- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.021
sana çok önce özelden yazmıştım ama bakamadın herhalde ilk sayfa ile ilgili bakarsan inan çıok sevinirim.ayrıca 9 hafta oldum .
aşk olsun elara valla insan bi cafeden ordan burdan haber verir gene verir herkes nasıl meraklandı valla yaw bilmiyorumkismileklava: taaa en son 11 eylül gece girmişsin kaç gün geçmiş... hamiş dolu aramızda... neyse geç öğrendik ama önemli bi durum yok şükür
valla haklısınızklava:
ama net cafeye filan gitmem imkansızzdı cnm
komşum filanda yokki ordan giriyim desemm
arkadaşıma gelmiştim tesadüfen gördüm pc yide:) yeni baglatmışlar hemen damladım hehe
kızada ayıp oluyor cıkıyom benn
öptüm hepiniziii
herkese slmmmopuyorumnanaktan
yok anam benim ki gibi tek atis olcekkkkk bakalim benim mayam tuttumuuuugurbet ben başka deneyecekmiyim şimdi bilmiyorumkismile
canim hakkinda ne hayirli ise o olsun canim yaaaiçim neyse dışım odur benim.monoton bir hayatım var şu an .sanki bekliyorum.rabbime sığınıyorum.dua ediyorum 1-2 hafta sonra 4 boyutlu ultrasyona girecem.artık onda kesin belli olur.erkekse duam kabul olduğu için çok sevinirim.kızsada bu kadar dua ve beklentiden sonra bundada vardır bir hayır deyip önüme bakıcam.
evet yaradanin dedigi olurrrrrrama bundan sonra ne çocuk nede başka bişey için bu kadar mücadele edeceğimi peşine düşeceğimi sanmıyorum.bugünlerde dilimden düşürmediğim bir söz var Allahın dediği olur.
ovulasyon la mi test yaptin cift cizgi ciktiktan sonra 24. saat ile 48. saat arasi caliscan canim benimmmm emin ol catladigindan canim öle yap emiii yanis bir sey yapmaaaaaagurbetttt benim erkek günüm normalde 19 u ama sankim yumurtam çatladı süt gibi akıntı geliyo ne dersin bugün çift gün olmaz desek yarın deneyemmi pazarı bekleyemmi ... :uhm:
selammm
pc bozuktu bayadır giremdim.şuan arkadaşımdan yazıyorumm:)
bi kac güne yapılır pc girerim inşallahh
özledim sizi yawww:)
haskena hdegirmenci merak edip msj atmışınız tşklerrrolumunekankayizsmile
gecmişi okuyamadımm umarım herkes iyidirrrr
gamzeee geldinnmiiiii özledim senideŞeniz
ovulasyon la mi test yaptin cift cizgi ciktiktan sonra 24. saat ile 48. saat arasi caliscan canim benimmmm emin ol catladigindan canim öle yap emiii yanis bir sey yapmaaaaaa
acikcasi ben takvimlere falan inanmiyorum canim kil namazini yumurtlama gununude hespla yada kesinlestir o zaman islem tamammmmm
ovulasyon la mi test yaptin cift cizgi ciktiktan sonra 24. saat ile 48. saat arasi caliscan canim benimmmm emin ol catladigindan canim öle yap emiii yanis bir sey yapmaaaaaa
acikcasi ben takvimlere falan inanmiyorum canim kil namazini yumurtlama gununude hespla yada kesinlestir o zaman islem tamammmmm
elaraaaaaaaaa cok sukur ya ınan öldum merakdan tmm cnm tek öle olsun aman valla sevındım ıns en kısa zamanda gelırsın cnm benım ben geldım sen yoksun yaaaaaaaa
kiz ben o zamn bilmiyordumki yimirtlamayi sunun surasi 2 senedir falan bilyiommmmmm:kedi:yok yaw test kullanmadım netten araştırdım doktor nevra var onun sitesinde süt gibi akıntı geliyorsa gebelik için uygundur diyo ordan şeettiim bende akıntı şimdi süt gibi dediğin namazı zaten kesin yapıcam inş. bide kocişe soğuk duş sert kahve sonraaaa kaydirigubbakcemile sen diğer gebeliklerinde de ovulasyon testi kullanmışmıydın yoksa sadece namza ve dua mı ??
gamzeeeeee bana lazimsin kizzzzz
cevap ver
sen 3 yavrunuda sezeryanlami dogum yaptin???????
eger öyle ise 4 yasak degilmi?????
bana yasak riskli tüpleri baglatmayi düsün diyor kendi doktorum ve ameliyata gircek doktorum
sana böyle birsey dediler mi 3 bebeginde????
alintidir
alem soruyor mahalleden cevap yazarmisin canimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?