- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.181
kesedeki sag sol olayı ile ilgili konu actım
bakalım tutmayan olacakmııı
kız bi varsın bi yoksun nooldu ???
nasıl yani
neler oldu neler senin haberin yok :)))
denemeler yapıldı
hadi yaa ne güzell
gecmişi okucamm ilk fırsatta bende merak ediyorumm nelerr olmuşşşş
yok kulaktan ölctüm canim fakat makattan dil altindan ve koltuk altindan olani gecerli imisssssGünaydın kızlar
gurbet ateşi sen koltuk altındanmı ölçtün ???
Benim 36.2 çıktı(
valla tam zamaninda olmus canim benim iki cizgiyi gorduktan 24 saat ve 48 saat icnde diyyorrrrrrBi hayli siddetliydi canim temeli atti kocis bakalim saglam olmusmu ay gün gecmez artik gülen yüz ciktiktan bir gün sonra oldu insallah gec kalmamisimdir........
insallah gonlundeki olurrr canim bizde test ederiz bakalimmmmmarkadaşlar günaydın,bugün yeni birşey öğrendim hamileliğin 11.haftasında yapılan ikili testte beta-hcg değerleri yüksekse kız oluyormuş,benim değerlerim normalden çok yüksek kız olma olasılığıda yüksek,iki hafta sonra cinsiyeti belli olabilir,hayırlısı olur inşallah.
hosgeldinnn giiiiiiiii gozunaydinnnngunaydınnn
pc geldiii nihayettt
oldumu denemeeeeeeoldumu acaba??[/]
kizim valla benim oglan olursa yumurtlama gununde yap derim bide haskena yapti umutun belli degil yumurta catlamais denmisssssssselara arkadasım hamıle kalındıgında 40 gun esımızın okuyacagı duayı bas sayfaya yazabılırmısın acaba benımde 3 kızım var 4 cuye nıyetlenıyorum dualarınızda benıde unutmayın arkadaslarım
hoşbuldum sagomm gamzecimmm
iyiyim hamd olsun sen nasılsınnnnnn
oyyy anambelim agriiiii sol kasigim agriiiiiii neler oliii bana yawwwwwwww yimirtliyommiki gineeeeee
gurbet takkeyi deldi
ama ne delik parmak girerdi diyo :))))
hamile olabilir o akıntısı değişmiş
bende dr gitttim ve yumurta göremedi çatlamış olabilir dedi
bende o akşam denedim ama ümitli değilim hiç bişey yok bende değişiklik olarak
hem yumurta olmadan zaten nasıl kalabilirimki ???
birde haskane deneme yaptı gülen yüzü gördü denedi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?