bebek cinsiyet belirleme..

sana çok önce özelden yazmıştım ama bakamadın herhalde ilk sayfa ile ilgili bakarsan inan çıok sevinirim.ayrıca 9 hafta oldum .

cnm mesaj yazmıştım sana konuyla ilgili gelmedimi?
neyse tekrar yazıyım ben ilk sayfayı düzenleyemiyorum artık edit butonunu kaldırdılar biliyorsun
yöneticiye sölicemm halletcemm merak etme cnm

valla haklısınız klava:
ama net cafeye filan gitmem imkansızzdı cnm
komşum filanda yokki ordan giriyim desemm
arkadaşıma gelmiştim tesadüfen gördüm pc yide:) yeni baglatmışlar hemen damladım hehe
kızada ayıp oluyor cıkıyom benn
öptüm hepiniziii
herkese slmmmopuyorumnanaktan

evet ya edıtı silmişler.inşallah düzelir.ya ben erkek umudunu yitirdim sanki imkansız geliyor.çok da merak ediyorum lahana testi de fos çıktı

bi kaç gün daha giremeyecek olsanda en azından pc kaynaklı olduğunu öğrendik içimiz rahatladı ...

gurbet ben başka deneyecekmiyim şimdi bilmiyorumkismile
yok anam benim ki gibi tek atis olcekkkkk bakalim benim mayam tuttumuuuu

canim hakkinda ne hayirli ise o olsun canim yaaa
ama bundan sonra ne çocuk nede başka bişey için bu kadar mücadele edeceğimi peşine düşeceğimi sanmıyorum.bugünlerde dilimden düşürmediğim bir söz var Allahın dediği olur.
evet yaradanin dedigi olurrrrrr

gurbetttt benim erkek günüm normalde 19 u ama sankim yumurtam çatladı süt gibi akıntı geliyo ne dersin bugün çift gün olmaz desek yarın deneyemmi pazarı bekleyemmi ... :uhm:

gurbetttt benim erkek günüm normalde 19 u ama sankim yumurtam çatladı süt gibi akıntı geliyo ne dersin bugün çift gün olmaz desek yarın deneyemmi pazarı bekleyemmi ... :uhm:
ovulasyon la mi test yaptin cift cizgi ciktiktan sonra 24. saat ile 48. saat arasi caliscan canim benimmmm emin ol catladigindan canim öle yap emiii yanis bir sey yapmaaaaaa
acikcasi ben takvimlere falan inanmiyorum canim kil namazini yumurtlama gununude hespla yada kesinlestir o zaman islem tamammmmm

ben demiştimmmm
net bozuk diye
valla sen yoksun diye kimse gelmiyor
tamda zamanında gittin
deneme yaptım ben , birsürü şey sorardım sana
:lepi:

ama bu urbai takvim tutuyo gibi gurbet
birde benim anlamadığım bişey var sen nedersin ?
dr yumurta göremiyorum dediya çatlamış olabilir dedi
çatlayınca yumurta yokmu oluyor kafamçokkarıştı
o yüzden olmayacak gibi geliyor ama bilmem tabi

yok yaw test kullanmadım netten araştırdım doktor nevra var onun sitesinde süt gibi akıntı geliyorsa gebelik için uygundur diyo ordan şeettiim bende akıntı şimdi süt gibi dediğin namazı zaten kesin yapıcam inş. bide kocişe soğuk duş sert kahve sonraaaa kaydirigubbakcemile sen diğer gebeliklerinde de ovulasyon testi kullanmışmıydın yoksa sadece namza ve dua mı ??

Allah iyiliğini versin elara demek pc bozuktu
bizimde 1,5 sene önce kasa bozuldu hp ye gönderdik
4 ay geçti gelmedi bizim pc ondan sonra sıfırını gönderdiler yine gelmedi bizim kasa
yani bi kaç güne inşallah döner senin pcin bizimkine dönmez

elaraaaaaaaaa cok sukur ya ınan öldum merakdan tmm cnm tek öle olsun aman valla sevındım ıns en kısa zamanda gelırsın cnm benım ben geldım sen yoksun yaaaaaaaa

gamzeeeeee bana lazimsin kizzzzz
cevap ver
sen 3 yavrunuda sezeryanlami dogum yaptin???????
eger öyle ise 4 yasak degilmi?????
bana yasak riskli tüpleri baglatmayi düsün diyor kendi doktorum ve ameliyata gircek doktorum
sana böyle birsey dediler mi 3 bebeginde????
alintidir
alem soruyor mahalleden cevap yazarmisin canimmmm

kiz ben o zamn bilmiyordumki yimirtlamayi sunun surasi 2 senedir falan bilyiommmmmm:kedi:
sadece namaz ve dua ile ogluslarim geldi ve cok bunalmistim

tmm cnm hemen yazacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…