- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.501
siklus kac gun suruyor
kızlar biraz önce çinko hapı aldım eşim için ..arkadaşımla karşılaştım bir kaç ay önce ikiz oğulları oldu kendi folik asit kullandı eşi çinko hapı birde kan yenilemesi için eşi kan vermiş hangi tarafta kan yenilemnmesi oluyorsa onun genleri ağır basıyormuş birde protein ağırlıklı beslendi sonuç ikiz oğlan bebiş ...
gamzecim canim benim dua edelim hep birlikte bir kizim var rabbim omrunu versin
bende esime surup aldim cinko surubu
2011 de eger dogruysa esimin kani yenilenecek hem kizim kucuk izin falan girecek araya
iki ay oncesinden karbonat icicez ikimizde sut urunleri baliktan uzak kalicaz
ben potasyum kullanmayacagim yan etkileri cokmus
bol bol karbonat icerim
dedigim gibi bi cok yumurtlama testi urunleri aldim dahada alicak tek kullanimliklardan falan
6 ay oncesinden basliycam tespitlere
ph olcer alcam
yumurta aki ile yapicam insallahh
bol boll dua ve namaz tabiikide insallah olurrr
evet canım benikiside bu hafta verecek kan.arkadaşı aradı tesadüfen benim yanımda ona özellikle tekrar sordu .arkadaşının kimyager akrabası varmış bebek için son şansıymış çok araştırma yapmış o anlatmış bunları ona arkadaşım da uyguladı işte . bende temmuzda hamile kalmayı düşündüğüm için hazırlıklar bu ay ağırlıklı inşallah hepimizin gönlüne göre verir Rabbim 12 yaşında kızım var bir de oğlum olursa güzel olacak
arkadaşlar ben anlamadım şimdi erkek kan vermesi mi gerekli eğer öyleyse peki bizde her ay regl görüyoruz beni bi bilgilendirir misiniz lütfen
bende bebek düşünüyorum dünyalar tatlısı 2 tane kızım var Allahın izniyle rabbim olmayanada versin
kizima hamile kalmadan iki ay once dusuk yaptim fecii kanamamm oldu bak arkasina hemen kizim oldu derler ya dusugun arkasi kiz olur diye genelleme ama
o esnada bir ay sonrasi esinin dogum gunuyse degisebilir
tamamda kuzum iyid üç şişeden bişey oymazsa.peki ne için gidcek hastaneye.yani nasıl kanı yenilenecek.ne diye gidilecek hastaneye.
yok yok onu hesaplattırmıştım ben evet.öyle hesaplandı zaten.olmuyo. yani.ama şu kan yenileme işi olurmu acep..CADIARZU
elaracım alış verişe çıkmıştım şimdi geldim zinco yazıyor üstünde hapın bende 1 aydır folik asit kullanıyorum..
8 .00 tl aldım arkadaşın kocası günde 1 tane içmiş canım eşimde öyle içer herhalde.
kızlar cok uyku bastırıyor bana.hamile filanmıyım yaa
1 hafta var regli günüme bu kadar erken uyku yaparmı yaw:)
sizdede oluyormu uyku hali.sıcaklardan olabilirmiki ya
olmazmıı canımm dua okuyarakk gidiyorumm birdekarabıverım kacda gıdecen bugun heyecan varmı ben 3.kızım gıderken kalbım duracaktı az daha o derece heyecanlıydım cnm
dualarım seninle karabiber,inşallah hayırlı bir oğlun olur canım..:)))))
ohhh ne iyi olmuş yaa valla cok şanslısın.
nerde beleş oraya yerlerşşaklinialirimsmile
bu ay hamile kalamzsan bidaki ayda yaptırcanmı yumurta takibi?
cnm bende öyle düşünüyorum.evimin yakınında bi kadın dogum uzmanı var aynı zamanda hastanede calışıyor.ama muayehanesi evime yakın.
birazda paragöz bi adam.en azından yumun catladıgını hissetigim zaman gider baktırırım ultrasonda.yum takibide yaptırırım inşallah kabul eder dicem ama işin ucunda para varsa kabul eder galiba
cnmm Allah yardımcın olsun.inşallah güzel haberlerle gelirsin
Rabbim gönlüne göre versin inş.
bu benim takvim cogunda tutuyor kizar cogu alman buradan yolacikarak iliski yasamislar sizede bakabilrm bakalmim karabiber ve berra ne olacak
bana erkekk dedii gurbetim doktor,amaa sancım var şuann çok yoruldum bizim mahalleye kendimii iyi hissedince yazacammm
ya benim zaten ikincisinin kız olmasını nedenini bulmaya çalışıyorum(tabi önce kader ama ) ben ph degerimi falan ölçtürmemiştim.
bu asidik bazik olayından olabilir.hiç böyle şey denememiştim.onlardan olabilir diyorum.tabi bide kan olayı varmış meger ona görede en son benim kan yenileniyo...
benim eşimde erkek çocuk desem bana kızar hiç bişelde yapmazbama istemeye gelince istiyo:umursamaz:
karabiber gelmedi..kutlamamı yapıyooo yoksa bu kızzz..sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?