bebek cinsiyet belirleme..

Kızlar bebiş beni bıraktı malesef,kısmet değilmiş :gitme:

cnmm üzülme hiç
Allah sağlıklı bebişler nasip etsin..pers etmek yok denemeyye devamm

elaraaaaaaaaa cok sukur ya ınan öldum merakdan tmm cnm tek öle olsun aman valla sevındım ıns en kısa zamanda gelırsın cnm benım ben geldım sen yoksun yaaaaaaaa

ohhh elara gelmiş rahatladım vall.
en kısa zamanda pc gelir cnmm..

fhna canım sıkma canını eğer olacağı varsa doktor kız desin dursun o belki erkek doğar
ama kız dediyse kendini kıza alıştır artık doğunca bebeğine karşı vicdan azabı duyma

3. bebeği düşünürmüsün bilmiyorum ama
gamzecimin gittiği ladikteki tekkeye sen de gidersin hem de yakınsın

Sagol canim, ilk 3 ay istahsizdim cok, bulanti cok hafif 1-2 hafta oldu sadece, oda cok fazla bulanti sayilmazdi, sadece biraz rahatsiz edici idi sonrasindada gecti zaten. Sanirim 6. ve 7. haftalarda biraz bulanti vardi.

Istahsizlik cok oldu ama kilo kaybim oldu baya, sacim cok dokuluyor, killanma oldu gibi daha fazla. Ultrasyon resminde bebek kesenin saginda idi.

Daha bebege hicbirsey almadim, biraz dolastim baktim magazalari, begendigim seyler var ama, biraz daha beklemeyi dusunuyorum birsey almak icin. Cok sey almak ugursuzluk diyorlar erkenden, yani buna inandigimdan degilde, yinede biraz bekleyeyim diyorum :)

truf nasılsın cnm nasıl gidiyor??

kızlar boncuk nerde acaba??
uzun zamandır yok??

iyiyim canım ilacımı içince çok şükür 2 gündür bulantım kusmam olmuyor
aman maaşallah de nöbetteyim yarında akşama kadar çalışıyorum
bulantı filan olursa ben ne ederim

bu sabah es kaza bi simit yedim de midem yanıp duruyo o yüzden
bi daha yemem kolay kolay

boncuk ev taşıyacaktıya

sen nasılsın

slm kızlar nasılsınız trufcum allah yardım etsın cnm hem hamıslık hem caısmak zor olsa gerek
eceıremnur cnm hıc gorusemıyozya özledım valla anacım az gır oturda konusalım ya ne msnede ne facede yakalamıyom senıııı

gamzem nasılsın cnmm..
ben sabah tatile gidiyorum laptop u alıcam
yazarım arada cnmm..
cnm hayırlı tatıller ıns guzel gecer cnm tatılın bebısınle kızınla esınle cnm gelıncede ıns mutlu haberı verırsın cnm

ay cnm yakınsın gercekden samsundasın ınan 3.yu dusundugun anda gıttı ben cok rahatladım gıdınce ve oolacagınada cok ınanıyom ıns rabbım herkese nasıp etsın tum ısteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…