bebek cinsiyet belirleme..

gurbett sagoll paylaşımm içinnnnnnn
10 günlük cinsel perhiz fazla olmuş buna ragmenn tutmuş maşallah
darısı bize olsunn
insallah sizede vuracak pipili
benimkinin ne adi var ne sani var sadce ovulasyon belirleme yaziii giiiii
kız vajinaya parmak sokularak deniyor
siz öylemi yapıyosunuz :))))
valla isersen baska bise sok anam vajinaya...... herife test eddur benceeeee:roflol:
tabi barnak bascaz yaaaa

sen ovulasyon kiti kullanmıştın dimi
kac gün önce çift cizgiyi görmüştün?
canim ben bayram gunu sabah 10 da yaptim testi normalde cuma sabah 10 dan cumartesi sabah 10 kadar iliskinin gerceklesmsi gerekiyordu
ben persembe gunu yaptim tibki karabiber gibiiiiiii beklemedim cumayii yoksam herifi nerden bulam anam bennnnnn

canim ben bayram gunu sabah 10 da yaptim testi normalde cuma sabah 10 dan cumartesi sabah 10 kadar iliskinin gerceklesmsi gerekiyordu
ben persembe gunu yaptim tibki karabiber gibiiiiiii beklemedim cumayii yoksam herifi nerden bulam anam bennnnnn

hımm anladım cnm.hakkında hayırlısı olsun inş
5 günün kalmış merak ediyommmm sonucuuu
kasıgındaki ve belindeki agrının yumurtlama belirtisi oldugunu sanmıyorum
senin regli döngün kısa ve düzenli
2 kez yumurtlayanların genelde adet döngüleri uzun ve düzensiz oluyor

regli sonrası hergün denesen kiti yetiştiremezsin gamzee
akıntının başladıgı günelrde denee
tahmini yumurtlamadan 4 gün önce başlayabilirsin
silik cizgi cok koyulaşınca 4 saatte bir yaparsın testi
hım tmm cnm sagol bu ay dneyecem bı bakalım denerkende yappıyomussum :)))))) yok anam acele yok ama onun bılıncındeyım ınssss
gamze sende bende biz birbirimize benziyoruz sanki nedersin ???*
valla sorma ınceleye ınceleye canımız cıkıyo cnm yaaaaaaaaaaaa aynen

bakin kizlar ekimde adet gununu bekleyenler diye topik acmistim karinin biri ne yazmis bu tas size atiliiiii

arkadaşım kusura bakma ama yazacaklarıma kırılabilirsin bu erkek çocuk sevdası nedir ben anlayamıyorum böyle yaparak hemcinslerimizi bayanlarımızı 2.sınıf vatandaş haline getiriyorsunuz sonra gelsin itilmeler kakılmalar dayaklar tecavüzler sana yazıyorum ama benim eşimde aynı 2.olacaksa erkek olsun kız olacağını duyarsam üzülürüm diyor ama allah bize 2.erkek evlat verdi fakat nasip olmadı bebeğim gitti hastaydı çok allahın sopası yok bir insan hamde bayan olarak nasıl bu kadar kız çocuklarını.....neyse uzatmayayım bari
ama kaç tane erkek çocuk anne babasının başına kuş koymuş ben hiç görmedim
eminim bu msjıma karşı çıkan çok olucak ama yanıt vermeye niyetim yok be benim düşüncem fikrimi yazdım sadece
ALINTIDIRRRRRRRRRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…