bebek cinsiyet belirleme..

hadi yaa ne güzell
gecmişi okucamm ilk fırsatta bende merak ediyorumm nelerr olmuşşşş

gurbet takkeyi deldi
ama ne delik parmak girerdi diyo :))))
hamile olabilir o akıntısı değişmiş

bende dr gitttim ve yumurta göremedi çatlamış olabilir dedi
bende o akşam denedim ama ümitli değilim hiç bişey yok bende değişiklik olarak
hem yumurta olmadan zaten nasıl kalabilirimki ???
birde haskane deneme yaptı gülen yüzü gördü denedi :))

Günaydın kızlar
gurbet ateşi sen koltuk altındanmı ölçtün ???
Benim 36.2 çıktı (
yok kulaktan ölctüm canim fakat makattan dil altindan ve koltuk altindan olani gecerli imisssss
Bi hayli siddetliydi canim temeli atti kocis bakalim saglam olmusmu ay gün gecmez artik gülen yüz ciktiktan bir gün sonra oldu insallah gec kalmamisimdir........
valla tam zamaninda olmus canim benim iki cizgiyi gorduktan 24 saat ve 48 saat icnde diyyorrrrrr

insallah gonlundeki olurrr canim bizde test ederiz bakalimmmmm
gunaydınnn
pc geldiii nihayettt
hosgeldinnn giiiiiiiii gozunaydinnnn

kizim valla benim oglan olursa yumurtlama gununde yap derim bide haskena yapti umutun belli degil yumurta catlamais denmissssssss

kizlar bakin bu yaziyi okuyun bir arkadasimizin oglu olacak ve yaptiklariii
gurbetcim bunu ister yaz ister yazma ben küçük kızımdan beri 8 yıldır her namazımın her ibadetimin arkasına dua ettim ve sevdiğim aradaşlarımdan dua istedim onlarda etti allah razı olsun neyse asıl konuya gelelim ben potasyum ağırlıklı ve tuzlu beslendim eşime son ay çinko aldım soğan kürü yaptım ilşkiden üç gün öncesinden başlayarak karbonatlı duş yaptım eşim kendini 10 gün tuttu belki daha fazla kaydirigubbakcemile3ovulasyon kiti aldım çift çizgi çıkınca iki gün sonra senin dediğin yöntemi uyguladım eşimle birlikte hem önce hem sonra eşim soğuk duş yaptı erkek çocuk duası okudu eşim karnıma

ohh ohh maşallahhhh.inşallahh pozitif sonuclar alırızzz
sen yumurtlama belirtisi yaşadınmı bu ay?
gurbetee cok güldümmmm:)))
kocası nasıl anlamamış yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…