bebek cinsiyet belirleme..

aytence hangi marka çinko hapı aldın cnm
verdigin bilgi için cokkkkk sagol cnmmmŞeniz
ayy hergün bişiler ögreniyoruzz ne güzelll.
bu yöntemde denemeye deger.ilk sayfaya eklicem cnmalkisalkisalkis

ebruuuu sen hamile kalana kadar bu yöntemlere daha cokkk yenileri eklenir bacım:)

Canım Allah emekelrimizi boşa cıkarmasın inş.lütfen buraya sık sık gir ve hamile kalmadan önce buraya yaz neler yapacagını.

hoşgeldin cnm.sen ne zamn düşünüyorsun tekrar bebek?

kizima hamile kalmadan iki ay once dusuk yaptim fecii kanamamm oldu bak arkasina hemen kizim oldu derler ya dusugun arkasi kiz olur diye genelleme ama
o esnada bir ay sonrasi esinin dogum gunuyse degisebilir

:1shok: aa cok ilgincc tesadüf olamaz herhalde
2 tanıdıgım var düşükten sonra kızları oldu.

eşin kızılaya yada hastaneye gitsin ben kan vermek istiyorum desin.istedigi kadar kan verebiliyor.
hani kana ihtiyacı olan insanlar oluyor ya işte onlar için kan verme merkezleri var.oralarda istedigin kadar kan alınıyor

evet canım hapa 2 ay öcesinden başlanıyormuş ama benimkisi 1 ay kullanabilecek herhalde temmuzda tutturamazsam devam eder diye düşünüyorum arkadaşım cinsel perhiz de uygulamış 5 gün yumurtlama gününü saymış adetin başladığı günden 14 gün o zaman beraber olmuş ertesi gece tekrar olmuş .

kızlar cok uyku bastırıyor bana.hamile filanmıyım yaa
1 hafta var regli günüme bu kadar erken uyku yaparmı yaw:)
sizdede oluyormu uyku hali.sıcaklardan olabilirmiki ya

birde yorumcu diye bir site varmı arkadaşım orada hesaplatmış erkek için olan günleri o zaman o site ücretsizimiş ama şimdi aylığı 20.00 tl diyor onunda yanılma payı az diyor açıklamalarda arkadaşta ben ona göre beraber oldum dedi .

karabıverım kacda gıdecen bugun heyecan varmı ben 3.kızım gıderken kalbım duracaktı az daha o derece heyecanlıydım cnm
olmazmıı canımm dua okuyarakk gidiyorumm birde
dualarım seninle karabiber,inşallah hayırlı bir oğlun olur canım..:)))))

sağoll noniscimmmmmmmm

evet canım öyle yapp amaa adetliykenn gitmen lazım önce

cnmm Allah yardımcın olsun.inşallah güzel haberlerle gelirsin
Rabbim gönlüne göre versin inş.

geldim canım geldimm daha yeni girdimm evee hemenn sizee yazmaya geldimm
doktor yine erkekk dedii benn sormadann
birde 2 kızımıı görünce kardeşinizz kızmı olsun erkekmii dedii
ama yine 3 hafta sonra tam kesin belşli olur dedii
ya bu doktorlar niye böyle

canişkom geldimm doktordann yine erkekk dedii bugünnn çok sevindimm eşimii aradımm halenn kızımm diyoo yaa
kabullenemiyoo
diyokii 3 haftaa dahaa kıza alıştırayımda kendimiii kız derlerse alışmış olurumm diyoo
sen kaç defa ilişki yaşamıştınn ve tam kaçıncı günlerde ve reglin kaç gün sürüyoduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…