ÇÜNKÜ YÜCE YARATICI BAYRAMI BİZE ORUCUN ÖDÜLÜ OLARAK VERMİŞ. O ÖDÜLE NE YAKIŞIRSA ÖYLE DAVRANMAK DİLEĞİ İLE...İYİ BAYRAMLAR

OHHH SUKURLER OLSUN YARADANAAA cok sevindim canimmmmm iki bayram birden etceniz ne guzell
canim canim sebeblere yapismak lazim Rabbimin lebet bir bildigi vardir bunu unutma unutturma millete hesap vermeyecksin esin e de boyle nasihat et gulum aklin basindan kadinsin sen basaracaksin eminim
ah ablam iyiki varsın iki satır yazman yetiyo valla biz boşanabiliriz biliyomusun inşallah oğlum olur şu boniye bi bakayım ben görüşürüz ablam herkese tekrar iyi bayramlar
canimm aman ne diyorsun en yaaa bosanmada nereden ciktiiiii tuhhh yaa bu erkeklerrrr insallah oglani nasip eder Rabbimmmmm
aynen öleeeee bneimkini zerre kadar degeri yok paraya gelinceeee oglum oglummm olurrrrr aldigimiz terbiyeden dolayi ses etmiyoruz idare edicez artik canimmmm
Kizlar hepinizin bayrami kutlu olsun a.s.

Canim Allah razi olsun paylastigin icin.
canimmmm sendende Allahh Allah razi olsun

Bu arada dün akşam erkek kardeşim aradı test yapmışlar eşi hamileymiş
ilk bana söylediler hala olma duygusu beni tuhaf etti alkisalkisalkis

Ay ne güzel bir duygu o bende tek erkek kardesimin bir cocugu var yani halayim bende cok güzel bir duygu kizimla yigenim ayni benim icin alisverise cikinca ikisinede alirim ne alacaksam Allah tamamina erdirsin canim saglicakla kucagina alsinlar bebeklerini insallah.....

Canim biraz üzgün oldugunu hissettim ama sakin üzülme suna inanki ilerde iyikide 2 kizim var diyeceksin evet hepimiz erkek cocuklarimizinda olmasini istiyoruz ama bizler sadece istiyoruz verecek olan Rabbim ve o senin icin 2 .kizinin olmasini hayirli kilmis canim saglikliymis daha ne önemli olabilir ki kimse senin cocugunu senden daha fazla sevemez ve düsünemez birak kim ne derse desin ve her zaman sunu düsün Rabbim neylerse güzel eyler senin icin hayirlisi böyleymis ne güzel kizina arkadas olacak ilerde kizinin kapisini acacak bir bacisi olacak derdini paylasacak onunla aglayacak onunla gülecek sana laf söyleyenlere sunu söyle;evet ben erkek cocuk istiyordum ama Rabbime dua ettim ve eger hayirli ve saglikli olacaksa ver dedim demekki benim icin su an hayirli degilmiski Rabbim kiz cocugu verdi ................

INSALLAH::::::::::::::::::::::

Cok sevindim canim benim hadi hayirlisi insallah...........

Hakkinda böyle hayirliymis canim sakin isyan etme iyi tarafindan bak kizina arkadas olacak ayni odada kalabilecekler v.s.erkekte olsa kizda olsa o senin evladin onun icin yorum yapmak 3. sahislarin haddine düsmez herkes kendi cocuguyla ilgilensin eger senin degerin cocuklarinin cinsiyeti ile artip eksiliyorsa aslinda o insanlar degersiz olmali senin icin birak bosver herkesi Rabbim görüyor...............

Birak o zaman ne cocuk yapiyon eger mutsuzssan cocuklarinizida mutsuz ailede yetismirmemek icin lütfen dünyaya getirmeyin ve eger erkek cocugun olunca evliligin kurtulacaksa o evlilikten hayir gelmez yani degmez belki cok agir oldu ama cok kizdim bu duruma ben bebeklerin adi gibi el bebek gül bebek büyümelerinden yanayim canim benim o gül yüzlü kizin ömre bedel olmasi lazim......:teselli:
Canim lütfen kusura bakma kizginligim sana degil seni böyle üzenlere ve kizini dislayanlara Rabbim gönlündekini kucagina versin .......:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…