- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.141
benim öncekilere baktım.sırtını sağa yaslamış.yüzü sola dönük.bu kızmı demek.
canim tickerimla birbir gidiyorummmm takip edebulunnnadam demedimi kız bunlar nerde diye sırnaşık şeysırnaşık şey
Elara çok şey kaçırdın kızzzz
sen kaçında denedin ? ne zaman adet günün bekleyelim bakalım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbeni güldürdün allahta seni güldürsün.alkisalkisalkis
benim kiz ayni o sekilde duruyorbenim öncekilere baktım.sırtını sağa yaslamış.yüzü sola dönük.bu kızmı demek.
bilemiyorum ama sadece 7 veya 8. haftada oluyomuş
bebek büyüyünce olmuyormuş
valla piyangooo ----- ahanda bu kadardi bu takkeye vurduu bakalim kaldi 6 gunnnnnnnnnn say say bitmazzz aanmm haftaya cuma sölerimmmm bide ikiz olsa insallahhhhhh saglikli sihaatlliiiii
zaten 7 haftalık bakılmıştı.
turf seninkinin ultrason resminde kafası ne tarafta
evet canım bence kız demek
sol taraf tamamen boş dimi
aynen ya valla burova anacım okudun ufledın heralde valla yoksa ımkanı yok anlar :)))))))))))gurbet alemsin valla kız
adam nasıl anlamadı deliği kaydirigubbakcemile3
bende küçük delik sanıyodum :CüvCüv:
:roflol::roflol:anam iki takke hazirladim menü icin birini + seklinde kestim degiderini --- seklinde kestim adamda bende tesadüfen onu almisim ve onunla gerceklesti temel atma töreniiiiiiii baktim törenden sonra bisecik kalmamisti takkedeeeeeeopuyorumnanaktan
evet canım bence kız demek
sol taraf tamamen boş dimi
kiz dmeekkii Allah nasip edecek ondan adamin gozu gormedi ywwwwww:kedi:aynen ya valla burova anacım okudun ufledın heralde valla yoksa ımkanı yok anlar :)))))))))))
:roflol::roflol:
bbencede cnm
kiz dmeekkii Allah nasip edecek ondan adamin gozu gormedi ywwwwww:kedi:
aaminnnnnnnnnıns cnm ınssssss hamıs kalırsın 3.lerıneeeeeeeeeeeeeeee amınnnnnnnnnnnn
kiz mahalledesin yaaaagurbet takke düştü kel göründü
canım ya ben bizim mahalleye niye giremiyorum..şifremi kabul etmiyo??????????
aaminnnnnnnnn
kiz benim kayinpeder demiski bugun gelin ariyormu demis benim icin kaynanaya ..
kaynanada demis ariyor aramaz aramazz biz ona cok ettik demisssss kayinpeder....... bugun haber aldimmm insanin basina illaki biseymi gelmesi lazim anlamak icin ben anlamadimmmmCADIARZU
kayinpederin akli basina gelmis öbürleri daha beklemede malesefffff:bbo:öle cnm vallaa ınsan ya hastalık gelecek yada ayrılık olacak anca anlıyolar genede erkekn farkına vardılar bunada sukur cnm sevındım valla
hosgeldin sefa geldin ne yaptin icine sindimi canim ev nasil olduiyi akşiamlar canlarım
evime daha yeni geçtimm uzun zamandır annemlerdeydimmm
hepinizii çok özledimmm
abowwwwwwwwwwwwwwwwww kac siddetinde gecen hafta bugun bizde olmus du hadi hayirlisii bakalim
ama bundan sonra ne çocuk nede başka bişey için bu kadar mücadele edeceğimi peşine düşeceğimi sanmıyorum.bugünlerde dilimden düşürmediğim bir söz var Allahın dediği olur.
selammm
pc bozuktu bayadır giremdim.şuan arkadaşımdan yazıyorumm:)
bi kac güne yapılır pc girerim inşallahh
özledim sizi yawww:)
haskena hdegirmenci merak edip msj atmışınız tşklerrrolumunekankayizsmile
gecmişi okuyamadımm umarım herkes iyidirrrr
gamzeee geldinnmiiiii özledim senideŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?