bebek cinsiyet belirleme..

anacım ısım cok cuma vaktıne kadar halledeyım cocuklarda uyanır bırazdan kahvaltı hazırlayım ah ah keske bende calıssam hıc olmaya bır işim olurrr((((((((((((

haklısın bak işine
ama bende akşam gidince bunalıyorum ortalık falan çamaşır ütü
en büyük sıkıntımda yemek
pek sevmiyorum mutfağı :))

kızlar lahana testini bir daha yaptım.bu sefer renk açık mor yani lila rengi gibi sizce nedir bu

bende her renk çıktı cinsiyetle ilgili değil yediklerinle ilgili .kaç kez yaptım pembe kırmızı mor hatta mos mor vişne suyu rengi kırmızı her rengi görünce bu testin kararsız olduğunu yediklerinle ilgili olduğunu anladım.güvenme.

senin ultrasonda nerdeydi bebek ???

ultrason resminde kafası sol tarafa doğru ayakları sağ tarafda .ama ben hamile olduğumu öğrenmeden önce sabah namazında secdeden kaktığımda sağ tarafımda bir takılma olmuştu doğrulurken orada bi fazlalık olduğunu hissetmiştim. bu bir hafta falan sürünce şüphelenip test yapmıştım.çünkü benim erken yumurtlama olmuştu imkansız sayılacakzamanda hamile kaldım.hiçbir çalışma diyet vb yapmadım ama çoook dua ettim.namaz kıldım.hayırlısı.

evet canım hayırlısı olsun
sağlıklı ve gönlündeki olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…