bebek cinsiyet belirleme..

cnm ıns kanmı verıp yenılenmıs oluyo cnm onu hıc duymamıstım karbonat ıcıcem dedın bırde nasıl yapıcan kaarbonatı sen baya arastırmıssın cnm rabbım emegımızı bos cıkarmaz ıns.

kizlar o zaman kocisleri hastaneye postalayalim lutfenn

aytence acaba 4 yilda bir yenileniremi inansak kan vermeyemi ikiside aynimi oluyor acepp

gamzecim bak ben iki aydir kilo vermek amacli sabah ogle aksam elma sirkesi iciyorum balla ve ph im 4 e kadar dusmus sirke asit ya
mantar oldum vajina florasinin degismesinden yarin randevum var jinekologta

iste bunun gibi gunde uc ogun saf suya bir tatli kasigi karbonati at ic icir esinede
o zamanda 7 leri asar ama oda mantar yapar ama mecburen katlanacazz :)))

helencim ve dimu

buyuk bir kan yenilenmesi olacak kan kaybi kan verme dogum kurtaj hep bunlar hesaba katilacak yoksa regl falan hic bisey
erkektede ya seneyi bekleyecen yada kan verecek

o dört yılda bir yenileme bende tutmuyordu.ona göre erkek olması lagzımdıı..
nasıl yani karbonatmı içecegizz..

evet canım ebru sanırım senin dedğin gibi olduğundan kan veriyormuş erkek ben de onlardan duydum ama denicem gene de biir ayım kaldı temmuz da tutturursam bakalım kısmet

helencim ve dimu

buyuk bir kan yenilenmesi olacak kan kaybi kan verme dogum kurtaj hep bunlar hesaba katilacak yoksa regl falan hic bisey
erkektede ya seneyi bekleyecen yada kan verecek

ee bizim adamların anca kan vermesi lagzım ölemii.hani bazen testisterler kan veririrz hastaneye.o olmamı bee bizim adamlara..yani oda giriyomu kan yenilemeye..

o dört yılda bir yenileme bende tutmuyordu.ona göre erkek olması lagzımdıı..
nasıl yani karbonatmı içecegizz..

ozaman esini direk kan vermeye yolla evet sodyum bikarbonat iceceksin
yumurta akini duymadin galiba canim sen
dur anlatayim seninde haberin olsun yumurta al 15 gun beklet dolapta aklarini ayir
5dk icinde vajinaya yerlestir yat 20dk bekleyecek
kalkmadan esin gelecek
yolcuyu yollayacak onun ph si coook yuksekmis
%100 degil ama cogunlukla tutuyormuss

Son düzenleme:
ee bizim adamların anca kan vermesi lagzım ölemii.hani bazen testisterler kan veririrz hastaneye.o olmamı bee bizim adamlara..yani oda giriyomu kan yenilemeye..

:roflol::roflol: o olmaz be kuzum iki uc siseden nolcakki
ozaman bizim her ay kanimiz yenileniyiii
sen iyi hesap yaptinmi dogum tarihinle degil son dogum yaptigin kizinla hesap edeceksin

evet canım ebru sanırım senin dedğin gibi olduğundan kan veriyormuş erkek ben de onlardan duydum ama denicem gene de biir ayım kaldı temmuz da tutturursam bakalım kısmet

canim ne zaman verecek esin kani
4 yilda bir olmuyormu ki acep benimkinde ttuttu
ama ben kizimin dogum tarihiyle hesap ettim dogumda buyuk bir kan gidiyor ya

kizima hamile kalmadan iki ay once dusuk yaptim fecii kanamamm oldu bak arkasina hemen kizim oldu derler ya dusugun arkasi kiz olur diye genelleme ama
o esnada bir ay sonrasi esinin dogum gunuyse degisebilir

:roflol::roflol: o olmaz be kuzum iki uc siseden nolcakki
ozaman bizim her ay kanimiz yenileniyiii
sen iyi hesap yaptinmi dogum tarihinle degil son dogum yaptigin kizinla hesap edeceksin

tamamda kuzum iyid üç şişeden bişey oymazsa.peki ne için gidcek hastaneye.yani nasıl kanı yenilenecek.ne diye gidilecek hastaneye.
yok yok onu hesaplattırmıştım ben evet.öyle hesaplandı zaten.olmuyo. yani.ama şu kan yenileme işi olurmu acep..CADIARZU

bende çok emin değilim ama netteki hesaplamalrda da benim kanım yenileniyor bu sene kızıma bakıyorum o senede benim kanım yenilenmiş yüzde yüz doğru demiyorum ama denicez işte...

demek olmuyo bak simdi acaba cokmu asidiktin
benimde canim sikildi simdi
benim adam gitmezkii hele hele oglan icin desem delirirrr
yaa tr yede kolaydir canim kan vermek istiyorum desin bi aciklama yapmasina gerek yokki
sanirim bak aytenin komsusu ikiz oglani bulmus

gurbet güzeli az önce okudum günler var erkek için o hesaplamaları benim içide çıkarırmısın canım sat 5 mayıs temmuzda istiyorum ben..

ya benim zaten ikincisinin kız olmasını nedenini bulmaya çalışıyorum(tabi önce kader ama ) ben ph degerimi falan ölçtürmemiştim.
bu asidik bazik olayından olabilir.hiç böyle şey denememiştim.onlardan olabilir diyorum.tabi bide kan olayı varmış meger ona görede en son benim kan yenileniyo...

benim eşimde erkek çocuk desem bana kızar hiç bişelde yapmazbama istemeye gelince istiyo:umursamaz:

ablam kan yenelenecek kannnnn
benim esim bu cinsiyet olayina cok tepkili bana karsi hayatta kan vermeye falan gitmezz
sodayi nasil iciricem onu bile dusunur oldum

ebrucum bu sodayı ne kadar zaman ıcecez kız amannnn ölecez nerdeyse oglusumuza kavusmadan yhu neler var yarabbım sen bıze yardım et amınnnnnn:):)):)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…