- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.081
trufunki erkek bence :))
umutya sankım bı hamıs kalsam gerıısı gelecek gıbı gelıyo ınsssssss rabbım bu ıcımdekı hevesı bos cıkarmaz kız
kızlar ben kactım gorusuruz sonra ısler benı beklıyııııııııııııı((((((((((((((((
ilk defa bu kadarmı heveslisin ???
diğerlerinde ne hissediyordun ?
dur be nere ???
kimse yok zaten :)))
bende gurbeti merak ediyom valla kalacakmı diye :)))
hep dıyodum gene kızım olacak dıye ya ne bıleyım bunda hıc aklıma gelmıyo ınsssss olacak cnm ya hepımızın bıde dua adak felan ınsss
hadi bakalım inşallah
sen nezaman deneyeceksin karar verdinmi???
anacım ısım cok cuma vaktıne kadar halledeyım cocuklarda uyanır bırazdan kahvaltı hazırlayım ah ah keske bende calıssam hıc olmaya bır işim olurrr((((((((((((
ya adam caymazza aralık ocak gıbı ınssssssssss yaaaaa
haklısın bak işine
ama bende akşam gidince bunalıyorum ortalık falan çamaşır ütü
en büyük sıkıntımda yemek
pek sevmiyorum mutfağı :))
bende bulasıkdan nefret edıyom cnm aynen makıneye doldurmak bıle ıskence bana dagınıklıgıda sevmem ıste neyse cnm gelırım ogleden sonra okk byyyyyy
tamda okul zamanına denek geliyo
zor olur senin için
tabi hemen olacak diyede bişey yok
bak öyle böyle benim 4 ay geçti(
günaydın kızlar.benimki de 9 hafta bitmek üzere.sizcs benimki ne olur.
kızlar lahana testini bir daha yaptım.bu sefer renk açık mor yani lila rengi gibi sizce nedir bu
senin ultrasonda nerdeydi bebek ???
ultrason resminde kafası sol tarafa doğru ayakları sağ tarafda .ama ben hamile olduğumu öğrenmeden önce sabah namazında secdeden kaktığımda sağ tarafımda bir takılma olmuştu doğrulurken orada bi fazlalık olduğunu hissetmiştim. bu bir hafta falan sürünce şüphelenip test yapmıştım.çünkü benim erken yumurtlama olmuştu imkansız sayılacakzamanda hamile kaldım.hiçbir çalışma diyet vb yapmadım ama çoook dua ettim.namaz kıldım.hayırlısı.
evet canım hayırlısı olsun
sağlıklı ve gönlündeki olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?