bebek cinsiyet belirleme..

oglanlarada bakmam lazim önce bulayim bennn neyse ben kacarrr yazarim hatta resim yuklerim buraya bakarsiniz askim gelcek garibim 4.kez baba olucak haberi yokkkkkkk:teselli:
adam demedimi kız bunlar nerde diye sırnaşık şeysırnaşık şey

Elara çok şey kaçırdın kızzzz

sen kaçında denedin ? ne zaman adet günün bekleyelim bakalım
canim tickerimla birbir gidiyorummmm takip edebulunnn
yok valla bide o cikardi cazibeme dayanamadi bakmadu bilemmmmmmbayanssulusmile
beni güldürdün allahta seni güldürsün.alkisalkisalkis
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benim öncekilere baktım.sırtını sağa yaslamış.yüzü sola dönük.bu kızmı demek.
benim kiz ayni o sekilde duruyor

valla piyangooo ----- ahanda bu kadardi bu takkeye vurduu bakalim kaldi 6 gunnnnnnnnnn say say bitmazzz aanmm haftaya cuma sölerimmmm bide ikiz olsa insallahhhhhh saglikli sihaatlliiiii

turf seninkinin ultrason resminde kafası ne tarafta

canım kafa mafa yok ben de
üst duvara yapışmış orda duruyo tam ortada bişey anlamak imkansız
elara bakmamıştı ayrıca

evet canım bence kız demek
sol taraf tamamen boş dimi

ben kızımı hep sağımda hissetmiştim
son zamanlarda solumda da hissediyordum e o zaman çok büyüktü o yüzden tabi

gurbet alemsin valla kız
adam nasıl anlamadı deliği kaydirigubbakcemile3
bende küçük delik sanıyodum :CüvCüv:
aynen ya valla burova anacım okudun ufledın heralde valla yoksa ımkanı yok anlar :)))))))))))
:roflol::roflol:

evet canım bence kız demek
sol taraf tamamen boş dimi

bbencede cnm

ıns cnm ınssssss hamıs kalırsın 3.lerıneeeeeeeeeeeeeeee amınnnnnnnnnnnn
aaminnnnnnnnn

kiz benim kayinpeder demiski bugun gelin ariyormu demis benim icin kaynanaya ..
kaynanada demis ariyor aramaz aramazz biz ona cok ettik demisssss kayinpeder....... bugun haber aldimmm insanin basina illaki biseymi gelmesi lazim anlamak icin ben anlamadimmmmCADIARZU

öle cnm vallaa ınsan ya hastalık gelecek yada ayrılık olacak anca anlıyolar genede erkekn farkına vardılar bunada sukur cnm sevındım valla

abowwwwwwwwwwwwwwwwww kac siddetinde gecen hafta bugun bizde olmus du hadi hayirlisii bakalim

Bi hayli siddetliydi canim temeli atti kocis bakalim saglam olmusmu ay gün gecmez artik gülen yüz ciktiktan bir gün sonra oldu insallah gec kalmamisimdir........

ama bundan sonra ne çocuk nede başka bişey için bu kadar mücadele edeceğimi peşine düşeceğimi sanmıyorum.bugünlerde dilimden düşürmediğim bir söz var Allahın dediği olur.

Bak gör MEVLAM neyler neylerse güzel eyler sen icini rahat tut Rabbim hangisi hayirlisi ise onu verir............

Ay canim ya meraktan ölmüstük aman kötü birsey olmasinda en kisa zamanda aramizda olursun insallah ,bu arada dün gece temel atma töreni düzenledi kocis insallah temeli saglam atmistir ben test gününe kadar catlarim herhalde eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…