- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.101
gunyadın kardelen h.g sen ne zaman dusunuyodun hamıslıgı
truf yapıyomusun sen duaları ?????
ne zaman ultrason resmin gelecek ? bakalım cinsiyetine :))))
truf sesızlestı nerdesınnn canoooooooooooooooooo valla hep bırden merak edıyoz cınsıyetlerı ınssssssssss rabbım herkesın gonlundekını verır ınsssssss
trufunki erkek bence :))
bu arada cumanızda mubarek olsun ınssssss cuma saatı duanızda benıde unutmayın öpuyorum sızı
çok umutlandırıyosunuz kızlar beniınssssssssssssss benımde ıcıme öle dogu ya ınssssssssss
truf sen ne zaman gıdıyon dr artık senınde yavas yavas bellı olur ya cınsıyetıı ınsssss gonlundekı olur bcm
nasip olursa ekim ayında.bugün doktordan randevu aldım.son kontrol tahlillerimi yaptıracağım.bakalım nasip artık
cnm bıdahakı hamıslıgınde kesınlıkle gıt sen gıttınmı trufcummmmmmm bak kontrolden önce gıt cnm yaaaaaa herseyde bır sebeb var
ya kızlar bana herkez kız diyor.gerçekten kız galiba akşam eşim de dedi kıza kendini alıştır.her yöntem her hesaplamada kız çıkıyor.
ya kızlar bana herkez kız diyor.gerçekten kız galiba akşam eşim de dedi kıza kendini alıştır.her yöntem her hesaplamada kız çıkıyor.
cnm hıc bellı olmaz ıns olacak esın 40 gunu dolmadan hamıslıgınınokudumu karnına okunacak duayı ıns okumussunuzdur
arkadaşlar ilşikiden öncee kılınan namazda ilk rekatta hangi sureyi okuyoduk.?
arkadaşlar ilşikiden öncee kılınan namazda ilk rekatta hangi sureyi okuyoduk.?
ben çok tesadüf kılmıştım ve fatihadan sonra kafirun ikinci rekatta ise fatihadan sonra ihlas okumuştum.
ewet cnm aynen dogru ıns olacak
inşallah umudumu kesmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?