bebek cinsiyet belirleme..

gurbet beni test et bakalım tutacakmı
6 mart 2009 adet başlangıcı 10 gün sürerdi adetim
21 mart ilişki günü sonucu biliyorsun bi deneyelim

canim bizim bi arkadas donnaturk kullandi ve oglunu aldi kucagina onunla belirledi
yanliz tabbiiki bazi faktorler etki edecek su icmen bile etkiler cooook dikkat edeceksin

kızlar biraz önce çinko hapı aldım eşim için ..arkadaşımla karşılaştım bir kaç ay önce ikiz oğulları oldu kendi folik asit kullandı eşi çinko hapı birde kan yenilemesi için eşi kan vermiş hangi tarafta kan yenilemnmesi oluyorsa onun genleri ağır basıyormuş birde protein ağırlıklı beslendi sonuç ikiz oğlan bebiş ...

gamzecim canim benim dua edelim hep birlikte bir kizim var rabbim omrunu versin
bende esime surup aldim cinko surubu
2011 de eger dogruysa esimin kani yenilenecek hem kizim kucuk izin falan girecek araya
iki ay oncesinden karbonat icicez ikimizde sut urunleri baliktan uzak kalicaz
ben potasyum kullanmayacagim yan etkileri cokmus
bol bol karbonat icerim
dedigim gibi bi cok yumurtlama testi urunleri aldim dahada alicak tek kullanimliklardan falan
6 ay oncesinden basliycam tespitlere
ph olcer alcam
yumurta aki ile yapicam insallahh
bol boll dua ve namaz tabiikide insallah olurrr

evet canım benikiside bu hafta verecek kan.arkadaşı aradı tesadüfen benim yanımda ona özellikle tekrar sordu .arkadaşının kimyager akrabası varmış bebek için son şansıymış çok araştırma yapmış o anlatmış bunları ona arkadaşım da uyguladı işte . bende temmuzda hamile kalmayı düşündüğüm için hazırlıklar bu ay ağırlıklı inşallah hepimizin gönlüne göre verir Rabbim 12 yaşında kızım var bir de oğlum olursa güzel olacak

selamm..
ne kadar birikmişş 50sayfa var sanırımm.inşallah kaçırdıgım bişey yoktur.
karabiber hayırla gel inşallah.bize umut ol be kuzumm..

ya hep ben kan veririm geneldeeee.yani benim koca pek hastaneye gitmez.en son ne zaman kan verdi hatırlamıyorumm.ama ben yılda muhakkak vermişimdir..eger böyle oluyorsa evet benim iki kız var..

arkadaşlar ben anlamadım şimdi erkek kan vermesi mi gerekli eğer öyleyse peki bizde her ay regl görüyoruz beni bi bilgilendirir misiniz lütfen
bende bebek düşünüyorum dünyalar tatlısı 2 tane kızım var Allahın izniyle rabbim olmayanada versin

bende bilmiyorumm.ben damardan alınan kanı almasını anlıyorum.öyle dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…