- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.121
esıne takvıye bısey aldınmı cnm hamıs kalmadan önce sen.... valla ben sımdıdena adamı dıyete aldım cocuklar dıyokı babamı öldurecen aksam k.boynuzu kuru kaynatırken koku oluyo bıraz ya ay az gulmedım esımde dıyokı sorma kızım benı ne bulursa ıcırıyo kurtarın benı ımdat cekıyo aksam gulmekden öldum:roflol:
cnm bıdahakı hamıslıgınde kesınlıkle gıt sen gıttınmı trufcummmmmmm bak kontrolden önce gıt cnm yaaaaaa herseyde bır sebeb var
ya kızlar bana herkez kız diyor.gerçekten kız galiba akşam eşim de dedi kıza kendini alıştır.her yöntem her hesaplamada kız çıkıyor.
amin canım hepimiz inşallahteşk.allah bebeğini sağlık hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
1. kafirunarkadaşlar ilşikiden öncee kılınan namazda ilk rekatta hangi sureyi okuyoduk.?
evet okudu.
:roflol:esıne takvıye bısey aldınmı cnm hamıs kalmadan önce sen.... valla ben sımdıdena adamı dıyete aldım cocuklar dıyokı babamı öldurecen aksam k.boynuzu kuru kaynatırken koku oluyo bıraz ya ay az gulmedım esımde dıyokı sorma kızım benı ne bulursa ıcırıyo kurtarın benı ımdat cekıyo aksam gulmekden öldum:roflol:
esıne takvıye bısey aldınmı cnm hamıs kalmadan önce sen.... valla ben sımdıdena adamı dıyete aldım cocuklar dıyokı babamı öldurecen aksam k.boynuzu kuru kaynatırken koku oluyo bıraz ya ay az gulmedım esımde dıyokı sorma kızım benı ne bulursa ıcırıyo kurtarın benı ımdat cekıyo aksam gulmekden öldum:roflol:
elara seninkinin ultrasonunu gördü müturf seninkinin ultrason resminde kafası ne tarafta
valla catlamis olabilir yaklasik bir gun sonra kayboluoyr yumurta catladiktanama bu urbai takvim tutuyo gibi gurbet
birde benim anlamadığım bişey var sen nedersin ?
dr yumurta göremiyorum dediya çatlamış olabilir dedi
çatlayınca yumurta yokmu oluyor kafamçokkarıştı
o yüzden olmayacak gibi geliyor ama bilmem tabi
evvettttttt canim öle oliiiiiyok yok denermiyim o kadar laftan sonra :))))
eeee peki benim bu ay denemem bittimi yani diğer ayamı kaldım ???
valla benim oglanlarada ben adet sonrasi sik iliski yasadim hangi gun kaldim bilmiyorum bennnnnnnultrason resminde kafası sol tarafa doğru ayakları sağ tarafda .ama ben hamile olduğumu öğrenmeden önce sabah namazında secdeden kaktığımda sağ tarafımda bir takılma olmuştu doğrulurken orada bi fazlalık olduğunu hissetmiştim. bu bir hafta falan sürünce şüphelenip test yapmıştım.çünkü benim erken yumurtlama olmuştu imkansız sayılacakzamanda hamile kaldım.hiçbir çalışma diyet vb yapmadım ama çoook dua ettim.namaz kıldım.hayırlısı.
ilk rekatta kafirun ikinci rekatta ihlasarkadaşlar ilşikiden öncee kılınan namazda ilk rekatta hangi sureyi okuyoduk.?
geldim gecmise göz attim anacim valla ayaklarim üsüyor kendim üsüyorum bir degisiklik yok gibi adet olacakmisim gibide gelmiiiiii bide dün yumurtaya rafadan yaparsin ya beyazi bembeyaz olur biraz kati gibi akinti geldi anlamadim ne den bayagi yogundu neyin isareti aceppppppppCADIARZUkız gurbet geldinmi ???
herhangi bi değişiklik hissediyonmu ???
ner dersin tutturdukmu kaydirigubbakcemile
benim sağımda yine hareketlilik var diğer denememdede böyle olmuştu sonra hasta olmuştum
ekim listesine ekleyin beni sempatiksalakcinni
valla catlamis olabilir yaklasik bir gun sonra kayboluoyr yumurta catladiktan
evvettttttt canim öle oliiiii
valla benim oglanlarada ben adet sonrasi sik iliski yasadim hangi gun kaldim bilmiyorum bennnnnnn
ilk rekatta kafirun ikinci rekatta ihlas
geldim gecmise göz attim anacim valla ayaklarim üsüyor kendim üsüyorum bir degisiklik yok gibi adet olacakmisim gibide gelmiiiiii bide dün yumurtaya rafadan yaparsin ya beyazi bembeyaz olur biraz kati gibi akinti geldi anlamadim ne den bayagi yogundu neyin isareti aceppppppppCADIARZU
valla catlamis olabilir yaklasik bir gun sonra kayboluoyr yumurta catladiktan
evvettttttt canim öle oliiiii
valla benim oglanlarada ben adet sonrasi sik iliski yasadim hangi gun kaldim bilmiyorum bennnnnnn
ilk rekatta kafirun ikinci rekatta ihlas
geldim gecmise göz attim anacim valla ayaklarim üsüyor kendim üsüyorum bir degisiklik yok gibi adet olacakmisim gibide gelmiiiiii bide dün yumurtaya rafadan yaparsin ya beyazi bembeyaz olur biraz kati gibi akinti geldi anlamadim ne den bayagi yogundu neyin isareti aceppppppppCADIARZU
kiz valla delik de öyle bir delik degil haaaa oradan gocaman barnak bilem gecer giiiikız dur heyacanlandım şimdi
hamile olunca akıntı değişiyomuş
varya delik takkeyle tuttysa ne diyeyim sana :teytey:
ben tutturamadım boş takkeyle :teytey:
kiz ne yimirtasiiiii yok kiz bilmioym ebru bili ve elARAartık yumurtadan yedirmiyecen bize.kaydirigubbakcemile :dilcikar:sen bu ultrasonda bakmayı biliyonmu.nasıl bakılıyor.
artık yumurtadan yedirmiyecen bize.kaydirigubbakcemile :dilcikar:sen bu ultrasonda bakmayı biliyonmu.nasıl bakılıyor.
benim kizin ultraschal resmine baktimmmm sagda kizlar galiba buradan anliycazzz cinsuyyetiiigüzelim ultrason kağındaki bebek kesenin içinde ya
orda bebeğin ne tarafta olduğuna bakıyordu
eğer ultrason kağıdı sana dönük şekildebebek kesenin sağında ise kız solunda ise erkek
anam iki takke hazirladim menü icin birini + seklinde kestim degiderini --- seklinde kestim adamda bende tesadüfen onu almisim ve onunla gerceklesti temel atma töreniiiiiiii baktim törenden sonra bisecik kalmamisti takkedeeeeeeopuyorumnanaktangurbet alemsin valla kız
adam nasıl anlamadı deliği kaydirigubbakcemile3
bende küçük delik sanıyodum :CüvCüv:
benim kizin ultraschal resmine baktimmmm sagda kizlar galiba buradan anliycazzz cinsuyyetiii
kizlar ates yukseksede hamisiz anlamina gelimisss ee simdi ben ölctüm 37°( 37 asagi olmiycakmisss olursa hemis degiliz 37 ve yukari hamisss anam ben hamismiyim giiiiiCADIARZU
anam iki takke hazirladim menü icin birini + seklinde kestim degiderini --- seklinde kestim adamda bende tesadüfen onu almisim ve onunla gerceklesti temel atma töreniiiiiiii baktim törenden sonra bisecik kalmamisti takkedeeeeeeopuyorumnanaktan
anam iki takke hazirladim menü icin birini + seklinde kestim degiderini --- seklinde kestim adamda bende tesadüfen onu almisim ve onunla gerceklesti temel atma töreniiiiiiii baktim törenden sonra bisecik kalmamisti takkedeeeeeeopuyorumnanaktan
kiz valla delik de öyle bir delik degil haaaa oradan gocaman barnak bilem gecer giiii
kiz ne yimirtasiiiii yok kiz bilmioym ebru bili ve elARA
oglanlarada bakmam lazim önce bulayim bennn neyse ben kacarrr yazarim hatta resim yuklerim buraya bakarsiniz askim gelcek garibim 4.kez baba olucak haberi yokkkkkkk:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?