bebek cinsiyet belirleme..

slm canimmmmm ne haberr ne edinnnn

içim neyse dışım odur benim.monoton bir hayatım var şu an .sanki bekliyorum.rabbime sığınıyorum.dua ediyorum 1-2 hafta sonra 4 boyutlu ultrasyona girecem.artık onda kesin belli olur.erkekse duam kabul olduğu için çok sevinirim.kızsada bu kadar dua ve beklentiden sonra bundada vardır bir hayır deyip önüme bakıcam.

ama bundan sonra ne çocuk nede başka bişey için bu kadar mücadele edeceğimi peşine düşeceğimi sanmıyorum.bugünlerde dilimden düşürmediğim bir söz var Allahın dediği olur.

arkadaşım bana da bakabilir misin_?
31.08.1986 doğumluyum ben ekim ayında denicez o ay için ne gösteriyor acaba

canımmmm eylül ekim kasım aralaık kızzz...ocakda kız yaşın 25 e dönüyor...şubat ve mart erkek,haziran,agustos,eylül,ekim ,kasım ,aralık erkek..ben yerinde olsam 2011 i beklerdimm canım hazirandan sonra süpperrr...

selammm
pc bozuktu bayadır giremdim.şuan arkadaşımdan yazıyorumm:)
bi kac güne yapılır pc girerim inşallahh
özledim sizi yawww:)
haskena hdegirmenci merak edip msj atmışınız tşklerrrolumunekankayizsmile
gecmişi okuyamadımm umarım herkes iyidirrrr
gamzeee geldinnmiiiii özledim senideŞeniz

hem merak ettik hem özledik sen olmadan sayfaların tadı yoktu inan .bütün kızlar merak etti.tahmin ettik ama yine de dünya hali neyse kavuştuk.neler yapıyorsun.birdaha bu kadar ara verme lütfen

haklısınn cnm.annemgilde net vardıı ordan giriyim haber veriyim dedim netin faturasını ödememişler o da kapanmış:)
bende evdeyim kızımı çişe alıştırdım cok şükürr
darısı diger miniklere olsunn

aşk olsun elara valla insan bi cafeden ordan burdan haber verir gene verir herkes nasıl meraklandı valla yaw bilmiyorumkismile klava: taaa en son 11 eylül gece girmişsin kaç gün geçmiş... hamiş dolu aramızda... neyse geç öğrendik ama önemli bi durum yok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…