bebek cinsiyet belirleme..

trufffff
gamze
akşam rüyamda masmavi denizde yüzen iki kadın ardı başörtülüydüler
benimde yanmda rakadşım varmış galiba içimden diyorumki günah neden yüzüyo bunlar
bende kollarım sıfır kol bi tişört var başım kapalı kollarımı bir hırkayla örterek denize ayklarımı sokuyorum etkilendim
sanki 2 .rüyamda :))
bozuk para buluyorum 2 tl onu tişörtümün altından karnımın üstüne koyuyorum
sonrada diyorumki bu paralar zaten benimdi hırsızlık değil yaptığım ???

akşam yaptığım işten çok etkilendim galiba acaba olacakmı falan diye sanırım :)))))

cnm denız gormek ıyıdır ruyada temız denız bıde ıns olacak ya ınanarak dua et cnm ınsssssss karamsarlıga kapılma ınan olacagına ıns olacak

Kızlar bebiş beni bıraktı malesef,kısmet değilmiş :gitme:
bend ediyodum bu kiz neden gelmiyor diye hakkinda hayilrisi olsun gulum insallah tez vakitte tekrar kalirsinnnnnnnn
bacım siklus kaç gün ilişki kaçıcı gün oldu? çift çizgiden sonraki gün yumurtlama günü. bir sonraki günü bekleseydin .
canim benim siklus 26 gun suruyor ve ben 13. gun yumurtladim yanni 12. gun gece liski oldu bakalim bekleyip gorucez insallahh hakkimda n hayirlisi ise o olsunnnnn
denedim denedim :))))
inşallah ama olmadı diye düşünüyorum (
canim yuregini serin tuttttt olacakkkkk insallahhhhhh

Aynen canim ya Rabbim hepimizin yardimcisi olsun ev isi insani cok yoruyor hele ev hanimi olunca her ince ayrintiyi yapmaya calisinca dahada zor oluyor.......

cnm ınsss koca pıpılı bı oglusun olurrrrrrrrrrr:))))))))))))))))):)))))))))))))bu kadar ıncelemeye de bu yakısır demı bıraz ayıp kactı emme :))))))))

AMIN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Kızlar bebiş beni bıraktı malesef,kısmet değilmiş :gitme:

benimde doğuma 3 gün kala bebek karnımda öldü.beterin beteri var.

Canlarim Rabbim ikinizede sabrini versin hayirli ve saglikli evlatlar versin insallah......

umut ya öbur mahallede arkadasın ıkı kızı vardı sımcık hamıs oglu olacakmıs ınan cok sevındım rabbımıns bızede tatırır o duyguyu yaaaaaaa ınssssss

AMIN::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Elara hasta mi oldu acaba ama?Yok kiz en azindan bir defa ugrardi bence tatile gitti ...............CADIARZU

gurbet dediklerini aynen yaptım canım
inşallah olur dua et benim için :ecrin_bebek:
bakin bizim mahhaleden yine erkek haberi geldi cok mutlu oldum insallah sielrinde yuzu gulecek buna inaniyorum Allahim nasip etsin hepinizeee insallahhh
Kizlar bu arada bu aksam bizim evde deprem var :kedi:
abowwwwwwwwwwwwwwwwww kac siddetinde gecen hafta bugun bizde olmus du hadi hayirlisii bakalimmmmmmm

benimde doğuma 3 gün kala bebek karnımda öldü.beterin beteri var.
canim Allah cocuklarimizla imtihan etmesin birdaha yasatmasin insallahh

amin.umut seninle benim ovulasyon günlerimiz aynı.bende ekimde düşünüyom.test siparişi verdim internetten.yarında kot-ntrole gidip tahlil falan yaptıracam.allahtan hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…