bebek cinsiyet belirleme..

truf yapıyomusun sen duaları ?????
ne zaman ultrason resmin gelecek ? bakalım cinsiyetine :))))

canım namazdan sonra ediyorum duamı istiyorum Allah'tan
ama eşim ilk öğrendiğinde yaptı elini karnıma koyup
onun haricinde yapmadı

truf sesızlestı nerdesınnn canoooooooooooooooooo valla hep bırden merak edıyoz cınsıyetlerı ınssssssssss rabbım herkesın gonlundekını verır ınsssssss

çalışıyorum canım ondan

trufunki erkek bence :))

bak böyle olupta kız çıkarsa çok umutlanmış olucam )

bu arada cumanızda mubarek olsun ınssssss cuma saatı duanızda benıde unutmayın öpuyorum sızı

inşallah hayırlı sağlıklı bir erkek evladın olur canım

ınssssssssssssss benımde ıcıme öle dogu ya ınssssssssss
çok umutlandırıyosunuz kızlar beni
nasip diyorum
hayırlı ve sağlıklı olacaksa olsun diyorum
truf sen ne zaman gıdıyon dr artık senınde yavas yavas bellı olur ya cınsıyetıı ınsssss gonlundekı olur bcm

benim 12. haftada kontrolüm daha 1 ay var yani
nasip olursa ekim ayında.bugün doktordan randevu aldım.son kontrol tahlillerimi yaptıracağım.bakalım nasip artık

inşallah tez zamanda alırsın bebeğini kucağına

hamile kalmak isteyen arkadaşlar daha önce de söylemiştim ama benim 2 abim var birinin 4 diğerinin 3 oğlu var bunlar her gün soda içer bazen iki bazen de üç .kadınlar pek içmiyor hatta sevmiyorlar.onlar da acayip derecede kız istiyorlar.bu soda içme işine biraz eşler ağırlık versin.tatlı da yemeyi unutmasınlar.

inşallah umudumu kesmedim.

esıne takvıye bısey aldınmı cnm hamıs kalmadan önce sen.... valla ben sımdıdena adamı dıyete aldım cocuklar dıyokı babamı öldurecen aksam k.boynuzu kuru kaynatırken koku oluyo bıraz ya ay az gulmedım esımde dıyokı sorma kızım benı ne bulursa ıcırıyo kurtarın benı ımdat cekıyo aksam gulmekden öldum:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…