- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.481
cnm ıns kanmı verıp yenılenmıs oluyo cnm onu hıc duymamıstım karbonat ıcıcem dedın bırde nasıl yapıcan kaarbonatı sen baya arastırmıssın cnm rabbım emegımızı bos cıkarmaz ıns.
kizlar o zaman kocisleri hastaneye postalayalim lutfenn
aytence acaba 4 yilda bir yenileniremi inansak kan vermeyemi ikiside aynimi oluyor acepp
gamzecim bak ben iki aydir kilo vermek amacli sabah ogle aksam elma sirkesi iciyorum balla ve ph im 4 e kadar dusmus sirke asit ya
mantar oldum vajina florasinin degismesinden yarin randevum var jinekologta
iste bunun gibi gunde uc ogun saf suya bir tatli kasigi karbonati at ic icir esinede
o zamanda 7 leri asar ama oda mantar yapar ama mecburen katlanacazz :)))
bu sene yapah ki ebru aralikta hep beraber buyuturuz bebeleri giiii
helencim ve dimu
buyuk bir kan yenilenmesi olacak kan kaybi kan verme dogum kurtaj hep bunlar hesaba katilacak yoksa regl falan hic bisey
erkektede ya seneyi bekleyecen yada kan verecek
o dört yılda bir yenileme bende tutmuyordu.ona göre erkek olması lagzımdıı..
nasıl yani karbonatmı içecegizz..
ee bizim adamların anca kan vermesi lagzım ölemii.hani bazen testisterler kan veririrz hastaneye.o olmamı bee bizim adamlara..yani oda giriyomu kan yenilemeye..
evet canım ebru sanırım senin dedğin gibi olduğundan kan veriyormuş erkek ben de onlardan duydum ama denicem gene de biir ayım kaldı temmuz da tutturursam bakalım kısmet
:roflol::roflol: o olmaz be kuzum iki uc siseden nolcakki
ozaman bizim her ay kanimiz yenileniyiii
sen iyi hesap yaptinmi dogum tarihinle degil son dogum yaptigin kizinla hesap edeceksin
tamamda kuzum iyid üç şişeden bişey oymazsa.peki ne için gidcek hastaneye.yani nasıl kanı yenilenecek.ne diye gidilecek hastaneye.
yok yok onu hesaplattırmıştım ben evet.öyle hesaplandı zaten.olmuyo. yani.ama şu kan yenileme işi olurmu acep..CADIARZU
demek olmuyo bak simdi acaba cokmu asidiktin
benimde canim sikildi simdi
benim adam gitmezkii hele hele oglan icin desem delirirrr
yaa tr yede kolaydir canim kan vermek istiyorum desin bi aciklama yapmasina gerek yokki
sanirim bak aytenin komsusu ikiz oglani bulmus
ablam kan yenelenecek kannnnn
benim esim bu cinsiyet olayina cok tepkili bana karsi hayatta kan vermeye falan gitmezz
sodayi nasil iciricem onu bile dusunur oldum
karabiber gelmedi..kutlamamı yapıyooo yoksa bu kızzz..sositososito
ay ıns öledır cnm ya ıns tek gec gelsınde guzel haberlerle gelsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?