- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.201
kiz ne bilem benim icin arastrsan bir zahmet aksama kina var oraya gitcem evi temizliyom arada size goz atiyommmmmmtekrarmı yumurtluyosun ????*
hamile insan tekrar yumurtlarmı kız :)))
sagol cnm darısı bıze ınsssssssskizlar bakin bu yaziyi okuyun bir arkadasimizin oglu olacak ve yaptiklariii
gurbetcim bunu ister yaz ister yazma ben küçük kızımdan beri 8 yıldır her namazımın her ibadetimin arkasına dua ettim ve sevdiğim aradaşlarımdan dua istedim onlarda etti allah razı olsun neyse asıl konuya gelelim ben potasyum ağırlıklı ve tuzlu beslendim eşime son ay çinko aldım soğan kürü yaptım ilşkiden üç gün öncesinden başlayarak karbonatlı duş yaptım eşim kendini 10 gün tuttu belki daha fazla kaydirigubbakcemile3ovulasyon kiti aldım çift çizgi çıkınca iki gün sonra senin dediğin yöntemi uyguladım eşimle birlikte hem önce hem sonra eşim soğuk duş yaptı erkek çocuk duası okudu eşim karnıma
ohh ohh maşallahhhh.inşallahh pozitif sonuclar alırızzz
sen yumurtlama belirtisi yaşadınmı bu ay?
gurbetee cok güldümmmm:)))
kocası nasıl anlamamış yaw
kizlar bakin bu yaziyi okuyun bir arkadasimizin oglu olacak ve yaptiklariii
gurbetcim bunu ister yaz ister yazma ben küçük kızımdan beri 8 yıldır her namazımın her ibadetimin arkasına dua ettim ve sevdiğim aradaşlarımdan dua istedim onlarda etti allah razı olsun neyse asıl konuya gelelim ben potasyum ağırlıklı ve tuzlu beslendim eşime son ay çinko aldım soğan kürü yaptım ilşkiden üç gün öncesinden başlayarak karbonatlı duş yaptım eşim kendini 10 gün tuttu belki daha fazla kaydirigubbakcemile3ovulasyon kiti aldım çift çizgi çıkınca iki gün sonra senin dediğin yöntemi uyguladım eşimle birlikte hem önce hem sonra eşim soğuk duş yaptı erkek çocuk duası okudu eşim karnıma
ay ya bende bu ay regılden sonra alsamı acaba su kıtı merak ettım bakalım ne zaman olcak reglımın kacıncı gunu olacak gulen yuzlu olanın markası bıde fıyatı ne kadar yazarsanız sevınecem canlarım vallaYumurtlamayı gösteren testler
Yumurtlamayı gösteren testler eczanelerde hazır kitler halinde satılır. Her kitin içinde 5-7 adet çubuk bulunur. Bu çubuklara damlatılan kan ya da sürülen tükürük sayesinde Luteinize Edici Hormonun yumurtlamadan hemen önce yüksek olduğu dönem belirlenebilir. Hızlı yükselmeden 24-36 saat sonra yumurta çatlamaktadır. Testte pozitif sonuç alındığında yumurtlama bir sonraki gün olacak demektir. Gebelik isteyenler ertesi gün cinsel birleşme planlanlayabilirler.
ınssssssssssssssssssssssssss cnm ınsssssssssssssgurbett sagoll paylaşımm içinnnnnnn
10 günlük cinsel perhiz fazla olmuş buna ragmenn tutmuş maşallah
darısı bize olsunn
Rahim ağzı pozisyonu ve rahim ağzı yumuşama testi
Rahim ağzı dediğimiz bölge, rahminin vajina içerisindeki giriş bölümüdür. Her kadında adet dönemi boyunca rahim ağzı farklı kıvamda olur. Rahim ağzının sert veya yumuşak olmasına göre de yumurtlamanın olup olmadığı anlaşılabilir. Yumurtlama sırasında rahim ağzına dokunulduğunda, daha yumuşak olarak ele gelir. Ancak yumurtlama gününün belirlenmesi açısından güvenilir bir yöntem değildir.
Rahim ağzı salgısı uzama testi
Rahim ağzındaki sümüksü maddeye rahim ağzı salgısı denilir. Yumurtlamayı izlemenin en iyi yollarından biri de bu salgıdaki değişiklikleri gözlemlemektir. Vajinaya parmak sokularak rahim ağzından bir parça salgı alınarak, iki parmak arasında yoğunluğu ve uzama miktarı kontrol edilir. Adet döneminin başında bu salgı kalın, mat ve uzaması az haldedir. Yumurtlama gününden 1-2 gün önce berrak, kaygan ve elastik durumdadır. Salgıyı parmaklar arasına aldığında kayganlığı hissedilir. İşaret ve baş parmakları arasında bu salgı, parmaklar açıldığında 5-10 cm kadar uzayacaktır. Yumurtlama sonrasında ise rahim ağzı salgısı kaba ve hamur gibi yapışkan hale gelir. Adetten hemen önce çok az salgı vardır ve rahim ağzı neredeyse kuru durumdadır.
oyyy anambelim agriiiii sol kasigim agriiiiiii neler oliii bana yawwwwwwww yimirtliyommiki gineeeeee
kkız elara valla bızdemı denesek karbonatlı dusu????????bcm yaaaaaa
elaraaaaaaaaaa sen ne zaman baslıyon denemelere bcmmmmmmmmmm hade gayrım ya sıra sende sukur umuta denettık:)))))))))ıns olacak
cnm allah raı olsunn rabbım bunların mukafatını versın ıns sana 3.lerınleeeeeeeeeeeeeTüm kadınlar, yumurtlamadan hemen önce güzelleşir
Kadınlar, yumurtlamadan hemen önce güzelleşiyor! Bu s araştırma, Newcastle Üniversitesi’ndeki araştırmacılar tarafından yapılan bir tespit. 48 kadının yumurtlamadan hemen önce ve yumurtlamadan yaklaşık 1 hafta sonra vesikalık fotoğrafları çekildi. Bu fotoğraflar, 260 kadın ve erkeğe gösterildi. Deneklere kadınların hangi fotoğraflarının daha çekici olduğu soruldu. Denekler, yumurtlamadan hemen önce çekilen fotoğraflardaki kadınları daha güzel buldular. Güzel bulmalarına neden olan etkenleri ise dudakların kalınlığı ve rengi, göz bebeğinin büyüklüğü ve cilt rengi olarak belirttiler.
dayanamadim yine rastiridim gizlar umarim yardimci olurrrrrrr
sanırım yumurtladım çünkü sarı akıntıda geldi
ama kısa sürdü bu ay bir iki gün
dr gittiğimdede bayağı bi baktı baktı
yumurta yok sanırım çatlamış ve sağdanmış galiba dedi anlamadım gitti
bizde akşam denedik
ama geçen sefergi gibi karnım ağrıyo sanırım olmadı yine
hayırlısı Ekime artık :)))
sen suyu azmı tüketiyorsun umut
akıntı sıkıntısı yaşıyorsun dimi
senin için özel ve garantili formülüm varrr:)))
özelden mesaj atarım sana
bcm bende valla anlamıyom kız fazla banada attttttt:)))))))))))))gerı kalmayımmmmmmmmmdemı hıcccccc
:roflol::roflol:aynen sekerım ya aha ah herseyden sebeb beklıyom bcm ne edeyım trabzondan gelınce bu hevesım 7 kat daha artıtı yhu herkes yap bıdene daha belkın usagın olur deyınce ıste cancazım ıns tuturacaz rabbım nasıp edecek kızlar hepımıze ınsmeraklı melehattt:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?